A józsefvárosi polgármester szerint undorító, amit az énekessel művelnek, ráadásul Ákos szerinte nem is azt mondta, amivel vádolják.

A koncertre elmegy, feleségével együtt, aki "sikeres nő" és "büszke rá, hogy tartozhat valakihez, és büszke rá, hogy gyereket szült".

Kocsis Máté a Facebookon fakadt ki:

Undorító, amit Kovács Ákossal művelnek. Meghazudtolják, lejáratják, megbélyegzik. Régi módszer ez azokkal szemben, akik nem azt mondják, amit a liberálfasiszták hallani akarnak. Azt is ők akarják megmondani, meddig tart a vélemény szabadsága és az kit illet meg. Szerintük Ákost nem. Pedig de. Az lehet a véleménye, amit csak akar, még akkor is, ha ez néhány tehetségtelen és teljesítmény nélküli bódult libbancsnak nem tetszik. Ráadásul nem azt mondta, amivel vádolják, de hát nem lenne meg a napi rutin, ha nem hazudnának.

A holnapi koncertre pedig elmegyünk a feleségemmel, aki sikeres nő, de emellett büszke rá, hogy tartozhat valakihez, és büszke rá, hogy gyereket szült.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
DR Eric CARTMEN
A függöny mögött bújkáló püffedt pávatáncos kiadta a parancsot a fideszcsűrhének, hogy mindenkinek meg kell védeni ákos talpnyalót ?? Szánalmas !
coni
Jó helyen védték meg Ákost., tradicionális pár...
Egy fideszestől mindegy hogy ki, hol és mit kérdez, biztos lehet a válaszban: ..mert a libsik.
petike
Érdekes, az nem böki a csőrét, hogy ők kollektíven hazudnak.
A Tündik bündije
Ha az udvari zeneszerzőt bántják, a Fideszt bántják, na.
X-ray
@hetöndöe: 5 millióért írta kovács???
nevemnick
Máté pajtás, a rohadt életbe, az az undorító amit ti csináltok az ország népével!
hetöndöe
@X-ray: Úgy ám,a nemzeti szolgáltatót meg elnyelte a föld szőröstül-bőröstül,amire milliárdokat költöttek.
zöldszem
Ha Ákosnak lehetett véleménye, a szponzornak miért ne lehetne?
A Tündik bündije
A Függönyök Urának nyilván kedves dolog az, ha megvédik a dalcsinálót. Mivel pedig Máté épp abban az ajtóban toporog a Fidesz háza táján, amelyen túl már önmagától növekedő pasa parki lakásokhoz, és egyes gázszerelőket megszégyenítő földtulajdonokhoz lehet jutni, nyilvánvaló, hogy elsőnek ugrik a vezér kedvéért egy jókora s*ggest a pöcsmedencébe.
vonotok
@nevemnick: Teljen igazad van. Csak az a baj hogy kiáltásaink süket fülekre találnak.
JAJMÁR
Gratulálok Máténénak a sikeres életéhez és valakihez tartozáshoz, megkérem a postást adja át neki. Remélem azért tud írni?
nevemnick
@vonotok: nem biztos, mert ma mondták a boltban, hogy mostanában elég sok hallókészülékbe való gombelem és fültisztító pálcika fogy. :)
vitriol
ezek minden hasonló védőbeszédért piros pontot kapnak a vezírtől? kocsis, lázár megkapták.
Várom a többi nyalonc megnyilvánulását, bár ezt az ákost nehéz lehet őszintén védelmeznii.
profon
Liberálfasiszták ? Te gyenge elméjű ! A feleséged meg örül, hogy tartozhat valakihez ? Mi Ő ? Egy kutya ?
Toby
Kocsiska ! Hugyoztassátok meg egymást, aztán megnyuxol !
leszúrt rittberger
Ilyenek ezek az elfojtott homokosok, lépten-nyomon rángatják maguk után a feleségüket, demonstrálandó, hogy ők bizony nagyon-nagyon heterók..
vadnarancs
Hogy is érthetnéd mit mondott a nőkről, amikor te egy csőbuzi vagy!
dr. prédikátor
Hugyos Máté!!! Adjál a mákosnak egy nyelvest ! Attól hátha megnyugszol!!!
volvós
Matyi cicuska !!! Hogy megvéded az ákoska " barátnödet "...akkor meg mire fel
liberélfasisztázol ??? Ragályos lehetsz, te kis szivárványos cserépke !
Gondolom, ákoska lerótta a háláját nálad...az or(v)ális szobában (Made by Clinton )
Dr plágium
Ha egy közalkalmazottnak eltér a véleménye a kormányétól simán seggbe rúgják. Ha bárki felemeli a szavát ellenük az mindjárt fasiszta? A fekete ruhás mozgalmat elindító Sándor Mária állás nélkül van a nővérhiány ellenére sem tud elhelyezkedni a szakmájában...na ez az ami undorító! Pedig Ő mindenkiért - a betegekért és a dolgozókért - egyaránt emelte fel a szavát!
Akkor miért nem mondták, hogy felháborító és undorító?
Tudom én, hogy éves szinten az 50 millió qrva nagy pénz, de a szponzornak miért ne lehetne szerződést bontani??? Ákos örüljön, hogy eddig munka nélkül kapta a nagy lóvét, legyen hálás az eddigiekért. Egyébként nem féltem Ákost, hamarosan dupláját fogja kapni a kormánytól
:( sajnos...
magyarbakancs
@volvós: Két fityma csattogás között nehéz gondolkodni Mátékának?
Vagy elfogyott a szappan?
volvós
@magyarbakancs: 8:59
Sztem mindkettö Mr.Vazelin !!!
Aki Én
Azt is ők akarják megmondani, meddig tart a vélemény szabadsága és az kit illet meg. Szerintük a fórumozókat nem. Pedig de. Az lehet a véleményük, amit csak akarnak, még akkor is, ha ez néhány tehetségtelen és teljesítmény nélküli bódult állkeresztény politikusnak nem tetszik.
Mióta szokás politikusoknak megvédeni a zenészeket? Neki lehet tömegeket sértő, gyűlöletkeltő véleménye politikusként, nekünk nem magánemberként? Mitől érzi úgy egy politikus, hogy joga van a véleményformáló tömeget le ,,liberálfasisztázni"? Nem fél, hogy feljelenti valaki, amiért olyat állít tömegekről ami nem igaz? Vagy a ,,nemvagyokbuzeráns" bármit állíthat büntetlenül? Mondjuk magánemberként ebben nem vagyok biztos, de a bírósági döntés alapján pont annyira vagyok liberálfasiszta, mint amennyire ő buzi. Már nem csak orbán, hanem Ákos testőre is ez a tornából felmentett férfiimitátor?
Aki Én
Na mi történt a szabd vélemény nyilvánítás jegyében, na mi? HÁROM perc alatt kizártak és törölték a hozzászólásomat a ,,nemvagyokbuzeráns" fészbukjáról. HÁROM PERC!!! Ennyit írtam, vagyis tulajdonképpen csak idéztem:
Azt is ők akarják megmondani, meddig tart a vélemény szabadsága és az kit illet meg. Szerintük a fórumozókat nem. Pedig de. Az lehet a véleményük, amit csak akarnak, még akkor is, ha ez néhány tehetségtelen és teljesítmény nélküli bódult állkeresztény politikusnak nem tetszik.
mariaberta
Óh? Miért vagytok ennyire felháborodva??? Undorító? Csak annyira, amennyire Ti, kedveseim, bántok Gyurcsánnyal. Tőletek tanulunk!!! Nem tetszik?
kutyahűség
Na, nekem viszont nincs FB-om, úgyhogy én itt fakadok ki:

"Undorító, amit Kovács Ákossal művelnek. Meghazudtolják, lejáratják, megbélyegzik."

Kik, Máté? Önmaga, saját magát! Ákos csinált magából címeres szamarat.

"Régi módszer ez azokkal szemben, akik nem azt mondják, amit a liberálfasiszták hallani akarnak. Azt is ők akarják megmondani, meddig tart a vélemény szabadsága és az kit illet meg. Szerintük Ákost nem. Pedig de. Az lehet a véleménye, amit csak akar, még akkor is, ha ez néhány tehetségtelen és teljesítmény nélküli bódult libbancsnak nem tetszik. Ráadásul nem azt mondta, amivel vádolják, de hát nem lenne meg a napi rutin, ha nem hazudnának."

Először is, sem libbancsok, sem liberálfasiszták nem léteznek. Másodszor az a módszer, amit emleget, éppen az Önök igen kedvelt módszere. Karaktergyilkosságnak is hívják.

Ákos lenyomott egy rendkívül durva, megosztó, nőgyűlölő szöveget, a mire megkapta a megfelelő társadalmi választ - ez egyszerű kritika egy Ákos-féle férfisoviniszta kőbunkóval szemben. Semmi más. "Aki szelet vet, vihart arat."

"A holnapi koncertre pedig elmegyünk a feleségemmel, aki sikeres nő, de emellett büszke rá, hogy tartozhat valakihez, és büszke rá, hogy gyereket szült."

Ennek semmi köze ahhoz, hogy Ákos alpári, tahó módon nyílvánult meg a nőkkel szemben. Menjenek. Én viszont ezek után Ákost a megfelelő helyen kezelem - úgyis mint embert és úgy is, mint művészt.
mariaberta
@kutyahűség: mindennel egyetértek,, De ez a pasas művész? Ha az lenne, tudná hogy nem alázunk meg senkit, még akkor sem, ha neki nem tetszően nőről, nőkről van szó. Ő EGY NAGY MAGYAR BUNKÓ
kutyahűség
@mariaberta: Igen. Pontosan erről van szó. Éppen a művész az, akinek lélekben a legszabadabbnak és a legtoleránsabbnak kellene lennie. Ő vajon milyen jogon oszt észt arról, hogy kinek mit kéne szerinte csinálnia? Kőkemény kontroll és a nőkkel szembeni nem is látens, hanem nyers és kemény gyűlölet. Ákos sajnos régen elcsúszott - mostantól pedig már csak az igekötő betűit kell felcserélni nála. És az igazán lefelé csak ezután jön. Olyan szekérhez kötötte magát, ami vágtázik a szakadék felé. De ez az ő döntése következménye.
vonotok
@nevemnick: És ezeket egyből a Parlamentbe viszik???
nezelodo
Na meg a vegen az alkotmanyba is beleirjak ezt alakot, hogy ranezni sem szabad. Rohejesek ezek akik kormanyzopartnak hiszik magukat.
kakaósbögre
én csakaszondom hogy az amit egy fideszes ennyire véd-különösen ez a gusztustalan féreg Kocsis- az vagy lopás vagy valami hihetetlenül ocsmány és visszataszító dolog. mivel itt egy koncertről beszélünk nem pedig standard lopásról-bár a fasztuggya ezeknél a geciknél- marad a második alternatíva.
Alzheimer Fauna
Vagy szeretett Máténknak sikerült elérnie a schmitti szövegértés magasságába, vagy a KisGé-klán és bűntársai szerszámosládájából megint előkerült az oly sokat használt összemaszatolás készsége. Mert a közvélemény nem azért háborog, mert a kis celeböleb megszólalt (hallottuk mi már nyilatkozni Kiszel Tüncit az intelligencia fontosságáról, Győzikét a sikere titkairól és Sarkos Katát arról, hogy számára a pénz nem fontos), hanem azért, amit mondott. Amit mondott. Néhány mondattal sikerült megbántania az ország lányait-asszonyait, és nem az a baj, hogy szabadidejében felcsapott műkedvelő méhésznek (ahogy Fürtelen Tompi szabadidejét magvetéssel múlatja, futtatója pedig - a KisGé - dohányszaporítással), hanem az, hogy kinyilatkoztat a lányok családi ékszerének rendeltetésszerű használatáról. A 21. században hadd dönthessék el a lányok, hogy mikor és kinek adják a nyílászárójukat, hány, és melyik inputra jusson egy output, hogy nekik életükben mi jelenti a vezérelvet, a beteljesedést (udvariasan megkérdezném dalnokunk édesanyjától, hogy ha a fiára néz, élete princípiumát látja benne?). A nők, a saját életfelfogásuk szerint szeretnének nők lenni, nem pedig a nerideának (tudom, hogy ezt külön kellene írni, de így egyben: neridea, tök olyan mint egy csillagászati szakkifejezés) megfelelve.
Viszont, most már kicsi futtatott indiánunk is büszke lehet magára, ő lett Mo. Szép Helénája. Hős kis pici állhatatlan Menelaoszunk (a KisGé) miatta üzent hadat (a Telekomon keresztül) Trója helyett Berlinnek. (Útra kész a sereg, és indul is Merkel asszony ellen, miután a kormány kifizette - az adófizetők pénzéből - a Telekomnak a kártérítést)
De mivel nem akarom bántani a KisGé kiskutyáját, így nem írom ide, hogy mit vettem észre a neten lévő képei nézegetésekor: Ákos kövér. Korához képest nagyon Kövér.
justhpeter
Undorító amit Ákossal tesznek, mondta Kocsis. Stimmel. Az is undorító volt, amikor Ákos Kövér undorító marhaságit felerősítve baromságokat mondott. A kirúgásával ki van egyenlítve.
Knapp75
"liberálfasiszta", "libbancs"...

Ezekért a kifejezésekért még a félhülye fórumtrolljaitokat is kinevetjük, de hogy te is ilyen segghülye legyél...
(mert ugye "ti" ezeket a kifejezéseket nem lejáratásra és megbélyegzésre használjátok)

Egyébként ha Ákosnak lehet véleménye, akkor a Telekomnak is.
mariaberta
@Alzheimer Fauna: Ezek után mit gondoltok? A mamikáját, a feleségét hova sorolja?
mariaberta
Micsoda figyelmetlenség részemről!!! Ennek a tahónak van még három, azaz három leánykája. Vagy azok fiúsítva vannak??? Ha ennyire utálja a női nemet,, miért csak egy
FIÚ gyermeket nemzett???
Van 1 sz. G, ő a 2-es számú. Van még egy néhány G, de ezekkel most nem foglalkozom.
nusika
"Undorító, amit Kovács Ákossal művelnek. Meghazudtolják, lejáratják, megbélyegzik"
...és mások, akiket eltérő véleményük miatt "rúgtak" ki, azokat ki védi meg?
Fradigege
"...emberi jogok, haladás-másodlagos dolgok." 28:00 perctől
www.youtube.com/watch?v=owK1TM0JNZQ
Semmi baj Matus Kocsis. Számomra a haladás, ha nem szívattok. Nem Németh András a hibás, hanem te. Ákosnak a haladás és a jogai T-mobile szemszögből másodlagos. De Ákoska, a Pincsi, a saját lábán áll, valamennyire, kedves barátaim, magyarok. Te megélhetési MIÉP-es szökevény vagy. Gyorsan, megélhetésből pincsiként hízelegted be magad a zsideszbe. Én saját magamat szponzorálom. Dolgozom. Te, megélhetési boomeráng vagy. Nagy különbség. Menjél szépen Ákoskára, szüljön az asszonyod nektek gyereket(!), Kövér Laci unokája éppen irigykedik. Sőt, nem Magyarországnak, hanem a zsidesznek szüljön, kell a kisdobos. Csak Magyar egyetemen tanuljon meg esztergályos lenni, bruttó 105 ezerért. Menni fog Matus Kocsis?! Esztergályost szül az asszony?! A többiek west-juropienból integetnek. Nehogy nekem lediplomázzon a rom-kocsmák árnyékában!
Lepényleső
...és mindez hol van ahhoz,amit művelnek velünk? Egy,valóban senkit meg nem bélyegeznek,akik közülük valók,hiszen bárki,bármit követ el,az éli világát mint Marci Hevesen.Kettő,ha valaki liberális,miképp lehet fasiszta? Három, a véleménye nem csak Ákosnak szabad,(ha meri vállalni) hanem a másik félnek is,annak meg az a véleménye,hogy innentől nem támogatja. Négy,a hazugság erkölcstelenségéről ne tartson értekezést az a
pap,aki bort iszik. Öt, a családi programokra meg végképp nem vagyok kíváncsi,főleg
annak tükrében,hogy ezért kardoskodnak. Egyébiránt,ha legközelebb jellemzésre adja
bárki a fejét,javasolnám,hogy ne síktükör jelenlétében tegye azt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.