Amit nem tudhat, aki nem volt ott: vaskordonnal, fekete fóliával vették körbe magukat Orbán Viktor és a "bátrak" március 15-én, úgy ünnepeltek, hogy egyszeri ember ne láthassa őket, és nekik se kelljen az egyszerieket. 

Csillag Ádám másfél órás felvétele megmutatja, mi az, ami nem látszott a kormányhű sajtóban közelt nagytotálokon a március 15-i hivatalos ünnepségből.

A regisztrált "ünneplők" két méternél is magasabb vaskordonnal körülkerítve. A kordonra több helyen is fekete vastag műanyag fólia húzva, hogy se bentről kifelé, se kintről befelé ne lehessen látni. Vagyis aki bent van, az ne láthassa a kinti valóságot (a kormány ellen demonstrálók nagylétszámú csoportját), a kintiek meg ne lássák ezt szegényesre és szűkösre komponált benti "mulatságot".

Kb. nyolcszáz, alaposan megszűrt, nyilván minden szempontból pedigré-ellenőrzött, hivatásos csápolóhoz beszélt tehát Orbán Viktor március 15-én – vonja le a következtetést a Magyar Narancs.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Olyan szabadsagharc-unneples, amelyiket ennyi rendornek, katonanak kell biztositani, bizony, sz@rt se er...

Tudjak ezt odafont is, es latszik a felveteleken, hogy milyen idegesek a rendorok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Olyan szabadsagharc-unneples, amelyiket ennyi rendornek, katonanak kell biztositani, bizony, sz@rt se er...

Tudjak ezt odafont is, es latszik a felveteleken, hogy milyen idegesek a rendorok...
Slade
Be van szarva a csúti szarka. Már a saját árnyékától is fél. De féljél is more, minden okod meg van rá. Ezt a sok mocskot, aljasságot egy ejnye-bejnyével nem viszed el.
bakegya
KONCENTRÁLTAN VÁLOGATOTT BARÁTOKAT ENGEDTEK CSAKKK ÜNNEPELNI.az én családom négy hősihalottat gyászol ezen a napon,tábornoki rangban is,de ettől a naptól elhatárolódomA mi Petőfink tiszta szívvel törte volna át a LOVÁVAL-DE A NÉGY BARADLAIVAL MINDENKÉPPEN AZT A MŰFÜKORDONT-ROHADJATOK MEG,HOGY ILYEN G... TAKARGATTOK FIDESS TOLVAJOK.
karma1
@leszúrt rittberger: Aaa, nem egeszen,...:o)) Meg nem lottunk ki atomraketat es nem zartak le az internetet...:o))) Most me'g...
Toby
Nos, ezek a "lekertelt" hívek a Vakok - Látás-és Értelemcsökkentek Intézetéből voltak kivezényelve és a Főnök szégyellte volna ha kitudódik, vannak még kergebirka-kóros áhitatosok !
Amúgy meg semmi új, az egész gengszterqrmány egy mutatványos bóvli, amelyik még a "kalapból nyuszika jön elő" című trükknél tart !
Szeganne
Ebből a felvételből látható volt valamilyen részlet a HírTV-ben vagy az ATV-én? Magyarország miniszterelnöke beszédét Magyarország nemzeti ünnepén magyar helyett lengyel nyelven kellett kivetíteni? Tudta ő, hogy nemsok becsületes állampolgár lesz kíváncsi rá. De, hogy még el is kerítse magát a saját állampolgáraitól, akik megválasztották?! Még sincs meg a 2/3? Ha esze lenne, lemondana... Remélem, hamarosan lesz valaki/k akik összefognak minket, akik ezt nem akarják és eltakarítjuk őket mielőtt eltűnik, mint a Nádor tér fái, a mai Városliget, a Vajdahunyad vár, a Budai Vár és környéke, és csak belépővel lehet majd bemenni ezekre a területre. Úgy bánnak az országgal, mintha az a sajátjuk lenne. A többség nem hatalmazta fel őket arra, hogy szétrabolják az ország javait és lenyúlják a közpénzt, az EUs forrásokból saját zsebeiket tömjék meg. Állítsuk meg már ezt a magyar Arturo Uit!
Szeganne
@Toby: Jaj, ne sértegesd már Látás-és Értelemcsökkentek Intézetéből való embereket !(tudom, hogy csak viccnek gondolod), de nekem a kisfiam mozgás- és értelmi sérült, és hát a hát a sérült emberekkel szoros a kapcsolatunk (napközi, stb) de sokkal értelmesebb(ek), mint sok épeszű, de szerencsétlen ember. (Kajánul közlöm, hogy előtte nem szoktunk politizálni, viszont van saját TV-je és azt néz amit akar, ameddig akar, és bevallom jól esik, amikor egy "hülye orbán viktor" kiszólással tovább kapcsol...
bra048
Megnézve a március 15-i "lengyel békemenet" felvonulását az 1970-es évek november 7-i
moszkvai diszszemléi jutottak eszembe, amikor a jó egykori Brezsnyev Elvtárs a Vörös tér
márvány mellvédjére támaszkodva nézte a katonaünnepet. Valószínűleg csak hallotta, de
már nem látta. Ez az egész maga a velünk élő történelem. Már csak ilyen hívei maradtak
meg a felcsúti atyuskának !
Rózsika Hatházi
@karma1: 12:55 De Andy Vajnát már lelőtték volna, mert punnyadni merészelt a vezír süket, évértékelő dumája alatt. :))))
Rózsika Hatházi
@Szeparepa2: Tán, nem neked kellene lemondani a magyarságodról, hanem azoknak a gazda(g)állatoknak, akik ilyen helyzetet generáltak. Tarts ki, majdcsak vége lesz az ámokfutásnak.
coni
Azért ünnepelt a rendőrök és a lengyelek szűk körében, hogy nehogy valaki be tudja olvasni a 12 pontot, ami ismét aktuális lett.
papa.49
Nagy pofával ugatott a fütyisz márc. 15. után hogy a ,,Gyurcsány csak a kordon mögött mert beszélni, a csutifélkegyelmű, meg már le is fóliáztatta a kordont, akit nem lát, az nincs is,, na dádé nálatok se a szomszéd a tökhülye!!!
vadnarancs
Mindenki hozzon magával még egy lengyelt! :)
Toby
@Szeganne: Örülük, hogy annak vetted, aminek szántam, hisz ilyen intézet nem létezik !
Borsodi
@Szeganne:Ez Magyarországot minősíti,viszont a megrendezett beszédre büszke lehet ,Ápriłis 4.én már lehet nem is lesz az országban. Mindenkinek a legjobb volna ha lemondana önként,mert nem fogjuk ezt tűrni ,a Törököket is kiűztük az országból,Orbánt mért ne tudnánk.
Borsodi
Igazság a kordonon kívül halható,megnézhetné a miniszter is.Elgondolkodhatna,és megfogadhatná amit a nép mond .Hazaáruló takarodj Diktátor börtönbe.
Cicamama55
@papa.49: Nem tudom mi történt volna, ha valaki-Orbán Viktor mintájára el kezdte volna a kordont bontani? Hányan ugrottak volna rá? Csak a dátum mutatta, hogy ünnep volt.
zöldszem
Én azt is hallottam valamelyik TV csatornán ! A "tömeghez" képest nagyobb karámot csináltak. Mire elkezdődött Orbán beszédje, megkisebbíttették a karámot! -:)))))
sentinel216
Akárhogy is volt, sajnos nem volt a kívül rekedt tömegben egy ember sem, akinek lett volna egy villás kulcsa, vagy kalapácsa, mint Nováknak a szovjet emlékműnél. Talán ki kellett volna szabadítani a bódult bódult birkákat a karámból, a nagy mágus fisztulás hangú kukorékolásának bűvköréből. Volt lehetőség bemenni a pályára és felrúgni a "bátor" bukott balhátvédet.
Mézike
@zöldszem: Úgy nagyjából igazad szokott lenni. De minden miniszteri felszólaláskor tömeg előtt ezeket a biztonsági intézkedéseket alkalmazzák. Ez volt Gyurcsány ...stb . idejében is.
index.hu/belfold/gyurcs1869/
Mézike
@sentinel216: Nagyon naiv vagy ha azt hiszed , bárki élve eljutott volna a miniszterelnök közelébe.
zöldszem
@Mézike: Zártkörű volt, és nem nemzeti, hanem nemzetközi. Terrorelhárítás emberekkel körbe véve.
Valamint, több embert vártak, miután kiderült, hogy nem lesz a tér tele, összébb vették a fóliás kordont.
Igen, van kordon a tribün előtt és az útvonalon, ahol felmegy a miniszter a tribünre.
De! Én nem hallottam, hogy egy területet körbekerítettek volna egy-egy ünnepen és csak a "jók" mehettek be. Nem jó a memóriám?
Mézike
@zöldszem: Most mondhatnék valamit amit nem mondhatok.:-)
zöldszem
@Mézike: "osztanaztánmellik" mondatomra is nem mondhatsz semmit? -:))
sentinel216
@Mézike: ma,19:40
Szervezés kérdése. Ha pár ezer közel-keleti menekült meghátrálásra kényszerítette a magyar rendőrséget és háborítatlanul végig vonult az M1 autópályán, nem hiszem, hogy a TEK lövöldözni kezdett volna a tömegre, ha fölborítják a kordont.
oroszhegyi
A kamera csak a Calvin téri primitív szókincsű dolgozni nem akaró pedagógusokat támogatók között volt. Óriási fegyvertény!!!
egyvandor
Csak a mathyarok, meg néhány lengyel hogy ne legyenek olyan kevesen, mehettek be.
egyvandor
Gorbánnak a mára menekültek az éltbiztosítása. Mindenre jó! Sokan Nagyobb problémának vélik mint a szemrebbenés nélkül nyilvánosan működő korrupciót. Ki lehet zárni magyar állampolgárokat nemzeti ünnepről és millió más problémát le lehet vele söpörni az asztalról.
pbalage
orbán viktor azt üzente,
elfogyooo-ooot a rezsimentjeeee.
coni
Szívesen elbeszélgettem volna egy lengyellel, szerintem ők is csak annyit tudnak a küldetésükről mint a közmunkások akik libákkal a kezükben áltak bambám a Bajnai ellenes tüntetéseken (és ürültek a könnyű munkának).
human
24:30-nál transzparensen:
"Nince nagyobb kincse egy nemzetnek mint a felvilágosult állampolgárok. /szent II. János Pál pápa/
A "NINCE" az valami latin szó?
human
@human: Mert ha az NINCSEN lett volna eredetileg akkor ez nem is Orbán melletti felirat, hanem pont az őt támogatók fogyatékosságát hirdető felirat volt.
papa.49
@Cicamama55: Biztos hogy nem hagyták volna a söndörök, nem úgy mint mikor a dádé kezdte bontani a kordont, ami állítólag ,,igen kisfokú veszély,, volt a társadalomra, a bíróság szerint!!!
Kérdés ha most kezdene bontani bárki hány évre varrnák be rögtön???
karma1
@nyanya001: Nyanyus, ne degradald le az allomanyomaT! Ok ennel sokkal okosabbak,...:o)))))
amaramaistanna
Nyolcszáz fős tömeg, nem semmi... Ehhez képest az M1 szerint alig voltunk a Kossuth téren .A Nyolcvan- százezres tömeg az bizony semmi az Orbánnak csápolókhoz viszonyítva a NER számrendszerében...
Desischado
Nem tudom eldönteni, hogy a valóság nem érdekli ennyire, vagy ilyen nagyon fél az emberektől a csuti parazita?
bakegya
@Gyuri Géderről: azért hytta üket a teknős,hogy MEGVÉDJÉK ŐT ÉS A PEREPUTTYOT A MAGYAROK ISTENÉNEK NÉPHARAGJÁTÓL.
A márciusi fidess ifjakat pedig egy magát totál részegre szédített lengyel pihe megtáncoltassa INGYÉ!!!
TAPS-LEHET HAZA MENNI A KASTÉLYAIBA ÉS TOVÁBB CSAPOLNI AZ ÁLLAMKASSZÁN KERESZTÚL A ROGYADOZÓ ,NEMLÉTEZŐ EURÓPÁT IS.Az "élősködő"tüntetni képesek pedig felőle éhen is halhatnak.
X-ray
@Gyuri Géderről: te gyurka! Nem szégyenled a pofádat? Hogy beszélsz te?

"Foglalkozás: Nyugdíjas
Életkor: 69 éves
Lakóhely: Nincs megadva
Személyes honlap vagy blog: -
Kedvenc idézet, mottó: Csak annyi lehetsz, amennyit a szellemiségeddel képes vagy elérni.
Szeretem: az őszinteséget, tárgyilagosságot, szépet mindenben,
Nem szeretem: ha, valaki megszegi az adott szavát, ha, hülyének néznek, és át akarnak verni,
Kedvenc témáim: szinte, minden, ha értelmesen és lehet beszélgetni.
Politikai nézet: Gondolkodás módom baloldali, csak reálítás alapján vitázok"
micfild
@amaramaistanna: biztos megbuktak matekból...
Szeganne
@Borsodi: Igen, milyen jó is lenne, egy általános, országos tüntetés április 4-én. Nagyon fájt, hogy az ország felszabadulásának ünnepét egyszerűen eltörölték. Ha máshogy nem is, de gondolatban, megünneplem, emlékezve nagyszüleimre, szüleimre. Apám túlélte a Don-kanyart, a hadifogságot, és hazatérhetet. Így szerencsémre? lettem. Iszonytató látni, hogy a rendszerváltáskor a sok hülye - ráadásul öreg - történész segédletével visszahozták a Horthy érát. Ezt sosem bocsátom meg az MDF-nek és Antal Józsefnek. Gyalázat a Kossuth tér átrendezése, a szabadság téri szobor, a Budai Vár átépítése - hiába léptek ki 3-an a Nemzeti Hauszmann Terv testületéből, 43-an még mindig maradtak és készítik a várat a királynak. Ne engedjük!
Kutyuska
@Desischado: Szerintem mind a kettő igaz.
Kutyuska
Orbán szerint az ellenzéki tüntetésen Pukli által adott ultimátum a vicces. Én azt találom viccesnek, hogy még pénzért is csak ennyien voltak rá kíváncsiak.
Az pedig különösen röhejes, hogy "tiszteletet a bátraknakˇ" felirat előtt mondta el azt a sok marhaságot, amit leírtak neki.
Aki a parlamentben is a függöny mögé bújik, az hogy mer tiszteletet kérni, ráadásul úgy, hogy bátornak minősíti magát.
A lengyel idióták pedig legalább láthatták,hogy mennyire imádják ezt a "bátor miniszterelnököt" itthon. Ha nekik annyira kedves, vigyék már el magukkal örökre.
pbalage
@Kutyuska: azt a lengyel táncoló idióta nőt még a vérlengyelek is szégyellték. Én legalábbis úgy láttam.
Kutyuska
Idióták gyülekezete volt, a beszédet mondóval az élen.
Nem brillírozott Bencsik a birkáival. Kevesellték a 800,-Ft-os órabért?
micfild
@Szeganne: Az érettségiző lányom orosz megszállásról tanul és néz filmet a suliban. Helyretettem, de nem minden szülő teszi ezt meg.
human
@pbalage: Pedig jó pofa volt :) Kár hogy a lengyel CÖF tagjaként van itt.
Gyuri Géderről
@X-ray: Tisztelt @X-ray! "te gyurka!" Nem őriztünk együtt disznó, nem jártuk egy kocsmába, nem jártunk ugyan abba a kupiba ugyan ahhoz a kurvához. Tehát nem tegeződünk.
"Nem szégyenled a pofádat?" Nem szégyenlem a pofámat, mivel ÉN, bértüntetőként és egyébként sem megyek más nemzetekhez tüntetni és óbégatva csápolni, pártot, kormány, miniszert éltetni. Még akkor sem ha az adott országban számomra nem elfogadható párt, kormány és miniszter gyakorolja a hatalmat.
Amennyiben azt tapasztaltam volna, hogy a nemzeti ünnepünk tiszteletére jöttek minden politikai megnyilvánulást mellőzve, megköszöntem volna, hogy megtisztelték nemzetünket, nemzeti ünnepünket.
"Hogy beszélsz te?" Tartva magam a mottóimhoz, azt mondom amit gondolok, de azt őszintén.

Tisztelettel, Tóth György
Gyuri Géderről
@bakegya: Jó hely az az Akasztó. Érzem én.
Desischado
A lengyelek miért nem a saját országukban ügyködnek?! Mi sem megyünk hozzájuk! orbán meg hazudjon sleppjének, máshoz úgy sem ért. Kiváncsi vagyok, ha mgbukik, hányan fogan mellette maradni!
Aki Én
Gondolom a rendőröket is gondosan válogatták. Nem hiszem, hogy többségük fideszes lenne.
De az a tény, hogy NEMZETI ünnepen a MINIszterelnök körbekerítve beszél a NEMZETHEZ... hát, nem is tudom. Gyerekkoromból nem ilyen március 15-i ünnepekre emlékszem.
Amikor a nemzetinek mondott kormány vezetője nem mer kiállni a nemzet elé, az jót nem jelent számára.
Hellcat
Ez nem igényel kommentárt...ez a csúnya igazság.
Gyuri Géderről
@X-ray: Tisztelt @X-ray! Én is megnéztem az Ön adatlapját, és természetesen közzé teszem mint Ön az enyémet.
Mit ne mondjak, ez igen,

"Foglalkozás: milliomos-milliárdos-trilliárdos
Életkor: Nincs megadva
Lakóhely: Nincs megadva
Személyes honlap vagy blog: -
Kedvenc idézet, mottó: Nincs megadva
Szeretem: www.bama.hu/baranya/kozelet/feljelentes-a-pecsi-puspok-ellen-nyomozast-rendel-el-a-fougyeszseg-335630
Nem szeretem: Nincs megadva
Kedvenc témáim: www.bama.hu/baranya/kozelet/feljelentes-a-pecsi-puspok-ellen-nyomozast-rendel-el-a-fougyeszseg-335630
Politikai nézet: Királypárti... Anarchista... Szocialista... Konzervatív... stb."

Az ilyen adatlappal rendelkezőket nem is tudom miknek lehetne nevezni, akik minden politikai érába ugyan azt teszik.

Csak egy kérdés a bejegyzéséből másolva, némi változtatással: "te @X-ray ! Nem szégyenled a pofádat?

Tisztelettel, Tóth György

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.