Az MSZP szerint nem a véletlen műve volt, hogy a pártnak nem sikerült elsőként beadni a népszavazási kezdeményezését.

"Pálffy Ilona hazudik, monnyon le!"

Lukács Zoltán, MSZP-alelnök, frakcióvezető-helyettes mai közleménye szerint ugyanis nem más, mint

a Pálffy Ilona által irányított Nemzeti Választási Iroda (NVI) szervezte meg, hogy az MSZP vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kérdése csak másodikként érkezhessen! Azt ugyanis az NVI közleményben ismerte el, hogy saját munkatársuk küldött el mindenkit az iratok érkezési időpontját rögzítő berendezés elől – éppen 10 perccel a Kúria döntése előtt. Így biztosították a szabad utat a reggel 6 óra óta várakozó MSZP-sek előtt annak az ismeretlen férfinak, aki mobiltelefonálás közben pecsételtette le a géppel Simonné Gercsényi Gabriella beadványát. Miért pont a döntés előtti percekben küldött el mindenkit az NVI a gép elől? Ki volt az a férfi, aki mobiltelefonálás közben érkeztette Simonné Gercsényi Gabriella kérdését? Kivel állt kapcsolatban? A Nemzeti Választási Iroda blokkolóórája egy színjáték kelléke: nem az érkezési sorrendet dokumentálja, hanem azt, hogy ki az a fideszes stróman, akit forró dróton elsőként értesítenek a Kúria előtt lévő népszavazási kezdeményezés elbírálásáról. Pálffy Ilona egy fideszes pártkatona, aki korábban helyettes államtitkárként, illetve a Miniszterelnökség politikai főtanácsadójaként dolgozott, vagyis a pártatlanságot még hírből sem ismeri. Pálffy Ilona alkalmatlan arra a tisztségre, amit betölt, ezért az MSZP szerint azonnal távoznia kell posztjáról!

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Én várom, hogy @izo mikor ír már egy ilyen hír alá! Azzal a rengeteg sok eszével!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Mocskos fideszmaffia aljas trükkjei...ennyi.
human
Az mszp-nek panasszal kellett volna élni és jegyzőkönyveztetni az eseményeket. MI az, hogy elzavarnak mindenkit az időbélyegzőtől, hogy valaki lazán odalépjen és bélyegezhessen?
human
Én meg azt hittem a kérdés benyújtója bélyegzett, erre kiderül hogy egy ismeretlen figura. Ez nagyon átlátszó a fidesz részéről. Mocskos egy bagázs mind.
Butautáló
Én várom, hogy @izo mikor ír már egy ilyen hír alá! Azzal a rengeteg sok eszével!
Hellcat
@Butautáló: Vagy a farkas :D Ilyen cikket elkerülik...nem bírná az agyuk feldolgozni.
Butautáló
@Hellcat: A micsodájuk??? Amúgy a farkas a rosszabb, Ő még báránybőrbe is bújik, ha úgy fúj a szél! :))
Hellcat
@Butautáló: Bolond az összes...igazából nincs rá szó mennyire...se több szóból álló kifejezés :)
dr. prédikátor
Ennek a vén hülye pichának a szeme se áll jól!Emlékeztek mit mondtam???Valaki sms tküldött hogy mikor kell bélyegezni!!!
szaboria1
De hol is kell bélyegezni? Ez itt a nagy kérdés mert a nő nem volt ott az ajtóban.
keresztapa
Nem vitatkozni kell hanem blokkolni, megérdemli az MSZP teszi -toszi vezetősége , már blokkolni se tudnak, csak kifogásokat keresni minden áron. Mindenkibe a hibát keresik mert ők a fedhetetlenek, de még a blokkoló óra ismeretéig sem jutottak el. Eredmény ismertetése előtt 10'-el lettek felszólítva NVI alkalmazott által a bent lévők az óra szabadon hagyására. ők bent voltak és kívülről jövő a boltos lekörözte a pártot. Ez az MSZP szégyene, és hallgatni kéne, ha lenne szégyenérzetük, de nincs azért reklamálnak.
human
@szaboria1: A nő még csak ott sem volt. Valami idegen férfi bélyegzett.
human
@keresztapa: Ez olyan, mintha téged kizsebelnének és neked kellene szégyenkezned, hogy a belső zsebedben tartottad a pénztárcádat. Először talán a tolvajt kellene elítélni. Nem?
Ettől függetlenül én sem értem az mszp teszetoszaságát. Igaz, valami trükkel beelőzték őket, de azonnal jegyzőkönyveztetni kellett volna, hogy míg őket akadályozták, mást előnyben részesítettek a bélyegzésnél.
human
@Horizont: Nekem mindig úgy tűnt, mintha be lenne gyógyszerezve. Biztos nem, csak ilyen fura a tekintete és ilyen lassú a reakció ideje.
Toby
Jogos és logikus is az Mszp kifogása !
Az NVI a csürhefrakció egyik alfrakciója, magyarul: bűntárs !
human
@Toby: Remélem legközelebb is időben ott lesznek, de akkor már annyian, hogy körbe tudják állni azt a nyamvadt bélyegzőt, hogy a később érkező ne férjen oda hozzá. Esetleg kamerával rögzíteni kell az eseményeket. A fidesz aljas húzásai ellen nehéz védekezni, de nem szabad feladni.
human
www.atv.hu/videok/video-20151026-palffy-ilona-eb
"A blokkolóóra arra szolgál, hogy megmutassa, ki volt a leggyorsabb, miután a Kúria határozata jogerőre emelkedett, a népszavazási kérdésbenyújtásokkal kapcsolatos vitákat akartuk így elkerülni - ezt Pálffy Ilona mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Nemzeti Választási Iroda elnöke szerint ez a rendszer sincs teljesen rendben, de egyelőre nincs jobb megoldás."
/ATV/
keresztapa
Az MSZP - nek csak jelenléte volt, akarata nem, ha akarta volna akkor ő lehetett volna magasan az első. Arra várt, hogy valaki a kilenc főből blokkoljon, majd az utcáról bejövő megszégyenített minden ott lévőt.
Toby
@human: Pálffynak is érik a női börtön déli fekvésű zárkája, hivatali visszaélés tárgyában !
A rezsim bukása esetén, sorsát nem fogja elkerülni !
human
@keresztapa: Van fantáziád. Értem én, hogy utálod az mszp-t, de egy kicsit legyél reálisabb. A fidesz minden aljasságra képes, hogy akadályozza a népszavazást.
nemkati
@human: Amiket Pálffy Ilona eddig mondott, vagy tett, azt nem tartanám minden esetben elítélendőnek. A mostani esetben is, amire hivatkozik a botránnyal kapcsolatban, mármint a blokkolóóra tulajdonsága, az valóban olyan ok, ami független a választási irodától. Hogy valóban pártkatona-e, azt én nem tudom. Az biztos, hogy ha az NVI munkatársa küldött el mindenkit, akkor a választási iroda bőven sáros abban, hogy megakadályozták az MSZP népszavazási kérésének beadását.

Itt van egy nyári eset, ugyanebben a témában, amikor Pálffy Ilona tenni akart volna ez ellen a tarthatatlan helyzet ellen:
hvg.hu/itthon/20150727_Itt_a_botranyos_valasztasi_bizottsagi_ule , de azóta sem ért el semmit.

Az biztos, hogy az ellenzék sorozatos kudarcáért elsősorban ez az aljas rendszer a hibás, de másodsorban az MSZP, és az összes többi kezdeményező, akik a hasonló esetek közben, után, nem tettek meg mindent, hogy érvényt szerezzenek a jogorvoslatnak, vagy legalább nem csaptak egy oltári nagy botrányt.
wagabund
ez a nő tökéletes csinovnyik...pontosan úgy csinál mindent, ahogy kell...a hatalomnak csak az okoz némi fejtörést, milyen kitüntetést kapjon?
..."kiváló dolgozó" jó lenne, de az van minden bolhapiacon tucatszám...valami húzósabb kell.
Butautáló
@human: A szemellenző mellett nem lehet reálisan látni!...
human
@Butautáló: Szerintem az NVI-nél még jót is röhögtek rajtuk, hogy azt mondták nekik mindenki álljon hátrébb 5 métert és ezek meg tényleg hátrébb álltak. Közben meg vígan oda sétált a fidesz embere.
keresztapa
zociológusok szerint a jelenség nyilvánvalóan összefügg a migrációs válsággal, konkrétan azzal, hogy az emberek nagy része szerint az Európai Unió eddig képtelen megfelelően kezelni a felmerült problémákat.
Butautáló
@keresztapa: Neked akkora szemellenződ lehet,mint egy nászágy-paplan! Hogy kerültek ide a zociológusok?
human
@nemkati: És szerinted az ő javaslata mivel jobb? Azt megint ki fogja ellenőrizni, hogy kinek gyűlt össze hamarabb 200 ezer aláírás? Majd ott is mindig a fidesz lesz a gyorsabb és majd lehet olyanról szavazni, hogy csíkos legyen-e a zebra az állatkertben, a valódi kérdések meg ugyanúgy a semmibe vesznek.
human
@Butautáló: Szerintem rossz cikkhez írt.
nemkati
@human: Kérdezhetném, hogy akkor mégis mi legyen?
De tudom a választ.
Húzzon el a francba ez a g..i a kollégiumi szobatársaival, rokonaival és se@@nyalóival együtt. De nem fog.
keresztapa
@human: Utálni csak a semmitevést tudom, és azt a baloldali tehetetlenséget amit ezek az osztódott párttok tesznek, a hatalom birtoklásának eléréséért, Folytassanak oly tevékenységet amit a közt érzelmileg megérinti, alap igaznak tud be, ne pártharcként foglyon fel,hanem hasonulni tudjon azzal a céllal, amit a párt mond, állít cselekszi, hogy maga mellé tudja állítani a közt, és annak támogatását élvezze. A név a pártnak csak sokadik jelzője, elhanyagolható a célért, a tettek találják meg az elnevezést, és nem a név a tetteket. A név nem tud célt kitűzni, de használatbavétele a párt célkitűzését aminek tevőlegesnek, igaznak, megalkuvás mentesnek, előre meghatározottan, cselekvési egységben forrtnak kell lenni, nem csak látszódni, a közzel kell élni és nem a diktátumot elrendelőkkel.
human
@keresztapa: Most meg van egy Orbánunk, aki maga írta, hogy nem szabad elhinni a mit mond, mert az nem esik egybe azzal amit tesz. Ez sem jobb semmivel.
human
@nemkati: Itt a rövid önéletrajza Pálffynak: valasztas.hu/hu/ovi/content/nvi/Dr._Palffy_Ilona_szakmai_eletrajz.pdf
De nézd csak mi történt, miután balesetet okozott autójával:
444.hu/2014/06/05/palffy-ilona-autobalesete-utan-furcsa-fordulatot-vett-a-biztositasi-eljaras/
Szóval tipikus fideszes gerince van a nőnek és úgy néz ki a hatalomhoz is közel áll.
keresztapa
@human: Igaz, hogy mondta, de az is igaz, hogy tud az emberek érzelmi kottáján játszva, maga mellé állítani azokat, mert egyenlőre nem talál ellenfélre, csak ellenségre!
keresztapa
@Butautáló: Nagyon tudnák örülni, ha nem lenne igazam ebben az esetben, mert lenne pici reményem a változtatás megtörténtére.
human
@keresztapa: Tény hogy erre van igény. Én személy szerint a nehezebb útban a demokráciában hiszek. Hiszek abban, hogy vitákkal és kompromisszumokkal lehet elérni a legjobb közös célt. Vannak akik viszont egy vezért akarnak maguknak, aki megmondja, hogy ma éppen az 5 ötöt jelent vagy éppen négye, esetleg hármat. És örülnek, hogy van aki helyettük dönt és van kit követni.
Butautáló
@keresztapa: A tudás hiánya, féltékenykedés, kapaszkodás a képviselői székbe, a nagy baj mellett szarságokon vitatkozni...hülyék ezek, csak épp nem forognak!
keresztapa
@Butautáló: Jobban örülnék annak, ha nem lenne igazam!
keresztapa
Bár a Bors névtelen forrásai szerint nem Tóbiás József irányítja az MSZP-t, hanem egy régi motorosokból álló négyesfogat, a névvel nyilatkozó MSZP-s képviselők egészen mást mondanak a Magyar Időknek.

A lapban megszólaló Hiller István határozottan cáfolta Tóbiás József névleges pártelnökségét:

A szocialista politikus azt mondta, ő is olvas bulvárlapokat, ezt a hírt ugyan még nem látta, de határozottan kijelentette, hogy nem igaz. Mint mondta, afelől senkinek se legyen kétsége, hogy az elnök maximálisan részt vesz a párt munkájában.

Gőgös Zoltán elnökhelyettes Hiller Istvánhoz hasonlóan egyértelműen állította, hogy Tóbiás vezeti az MSZP-t.
Szeressen minket a Facebookon:

Szocialista belháború a Gyurcsány-dolgozat miatt
Agyonhallgatnák Gyurcsányt a baloldalon
Nem Tóbiás irányítja az MSZP-t?
Desischado
Ez a nő tipikus nyaloncos pártkatona! Nem véletlenül nevezte ki orbán!
szaboria1
@human: Ez érdekes , mert az MSZP ott volt elsőnek az ajtóban akkor az NVI-től belülről csinálták.
human
@szaboria1: Én ezzel már nem foglalkozom. Lessel szerzett gólt a fidesz, mert a bíró nem figyelt. Így el kell fogadni a végeredményt. Remélem legközelebb a bíró jobban fog figyelni. Ha mégsem, akkor a meccs után remélem megvárják a szurkolók :)
JAJMÁR
Ha ez a nő lemond, tesznek oda egy másik bábut. Az egész láncolatot fel kell számolni, és ezért kellene aláírást gyűjteni már, azt lobogtatni úton, útfélen, minden médiában, mindenhol, plakátokon, hogy mit is akar a nép! Xarnák össze magukat tőle!
IEN
@keresztapa:" Utálni csak a semmitevést tudom, és azt a baloldali tehetetlenséget amit ezek az osztódott párttok tesznek, a hatalom birtoklásának eléréséért,"
Ezek szeront te szereted a rabló fideszt, mert ők igencsak gőzerővel lopják szét az országot!
Rájuk tényleg nem lehet fogni a semmittevést. Bele is rokkan az ország.
keresztapa
@IEN: Legnagyobb hiányosságod, hogy nem tudod a leírtakat értelmezni, érzelmeid döntenek helyetted, pontosan a leváltás lehetőségének az elmulasztását rovom fel a baloldalnak, az osztódott pártok teszik lehetetlenné a váltást!
Csak az egységes fellépés hiányzik és a cél kijelölése amivel a közt maguk,illetve párt mellé tudná terelni. Az nem lehet a köz előtt cél, hogy a párt legyen hatalmon amely már többször bukott a köz előtt, többszörösen bizonyította alkalmatlanságát az ország vezetésében. Ez nem szerencse játék, hogy lehetséges a nyerés.
RonaGyuri
Nagyobb baj, hogy Pálffy még ennél is nagyobbat és egyértelműen hazudott. Azt állította, hogy az átvételt törvény írja elő, ami hazugság, lévén ezt ő találta ki ilyenre. =))
Az még nagyobb hazugsága, hogy a törvény szerint a két kérdés azonos lenne!
keresztapa
@RonaGyuri: Az óra döntött a többi csak utólagos kavarás.
human
@RonaGyuri: Én is úgy értelmeztem, hogy nem azonos a két kérdés.
RonaGyuri
@keresztapa: Itt nem ez a kérdés, hanem hogy ezt nem a törvény írja elő, ráadásul formális ellenőrzés nélküli átvétel szakmai dilettantizmus!
RonaGyuri
@human: ez nem értelmezés kérdése: a törvény taxatíve megmondja, hogy mi számít azonosnak! =))
Szeparepa-
A fizeSS söpredékben ki nem hazudik? Mind hazudik folyamatosan mint a vízfolyás... Miért kéne csak pont neki lemondani?
kukac50
Gusztustalan féreg! Fideszes seggnyaló!
dr. prédikátor
Ennek a pichának még a nézése is sunyin alattomos! Olyan bárgyúan néz hogy az már fáj!!!
keresztapa
@RonaGyuri: ,,A népszavazás kezdeményezéséről, az európai polgári kezdeményezésről, valamint a népszavazási eljárásról szóló 2013. évi CCXXXVIII. törvény 91. § a) és b) pontjában foglalt felhatalmazás alapján, az egyes miniszterek, valamint a Miniszterelnökséget vezető államtitkár feladat- és hatásköréről szóló 212/2010. (VII. 1.) Korm. rendelet 12. § f) pontjában meghatározott feladatkörömben eljárva a következőket rendelem el:
1. § Ezt a rendeletet kell alkalmazni a választási irodák országos és helyi népszavazás kezdeményezésével kapcsolatos feladatainak végrehajtására.
2. § A Nemzeti Választási Iroda a választások hivatalos honlapján, más választási iroda a helyben szokásos módon hozza nyilvánosságra a benyújtott kérdést, a benyújtás időpontját, valamint a szervező nevét.
3. § A választási iroda a hitelesítési záradékkal ellátott aláírásgyűjtő ívet személyesen átadja vagy postai úton megküldi a kezdeményezőnek.
4. § A választási iroda az aláírásgyűjtő ívek benyújtásakor gondoskodik a benyújtott aláírásgyűjtő ívek átvételéről és biztonságos megőrzéséről. Az átvételi jegyzőkönyvben fel kell tüntetni az aláírások benyújtójának az aláírások számára vagy az aláírásgyűjtő ívek számára vonatkozó nyilatkozatát.
5. § (1) A helyi - megyei szintű népszavazás esetén a területi - választási iroda tájékoztatja a Nemzeti Választási Irodát
a) az aláírásgyűjtő ív mintapéldányának benyújtásáról, és az azon szereplő kérdésről,
b) a választási bizottság hitelesítéssel kapcsolatos döntéséről, a hitelesítést megtagadó döntés esetén annak indokáról,
c) a választási bizottság hitelesítő döntése elleni felülvizsgálati kérelem benyújtásáról,
d) a választási bizottság hitelesítő döntése elleni felülvizsgálati kérelemről hozott döntésről,
e) az aláírások benyújtását követően az aláírások ellenőrzésének eredményéről,
f) a képviselő-testületnek a helyi népszavazás elrendelésével kapcsolatos döntéséről, valamint
g) a helyi népszavazás kitűzéséről szóló határozatról.
(2) A Nemzeti...
keresztapa
2. § A Nemzeti Választási Iroda a választások hivatalos honlapján, más választási iroda a helyben szokásos módon hozza nyilvánosságra a benyújtott kérdést, a benyújtás időpontját, valamint a szervező nevét.
RonaGyuri
@keresztapa: hát azért keress még tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.