Kisvasút, stadion, halastó, sportcsarnok – aki szerint a disneylandezés eddig csak a ballib újságírók hangulatkeltése volt, megnyugodhat: tényleg van már kalandparkja is Mészáros Lőrinc Váli-völgyének.

Az Alcsútdobozi Kalandpark tegnap nyílt meg az Alcsúti Arborétum közvetlen szomszédságában, a természetvédelmi területnek és madárvédelmi rezervátumnak számító Csaplári-erdőben, a Váli-medence legnagyobb erdejében, ahol Magyarország legidősebb, 180 éves libanoni cédrusa is található.

Nem vicc volt a "felcsúti Disneyland": kalandparkot nyitott Mészáros LőrincFotó: Facebook / Alcsútdobozi Kalandpark

A fák között kialakított ügyességi pályát Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos cége, a Mészáros és Mészáros Kft. tervezte és üzemelteti. Az Alcsútdobozi Hírek tavaly decemberben azt írta: a "magánvállalkozói beruházásban" épülő kalandpark nyárra fog elkészülni, ehhez képest már a húsvéti hosszú hétvégén a fákon csünghetnek a helyiek. A park máskor szombaton, vasárnap és ünnepnapokon látogatható, egy felnőtt jegy ára 3000 forint.

A felcsúti polgármester otthonosan mozog az állami tulajdonú, műemléki és természetvédelmi védettséget élvező Alcsúti Arborétum környékén: cégei révén gyakran nyer százmilliós közbeszerzéseket a park munkálataira, de itt található a Puskás Sport Hotel is, amelynek tulajdonosa az – Orbán Viktor által alapított és Mészáros által elnökölt – Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Hívják már ide a WHO dilidokijait.
Ezek szerint a magyar dokik már nem mondhatják ki, hogy kiszabadult az OPNI fidesz frakciója.
karma1
Van benne hullamvasut is? Mert csak az az igazi kalandpark, ha van benne ciklon is, vagy minimum hullamvasut,... Szellemvasut? De valamilyen vasut csak van, nem? Ja, az 5 km-er kisvasut! Akkor most mi van? Bicskerol elindul a szurkolokkal a kisvasut, es mar a diliparknal le is allnak? Vagy azert elmegy meg a stadionig? Ugy izgulok! Viszont barmennyire is imadom a ciklont, az overe biztos nem ulnek ra, mert tuti, hogy a fele anyag ki van belole sporolva...:o((((
namihami
@karma1: Van szellemvasút, hát hogy a bánatba ne lenne?
Nem hallottál még a Szocialista Szellem Vasútjáról?
Hiába mutatta be neked Bástya elvtárs a prototípust és Mészáros@Mangalicza elvtárs a tovább fejlesztett változatot?
Tessék pótolni, de azonnal.
Clavigo
Valami esetleg még hiányzik a Zsírmore gyerekkori álmaiból ???
Szókrakész
Viktor!

Most írok valamit.
Legyen figyelmeztetés, mert aggódom szellemi(???) és testi egészségetekért.

Az emberiség történelmét korszakokra lehetett bontani.
Volt az un.aranykor, igaz sokan csak mitológiai szinten tanulmányozzák, hisznek benne.
És aztán szépen leépült minden.

Egy másik megvilágításban, volt a kőkorszak, bronzkor, és azt követte a vaskor.

Ti most itt a kettőt dolgoztátok, gyúrtátok egybe, lehet hogy tévedésből, lehet, hogy szellemi eltévelyedésből.
Ti a kőbaltás korból kihagyva a közbenső fejlődési fokokat, azonnal idecsöppenve a jelenbe, bunkóval szétvertek mindent ami működik, ami érték, és azt hiszitek, hogy ez az újra megteremtett aranykor.
Legalábbis számotokra.
Igen ám, de tanulva a történelemből(ti biztos nem), az aranykort hanyatlás követte.
És ez a mai felgyorsult világban lehet villámgyors is.
Számotokra, keverve a két történelmi megközelítést, a tényeket, eseményeket, és történelemben a diktátorok életét, pályafutását követve, van egy sanda gyanúm, hogy most jöhet a (lámpa)VASKOR.
Az a soros.
És ne mond majd, hogy nem, szóltam!
karma1
@Clavigo: Ugyanez Marklin TT modellben...:o))))
namihami
@Clavigo: Apuci kemény keze. Nemcsak neki, nekünk is, mert mostanság igazán helyére tehetné a gyerek eszét. Ha már akkoriban hülyére verte.
karma1
@namihami: @Clavigo: @Szókrakész: Attol felek, hogy a Varban nem lovarda epul, hanem tronterem orban lovanak, aki meg lesz teve szenatornak... Mint Caligula tette azt a sajat lovaval...Ezert kerul annyiba, amennyibe...:o)))
karma1
@namihami: Ne aggodj, Dragam, megvan, azt ide is elhoztam magammal az Indul a bakterhaz-zal egyutt...:o))) Igen, vannak alapmuvek...:o)))
Dr. Felipe
Hát itt megint csak lszájmon elvtársat tudnám idézni. "Sokba kerül, de mindannyiunk örömét fogja szolgálni"

Hát itt valóban már csak az űrállomás hiányzik, de ami késik az nem múlik elvtársak. Még szerencse hogy itt van nekünk mé-szaros elvtárs, aki egyedül újra felépíti nekünk a szocializmust, mindannyiunk örömére.
namihami
@karma1: Csak egy apró kérésem van: ne ""drágám"", férfi vagyok, ha már nem is a régi, hiszen én se fiatalodom. KÖSZ.
A többi dologban közös nevezőn vagyunk.
nevemnick
@Clavigo: igen. a budai vár lassan meglesz, most már csak a királlyá avatás hiányzik, de azt egy kis ideig elhalasztják, mert már a Duna nem fagy be.
karma1
@namihami: Bocsass meg, nem akartalak megbantani, viszont a nickneved elegge "nemtelen", szoval nem tudtam eldonteni, hogy fijju vagy avagy janyka,...\

Meg egyszer elnezest, nem fog tobbet ilyen elofordulni, ...:o))
A tobbiben igen, egyetertunk...:o)))
karma1
@nevemnick: Sajnos, nem fognak a jegre varni (lasd altalanos felmelegedes), hanem legfeljebb epitenek erre a celra egy koronazo stadiont... Annyira benne vannak...:o)
namihami
@karma1: Azt azért már nem bánom, hogy már nem vagyok se fiú, se lány. A régi világ se volt az igazi, de a mai világ, szerintem még sz@rabb.
Talán csak az ún. járulékos "tudások és képességek" hiányoznak egy kicsit jobban, mint szeretném. Ezeket viszont pótolja a család.
Ne kérj elnézést ""az a gyengeség jele""- mondá Special Agent Gibbs.
karma1
@namihami: Klassz vagy,... A tobbivel ne torodj...:o)))) A csaladodnak meg nagyon orulj, foleg, ha olyan aranyosak, es ennyit segitenek Neked...:o)))
feleselek
@nevemnick: Majd lőrinc barát épít egy nagy hűtőberendezést és Paks II félévi áramával megfagyasztják a Dunát és máris elhárult az akadály a koronázás előtt...!
wpym
Tulajdonképpen maga az ország is egy túlélő tábor...

Az országot tönkretevő kiskirályoknak is lehetne ,,kalandparkot" szervezni, de nem a csúti kényelemben, hanem a Kruger Nemzeti Parkban vagy a Serengeti Nemzeti Parkban (természetesen fegyvertelenül)...
Az mekkora élvezetes valóságsó lenne, amint ,,nemzeti hőseink" szaladgálnának az oroszlánok elől. Amolyan Éhezők viadala 3 lenne, magyar módra! lol
Szókrakész
@feleselek: Elég egy rossz gombot megnyomni Pakson és már itt is a nukleáris tél.
Akkor többször is koronázhatnak, annyi jegünk lesz.
verum
Ez az egész nem teljesen a diktátor műve, hanem akik kiszolgálják, akik híveik, akik támogatják anyagilag és erkölcsileg.
És akik nem emelik fel a szavukat elég hatékonyan.
Toby
Túlélésben egyre jobbak vagyunk, már nem csak a konzervet, hanem a dobozát is fogyaszthatjuk !
Javaslatom, ne csak a kalandparkra vágyók lóghassanak a fákon, tudok névsort adni !
eugen4402
Ilyen doboz-izéje a Vanek úrnak is volt, amikor Gorcsevet helyettesítette a légióban. Ő nem felcsútot, hanem szivarcsut(kákat) tartott a dobozban, továbbá álkulcsot, kapcát és egy madzagot. Egy félreértés folytán Würfli úr ezekből akarta összecsavartatni a szimbola nevű hangszert abban a reményben, hogy Vanek úr majd azon muzsikál a légionistáknak...:-)
justhpeter
Színtiszta igazolása annak, hogy Felcsút környékén van a legtöbb kilátástalan bolond.
bakegya
A VASÁRNAPI BEVÁSÁRLÁSRA SZÁNT KOSZTPÉNZT OTT ELEHET KÖLTENI,MISE UTÁN-rohadjatok meg,mire van itt pénz és energia-ez a két ember valóban benyeli az országot.
Ez vagyok
@nevemnick: Nem kell királlyá avatás, OV naponta x időben megjelenik a koronával a fején és alattvalók leborulni. Bármikor hoznak egy ilyen törvényt.
nezelodo
Na hál Istennek, hogy megnyílt! Vajon hogyan érezte meg a Lőrike, hogy az övének a nyitása előtt két nappal leég a közeli kalandpark melletti hatalmas csárda, lehetetlenné téve a kalandpark működését? Ha nekem ilyen megérzőkém lenne, minden héten telitalálatom lenne a lottón.
micfild
@eugen4402: ... és a végén a 14 karátos autó mégis megkerült...:-)
(ideje lenne újraolvasni)
Bercifiu
@justhpeter: Lipót mező ide költözik. a góré Lőrinc barát.
papa.49
Mindezt egy természetvédelmi területen, az egyik kibányássza a tőzeget a lápon, a másik ,,kalandparkot,, épít, elkalandozhatnátok már a vasporos, büdös 3.14. ába!!!
eugen4402
@micfild: Hasonló gondolatom támadt, de döbbenten láttam, hogy a Rejtő-összesből alig maradt pár kötetem, régesrégen kölcsönadogattam, és elfelejtették visszahozni. Ilyenkor marad a MEK, bár monitorról olvasni nem ugyanaz, mint amikor lapozni kellett a papíralapú könyvet.
lampa laz
@Clavigo: ...a korona, a jogar + az alma +az anyja3,14ja.
Clavigo
@lampa laz: Szerintem már megvolt mminden a felsoroltakból...:) :) :) :) :) DD ::)
Nil
sok látogató nem várató ... gondolom valahogy, valamilyen indokkal tisztára kell mosnia a pénzét
micfild
@eugen4402: Nekem lapokra estek szét.. elkezdtem összeszedegetni a régi Albatrosz- kiadásban a kedvenceket... piacokon- antikváriumokban egészen jó állapotúakat lehet kapni. A fiatalok már nem annyira értékelik. gondolom az árusok, örökségeket vásárolnak fel. Érdemes kinézni és jóban lenni egy- két árussal mert még félre is teszi amit kérek tőle.
karma1
@eugen4402: 17.18-ra: Latom, Kedves, Neked is megfelelo altalanos muveltseged van, kapasbol idezed a klasszikusokat...:o)))
karma1
@eugen4402: Rejtot KOLCSONADNI??? Autot, feleseget azt igen... De Rejtot???...:o)))(En is a MEK-rol toltottem le, volt, amit ki is nyomtattam... Olyan jo oreg printerem van, amiben le tudom kicsinyiteni A5-re a formatumot, es akkor mar csak felbe kell hajtanom a papirt, es ott a konyv!...:o)))
Desischado
@karma1: Örök klasszikus, én kislánykoromban először képregény formájában találkoztam vele, azóta is nagy kedvenceim!
Én is most írtam a face oldalukra, nagyon kiváncsi vagyok, leszedik e, bár én is kultúráltan fogalmaztam. Ez a mészáros vajon ebből mennyit tett zsebre a vezírrel együtt? Mennyi volt belőle uniós pénz?
karma1
@Nil: Nem kell izgulni, majd ugyanaz lesz, mint mikor a katonakat felvonatoztattak Budapestre, be a mozikba, amikor szovjet haborus filmeket vetitettek, mindjart fellendult a nezettseg...

Most majd kisiskolasokat gyujtoget be, IBUSZ utazasi irodaval ingyen szerzodeseket kot, hogy a japan turistaknak legyen hol kattogtatni a kamerajukat...:o)))

Az a napi 7000 fos latogatottsag meglesz, ha a fene fenet etkezik is...:o)))
eugen4402
@karma1: Történelem-előtti időkben sok jó barátom volt, én meg túl hiszékeny voltam, és odaadtam, mert miért ne...? Ami mára megmaradt, azt jórészt cellux tartja össze, ha ugyan nem folyik szét lapokra. Engedj meg egy gyors keresztkérdést. Melyik Rejtő-könyvben fordul elő a következő szitu: a potyautas partra száll, és magában azon gondolkozik, ha egyszer nemesi rangot kap, akkor "a családi címerében lesz egy ember, aki egy idegen kikötőben áll, és korog a gyomra"...? :-)))
karma1
@eugen4402: Passz... Szabad a gazda... (most szegyenemben elbujok a fuggony moge, pedig olvastam , nem is egyszer, viszont a cimeket sosem tudom megjegyezni...:o((((

Na?...:o)))
karma1
@eugen4402: Szoval? Csak nem a Lathatatlan Legioban? Mert a Wurfli ur abban van...:o)))
eugen4402
@karma1: Megesküdni nem mernék, de emlékezetem szerint a "Szép kis üzlet"-ből idéztem, (vagy valamelyik Bradley Tamás-történetből). Azt tudom, hogy nekem nem volt meg, mert egyik haver találta náluk otthon a padláson, még az eredeti 1936-os kiadás volt. Rémlik, hogy Jáván játszódott...de az a címer-vízió őrülten megtetszett, nem bírtam abbahagyni a röhögést, mert hogy lehet ezt a képet lefesteni, vagy szoborba formázni, hogy egy ember áll egy idegen kikötőben, és korog a gyomra?!?
karma1
@eugen4402: Hat igy...Rejto-modra...:o)))) Igen, Bradley Tamas torteneteit kevesbbe ismerem, de asszem, ez a konyv (vagy valami hasonlo cimu) megvan nekem a Rejto osszesben...:o)) Vannak kevesbbe ismert tortenetei, mert O ezeket fizetseg gyanant irta, es a kavehazban a pincernek ezekkel a folytatasokkal fizetett...
Jaj, pedig az az elso kiadas de klassz lenne, ha meglenne...:o)))
kkalman
A hátiputim van tele, hogy ilyen f@ßságra van pénz, miközben az egészségügy meg az oktatás lassan már hamvaiban sem lesz megtalálható.
eugen4402
@karma1: Tényleg klassz lenne a legsikeresebb Rejtő-könyveket újra kiadni. Ámbár a kisördög azt súgja, hogy igazi bestsellert egy reinkarnálódott Rejtő tudna írni a Mészáros-, L. Simon-, és hasonló-félékről...:-)))
nezelodo
@Nil: Lesz látogató, csak a Kubatov listán szereplőket engedik be, a többi a feliratkozás után fizetheti be a párttagdíjat, és a belépő a kalandparkba a bónusz lesz. Más földi halandónak lehet, hogy bevezetik az új koronázóvárosba a vízumkötelezettséget.
A tordasi kalandpark meg átminősült szalonnasütővé.
bakegya
@Horizont: AZT MÁR AZ ELSŐ KURMÁNYZÁSÁTÓL FOGVA TE ÉS ÉN IS VIHETEM HAZA,MERT CSAKKK A TESZKÓBAN LEHET LÓ-ÉS DISZNÓSZART VÁSÁROLNI,A TÖBBI KELL A FIATALGAZDA TIBORCKÁNAK ÉS A HAVEROKNAK.
micfild
@karma1: A középiskolásokat a Korda filmstúdióba utaztatták osztálykirándulás cimén..Még valami gügyeséget is forgattak velük. Ráadásul két egymást követő évben ez volt a kirándulás... az idén meg a Holokauszt múzeum...Visszagondolok, hogy anno nekünk milyen jó osztálykirándulásaink voltak... igaz volt benne szakmai program meg kultúrprogram de leginkább a felhőtlen szórakozásra emlékszem.
karma1
@namihami: 13.21-re: Ez a mondas jol all Gibbsnek (imadom), de nekem nem...:o))) Baromi eros vagyok, ezert engedhetem meg magamnak, hogy minden kapcsolatomban azt mondhassam, amit valoban erzek.
Ha hibazom, es figyelmeztetnek ra, azonnal kepes vagyok reagalni, mert nem szabad hibat hagyni semmiben sem.
Orulok, hogy a jo kapcsolatunk megmarad - ezt ertekelem nagyon, a tobbi rizsa...:o)))
micfild
@eugen4402: Ir helyette Vavyan Fable... nagyon jó társadalomkritikákat fogalmaz meg a Halkirálynőkben... vagy a Vis Majorban
karma1
@micfild: En is emlekszem a kivalo kirandulasokra (az egynaposakra) Disznofo, DObogoko, Esztergom, Visegrad, Ram szakadek, Holdvilag arok, stb.), jol meg voltak szervezve, szamhaboruztunk, bujocskaztunk, fara masztunk, barmit csinalhattunk, nem voltak eszetlen tiltasok, kozben a tanarok mindig valami klassz dolgot is elmeseltek, mire figyeljunk oda, mit tudunk majd a tanulmanyainkban is felhasznalni...
A Holokauszt Muzeum egyszer mindenkinek benne kell, hogy legyen a bakancslistajaban, de talan megse kisdiakkent, plane ugy, hogy nem tudnak a gyerekek sok-sok hatterinformaciot, legalabbis nem mindenben hiteleset...
karma1
@micfild: Olyan alapolvasmany O, mint Rejto Jeno, Karinthy Frigyes, meg a tobbi nagy... Emberismeret, bunosok es uldozoik viszonya, csodalatos elet-igenlese, allatszeretete, - kulonosen a lovak, kutyak - mindennel tobbet uzennek a mai fiataloknak...
micfild
@karma1: Hát-- érettségiznek... Tudod nem az a baj, hogy elmentek.. hanem az, hogy csak oda mentek el. Ez volt az osztálykirándulás... Az osztálykirándulás másról kéne szóljon...
Nekünk ezekkel az élményekkel teli osztálykirándulásoktól lett olyan jó közösségünk.. 28 év után is kapcsolatban vagyunk.. igaz ebben nagyban segit a közösségi média...fészbuk...De magát a közösséget az ofő kovácsolta össze... abban a 4 évben, Én ezt hiányolom a mai tanároknál... Végigkisértem a 3 gyerekem iskolai éveit.. - és soha nem láttam egyikük ofojénél sem azt a fajta hozzáállást, amit anno az enyémnél.. - bár lehet az enyém volt a különleges.
Na, jól szétoffoltam a témát. .. :-)

Egyetértek a másikkal is.. Meseanyó alapolvasmány... az összes könyvét olvastam sőt újraolvastam.. Ahogy Rejtőt is...
eugen4402
@micfild: Tetőtől talpig elpirultam a szégyenből kifolyólag, Vavyan(?) Fable nekem kimaradt... Pótolni fogom, megígérem. :-)
@karma1: Nem is tudom, Leroy Jethro mostanában nem nagyon tetszik nekem. Vagy Ő fáradt el nagyon, vagy a forgatókönyvíró-stáb, de mintha a vészes vér- és ötlet-szegénység tünetei jelentkeznének az utolsó epizódokban.
karma1
@micfild: 56 eves a baratsagunk az elso osztalyos tarsaimmal... Van kozos levelezooldalunk, persze a feszen is tartjuk a kapcsolatot (de nem annyira, mert az tul nyilt, nem is mindenki van rajta), es mi is a tanarainknak koszonhetjuk ezt a csodat. Mi szerkesztettunk es kiadtunk magunknak 2013-ban egy gyujtemenyt, a 45. eve befejezett tanulmanyainkra valo megemlekezes keppen. Mindenki beleirta 2013-ig az elettortenetet, eletutjat, mindenki rakott bele olyan fotokat, amilyeneket jonak latott, es aztan az egyik osztalytarsunk (aki azota sajnos autobalesetben elhunyt) meg belerakott kozos fotokat, es az iskolank akkori es azota elert eredmenyeinek gyujtemenyet is, O maga vilagszerte elismert Shakespeare-ologus volt, a Literan is megjelentek hetente a cikkei, esszei, ...
Mar a lanyom sem kapott hasonlo pedagogusokat, sajnos, es ugy altalaban: az iskola mar csak egy formalis, kotelezoen latogatando epuletet jelent, nem pedig a masodik otthonunkat...
karma1
@eugen4402: Vavyan Fable csak a muveszneve, amin ir, mert a Molnar Evara nem rohannal fejvesztve a konyvesboltokba,...Akarhol kezded, nem fogod tudni letenni a konyveit... Javaslom a Halkiralyno sorozatot, meg a tobbi krimi alapu irasat, de a kesobbi evekben szuletett abszurdjai se semmik, a Naszjelentes, Szennybol az angyal, meg me'g ki tudja mennyi minden alapmu... Volt olyan meg otthon, hogy a buszon olvastam, es hangosan felnyeritettem a rohogestol, mert nem lehetett nem rohogni rajta...
Annyi szeretet, annyi emberseg arad a muveibol, ami mellett nem lehet elmenni szo nelkul... Az idos embereket, elesetteket a mai magyar irodalomban senki sem kezeli olyan gyongedseggel, szeretettel, mint O. Nala az idos emberek vaganyok, belevalok, mozgekonyak, reszt vesznek a csaladjuk eleteben, a szegenyeket, a hajlektalanokat is ugy emlegeti, mint akiknek most eppen rosszul megy a soruk, de az emberseguk, becsuletuk sokszor sokkal magasabbra teszi oket, mint a kozepreteg kenyelemben elo polgarait...
Szanj ra idot, (ha fel akarsz hajtani egy-egy muvet, kosd fol az alsonemudet, nem lesz egyszeru!)...:o))))

Mindenesetre jo szorakozast, ha gondolod, utananezek, melyik konyveit erdemes keresned...
eugen4402
@karma1: Köszi. Most aztán feladtátok a leckét...
micfild
@karma1: Követem a fészbuk oldalát.. igazán érdemes..Olyan szépen irtál róla.. hogy legszivesebben odamásolnám...:-)
micfild
@micfild: Halkirálynő és a kommandó... az első.. ill.. A Pokol is elnyeli.. A Halkirálynő sorozat előzetese... Zseniálisan van megirva.. A fabyen.hu oldalon tudsz még tájékozodni és a fész oldalán
karma1
@micfild: Ha ugy erzed; tedd azt! Nekem itt a hazamtol tavol az O konyvei jelentik a magyarsagot, az emberiesseget, pedig a szinhelyei nem is magyar szinhelyek, mindegyik egy "barhol megtortenhet ugyanez veled" helyszin, hetkoznapi szereplokkel, akik eletebe ki-be jar Fable,... A baratok kikuldik a konyveit, orulok neki, hogy szinte az osszes kotete megvan...A lanyomat is raszoktattam, azota O is "Vavyan fuggo"...:o))))
Dr. Felipe
Úgy nézem, Felcsúton lesz mit beszántani a bukás után.
Bercifiu
Most épül az új börtön, a haveroknak.
kamazuka
Magyarországon minden kórház,egy kalandpark!

Mikor a tb hozzájárulásod befizeted, jegyet váltasz a hullámvasútra,az elvarázsolt kastély összes szellemére,de hogy igazán jólérezzed magad,többször kell feliratkoznod a várólisták valamelyikére!

Mert Magyarország jól teljesít!
qxy
ez olyan mint amikor a suliba kérdezik a gyerekektől kinél mi hiányzik , mi kellene
.- Nekünk egy mosógép,
.- nekünk egy autó.
.- nekünk egy hűtő
Pistike,.- nekünk nem hiányzik semmi. Hogy hogy ? mindenetek meg van?Á dehogy van meg minden. De amikkor tegnap a nővérem haza jött a suliból, azt mondta, Anyu, terhes vagyok.Erre a fater csak azt mondta.- Na már csak ez hiányzott. Na az országnak is kurvára kell egy kaland park a szegények nem is tudtak eddig aludni mert azt gondolták.- A kurva életbe igaz nincs mit ennünk de kalandpark nélkül nem is lehet.
Hellcat
Nem az övé tanuljátok meg...ez a qrbáné...lőrinc csak a nevét adja hozzá.
verum
@Horizont: - ez a nő én voltam és rövid úton letiltottak. Már nem látni a hozzászólásomat.
nezelodo
Elgondolkoztató, vajon hol bujkált ez a Lőrike polihisztor zseni pl. amikor a mi ifjú kegyelmes urunk még csak kicsike KISZ titkár volt? Mert ha akkor megsimogatja a buksiját, akkora lendületet adott volna neki, hogy biztosan a KISZ KB első titkáraként búcsúztatja Nagy Imrét és mártír társait.
karma1
@verum: 27.19.19-re: Baratnem, en benyitottam erre az oldalra, de ki is szaladtam onnan, mindenfele reakcio nelkul, mert ez valanmi borzalmas!

Ennyi lelkes kovetot, akinek ez a parklatogatas feler egy orgazmussal... Na, ezt inkabb nem,...
verum
@karma1: - azért van annyi, mert aki mást mond, simán törlik. Mint engem is.
wolfi
@verum: Értékelje aki még nincs tiltva. Értékelés után nem lehet tiltani, illetve az értékelést nem tudja az admin eltüntetni. www.facebook.com/alcsutikalandpark/reviews/
verum
@wolfi: - én még értékelni sem tudok, annyira le vagyok tiltva. :-)))
nemjoezigy
Akkor ez is egy olyan fix hely kis hazánkba, ahova nem akarok elmenni!
És nagyon remélem, hogy más sem akar, legfeljebb a kegyencek és a leendő fegyencek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.