A miniszterelnök kapott mindent a tüntetőktől a március 15-ei beszéde közben. A sípolás és a fütyülés mellett támadt egy kis vita is a demonstrálók között, hogy akkor most Orbán Viktor "mocskos geci" vagy "mocskos váladék"-e inkább. 2016. március 15 – az ünnep méltósága és szelleme...

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Horizont: Valóban szánalmas. Ahogy az elmúlt hat év is. Ahogy az az arrogancia is, ahogy a társadalom 80%-át vette semmibe hat éven át, ahogy lerabolta a dolgozó emberek nyugdíj megtakarításait, amilyen embertelen módon bánt el a rokkantakkal, ahogyan a saját pártja és kormánya által teremtett problémákat kezelte, ahogy az ország vezetését és az országgyűlést.telerakta félanalfabéta, műveletlen pártkatonákkal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@nyanya001: :) :) :) :)))))))))))))) :)
Tádé
Ilyen egy nemzeti ünnep?
Ilyen egy méltó megemlékezés?
bundi
a szánalmas az, hogy ezeknek az embereknek valószínűleg nagy része nemrég még éltette...és kicsit korábban ugyanezt mondták bajnairól...korábban gyurcsányról...
Toby
@Horizont: Az, szomorú, de van ennél szomorúbb is, amit úgy kellett kikényszeríteni nemzeti ünnepen az emberekből !
justhpeter
@Horizont: Valóban szánalmas. Ahogy az elmúlt hat év is. Ahogy az az arrogancia is, ahogy a társadalom 80%-át vette semmibe hat éven át, ahogy lerabolta a dolgozó emberek nyugdíj megtakarításait, amilyen embertelen módon bánt el a rokkantakkal, ahogyan a saját pártja és kormánya által teremtett problémákat kezelte, ahogy az ország vezetését és az országgyűlést.telerakta félanalfabéta, műveletlen pártkatonákkal.
Csizmás Kond
Szánalmas az ami ma történik.
Március 15 egy nemzeti ünnep. Valójában nem ünnep hanem ünnepélyes megemlékezés egy olyan eseményre ami ma is minden igaz ember lelkében ott ég...vágy a szabadságra.
Van akinek nem jelent ez a nap semmit de van akiknek igen. A kormány nem ünnepel hanem részt vesz az eseményen. Azok akik ma megzavarják az ilyen eseményeket nem a kormányt bántják, hanem minden olyan embert aki lelkében és megnyilvánulásában részese ennek a megemlékezésnek. Tüntetni a kormány ellen lehetett volna tegnap is, tegnapelőtt is, holnap is vagy holnapután is de sokaknak úgy esett jól, hogy a kormányellenes álca alatt azokat zavarják akiknek jelent valamit ez a nap.
Yoda69
@Csizmás Kond: Milyen unnepi beszed az, ahol Brusszelt bolsevikozza egy ex KISZ titkar diktator?
Meg ilyenkor is bomlaszt es megoszt ez a geci.
Csizmás Kond
@Yoda69: ...van olyan mint aki sípol meg tombol a másik fülébe...
Dr plágium
Miért kakaskodtak itt a lengyelek? Fogalmuk sincs semmiről...
gerike87
@Dr plágium: Mert kellett a tömeg Orbán elvtársnak...
Cicamama55
Ez a beszéd nem a magyar nemzeti ünnepről szólt, nem a szabadságról. Mindenki meg lett ebben említve, de a magyar embereknek csak azt szánták, hogy gyűlöljük azokat, akik nem úgy gondolkodnak, vélekednek, mint miniszterelnökünk. Pedig én mindent megtettem, hogy valami pozitívumot kihalljak belőle...S hát ilyen helyzetben még Orbán Viktor nem volt, hogy hiába kiabált a mikrofonba, az ellentüntetők hanga áttörte az ő hangerejét.
Dr plágium
@gerike87: Tudom én azt, nagyon kevesen lettek volna nélkülük :)
Yoda69
@Csizmás Kond: Jobb mint a gyujtogatas es szekhaz szetveres.
@Dr plágium: Fizetett bertapsolok voltak a lengyelek, a mi adonkbol.
gerike87
@Dr plágium: A 800 forintos órabér önmagáért beszél :)
Csizmás Kond
@Horizont: ...natehát...mivel személyesen tégedet nem érint egyetlen mondata sem ezért önkét kened magadra a mások ...keserveit...:)
Szöval, a kormányfő egy ünnepi beszéden kormányügyi dolgokat kell elmondjon, a diákok szavaltak, a táncosok táncoltak...a tanárok is megtehették volna, hogy némi megemlékező beszédközbe beszúrják a sérelmeiket a sípolás meg a gecizés helyett, de nekik úgy esett jól.
...és a múltkor még tagadtad hogy neked miniszterelnököd lenne...azóta történt valami ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...a multkor is ők voltak...???
Csizmás Kond
@Horizont: ...családi születésnap...olyankor a nagyujjat szokták mutogatni ?
...gyerekek éheznek...és ha aggódsz jóllaknak ?
Nem szokásom tartani senki fölött az ernyőt, sőt ha csak lehet nem is használom, megvárom míg eláll az eső.
Csizmás Kond
@Horizont: ...onnan ahonnan te tudod hogy én mit nem értek...
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem egészen...én nem zavarom senki ünnepét és nem is drukkolok annak aki ilyent csinál...
..tisztelem a szabadságot...
egyvandor
@Kristóf Péter: ez egy nemzethy matyharkodó zünnep. Ahol a suttyók döntik el ki a mathyar. Semmi köze a nemzethez.
Csizmás Kond
@Horizont: ..nem helyeseltem csak elmondta a véleményemet az ünnepléssel kapcsolatban...már kápráznak a szemeid hogy ilyeneket látsz ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...és ez neked helyeslés...huba...
A helyeslés az lett volna ha a beszéde témájáról mondanék véleményt...
Amúgy minden kormányfő a márc.15. beszédében a saját politikáját méltatta...csak ez neked most jutott el a hallóidegeidhez...
Desischado
Szerintem mind a kettő, ezen nem fogok senkivel összeveszni. De örülök, hogy most megtapasztalhatta, hogy nem mindenkinek ő az atyaúristen! Hehehe...!
Pestilence
@Kristóf Péter: @Csizmás Kond: Nem tudom, hogy szerintetek hogyan kellene ünnepelni egy forradalom évfordulóját. Gyertyát gyújtani a kormánytagok lelki üdvéért?
Március 15. nem pont erről szólt. A forradalmárok beszóltak a hatalomnak. (Lásd Nemzeti Dal.) Tegnap is ez történt. Ki finomabban tette, ki durvábban. Lehet finnyáskodni, de ez a nép hangja. Ha nem elég kifinomult, akkor talán tenni kéne azért, hogy szofiszikáltabb embereket bocsásson ki az oktatási rendszer.
Borda
Hazaszerető magyarból úgy gondolom nincs hiány, egyedül az elnyomók túlszaporodásával van a gond, ami hazánkat fenyegeti és szabályozásra szorulna. MI IS SZERETNÉNK ÉLVEZNI A SZABADSÁGOT, S NEM EGY DIKTATÓRIKUS ÁLLAM JOBBÁGYAI LENNI!
Toby
Leszögezhetjük: gyengült és elbizonytalanodott a gengszterhatalom, egyre több és nyíltabb a belső ellenzéke is ( lásd Stumpf-írás) van, amit már a maffiatársak is nehezen nyelnek be, a naponta változó, keményen hazudozó, ellentmondásos álláspontok, követhetetlenné tették a vezérkos szándékait, elég sok háttér-fidesznyik nem profitált a hatalom imádatából, nyiladoznak a kritikák, orbánc 15.-én olyat ért meg, amit eddig elképzelni sem volt képes és amitől a TEK sem védi meg, szaporodnak a Brutuszok és ez vagy irányváltásra készteti, vagy bukásához vezet !
Az értelmes embert csak ideig-óráig lehet vezetgetni nemzethy lozungokkal !
kukac50
Orbán ünnepi beszéde csak a félelemkeltésre volt jó, semmi másra!
Sajnálom,hogy a miniszterünktől csak ennyire telik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok