Egy politikusnak pechére pont olyan örömlányért sikerült 160 ezret fizetnie egyetlen estére, aki a rendőrség látóterébe került a Répás Lajos-féle szexmunkás-hálózat kapcsán. A BorsOnline leszűkítette a potenciális kurvázó politikusok körét négy főre.

A lap felidézte: éjjel két óra után ért véget az Országgyűlés ülése 2011. június 15-én, amikor a nyomozati anyagok szerint egy parlamenti képviselő éppen egy prostituálttal közösült az Országháztól tíz perc sétára lévő Hotel Presidentben. 

A lehallgatási jegyzőkönyvekből az is kiderült, hogy a prostizó képviselő másnap délelőtt éppen a Parlamentből hívta fel Gerendást panaszkodva, hogy egy „pusztafogú, melletlen kurvát” küldtek neki – írta a Bors.

Ha összevetik a parlamenti jegyzőkönyveket, látható, hogy június 15-én csak négy olyan képviselő szólalt fel, aki június 16-án délelőtt dolgozott valamelyik parlamenti bizottságban, de 15-én éjfél körül már nem volt a Parlamentben.

A kört az újság szerint az is szűkíti, hogy 15-én nem voltak parlamenti szavazások, így a videofelvételek tanúsága szerint nagyon kevesen tartózkodtak az ülésteremben. Vagyis ha a rendőrség akarja, könnyen rátalál a politikusra.

A Bors azt állítja, más forrásaik megerősítették, hogy a négy "gyanúsított" közül az egyik rendszeresen igénybe vette a prostihálózat szolgáltatásait.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alterego56
Nem szeretnék prejudikálni, de ha baloldali lenne a Qurvapecér, már tele volna vele a média. Különösen a közmédia.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
alterego56
Nem szeretnék prejudikálni, de ha baloldali lenne a Qurvapecér, már tele volna vele a média. Különösen a közmédia.
magyarbakancs
"Szorul a hurok a 160 ezerért kurvázó politikus körül."
Nem a koton a farkán?
eszegfu
@alterego56: Sajnos én is csak ezt feltételezem!
lópicigáspár
Inkább a nyakán kéne! De legyünk következetesek, mindnek!!
eugen4402
@zöldszem: :-))) Ez mestermunka, gratula a készítőjének. Nem tudom visszafogni a kacajáradatot. :-)))
eszegfu
Nem is az a baj, hogy valaki "potencionális kurvázó politikus"... ha egyszer ez a gusztusa, ez esik neki jól, sőt még az orvosa is ezt irta fel receptre, van rá pénze... tegye. De hogy ez csak "szex-hálózaton" keresztül megy neki, meg "munkaidőben"... ez számomra az igazi "gáz"!
Hellcat
@alterego56: Nálad a pont...ezért nem derült még ki...egyik név sem...
Fradigege
160 ezer??? Ez mekkorra balek már? Gyorsan azzal a névvel köcsögök! Én engedném a kurvázás legalizálását, de olyan adót rákúrnék(mondjuk 80%), hogy beleremegne az egész szakma. Ha pedig adócsaláson kapnék valakit, 952 év börtön úgy, hogy leláncolnám egy betontuskóhoz, majd minden este hülyére korbácsoltatnám. Hosszú éjszakákra számíthatnának. Full maffia. Ilyen répási-félék számíthatnának a törödésemre. De a csajokkal sem bánnék kesztyűskézzel. Bezárnám őket és államosítanám a szolgáltatásukat. El is menne mindenkinek a kedve, hogy kurvának álljon.
Fradigege
Ja, az nálam alap lenne, hogy a fütyijével se játszon a sitten, ezért nincs az, hogy az ott maradjon a helyén. Lenne itt rend!
wagabund
aszongya: "Szorul a hurok a 160 ezerért kurvázó politikus körül"...

ejnye-bejnye...irígykedünk, irigykedünk, közben áll a pöcsünk? nem szép mondhatom..
üres zacskó, tele has...úgy lehet csak a munkára koncentrálni..

...és ne feledjük az örök axiómát sem: a bordély után első a család...aztán a munka...
:-)
eszegfu
@Fradigege: 10:16 Van már ilyen... hivatalosan "fizikai közérzetet javitó" szolgáltatás... ha jól emlékszem. Arról nincs tudomásom, hogy ezt ellenőrizte volna már a NAV.
alterego56
@Hellcat: 9:59-re. Te már tudod ki az? Osztd meg velünk!
Hellcat
@alterego56: Sajnos nem...de gyanítom az össze fideszes...ha akár 1 is ellenzéki lenne akkor úgy jött volna le a hír, hogy " A gyanusítottak száma leredukálódott 4 re...köztük XY szocialista politikussal"
Fradigege
@eszegfu: Felcsúton alkalmaznám. Ott lenne aztán közérzet javítás.
mariaberta
Hát ehhez nem tudok hozzászólni, mert a téma elég ocsmány, és ha nem tudja az újságíró kiről van szó, ne keverjen mindenkit gyanúba.
nemkati
@mariaberta: Ja! Mocsoda dolog 199 embert egy miatt gyanúba keverni! (akár nő is lehetett a prostizó képviselő)
JAJMÁR
Tehetségtelen, fennhéjázó, nőt alázó f@szkalap, megérdemli, hogy a neve nyilvánosságra kerüljön. Egy képviselő az állami pénzéből - hát, még ha éppen védi a kereszténységet - legyen erkölcsös, ne hazudjon, ne lopjon, ne qrvázzon! Ezt az etikai kódexet állítottam össze nekik, amelyik ezt nem képes betartani, 'mongyonle'!
eszegfu
@mariaberta: 21:44 Első "olvasatban" nekem sem volt világos, hogy mi az ördögnek kell felhozni ilyen témát 4 évvel ezelőttről... de azután kiderült, hogy nyomoznak egy "szexmunkás hálózat" ügyében... "lehallgatási" jzk-vet összeveti az ügyészség a parlamentben azon a napon készült valamiféle jelenlétivel... Gyakorlatilag én ugy vettem ki, hogy az ügyészség gyanusit 4 képviselőt, az ujságiró meg leirta.
mate03
@eszegfu: Milyen férfi lehet aki szexért fizet!? Nem tudom de nekem,hányingerem van a kurváktól!
eszegfu
@mate03: Lehet, hogy Neked igen! De el kell fogadnunk (bár én sem értem ez a különös gusztusukat), hogy vannak ilyen emberek is, akik talán még arra is lusták, hogy megfelelő partner keressenek... meg egyébként is van pénz dögivel és azt hiszik, hogy a szeretetet és megbecsülést is pénzen lehet venni.
nemkati
@mate03: Gondolom, az, aki nem kell senkinek. A prosti meg nem válogathat ha kell neki a pénz. Főleg, hogy a 160 000 azért elég szép kis órabér. :)
vitriol
"ha a rendőrség akarja, könnyen rátalál a politikusra."
Ha a politikus fidesz-kdnp-s, akkor szerintem a rendőrség "nem akar rátalálni"
panellproli
Jó lenne tudni , hogy a fizetséget is közpénzből fedezte a farokjankó!?Egyébként biztos vagyok benne, mint ahogy a Lázár is és a szépmultu Hende is a nőjét vitte luxus hotelekbe.
Knapp75
Ha kiderül, hogy kormánypárti volt az illető politikus, akkor az lesz a magyarázat, hogy mindössze 160 000 ft uniós támogatást nyújtott egy kisvállalkozónak, a magyar gazdaság erősítésének érdekében. (a magyar reformok működnek)
karma1
Azt hittem, hogy ez a nem nagyon valogatos politikus rogton eszreveszi, hogy egy "pusztafogut" kuldtek neki, es azonnal visszakuldi a feladonak - na hallod, 160 ezerert adjanak mar minoseget is! - felkialtassal, de o nem ezt tette, hanem boldogan kufircolt masfel oran keresztul, masnap meg ferfiasan kibeszelte a kalandjat a "munkahelyen" a hasonloan gondolkodo ferfiaknak...

Ocsi, nem lett vo'na "o'cso'bb" egy kis Viagra, + meg az asszony otthon? Mindenki sokkal jobban jart volna, es most balhe se lenne...:o))))
wagabund
"Szorul a hurok a 160 ezerért kurvázó politikus körül"

ez most kinek okoz örömet? szánalmas ez a téma...

na persze pasi vagyok...
Szeparepa-
Neveket azonnal... ezért legalább 5 év fegyház jár és közügyektől 10 évre eltiltás...!!!
eszegfu
@wagabund: 16:42 Talán igazad van... nekem nem az első gondolatod "okoz örömet", hidd el. Csak az az álságos ebben, hogy a szerencsétlen szexmunkásokat kitiltják a közterületekről, ugyanakkor politikusaink "szexmunkás hálózat" szolgáltatásait veszik igénybe parlamenti ülésnapon ---- persze, ha ez igaz és bizonyitani lehet. És ez nem "pasiság" kérdése... szerintem.
lampa laz
@Horizont: nekem is kifúrja az oldalam a kíváncsiság és szerintem is leesne az állunk, ha kiderülne a személye.
lampa laz
@Horizont: egyetértek veled, de ne a nevét szögezzék ki, hanem a faszit. Ezzel még az asszony is egyetértene, ha van neki.:)
lampa laz
@Horizont: huhhh, egész tárházat sorakoztattál fel a lehetőségek közül, h kivel dughatott, nekem meg eszembe sem jutott.:))))))) Így aztán még meglepőbb lehet az ügy.
Eriksson
Nevetséges az egész ügy úgy, ahogy van.
De azért olyan jó nyáladzani rajta, nem igaz?
soljanka
Ezen képviselők közül már az is értékelendő, hogy ha férfiként lehet őket elkönyvelni.
Így az, hogy kurvát rendelt engem nem is zavar. Egészségére. Ha felesége van, akkor meg az az ő dolguk.
Viszont ismerve a pénzügyekhez való hozzáállásukat, biztos vagyok benne, hogy nem a saját pénzét költötte qrvákra.
Szóval úgy érzem, állampolgári jogom van, hogy megtudjam, melyik pöcs kufircolt az én pénzemen.
eszegfu
@Eriksson: 21:39 Lehetséges, hogy bizony elcsöpög a nyálunk időnként... sőt még az is, hogy "jól esik"...embere válogatja. De itt szerintem nem ez az igazi probléma. A gond: "tüzzel-vassal" üldözzük a prostituciót, igy a mostani "szexmunkás hálózat" nyomozása során derült ki, hogy 4 parlamenti képviselő is igénybe vehette -- ha igaz -- ezt a fajta "szolgáltatást". Ez pedig olyan, mint az orrgazdaság! Büntetik az elkövetőt (szexmunkást) és azt is, aki ebből vásárol! Valóban azt gondolod, hogy ez nevetséges?
1magyar
Az, hogy 160 ezret fizetett a prostinak - kit érdeke? Engem jobban irritál az, hogy azt tőlünk, a szegényektől kereste el.
Eriksson
@eszegfu: Mindig az a bűn, amit más követ el. Meg az, ami kitudódik.
Itt szerintem az lehet a szitu, hogy valaki valakikről kompromittáló anyaghoz jutott, s ezt ki is akarja használni a saját javára, valszeg politikai célzattal. Szánalmasak az ilyen emberek,akik mások fején taposva akarnak feljebb jutni. Erre mondja a józan paraszt, hogy jössz te még a bótba. Vagy jön még kutyára dér.
És az is szánalmas, hogy mindig akad vevő is egy kis felháborodással álcázott lejáratókampányra. Mert mások szemetében kotorászni jó.
eszegfu
@Eriksson: Elviekben igazad van. Itt viszont az ügyészség jutott "kompromittáló anyaghoz", ő vizsgálja, ő nyomozza...persze az ujságiró meg leirta.
Eriksson
@eszegfu: Ja, Az ügyészséget valaki csak hozzájuttatta a "kompromittáló anyaghoz", ami pillanatnyilag a legaktuálisabb ügyük lett. Nincs is annál fontosabb, mint egy 2011. junius 15.-i kurválkodási eset. Időzítve, mint az öszödi beszéd.
eszegfu
@Eriksson: Ebben is van igazságod! Viszont abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy a "szexmunkás hálózatot" üzemeltető ember a "hunyó"! Igy akarta kisebbiteni a "bünét", hogy beköpött másokat, vagyis "együttmüködik" a hatósággal. Szerintem ez messze nem valami "politikai időzités"... most jutott a nyomozás ehhez a szakaszához.
Eriksson
@eszegfu: Mindegy, hogy minek nevezzük. Egyszerűen undorító.
eszegfu
@Eriksson: Egyetértünk: undoritó maga a cselekmény és a téma is!
pagoda
Jó kis pletyka. Ugyan ki lehetett? Derüljön már ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.