A Válasz.hu értesülései szerint hírrádióvá alakul a Kossuth, a magazin- és egyéb nem hírprofilú műsorokat száműzik a csatornáról. Az előkészületekre alig két hónap maradt.

A változás hasonló lesz az M1 hírtévévé alakításához, amely éppen egy évvel korábban, 2015. március 15-én történt meg.

Hírrádió lesz a Kossuthból

Mindent, ami nem hírműsor, az országosan mintegy másfél millió ember által hallgatott adóról a 200 ezer ember által követett Bartók Rádióra visznek.

Részletek a Nol.hu-n >>>

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A seggszájtépők tovább lapátolhatják a fekáliát-ima-reggel délben-este az ákos kosainak kolompolhatnak a fidess ürülék a saját aklukba felőlem nyakig is érhet-egy fillért se adózok nekik többet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Ezt ha Kossuth megélhette volna. Az igaz,hogy talán ő volt az első modern politikus,
hiszen a kassai képviselők pénzét lenyúlta,az aradiakat meg magukra hagyta?
bakegya
Orbánteknőstől bűzlött már eddig is@Mirabilis: görénycsatorna-Kossuth forog a sírjában!
nevemnick
Az ,,átkosban" a Kossuth rádió volt az, amelynek a hullámhosszán ,,rendkívüli" helyzetben is tudtak sugározni. :/
solidedge
Az adó lényegében nem változik. Továbbra is Fidesz zombiképző lesz.
duck
Sosem hallgattam/hallgatom a Kossuthot.
Egyel több indok, hogy miért ne hallgassam soha többé.
Anyádnak mosd az agyát, te kocsog!

Már be vagyok fenyítve, hogy kizárnak.
Gondolom a sok "kocsog"-zés miatt, de nem bánom.
Ha így, hát legyen így.
Vállalom, sőt, azt hiszem lassan menedék jogot kérek egy baráti EU-s országba üldöztetésért.
Miért?
Mert megvetem, és utálom a regnáló magyar kormányt, amelyik próbál elhülyíteni, betegen tartani, idő előtt meghalni, és nyomorban tartani.
Van ennél jobb indok?
Azt hiszem, hogy össze kéne állni csoportban, sztárügyvédet fogadni, és beperelni ezt az egész kócerájt (kezdve, hogy ellopták a nyugdíj-megtakarításunkat) nagyon-nagyon sok pénzért: "Az állam a nép ellensége címszóval."
pbalage
És azt vajon hogy fogják megmutatni grafikonon, amikor növekszik a gazdaság?
Elmagyarázzák, hogy
"Kedves hallgatóink, most pedig képzeljenek el egy olyan ábrát, amin van egy kék csík és az felfelé halad és a magyar gazdaság állapotát ábrázolja"?
bakegya
A seggszájtépők tovább lapátolhatják a fekáliát-ima-reggel délben-este az ákos kosainak kolompolhatnak a fidess ürülék a saját aklukba felőlem nyakig is érhet-egy fillért se adózok nekik többet!
silber13
Azzal, hogy más adóra / Bartók/ nyoomják a többi nem hír műsort, egyúttal azt az adót is megnyomorítják! Hogy nyomorodnának meg a kitalálói ennek a balfaszságnak!
nezelodo
A királyi tv profilváltása sem rázott meg, már 1998 augusztusában feltűnt egy sztárműsorvezető vaskos, egész műsort kitevő politikai megrendelésre készült hazugsága. A szenzációs hír ellenkezőjéről saját szememmel meggyőződhettem egy nappal előtte, amikor néhány méterre láttam egymástól a tv sztárt, és az általa tálalt hír már rég "külföldre szökött főszereplőjét", idehaza, és nem Dél-Afrikában, mivel sohasem jártam ott.
A Közszolgálati adók hitelessége azóta már tökéletesen dakotásodott. Hogy a Kossuth adót miként nyomorítják meg a politikai propaganda érdekében, hab a tortán, régen nem hallgatom, és más csatornákon sem érdemes híreket hallgatni. Bőven elég a környezetemben történteket, és az "elsöprőék" politikai gazdasági viselkedését figyelni. Aztán lehet következtetni, ha kicsiben ezt látom, mi lehet gátlástalanék köreiben odafent!
eugen4402
Nem azt mondom, hogy rendszeresen hallgatom, csak azt, hogy este lámpaoltástól másnap reggeli tévébekapcs.-ig minden éjjel szól a fülem mellett a Kossuth-rádió, Szóval tudom, miről beszélek! Ez a "változás" nem jelent semmit, eddig is hírrádió volt! Minden apró-cseprő eseményről tudósított, ami a határon-túli magyarok, ill. a történelmi egyházak házatáján történt...A külföldi tudósítók jelentkezéseit majd megkeresem, mert a forgókondenzátor csodálatos találmány, más állomásokat is lehet hallgatni.
Törölt felhasználó
Miért jó ugyanazt a kamú szart nyomni 10 tv\rádión, aki elhiszi az úgy is egy valamit néz ebből, aki meg nem annak programozhatják törvényben is csengőhangnak a telefonra a propaganda szöveget akkor sem hisz benne..
nemkati
@nemkati: Éljen a magyar szabadság, éljen a hazaaaa
Csizmás Kond
persze hogy ki kell nyafogni a nemtetszést...de kérdezem én hányan hallgatnak ma rádiót és ott hírekre kapcsolnak vagy csak a tam.tam zenére ?
egyvandor
Hála Istennek már leszoktam róla. Viszont közpénzből eggyel több mindenhol fogható szócsöve lesz Gorbánnak. Miért nem csak a fideszesekkel fizettetik ezt meg? Mi közöm nekem ehhez?
egyvandor
Azért ehhez is pofa kell hogy egy liberális politikus neve alatt nyomják a néphülyítő illiberális dumát.
Kb olyan mint kövér nertárs kommunista ellenes kijelentéseihez. dojsctompika narkó ellenességéhez, vagy shitt doktorijához, semmilyen keresztény felfogásához, kosa logikai okfejtéseihez, vagy gorbán korrupció elleni fellépéséhez.
Nem?
egyvandor
@Mirabilis: Legyen orbánrádió! Igazad van. Az egy tisztességes megnevezés volna, de bár kellően suttyók hozzá, de ezt azért ma még nem mernék bevállalni.
egyvandor
@Csizmás Kond: Az emberek azért csak csak meghallgatják a híreket. Még ha többségük menekül is a nyomuló propagandától.
varrólány
@Csizmás Kond: A kettő együtt van hírek és zene. Az épp elég amit óránként elmondanak, lehet nem vagyok jól informált belpolitikában meg gazdaságpolitikában . De ha mérgelődök a politikusokon attól ők még jól érzik magukat , tehát saját magamat rontom el meg akkor még a családi harmóniát is!:-))
A zenét sajnos nem én állítom össze a rádióban, akkor aztán lenne benne minden lehet szétesne a ház!:-))
human
@Csizmás Kond: Például a fóliamunkában tévézni nem igazán tudsz, marad a rádió.
egyvandor
Ha már közösen fizetjük!!!
Gorbán pártjára 27% szavazatot kapott. A műsor időt, és a költségeket ennek arányában fordíthassák Gorbán szája íze szerint alakítható műsorokra. Gorbán saját szófo..át finanszírozza saját hivatalosan leadózott jövedelméből!
Ugyanez vonatkozzon az ellenzéki pártokra is.
(nem a manipulált képviselői helyek száma szerint!)
A nem szavazók arányukat képviselve politikai irányultság mentes tények közlését várhatják el joggal egy közrádiótól.
hetöndöe
Fletó legnagyobb bűne,hogy ezzel a csürhével nem számolt le már 2006-ban.A Kossuth már akkor a fitymaszos propagandát nyomta,érdekes módon ez Fletót nem zavarta és nem nyomta le őket,mint a bélyeget.Saját naivitásának és demokrácia felfogásának lett az áldozata,mert azt hitte,hogy ezek a retkek is európai módon gondolkodnak.
Csizmás Kond
@egyvandor: persze hogy meghallgatják ...épp ezért is alkotnak olyan adást ahol lehetőség nyílik rá.
Csizmás Kond
@varrólány: a híradó nem azt jelenti mint egy elakadt gramofon...:)
Csizmás Kond
@human: ...szerintem semmilyen munkahelyen nem ajánlott a rádióhallgatás...ugyanis a meglévő zaj mellé még odarakni egy másikat...ezért van ennyi félnótás hülye.
Csizmás Kond
@hetöndöe: Fletónak nincs bűne...annál inkább a társadalomnak, hogy szabadon engedi az ilyen alakokat.
silber13
@Csizmás Kond: Van aki hallgat és nem kimondottan tam-tam zenét. Mert ugye a Bartókon elég ritka az olyasmi Annál több Beethoven Vágner és hasonlók. Most odalöknek egy csomó szemetet, az előbb említettek kárára.
silber13
,@Csizmás Kond: 14:26-ra: Hallottál valamit a háttér rádiózásról munkahelyen, kiváltképp irodákban? Nem biztos, hogy azok mind" félnótás hülyék"
Csizmás Kond
@silber13: Én is hallgatok rádiót, abba zenét meg híreket meg mindenfélét de nem folytonosan...azt betegségnek tartom.
Egy munkahelyen ahol többen dolgoznak és mindenki más-más adást hallgatna képzeld mi lenne ott...
cs.n.
Tehát a némileg hallgatható műsorokat átpakolják a Bartókra. Annak errefelé olyan gyenge a jele, hogy rádiókészülékkel szinte lehetetlen hallgatni, csak interneten vagy tévén keresztül lehet, de egyiket sem használom rádiózásra, arra maradi módon rádiót használok. Vagyis így se Kossuthot, se Bartókot nem fogok hallgatni.
papa.49
A Kossuth Rádió, vagy 40 éve már nem hallgatom, sőt ezután se fogom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.