Bakács Tibor a Tilos Rádió hallgatóival osztotta meg véleményét a miniszterelnök származásáról, a rádió felfüggesztette a műsorát.

„A Tilos Rádió kuratóriuma a Honthy és Hanna című műsort és munkatársainak műsorkészítői jogosultságát a Tilos alapértékeivel ellentétes megnyilvánulások miatt további döntésig felfüggeszti. Az ügyben végleges határozat az érintettek és a rádió tagságának meghallgatása után születik”

– írta a rádiócsatorna a Facebook-oldalán.

Az ügy hátterében az áll, hogy Bakács Tibor előbb cigánynak nevezte Orbán Viktort, majd a műsort korábban otthagyó Gerlóczy Ferenc zsidósága is szóba került.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@justhpeter: Szerintem, hogy valaki cigány, még nem bűn, inkább állapot. És hogy ezt az állapotot hogy alakítja az érintett, elsősorban attól függ, hogy nevelik otthon és milyen lehetőségei vannak a családnak. Felénk, igen sok cigány nemzetiségű él megosztva a lakhelyünket szerbekkel, románokkal, tótokkal és persze magyarokkal. A lehetőségekhez képest zömében rendes emberek és bizony egyik másikukra hamarabb számíthatunk, mint a tisztafajú árja fajtársainkra. Szóval van cigány, akit többre értékelek, mint mást. És nem fehér holló szindróma, mielőtt ez lenne a válasz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ez valóban egy durva inszinuáció, hogy ezt a ócska gátlástalan trógert felcigányozta! =))
Fradigege
És, ha leelőemberezik? Vagy lesvédezik? Leinuitozzák? Vagy leausztrálozzák? Az is ugyanolyan sértő? A cigányokra szokták használni: az újmagyar vagy a varjú jelzőket is. Tény, hogy nem egy szőke ciklon, héber neveket kaptak a gyerekek, Győző bácsi pedig Győzike bácsi is lehetne.
lópicigáspár
@justhpeter: Szerintem, hogy valaki cigány, még nem bűn, inkább állapot. És hogy ezt az állapotot hogy alakítja az érintett, elsősorban attól függ, hogy nevelik otthon és milyen lehetőségei vannak a családnak. Felénk, igen sok cigány nemzetiségű él megosztva a lakhelyünket szerbekkel, románokkal, tótokkal és persze magyarokkal. A lehetőségekhez képest zömében rendes emberek és bizony egyik másikukra hamarabb számíthatunk, mint a tisztafajú árja fajtársainkra. Szóval van cigány, akit többre értékelek, mint mást. És nem fehér holló szindróma, mielőtt ez lenne a válasz.
Feraj49
Miért is sértő ha lecigányozzák ? Nem az ? Büszke is LEHETNE rá(az más kérdés mi mennyire vagyunk rá büszkék,hogy miniszterelnökségig vitte ) hisz oly sok magyar országon élt,vagy élő cigány volt ,lett híres,Pl.:Dankó Pista,Bangó Margit stb.
Dr plágium
A szalámi tolvaj cigányoz? Na ne má'...
Aki Én
De hát miért nem lehet beszélni valaki származásáról? Mondhatta volna azt is, hogy teszem azt szlovák, vagy szerb... Akkor is kirúgták volna? Akár tévedhet is, de nem gondolnám.

nepszava.com/files/2011/07/orbanek-qpr.jpg
mariaberta
@Dr plágium: A szalámi, néhány ezer forint ,-persze a lopás akkor is lopás,- de mi van a nagy főnökség milliárdos lopásaival? Az rendben? , mert azok bocsánatos bűnök?
Eriksson
Orbán előkelő rokonsággal rendelkezik, Bakács tud ilyennel dicsekedni?
m.cdn.blog.hu/kk/kkbk/image/000/orbanrokonsag.jpg
kkalman
Mindig az igazság fáj a legjobban! És még büntetést is hordoz magával.
Borsodi
Megkérdezték régebben a miniszterünket. Milyen érzés Magyarország első roma miniszterének lenni? Nem tudom,ön szerint ez vicces,válaszolta.Mi már azóta tudjuk,hogy milyen ha Magyarországot roma miniszter irányit.Ezért mért kell megsértődni nem tudom,mit mondhatott volna Bakács,tudomásul kell venni a zsidó , zsidó a cigány cigány ez ért nem kell felháborodni,Ha lezsidózta volna ami nem igaz azt kikérhette volna mert tudjuk,hogy nem az.Szégyenli a származását ezért változtatta meg a nevét.Ezzel kit akart becsapni?.
JAJMÁR
A "le" minősítő szócskával van a baj! Nem találom én sem viccesnek mások származásán gúnyolódni. Se előnyt, se hátrányt nem jelenthetne pusztán a származás. No meg minek gúnyolódni egy egész "népcsoporton", biztos ez volt a szándéka?
Sajnálom ezt az embert, megint nem lesz jövedelme, mi lesz vele?
bubus
orbán lecigányozása sértő a roma közösségre. De ha elé tette volna, hozy EZ EGY ÓCSKA... Akkor másképp nézne ki a dolog.
Butautáló
Orbán Viktor cigány vagy! És büdös is, mert szégyelled a fajtádat! Gyere rúgjál ki engem is cigány!
kerekkocka
Egyáltalán a "teszkós-szalámis-sajtos" mi a f@szt keres a rádióban? Másrészt igazat szólt.
nezelodo
Ismertem egy naaagy embert aki azt vallotta magáról, hogy fele-fele, az is a rosszabb fajtából. És ezt fenyegetőleg mondta. Nem azzal fenyegetőzött, hogy vasutat épít Piripócsig.
bakegya
Családi maffiát üzemeltet az már tény.KÁDÁR JÓL MEGADTA NEKI ÉS A PEREPUTTYNAK A KEZDŐSEBESSÉGET-a szotyola köpködő,ELBITOROLT KASTÉLYOKAT,kinek jutna eszébe magyarokkal takaríttatni-állampénzen?-Bakács igazat mondott,mellesleg még talán időben szólt,de a magyar semmiből sem tanul...@Eriksson: kösz, hogy megelőztél-a kezdetektől fogva ez a banda csakkk hízlalva,nőttön nőtt,hozzátehetném-köszönhetően az asszonyka JOBBIK FELÉNEK!!
A nagykutyafaxálkodással A MAGYAR REFORMOK SAJÁT ZSEBRE SIKERESEN MŰKÖDNEK-
RonaGyuri
A Magyar Hírlapnál más szelek fújnak mai vezércikk szerzője a zsidó-fajról értekezik!
Kutyuska
Ha valakinek kutya kötelessége lett volna miniszterelnökként tenni a roma kisebbségért, az Orbán. De nem tett semmit. Nem az a baj, hogy roma származású, hanem az a baj, hogy olyan a természete, amilyen. Nem vállal felelősséget semmiért, mindig mindenért mások a hibásak. Ha néha kiderül valamilyen Fideszhez köthető botrány, soha nem vállalja fel, hogy az ő áldásával történt. Számomra az egyik leggusztustalanabb megnyilvánulása az volt, amikor Habonyt is megtagadta és "ilyen nevű ember"-nek nevezte a parlamentben. Nem azért, mert Habonyt annyira szeretem, de azért az már mindennek a teteje, hogy az Országház erkélyén Habonnyal fotó készült róla és úgy tesz, mintha életében nem hallott volna róla. Na ez az, ami mindent elmond Orbánról. Sunyi, gusztustalan viselkedés.
Ha egy kicsit érdekelné a romák sorsa, Farkas Flóriánt nem pátyolgatná, hanem eltávolította volna a közéletből már rég. Miért? Mit tud róla Farkas Flórián, hogy sérthetetlen?
Kutyuska
Még egy gondolat Habonnyal kapcsolatos megnyilvánulásáról. A fideszes birkáknak még ez is belefér. A szellemi sötétség netovábbja.
Eriksson
@bakegya: Minden élelmes (életrevaló?) ember azon van hogy a legjobbat, legtöbbet hozza ki a helyzetéből adódóan a saját maga és famíliája hasznára, boldogulására.
Ezért van az, hogy akinek a lehetősége adott származása, anyagi helyzete okán, az vigyáz is rá, hogy az körön belül maradjon.
Akinek meg semmije sincs, az annyit is ér.
Bakács meg egy köpködő lúzer, aki gyomorgörcsét hashajtóval próbálja gyógyítani. Amitől a baja nem fog elmúlni, legfeljebb a feje búbjáig összefossa magát.
Aki Én
@Dr plágium: 19:57 Szakember felismeri a konkurenciát.
mariaberta
@kerekkocka: Gondolom ugyanazt, mint Selmeczy nagyasszony az Országgyűlés fideszes nagyjai között, és annak ellenére,hogy őkegyelmességének nem voltak anyagi gondjai UGYANCSAK A TESCOT LOPTA MEG, KIFLIVEL!
Mérjünk egyenlő mércével!
kerekkocka
@mariaberta: Velem lehet beszélni. Akasszák mindkettőt 1 méteres kötélre, 5 méter magasra.
wagabund
bakács már nem jár a teszkóba vásárolni? újra nagy az arca...teológiai diplomával természetesen...
eugen4402
Azért nem kellett volna kirúgni. A lovagiasság szabályai szerint Orbán a pénteki rádióbeszédét azzal kezdhetné: "Barkács, te vagy cigány!!!"...és lehetne mondani, hogy kvittek lettek, nincs harag, mindenki menjen a dolgára.
Macskaszem
Szegény Bakácsot az ág is húzza, én kedveltem régebben. Kár érte.
Toby
Látod Bakács, ha leromáztad volna, vagy lenemzetiségizted volna, semmi gond nem lenne !
mariaberta
@kerekkocka: Ne ragattasd el magad, ennél sokkal nagyobb bűnökért sem akasztanak fel senkit, sok ember botlik egy nagyot, de akasztani mégsem kell.
kerekkocka
@mariaberta: Ha majd csak ilyenek vesznek körül, változik a véleményed
qrfly
most akkor MIÉRT rugták ki?? AZÉRT mert "elmondta", hogy cigány..vagy azért mert nem is cigány az ov...??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.