Hazudott Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, amikor a Hír TV-nek adott interjúban letagadta, hogy meghívásos pályázaton jutott a szilvásváradi lovarda 6,2 milliárd forintos felújításához – mondta a Demokratikus Koalíció szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Gréczy Zsolt hangsúlyozta, hivatalos dokumentum bizonyítja, hogy a Mészáros és Mészáros Kft. az egri Euro Campus Kft.-vel közösen egy meghívásos pályázat egyedüli meghívottjaként nyert.

A politikus arra is kitért, hogy az interjúban felcsúti polgármester "mindenkit biztosított afelől, hogy folytatja az állami földek bekebelezését, tovább fog bővülni az 1300 hektáros Mészáros-birodalom".

A szóvivő megjegyezte, hogy Mészáros Lőrinc szerint nemcsak szerencse kell a sikerhez, hanem más tényezők is, mint például a miniszterelnök barátsága.

A "fideszes oligarcha" tehát beismerte, hogy nem jutott volna milliárdos közbeszerzésekhez, ha nem lenne jóban Orbán Viktorral – értelmezte Gréczy Zsolt. A Demokratikus Koalíció szerint egy demokratikus jogállamban egy ilyen kijelentés után már eljárás indult volna Mészáros Lőrinccel és Orbán Viktorral szemben.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Toby: Ugyan miert nem nyuzsognek most a trollok? Mert kiderult, hogy a nagy fide$$-buzi lorincbarat mekkorat kanyhallozott?Ezt a mondatot nem lehet kiforgatni, mert ezt meszaros mondta...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Mi ebben az újság, semmi!!!Legfeljebb az a kérdés meddig hagyjuk még őket tobzódni!!!
F_Viktor
Nyilvánosan ritkán hazudik Mészáros, csak akkor, mikor interjút ad.
Azt pedig évente egyszer-kétszer teszi csak meg.
dr. prédikátor
És ??? mi ebben a hír!!! Aki ismeri a történetét a szotyiköpködő csuti gázbúvárnak annak ez nem hír!!!Mert a gázbúvár jobban teljesít!!!Hazudnak ezek éjjel,meg nappal, reggel meg este is.Sőt ha csukva van a szájuk az is hazugság!!!
sentinel216
"A "fideszes oligarcha" tehát beismerte, hogy nem jutott volna milliárdos közbeszerzésekhez, ha nem lenne jóban Orbán Viktorral – értelmezte Gréczy Zsolt."

Ezt a kijelentést nem a napokban tette a köpcös vezír helytartója. A DK - nak akkor és azóta állandóan nyomni kellene a vazallusok ilyen megnyilvánulásait, reggel, délben este! Vegyenek példát Juhász Péterről, Gőgös Zoltánról! Ők az életüket, karrierjüket tették fel az igazságtalanságok ellen.
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
Na és? Mindenki azt mond a kamerákba amit akar. Mondhatta volna azt is, hogy egyszer elrabolták az ufók. Nincs következménye. Meg kell érteni, hogy ez a korrupció már nem az a korrupció. Új nevet még nem talált ki rá Rogán agitációs miniszter, de hogy "nemzeti"-vel fog kezdődni az biztos.
karma1
@Toby: Ugyan miert nem nyuzsognek most a trollok? Mert kiderult, hogy a nagy fide$$-buzi lorincbarat mekkorat kanyhallozott?Ezt a mondatot nem lehet kiforgatni, mert ezt meszaros mondta...
human
@karma1: Már nem félnek nyíltan beszélni az újnemzeti urambátyám rendszerről. Fokozatosan hozzászokatják a jónépet, ahogy a békát főzik a fazékban.
enslaved
@karma1: Te láttad az interjút? Mert én sajna nem, ezért nyilatkozni sem tudok. Amit itt olvashattunk, azt egy DK -s képviselő mondta el. Nem akarom védeni Mészárost, mert nem is érdemelné meg, de azért jó lenne látni is a valós beszélgetést.
human
@enslaved: Bár csak a fél fülemmel lenne baj. De itt arról van szó, ha Orbán haverja vagy, akkor könnyen jönnek a milliárdok. Aki ezt nem látja annak meg sajnos a látásával van baj.
dr. prédikátor
@enslaved: – A sikerért tenni kell, sőt még a szerencséért is tenni kell, az sem jön magától. Több egyéb tényező kell hozzá. Aki nem ezt mondja, az nem mond igazat.
– Mi az az egyéb tényező, a miniszterelnök személye, a hozzá fűződő barátsága?
– Az is, meg más is, és tehetség is kell hozzá…
Enslaved enteró, malájok tigrise!!!Ezt nyilatkozta a csuti gázbúvár!!! Szerinted ez nem mutyi???
dr. prédikátor
@zöldszem: Igen pontosan erről szól a fáma!!!
vadnarancs
Ez mind szép és jó, hogy egy jogállamban... Kedves ellenzéki politikusok! Mikor léptek végre ez ügyben??? Csak síránkoztok, töketlen módjára ajvékoltok! Ezért nem szavaz rátok senki, mert 6 éve csak a síránkozás megy, egy értelmes cselekedet nem történt!
solidedge
Kedves magyarok! Már öt éve rágják a fületekbe, hogy lehet hazudni, de csak a Fideszeseknek. A többiek csak az igazat mondhatják, ami akkor válik igazzá ha a Fideszesek annak nyilvánítják. De nehezen tanultok.
enslaved
@zöldszem: @dr. prédikátor: @human: Na igen, az egyéb tényező...Neki Orbán volt, másnak meg más. Ha az embernek vannak korszakalkotó ötletei, de nincs pénze megvalósítani, akkor jöhet szóba az egyéb tényező. Ez azonban nem baj, csak ugye Mészáros esetében hiányzott a korszakalkotó ötlet, oda elég volt a seggnyalás.
human
@enslaved: Az Orbán-rendszer ebben is jobban teljesít.
human
Erről a Mészárosról mindig Orgovány Béla jut eszembe. Emlékeztek még? Ő lett volna a Quaestor új vezérte, hogy Tarsoly megússza a felelősségre vonást.
propeller.hu/itthon/3082247-orgovan-meg-jo-darabig-quaestor-vezere
kkalman
Lőrinc barát még véletlenül sem hazudik, csak a Fidesz féle igazságot mondja.
Desischado
Ez nem meglepő. A baj az, hogy ebben az Abszurdisztánban ezt büntetlenül lehet csinálni. Na, ez az igazi nagy baj! De meddig még?! Mi kell még ennek a népnek, hogy végre cselekedjen?!
szaboria1
Az esti a bejátszott Hír tv.től az RTL híradó. Majdnem lestem a székről amikor azt mondta nem tudja mitől lett drágább a pályázat mint az tervezve volt. Egy ilyen iskolázatlan embernek adják oda, mert tulajdon képen nem is ő fogja meg építeni hanem a sok kis alvállalkozó akiket még rendesen ki sem fizetnek. Na ez az IGAZI MUTYI ITT MA MAGYAR ORSZÁGON. Erre kellene már lépni.
human
@szaboria1: Láttam. Vagy hitelesen játszotta a tudatlant vagy ez egy minta stróman, aki tényleg nem látja át mi fut a neve alatt és csak aláír ott ahol mondják neki. Cserébe kiskirályként élhet Felcsúton.
nezelodo
Ejnye-bejnye kisgömböc... Elég lesz ez karácsonyi ajándéknak a nagy családnak?
Eriksson
Nem értem én az egészet. Ha ez a Mészáros egy gazdasági bűnöző, akkor miért kaphat még újra és újra törvénytelen megbízásokat? Ha ez a lovardafelújítás törvénytelen, miért nem adják oda más, törvényesen vállalkozónak?
Nagggyon gyanús ez az egész hírverés, mert azt sugallja, hogy ebben az országban csak a Mészáros dolgozik és nincsen más vállalkozó aki képes lenne építeni, felújítani, közmunkát vállalni.
teuton
@Eriksson: Tajekozodj kicsit! Ha a törveny ugy van megalkotva, hogy a törvenytelenseg nem büntetendö, akkor minden lehetseges! Vagyis pl. "meghivasos" tender, amin csak az vehet reszt, akit meghivnak... Vagy aki 40%-kal olcsobb ajanlatot tesz nyilvanos kiirasnal, azt kizarjak, mert tul olcso... Vagy a munkat szetdaraboljak aprobb tenderekre, amiket nem kell nyilvanosan kirni, es az kapja, akinek adni akarjak... Vagy egyszerüen ugy valtoztatnak törvenyt, hogy a dönteshozok csaladtagjai+rokonai is zsinorban nyerhessenek... Soroljam tovabb? A vegkielegites millios összeget a hazastars hagyja jova... A közmunasokat a maganhazon dolgoztatjak vagy fideszes kerdöivekkel küldik öket alairast gyüjteni... Egy magyar autopalyakilometer dragabb mint Svajcban epiteni? Ami MO-on törvenyesnek lett kihirdetve, az Europa mas helyen, ahol demokraci van, nem legalis, söt büntetendö! EZ a különbseg!
Eriksson
@teuton: Köszi, sokat segítettél. De az még mindig nem világos, hogy miért és hogyan alakult ki ez a rendszer, mert hogy nem most kezdődött ez a gyakorlat, az tuti. Gondolj csak a négyes metróra.. Meg van ott még sok más is.
teuton
@Eriksson: A miert es hogyanra a valaszt a törtenelem adja, azert tanitjak. tekints vissza es tanulj belöle! Aki nem tekint vissza es nem tanul, az rafazik... Csak egy kis segitseg hozza: Egy kisse leüres terbe beferközik egy haramia, talal maga melle meg nehany tarsat es hamarosan atveszik az egezs iranyitast. Nem kell hozza mas, csak nehany elszant bünözö es sok megfelemllitett, felrevezetett, vagy egyszerüen buta ember...
Eriksson
@teuton: Te most az európaunióról beszélsz?
teuton
Ha olvasni tudsz, akkor SZEMELYEKRÖL irok. Akik egy ideig tündoköltek, aztan eltüntek a törtenelem süllyesztöjeben, mert nem voltak EMBEREK!
qxy
Hazudott?? Na ne már. Még ilyet . hát ki a barátja ? Sok kendert kellene termelni úgy hiszem.
prime777
@Eriksson: "Te most az európaunióról beszélsz?"
Te meg fideszes vagy. - eltaláltam?
Ha "baj" van azok mondanak ilyen kapitális ökörségeket.
Hát hogyne,az unióról beszél,mindig az unió tehet mindenről.
Szerinted ki a tököm hozza itt a 2/3-os törvényeket?
Az unió?
Nektek tényleg átmosták már a fejeteket de szerintem hígítóval,mert saját gondolatokra képes agysejt az nem maradt már egy szál sem.
Jézusom!
Na azért tart Magyarország ott ahol mert ilyen emberek élnek itt.
Ahogy Teuton írja "kell ehhez az egészhez sok megfélemlített,félrevezetett vagy egyszerűen buta ember.
Kitalálod melyik vagy?
Önkritika!
prime777
A cikk címe:"Hazudott Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester?"
Már csak két szó hiányzik a mondat elejéről.
A mikor,és a nem.
Tehát a kérdés: Mikor nem hazudott mész...?
Eriksson
@prime777: Te olvasni is tudsz, vagy csak írni?
Lepényleső
Nem,elfelejtette. Ahogy én is,mikor kaptam tisztességes fizetést.
bakegya
De..., hogy hazudott volna amikor nem ő,hanem a gazdája ki és felszolgáló személyzete intézi ezeket az ügyleteit ez a mészáros egy igazi magyar-nemzeti hívő kommunista-Ü CSAKKK ALÁÍR-ÉPÍTÉST,AUTÓT VEZET, AMINEK KELL NYAKÁRA VER -BESEGGITT A TEKNŐS PEREPUTTY SAJÁT LÁBON ÁLLÁSÁBA.Már e célból a Gellért -hegyet is átfúratta-bunker került oda kilátóval a Dunára és a budai hegyekre,úgy hogy a népek észre se vették.
nezelodo
Jól van, csak hazudott! Még jól is járt a riporter, mert ráküldhette volna a félvak, hamis papírokkal felszerelt, nyom nélkül felszívódó osztrák nyugdíjast is.
magyarbakancs
Teljesen mindegy hazudik-e vagy nem.
Amíg a Fidesz lesz, hatalmon azt csinálnak, amit akarnak.
Bármikor megváltoztathatnak törvényeket a saját szájuk-ízük szerint.
A közpénz ellopásához törvényeket kreálnak, és evvel igazolják a tisztességüket.
simmering73
Az lesz a hír, mikor arról olvasunk, hogy egyszer nem hazudott.
papa.49
@simmering73: Sok karácsony elmúlik addig, mire ez hír lesz))))))
human
Orbán kormányának korrupciója nemzeti érdek. A Századvég is megmondta.
teuton
@Eriksson: Csak 5 evet kell visszalapoznod a magyar törtenelemben es lathatod, hogy kezdödött a rendszer. Vagyis tulajdonkeppen 2006-ban, amikor orban a biztosnak velt gyözelmet elvesztette es erre beragott. Pedig baromi szerencseje volt, mert ha nala üt be a gazdasagi valsag 2008/2009-ben, nem uszta volna meg az orszag csöd nelkül, mert mar addigra elloptak volna azt a keveset, ami biztositekul szolgalt a hitelekhez, amiket Gyurcsany kenytelen volt pluszban felvenni a belsö megszoritasok mellett. Amig pedig nem volt senkinek 2/3-os többsege, addig nem tudott testre (szemelyre/partra) szabott törvenyeket hozni, sokat pedig visszamenöleg is. Sajnos nem mindenbe tud beleszolni az EU, ha bizonyos törvenyek nem sertenek unios jogot, akkor nem is lehet ezeket utolag Brüsszelböl elkaszami, csak sokat belölük... Szoval 2010-ben kihirdette Orban az alattvaloi (maffiatarsai) között, hogy itt az utolso lehetöseg, 2/3-al barmit meg lehet tenni. De igyekezni kell, mert ki tudja meddig tart ez az idöszak, azonkivül 2020 utan elapadnak az EU-s penzforrasok. Addigis a regi romai taktikat kell alkalmazni: Panem et circenses. Van tehat rezsirizsa, mingransvalsag, uniomocskolas, halalbüntetesröl vita, gyre-haza-fiatal-akcio, devizahitelkivaltas, elmuttnyocev, Soros-összeesküves, mindenki a Gyurcsany kottajabol jatszik, stb. maszlag a tudatlan plebsnek. Aztan 500ezren elmentek 5 ev alatt...
Egyebkent a szocializmusban nem volt alkotmanyvaltoztatas a 98%-os valasztasi eredmenyek ellenere sem... Szoval ennyi, egy kis törtenelmi visszatekintes ennek a rendszernek kialakulasarol...
Eriksson
@teuton: Nyugodj már meg, az ezerkilencszáznyolcvanas évek vége felé kezdődött.
teuton
@Eriksson: Mi kezdödött konkretan az 1980-as evekben abbol amit irtam? Ez mind az utobbi 5 ev termeke! Az elvandorlas pedig 2010 utan erösödött fel, soha elötte nem ment el ennyi ember! A röghözkötes ellenere... Na meg annal ellenere, hogy MO 2010 ota folyamatosan jobban teljesit! Legalabbis a kormanypropaganda szerint! De ezt az a több 100ezer ember aki elment bizonyara rosszul latja, ugyanugy, mint az közep- es felsöiskolasok több mint 60%-a, aki nem csak kalandozni, hanem tartosan letepeledni külföldre akar menni...
Eriksson
@teuton: Csak öt évre emlékszel az egész gengszterváltásból? Vagy csak azt jegyezted meg ami 2010-től történt?
teuton
@Eriksson: Igen, erre emlekszem! Mi nem igaz belöle? Es te mire emlekszel? Gyurcsanyt nem sikerült 5 ev fideszuralom alatt sem semmiert felelösse tennie a fideszbirosagoknak, minden ellene indult perben felmentettek. Ugyanez törtent Bajnaival is, aki libazik az ragalmaz es büntetest kap erte. Szerinted mi lesz 5 evvel azutan, ha a fidesz megbukik? Na persze Azerbajdzsan nem fogja öket kiadni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.