Gyurcsány Ferenc cége újabb megbízást nyert el az Európai Bizottságtól – vette észre az Index. 

Az Altus Zrt. a pályázat szerint ezúttal a lengyel fejlesztéspolitikát vizsgálhatja nagyjából 400 ezer euróért,

vagyis 120 millió forintért,

a cég már meg is kötötte a szerződést az Európai Bizottsággal – írják.

A lap emlékeztet: a kormány és a Fidesz korábban nagy erővel támadta az Altus brüsszeli megbízásait, Orbán pártfinanszírozási botránynak nevezte az ügyet. Úgy tűnik, az EB-t ez nem zavarta.

A szűkszavú, angol nyelvű közlemény az Altus Zrt. honlapján is elérhető, ebben annyi szerepel, hogy valóban újabb megbízást nyert az Európai Bizottságtól a cég.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Viktorunk már elszédült a sok sallertől.:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hetöndöe
Viktorunk már elszédült a sok sallertől.:-)
nyanya001
És nem is rokona az Európai Bizottság. :-)
colibri
Végre, valami olyan történés, ami nem az orbáni fidess akarata szerint van. Ritkaság az ilyen mostanában Magyarországon.
verum
Felháborító! Hogy merészel ilyesmit megfelelő "adottság" nélkül?
Alaptörvénybe kellene hozni visszamenőlegesen, hogy Gyurcsánynak semmit!
A nemzet bűnbakja örüljön hogy él!
Csizmás Kond
Ilyen az üzlet...aki pályázik az nyer...viszont ezt épp ti szoktátok ki, fel, vissza hányni...
verum
@Csizmás Kond: - azért, mert a pályázat feltétele és tisztasága egyáltalán nem mindegy.
A korrupciót szokták/szoktuk felhánytorgatni, tudod?
eugen4402
Atya-világ!!! Mi lenne akkor, ha az EU-ban nem a Néppártoké lenne többség?
silber13
A csúti zseb- Wallenberg most 10 pontos delfin szaltót ugrik, csuka mozdulattalm, a takarékosság miatt üres medencébe!
Csizmás Kond
@verum: hát persze...a tisztaságról meg annyit, hogy az uniós szocialisták pályáztatás nélkül itéltek Ferencnek...a mostaniról még nem tudok semmit.
verum
@Csizmás Kond: tudod, ha pályáztatás nélkül nyernek, még mindig jobb, mint egy hazug pályáztatás!
Csizmás Kond
@verum: ja és a pályáztatás az nyílt nem akkor tudni róla amikor valaki megnyerte...
karma1
@verum: Nem ertesz Te a szobol... A cicust nem ertesitette elore az a rusnya unio, o meg nem tud a dologrol, hogy mertek nelkule donteni? Nademajd most... kideriti, hogy az unio is Gyurcsany kottajabol jatszik...:)
Csizmás Kond
@verum: tudom és azt is tudom hogy aki a tolvajjal szimpatizál az...
amúgy nem érdekelnek egyikük üzleti élete sem.
szaboria1
Kár izgulni nem minket fognak vizsgálni hanem a Lengyeleket.
hetöndöe
A francba már,hogy a Zúnijóba nem a Tiborcok és a Mészáros Malackák nyernek mindent de ott nem is épülnek ám hullámvasút kerékpárutak!!!Bibibibi!:-)
silber13
Valamit mégis jól csinálhattak, ha újabb szerződést kötöttek velük.És hát ezek nem holmi Simicska, vagy Mészáros nyaloncok, akik számlálatlanul kapják a zsírosnál zsírosabb megrendeléseket. Nem is beszélve a Tiborcz sleppről.
karma1
Talan ha orban vagy a felesege, vagy valamelyik fide$$-es valaha is egy percet dolgozott volna valamilyen vallalkozasban, akarcsak szellemi termeket is eloallitva, akkor most hozzajuk is fordulhatott volna a zunijo,,, De ha egyszer levitezlett KISZ titkar, MSZMP vezeto, ex-munkasor a rossebnek se kell a mai piacon, akkor mit tegyenek?
Ja, es az ar,... 120 millio forintnak megfelelo euro... A kertbenezoszemu eltolcsi meg Tizianot vett 1,1 MILLIARD forintert,.. csak ugy... hogy legyen... Mer jo ha van ilyesmi a ladafiaban,... Sose lehet tudni... Lehet, hogy mar kiszedtek a keretbol is, osszecsavarva megiscsak jobban lehet vele Svajcba menekulni...:o))))
nemkati
0rbán mikor utazik Grazba az újabb kezelésre? Jaj, úgy féltem azt az embert, még a végén agyvérzést kap itt nekünk, és akkor ki fog a lábunkon állni?
vadnarancs
Ajvékolnak is most a frissen iszlamista eurépamegmentők! :)
nemkati
@karma1: Jajj, és aztán jön majd Gáspár, Sára, Róza, Flóra. Meg az unokák. :(
nezelodo
Hát biza' ebből baj lesz! Az a bizottság elvágta magát, mert nem kérdezte meg a Zorbánt, meg a húszmillió lábon álló lánykáját sem, hogy nem vállalná-e el azt kis pénz? Azt úgyse merték volna mondani neki, hogy a munka is jár vele, meg szakértelem is kellene hozzá, mert azt nem tudja, mi az, oszt' még vita kerekedik belőle.. Meg aztán a Lenci se készült még föl erre az agyalásra... Esetleg a vejkó, vagy a stadionépítő haver, az képben lenne...
verum
@Csizmás Kond: - mégis, mennyi kormánypárti van!!!
Eriksson
Teljesen megértem a Gyurcsány urat, hogy úgy beszél, ahogy. Bárki ezt tenné a helyében, ha ilyen jó kis megbízatásokkal lenne honorálva az Eu részéről.
dr. prédikátor
Hajaj ! kérem mi lesz itt!!!A fütyi-sz csőcseléket élén viktor szopkinnan megüti a guta!/remélem/!!!Az a piszkos zunió nem hogy a fütyi-sz nek adná a sok ejurót! hanem a Gyurcsány cégének adja!!!Birkamenet !! lehet gyalogolni a zunióhoz protestálni!!!
karma1
@nemkati: Hat az egesz "kirajji" dinasztia,...:o)))))
karma1
@dr. prédikátor: Atyavilag! Egyeseknek 120 millio forintos megbizas "ZSIROS"...Van, aki a mas szemeben a szalkat is, a sajatjaban a gerendat se latja meg... Viszont 600 millio forintnak megfelelo unios tamogatas a mangalicameszaros Marklin-vasutjara az termeszetes,... munka nelkul, hobbyra...:o(((
dr. prédikátor
Nem hallottátok az előbb azt a nagy csattanást???A viktor szopkin most kapta a sallert meg a kokit!!!Nem volt ideje a függöny mögé bújni! :)))))
eugen4402
@Eriksson: Én is megértem, mert azért - valljuk be - mindenkiben ott bujkál az a kis rátartiság, hogy "ti csak a hazai piacon vagytok eladhatóak, amíg mi..." Emlékszem rá, a 80-as, 90-es években az én munkatársaim is azzal szerénykedtek, hogy a mi termékeink az Antarktisz kivételével minden kontinensen megtalálhatóak...
Eriksson
@eugen4402: Ez megbocsátható emberi gyarlóság. :))
De a cég Klára asszonyé, nevezett úr csak munkatárs.
eugen4402
@Eriksson: Hűha! Igazad van. Nem is tudom, ha azt írom, hogy "az Altus Zrt DK-közeli, vagy Gyurcsány-közeli" az úgy polkorrekt?
Eriksson
@eugen4402: Akárhogy nézzük, a lóláb ott van. :)
wagabund
dajcsra bízták ezt az egész altus ügyet...na, el is bukták, mint a nagyar nép az ingyen-netet..
lampa laz
@karma1: ma 10:24-re, mindenben igazad van. Egy szellemi termékkel azért rendelkeznek, ez a tökélyre csiszolt lopás törvénye.
Aki Én
@Csizmás Kond: 09:34 Gondolom az nem tűnt fel eddig, hogy itt kik nyernek, a túlárazások sem és a minőség? A többi stimmel.
Aki Én
@Csizmás Kond: 09:54 Olyannyira nem, hogy többen nyertek egy munkát. Van ilyen itthon is?
Aki Én
Nem gondolom, hogy orbán különösebben dühöngene. Pontosan tudja, hogy ez aprópénz, ráadásul nem is szabálytalan. Ezt csak a szektának szokta másként tolmácsolni, mert azok maguktól semmit nem vesznek észre, tehát meg kell mondani mi helyes és mi nem. A szekta vár a megítélésre, és ha megkapták az instrukciót, akkor ítélnek is. Ha nem így lenne, ő lenne a legnagyobb veszélyben. Most például hallgatnak addig, míg meg nem mondják nekik, hogy újabb pártfinanszírozásról van szó.
A Simicska sem volt hazugzsidóárulótolvaj, amíg az ő pénztárosuk volt.
soljanka
Akkor holnaptól aláírásgyűjtés a templomokban, foci pályán a szerződések felbontása érdekében!
remenykedo
@Eriksson: Esetleg ha egy kicsit is elfogulatlan volnal, akkor eszre venned Aniko asszonysag szolo hegyein, foldbirtokain mekkora meneshez tartozo lolabak lognak ki.
Eriksson
@remenykedo: Ki beszél itt Anikó asszonyról? Milyen Anikó asszonyról?
Az Unió újabb Altus megbízásáról van szó.
remenykedo
@Aki Én: Nincs most erre idejuk, most a legnagyobb gondjuk, hogy hogyan vedjek ki Juhasz Peter altal inditott vagyonosodasi vizsgalatokat, ugy hogy hiheto is legyen valamennyire. Jogszabalyt nem modosithatnak ott tenyleg kilogna a lolab. Viszont ha valaki folyamatosan mozgasba tartja ezt az ugyet igy meg sem tagadhatjak a vizsgalatokat, van ott most eleg felsz a fenekukbe, elobb utobb szint kell vallaniuk. Ahogy en ismerem Juhasz Peter habitusat o nem fog leszallni az ugyrol. Ha utolso pillanatban is de megfogott egy komoly leleplezo teemat a fidesznyik tenykedeserol. Segitok kellenenek neki, a kisemberek is tamogathatjak, ha csak lajkoljak a posztjait, igy nem merulne feledesbe.
Aki Én
@remenykedo: 13:57 Nem hiszem, hogy be lennének szarva. Eddig is bizonyítottuk, hogy bármit megtehetnek. Magukra nem kérik, ha más kérte akkor visszadobták. Ennyi. A szekta támogatja ezt is.
Toby
Ezek a kis perverz narancsbőrösök, imádják a cumit ! Ennyi eredménye lett a nagy, mocskos pofatépésnek !
Ja és az sem mindegy, hogy tisztességesek emelnek kifogást, vagy egy tökig korrupt, mocskos bűnöző csürhe !
Freewolf
Tömi az EB a hibbant nérót, csak, hogy a libsi barátok kedvébe járva bosszantsa Orbánékat! Egyetlen szava se legyen akkor itthon senkinek, miért és ki nyeri a pályázatokat, ha már az EU-s szinten megy az elvtársak megtámogatása!
papa.49
Van egyáltalán olyan a fütyiszhez köthető cég amelyik pályázhatna az Unióban ilyen megbízásokra, szerintem nincs tehát okafogyott a hőbörgés, hogy miért az Altus!!!
Aki Én
@Freewolf: 15:16 Tehát ha az eb megbízza egy munkával Gyurcsány cégét, akkor cserébe a fidesz hordja haza a közbeszerzéseket?
És szerinted valójában mennyire bosszantja ez orbánt? Ő kizárólag azért feszeget ilyen témákat, hogy titeket felhergeljen. Mond, nem zavar, hogy ilyen módon befolyásolják az értékítéletedet? Miért hiszel el mindent,amit a szádba rágnak? Téged nap mint nap becsapnak, játszanak a hiteddel. Biztos, hogy helyes dologban hiszel? Azok baszna át naponta, akikbe a bizalmadat fektetted.
Freewolf
@Aki Én: Szerintem Orbán nettóban tesz arra, mit nyer el Gyurcsány! Az EB meg hegyezi a fülét és egy halk szusszanásból is agóniát vizionál!
Yoda69
120 millio forint?
Rohognek rajta. Szajgyarto egymaga tobbet kapott a Questortol, hogy oda vigye a magyar emberek kozpenzet.
Freewolf
@Yoda69: Mi lesz, ha megkeresnek otthon: Tessék már a bizonyítékokat előadni! Nincs? Akkor kövessen, 72 órára adunk szállást! Ezt kéne tenni a rágalmazókkal és hamarosan meg is teszik!
prime777
@Eriksson: "Teljesen megértem a Gyurcsány urat, hogy úgy beszél, ahogy. Bárki ezt tenné a helyében, ha ilyen jó kis megbízatásokkal lenne honorálva az Eu részéről. "
Jól beszélsz.
A fidesz erre az etalon amúgy.
Van még azért mit tanulnia Gyurcsánynak.
Ő csak egy kis tanonc a kormány mestereihez képest.
Majd ha éveken keresztül,tucatnyi,több 100 milliárdos megbízásokat kap ő,meg a haveri,családi köre,na akkor majd mondhatjuk ,hogy kezd belejönni és talán kezd egál lenni.
De még akkor sem.
Aki Én
@Freewolf: 15:40 Azt viszont láttuk, hogy hogyan költekezik, és azt is látjuk, hogy mennyi a jövedelme. A kettő közti űr nem vet fel kérdéseket? Azt gondolnám, hogy te nagy igazságérzettel és kritikával bírsz, de a jelek szerint ez kizárólag pártfüggő nálad, semmi köze az egészséges gyanakváshoz. Simon 120 millája felpörget, Szíjjártó több százmilliós ingatlanvagyona nem? Mi alapján szelektálsz?
Freewolf
@Aki Én: Simon nem tudott elszámolni, szembe Szíjjártóval! Hopppppppppppá!
Csizmás Kond
@Aki Én: ..csak sejtem mit akartál mondani...de kérdezlek, te tudtál arról, hogy az unió pályázatot ír ki Lengyelország gazdasági fejlődésének az elemzésére...amit mint tudjuk már Ferencék meg is nyertek ?
Aki Én
@Freewolf: Szíjjártó annyit mondott évekkel ezelőtt mikor már kérdezték a vagyoni helyzetének okát, hogy ,,jó befektetéseim vannak". Több százmilliós ingatlanvagyona van a hírek szerint. A Simontól is elfogadnád ezt a választ? Vagy azt, hogy a szüleitől kapta, de közben tízmilliót téved 24 órán belül? Hm, elfogadnád, ilyen elnéző lennél? Mivel számolt el Szíjjártó?
Aki Én
@Csizmás Kond: Nem, de arról sem tudtam, hogy önkormányzatok adósodtak el, hogy a vej megnyerhessen egy pályázatot. Vagyis sokat...
prime777
@Freewolf: Te feltehetően tényleg beteg vagy hallod.
Miért nem vagy egy narancsos fórumon ott még ki is tüntetnének ezért.
Javaslom hallgasd vissza a tegnapi Klubrádiós - Beszéljük meg! - felvételeit!
Ott a Horváth András elmondja,hogy megy az,hogy egyeseknek mindent lehet és egyeseknél mindent rendben találnak,még mások mennek a böribe meg a bíróságra egy "picike" kis dologért is.
Hallgasd vissza!
Aztán legyen nagy a szád.
És ez egy olyan ember szájából hangzik el aki benne volt ezekben a dolgokban.
Benne élt.
Megint hozzáteszem,hogy az MSZP is mehet ahova akar a Tóbiással az élen!
zöldszem
Az EU ettől a két névtől hangos, ha Magyarország szóba kerül: Gyurcsány-Orbán-Orbán -Gyurcsány...Ez öröm, ez boldogság... Van még lejjebb. Miért kell az egész országnak, ennek a 2 faszinak a harcában részt venni?
prime777
@prime777: Még annyit,hogy Orbán valaha nekem is tetszett,szimpatikus volt.
De amit ma csinálnak az országgal az már mindenen túlmegy.
Hiába 15% az adó meg hiába a migráns ellenessége.
Ez a két jó dolog van amire büszke lehet.De ezt is így leírni kicsit mókás.
Kapok is mindjárt biztosan itt pár embertől ezért.
Szóval annyit akartam írni,hogy ez édes kevés,ahhoz képest amiket csinálnak.
Egészségügybe belenyomni 500 milliárdot gyorsan!
Ápolók bére nettó a duplájára az orvosok bére szintén a duplájára!
Gyermekéheztetés tényleges megoldása!
Ez egy olyan lépés ami egész jó lenne.
Kezdetnek!
Aztán mehet a többi.
És akkor az ember leszarja miket csinálnak mert olyan dolgokba is raknak pénzt ami ténylegesen életbevágó.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...tehát akkor ha pályázni akartál volna bárhová mondhatnád hogy simliztek ?
Eriksson
@zöldszem: Ez egy sarkalatos kérdés. Miért nem lehet leszakadni róluk? A negatív reklám is reklám.
Toby
@Freewolf: Hülyülsz - vagy ideges vagy ?

Mert mi lesz " ha megkeresnek otthon" ? Kik ? Azok, akiknek el kellett volna olvasni az Ab. határozatát a szabad véleménynyilvántásról és a politikusok, az átlagnál erősebben elvárt tűrési kényszeréről ?

Becsókolhatnak a betlehembe, jöjjenek csak !

Neked sem ártana elolvasnod, asszem 36/2001-es Ab. határozat, a 36-os szám biztos, az évszám nem annyira, de megtalálható a neten ! Húzz bele !
Eriksson
@prime777:Újra bemásolom, hogy harmadszorra is elolvashasd és hátha megérted :
@Eriksson: "Teljesen megértem a Gyurcsány urat, hogy úgy beszél, ahogy. Bárki ezt tenné a helyében, ha ilyen jó kis megbízatásokkal lenne honorálva az Eu részéről. "
Itt arra akartam rámutatni, hogy az Altus KFT olyan megbízást kapott az Eu-tól, amely felfogható pártfinanszírozásnak is. Ez etikátlan. Nem kicsit.
Légyszi, értelmezd csak így egymagában, mindenféle nyakatekert hátulról jött gondolatok nélkül. Egy állítást nem úgy kell ám cáfolni, hogy bezzeg a másik, mert az nem állja meg a helyét, főleg nem mentség.
prime777
@Eriksson: De de!
Dehogynem!
Úgy kell azt cáfolni.
Még szép,hogy úgy.
Ez semmi ahhoz amit a mostaniak elkövetnek.
De nem 120 milliót,hanem 120 milliárdot kellett volna elnyerniük.
Remélem legközelebb az is összejön!
Gyurcsány egy igazi nemzeti magyar ember akinek csak ennyi jut sajnos.
Viccet félretéve azt,hogy "etikátlan" ne írd már le!
Borzalmasan áll,hogy te beszélsz etikáról mint kormány szimpatizáns.
Amúgy értem én persze.
Kis vagy nagy gazemberség is gazemberség.
De neked meg nem ezzel kellene jönnöd egyből,saját háztájon is lehetne sepregetni bőven.
Viszont oda egy egész tisztítószázad kellene.
Amúgy megkérdeztem már itt fideszestől,hogy miért kell egy 2/3-al nyert uralmon lévő pártot még mindig védeni?
Rászorulnak?
Miért kell?
Nem írom le minek nevezem én ezt már egyébként.
prime777
@Eriksson: Amúgy ezt olvasd el!
Annyira igaz.:p
"Nem gondolom, hogy orbán különösebben dühöngene. Pontosan tudja, hogy ez aprópénz, ráadásul nem is szabálytalan. Ezt csak a szektának szokta másként tolmácsolni, mert azok maguktól semmit nem vesznek észre, tehát meg kell mondani mi helyes és mi nem. A szekta vár a megítélésre, és ha megkapták az instrukciót, akkor ítélnek is. Ha nem így lenne, ő lenne a legnagyobb veszélyben. Most például hallgatnak addig, míg meg nem mondják nekik, hogy újabb "pártfinanszírozásról" van szó.
Ezt mondtad te is.:p
A Simicska sem volt hazugzsidóárulótolvaj, amíg az ő pénztárosuk volt."
Egyszóval nem veszik észre az emberek,hogy a szájukba adják mit hogyan gondoljanak.:)
Amúgy az emberek semmiről nem tudnának.
joopapa
@Freewolf: Akkor ezen az alapon az összes fideszes vezetőt be lehetne zárni, mert annyit rágalmaztak bizonyíték nélkül! Sorra engedik el a volt szoci vezetőket, mert nincs bizonyíték! Itt egy videó arról hogy a fidesz kézi vezérelt ügyészsége, mennyire szánalmas! www.atv.hu/videok/video-20151203-hiszekeny-dezso
Eriksson
@prime777: Na vazze, te sem vagy százas. Honnan a francból veszed, hogy én kormányszimpatizáns vagyok? Abból, hogy leírom a véleményem?
Éppenhogy nem gyaláztam imádatod tárgyát, egy büdös rossz szót nem szóltam róla. De úgy látszik a zsigeri gyűlölet munkál bennetek, hogy mindig minden le kell gecizni, ami nem a szátok íze szerint szól.
Eriksson
@prime777: Engem ez piszkosul nem érdekel, s ha nem vetted volna észre, ilyen dolgokba nem is szoktam belefolyni.
Pedig tudnék mesélni, egészen '89-ig visszamenőleg.
Yoda69
@Freewolf: Figyelj ocsi, elobb szargyarto bizonyitsa be, honnan volt 200 millioja a budai villara 30+ evesen. Ja persze tudom jol fektetett be...
De ezt csak te, meg a hasonlo birkak veszik be, tudod.
prime777
@Eriksson: Nekem Feri nem az imádatom tárgya!
Láthattad mit írtam.
"Viccet félretéve" stb stb.
Tehát csak tréfálkoztam.
És hidd el semmi bajom!
prime777
@Yoda69: Azt mondja neked Free ,hogy bevisznek majd mert rágalmazás amiket írsz.
Hát már ő is párszor 72 órát lenyomhatott volna a kommunista,hazaáruló,libsi-bolsi és a mostani csótányozása miatt.
Ez is egyfajta rágalmazás.
Amúgy a csótányozásából az jön le,hogy valami hihetetlen mértékben lenéz mindenkit a szaros pöcegödör aljáig,és úgy lehet velünk,hogy kinyalhatjátok köcsögök.
Szoptok és [email protected]átok az összes fa...mat,nem tudtok mit csinálni.
Mi uralkodunk csicskák.
Normális fideszessel,aki nem hasonló mentalitással rendelkezik nem nagyon találkoztam.
Persze azért vannak,tisztelet a kivételnek.
Amikor a szocik voltak hatalmon látni lehetett milyen bagázs voltak ők ellenzékben.
Szóval nem meglepő ez.
Ha megmutatják igazi arcukat mind ilyen általában.
papa.49
A ,,fürtöske, tompika,, a tévében már rá is repült a témára, mint éhtyúk a takonyra, mondta ,,fúj ilyet nem lehet, meg a zunió vonja vissza a megbízást, meg a Gyurcsány cége,, na de kérdem HOL VAN A STADION BELÉPTETŐÉRT KIFIZETETT 6.5 MILLIÁRD, FÜRTÖSKE EL KÉNE MÁR SZÁMOLNI AVVAL KIS MOTYÓVAL, NEM GONDOLOD???
jancsik68
Viki Fletóhoz képest egy nagy bunkó!Vikit a párttitkár apuka és Soros emelte ki a sz--ból!
Aki Én
@Csizmás Kond: 16:25 Hát ez nagyon meggyőző érv. Amíg nem látom a kollégám édesanyját, addig nincs neki. Értem. Te melyik korrupciós ügyben vettél részt személyesen, amelyiket számon kéred valamelyik kormányon? Például ezen az Altus félén megjelentél?
teuton
@Csizmás Kond: A szocialistak? Nem vagy kepben nagyokos, a parlamentben es a bizottsagban a Neppartnak (konzervativok, jobboldaliak, ahova Orban is tartozik!) vannak többsegben! Fel sem merül benned, hogy miert nem az ö holdudvaranak cegei nyernek? Semmit nem nyernek sehol, mert a mutyi csak MO-on müködik, lasd Lex Tiborcz! Egy europai vezetö politikus erkölcsileg nem amortizalja magat le azzal, hogy barmelyik hozzatartozojanak/haverjanak zsiros üzleteket juttatna közpenzböl! De ha olyan okos vagy, mondj 5 ilyent egesz Europabol es es mondok neked 50 ilyent Mo-rol!!!
remenykedo
@Aki Én: Igaz igaz, csak eddig nem volt egy olyan ember sem mint Juhasz Peter, akin nincs fogasuk, es aki makakacsul onfejuen megy a tenyek utan, legalabbis eddig ezt mutatja a tenykedese. Szerintem az is eleg ha zavart kelt, egyszer csak kiugrik a szog a zsakbol, figyeld csak Simicskat es Csintalant kezdenek mocorogni, Csintalan is egesz maskent beszel mar.
Aki Én
@remenykedo: 22:26 Nagyon sokan beszélnének másként ha kikerülnének a körből. Ezért vannak minden földi jóval elárasztva generációkra előre. Persze ne felejtsük el ennek veszélyeit, amiről Simicska is tett említést. Vagyis a közvetlen életveszélyt.
Persze sok intelligens ember is hitte már magát sérthetetlennek, aztán mindről kiderült, hogy mégsem. Ezek pedig még suttyók is.
hetöndöe
Ja kérem,fitymaszék az állami apanázs lenyúlására szakosodtak,a versenyszféra nekik magas,mint törpének a levelesláda.Savanyú a szőlő.:-)
Desischado
Megnézném orbánt, tiborczot, mészárost, rogánt, lézert, vaynát, a habonyt, és a többi parazitát, mit alkotnának a versenyszférában! De ők csak lopn tudnak, igaz, abból akár doktorálhatnának! Remélem, megfeküdte a gyomrukat Gyurcsányék sikere! Hehehe...
Freewolf
@Yoda69: A birkák nem vitáznak majmokkal!
Freewolf
@Toby: Hol van már 2001! Áááááááááááá!
Csizmás Kond
@Aki Én: Valahogy úgy...elméleti dolgokba csak elméletileg lehet dönteni.
Yoda69
@Freewolf: Latod ocsi, amikor ervelni nem tudsz akkor atmesz szemelyeskedesbe. Nem csak birka vagy, de bunko is.
Yoda69
@prime777: Gondolom @Freewolf: tudja ezt jol. Biztos besugo picli volt az elozo rendszerben. Most meg a taho segget nyalja.
Freewolf
@Yoda69: Tahókám! Mivel személyeskedtél és még buta tök is vagy, mire számítottál? Megsimizem azt a tök buksidat? Hát nem!
Yoda69
@Freewolf: Gondolom inkabb feljelentenel. Az ilyenektol minden kitelik.
herczeg0210
A Tiborcz panasza hatott a mini Szterelnökre és qrvára nem zavarja, csak a Gyurcsány, mert fél Tőle mint a tigris a tűztől!!!
Eriksson
@Desischado: Hát bizony, Gyurcsány olyan ügyes, hogy már maga sem tudja mibe fektesse a rendszerváltozás után keletkezett, s azóta dudvaként gyarapodó vagyonát.
hvg.hu/kkv/20150309_Gyurcsanyek_atalakitottak_az_Altusbiroda
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
,@Freewolf: 14:13-ra: Állítsd le magad Fenyegetőzöl te náci ivadék!?
Freewolf
@silber13: Nem hat meg a liberálfasiszta őrjöngés!
silber13
@Freewolf: Te egy végtelenül primkó, sunyin buta valaki vagy! Ennyi.
Toby
@Freewolf: 07:55

Van, amin a narancshéjas szemétdomb nem mert változtatni, többek között a 36-oson sem !
Lapozd fel bátran !
vitriol
ha ettől sem kap agyvérzést a vezír, akkor soha semmitől!
berika12
Kedves Emberek! Miért estek egymásnak? Miért bántjátok egymást? Attól, hogy más párttal szimpatizáltok, még lehetne békességben, kulturáltan megosztani véleményt. Jobb, ha trágárkodtok, egymásnak estek?
kukac50
Jobb ha Gyurcsány cége nyer mint ha Mészáros Lőrinc!
Freewolf
@silber13: Onnan ismerjük fel a patkányt, hogy vinnyog és támad, amíg a cipőtalp alá nem kerül!
eugen4402
Uram-Atyám! 120 milliós megbízás, amiért eredményt várnak el.
Nagyságrendi váltás: tízszer ennyit 1200 milliót ígért Semjén a székelyföldi fociakadémiák létesítésére... (Felső határ ez, az alsó 820 millió!!!)
mariaberta
@Freewolf: Szegény farkas. Mit kell még elviselnie?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.