Olvasónktól kaptuk az alábbi lesifotót: Gyurcsány Ferenc megtalálta azt a 82 éves virágárus nénit, akitől két napja egy közterület-felügyelő és egy biztonsági őr elkobozta a nárciszait.

A néni akkor a Kossuth téri metrókijáratnál árulta a kertje végében szedett virágokat némi dióval és pár zöld ággal együtt. A Nol.hu riporterei lettek figyelmesek az esetre. A néni ott zokogott a Kossuth téri metró bejáratánál. A beteg lányának szeretett volna gyógyszert venni a pénzből.

Olvasónk ma reggel lőtte a képet a belvárosban, de a pontos helyszínt nem közölte.

Frissítés: A fotó a Recski Szövetség Országos Központja előtt készült (V. kerület, Nádor utca 36.)

Gyurcsány virágot vett a nénitől, akit a hatalom emberei megaláztak (fotóval!)

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@rapier: " bűnpártolást követett el!" Mondod ezt Te aki nyíltan isteníted, azokat akik szétlopják az országot, pl mit gondolsz hova lett a szigligeti alkotóház, miután felújították? Lehet, hogy hozzácsapták a kalandparkhoz? Vagy ráfröccsent egy kis g...ci? Vagy kisvasút végállomás lett belőle? Vagy ment a trafikok után?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Recski Szövetség Egyesület, Budapest Cím: 1051 Budapest, Nádor u. 36

megtudjátok? Nézzetek a képre és utána a netről a címet
Mangu
Nem a hatalom, hanem a hatóság emberei.
Fecó még mindig ad a reklámra.
eszegfu
@Mangu: Lehet, hogy Gyurcsány ad a reklámra, de ez legalább pozitiv és negativ irányu...szerintem...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Most csap le a fidesz: Gyurcsány orgazda! Remélem nem adtam tippet a disznóknak.
nyanya001
Én is vettem volna tőle, ha arra járok !
eszegfu
@nyanya001: Minden "normális" lelkületü ember ezt teszi...
lópicigáspár
@eszegfu: Kimondtad a varázsszót! "normális" !!! Ez viszont, ugye nem mondható el a narancsködben-élőkről!
eszegfu
@lópicigáspár: Én azért hinni akarom, hogy köztük is vannak jóérzésü emberek is...
Hellcat
Helyes. ha tényleg olyan rossz helyzetben van a néni mint mondta akkor ráfér a támogatás...Gyuresznek meg van miből adnia :)
lópicigáspár
@eszegfu: Az a kérdés mit tekinthetünk jóérzésnek, mert csak az érzés, tett nélkül nagyon kevés! :(
eszegfu
@lópicigáspár: Igaz, de nekem valahogy a "jóérzéssel" párosul a tett is... "a tévedés jogát fenntartva"...
eugen4402
@lópicigáspár: 09:47 Jaj de nagyon rátapintottatok a lényegre: vannak, akiknek nem fér bele a "normális"-kategóriába az emberség...És nem hiszem, hogy a néni ennyi idős korában venné a fáradságot erre a "súlyos szabálysértésre", ha nem lenne ráutalva, ha pl. a Cayman- szigeteken jelentős vagyon lapulna a nevén. :-(
rapier
Apróság, de lehet közterületen árusítani, csak engedélyt kell kérni rá! Létezik itt megoldás, csak be kell tartani a szabályokat!
eszegfu
@eugen4402: Egyetértve, csak kiegészitem... örülhetünk annak, hogy egy idős embert még "élteti" a családjáért való "felelősség"...teljesen mindegy, hogy gyógyszert vesz belőle, vagy mást...megdolgozik érte...és igenis szüksége van az egész társadalomnak ilyen emberekre is...nem egy "elhasznált" tárgy, amit már ki kellene dobni, inkább megbecsülni kellene!
nezelodo
@eszegfu: Az Orbán rendszer is ad a reklámra, büszkén hirdeti az embertelenségét. Végül is azt mondta a Dakota a választási programként, hogy ha győz, a nap is másként fog felkelni.
A gyanútlan, és jóhiszemű polgár pedig elhitte, ahogy az ő jó szándéka vezette a logikáját. Arra kevesen gondoltak, hogy ez fenyegetőzés volt, a nyolc évi sanyarú ellenzékiségért.
Azért kuncogok, mert a lihegő híveivel is kibaltázik naponta a vezérük.
eugen4402
@eszegfu: Most először írom le: ha lehetne 10 "tetszik-kel" értékelni, akkor a 11:07-es hsz.-edet legalább annyira értékelném... Fájdalom, változnak az idők, és nem éppen előnyükre. Azért Gyurcsány megint jelezte, emberek is élnek még a Kárpát-medencében, ja, hogy piár? És? Neki talán tilos?!?
Yoda69
orban karhatalommal elveszi a viragot a nenitol, Gyurcsany megveszi.
Micsoda kulonbseg a ketto kozott.
rapier
Ez esetben Gyurcsány, mivel tudta, hogy a hölgy engedély nélkül árusít és ennek ellenére vásárolt tőle, bűnpártolást követett el!
Aki Én
@rapier: Bizony, milyen jó lenne betartani a szabályokat. Mindjárt beljebb lennénk néhány ezer milliárddal. Nem gondolom, hogy pont az ilyen túlélésre játszó idős embereket kellene baszogatni.
rapier
@Aki Én: Mondjuk, tényleg furcsa, hogy nem a cigiárusokat kapják el, de ez is egy szabály. Tessék már betartani, nem pedig könnyes cikkecskéket kreálni a szabálysértő áldozatról!
herczeg0210
A mini Szterelnök biztos nem vesz az utcán virágot, hiszen ki sem mer menni. Az utcára...
KERKA
@rapier: Nagyon egyoldalúan ítéled meg a szabályok betartását. Ha az utcán nem lehet virágot árulni, akkor ne lehessen festményeket kihozni a Szépművészeti Múzeumból. De írhatnék még sok mindent.
A néni virágai nem érnek annyit, mint amennyibe őneki az engedély kiváltása kerülne.
rapier
@KERKA: Van méltányosság az eljárásban és arra lehet hivatkozni! A festményeket pedig épp Hiller regnálása alatt adták oda. Meg kéne őt kérdezni erről!
Yoda69
@rapier: Menj jelentsd fel Gyurcsanyt. Ha nem teszed bunpartolast kovetsz el.
Aki Én
@rapier: 11:21, 11:24
Nem akarom elhinni, hogy ezeket komolyan is gondolod. Baj van az értékrendeddel.
rapier
@Yoda69: Nem követek el bűnpártolást, mert nagy nyilvánosság előtt követte el Gyurcsány a bűnpártolást, így hivatalból kell eljárni vele szemben!
rapier
@Aki Én: A szabályok azért vannak, hogy betartsák őket! Erről nem hallottál még?
Ha a trafi 58-cal lekap és kapsz 30 ezres bírságot, akkor cikket írsz a rendőrök erkölcstelenségéről?
Yoda69
@rapier: Azert a biztonsag kedveert hivd fel poltpetert
Aki Én
@rapier: 12:20 Hú de qrva rossz példa.
A hatalomnak nem zaklatni kéne az idős elesett embereket, akik tízezrekből tengődnek, és ezért világ körüli utazás helyett álldogálnak a szmogban, hogy túléljenek a beteg családjukkal együtt, hanem támogatni. Ez a néni senkinek nem árt, nem úgy mint a gyorshajtó, vagy az ezért felelős hatalom. Érdekes, hogy ezen felháborodsz, felelőssé teszel egy beteg idős embert, aki kényszerűségből nem a tengerparton piheni ki az elmúlt évtizedek munkáját, hanem dolgozik a betevőért, miközben a milliárdos rablásokat meg sem említed ezzel párhuzamban. Felháborító és aljas ez az ostoba hozzáállás. Még talán azt is elfogadnád, ha földre teperték volna, ahogy szokták a 350,-os bliccelőkkel.
Te tényleg nem látod, hogy ez a szar rendszer hozadéka? Miért egy idős, beteg embert basztatsz te is?
Mangu
@eszegfu: Na ez egy dodonai szólás volt, ügyes vagy. Szerintem csak nézőpont kérdése az egész, bár ..., nagyon sok dolgot, amit megtehettek, megtesznek és még meg fognak tenni a FIDESZ-esek, Fecónak köszönhetjük - "gyáva volt, és most is az".
@Aki Én: rapierrel nem szabad leállni, több mint kocka.
rapier
@Yoda69: Nem hinném, hogy rászorulok a tanácsaidra!
rapier
@Aki Én: Triviális a megoldás! Ne tiltsa a törvény és árusítson!
nyanya001
@Aki Én: Hagy ezt a szerencsétlen fóbiást a Vajna adózatlan milliárdjai nem
zavarja .
Aki Én
@nyanya001: Nagyon bosszantó, mikor valaki ennyire húgyagyú...
nezelodo
@rapier: " bűnpártolást követett el!" Mondod ezt Te aki nyíltan isteníted, azokat akik szétlopják az országot, pl mit gondolsz hova lett a szigligeti alkotóház, miután felújították? Lehet, hogy hozzácsapták a kalandparkhoz? Vagy ráfröccsent egy kis g...ci? Vagy kisvasút végállomás lett belőle? Vagy ment a trafikok után?
eszegfu
@Mangu: Egyetértünk, valóban "nézőpont" kérdése minden, nemcsak ez! Lehet, hogy rossz példa... de ha én elvesztek egy mérkőzést, igy az ellenfelem lesz a győztes, attól még nem biztos, hogy én gyáva voltam és ma is az vagyok. Ezt gondolom Gyurcsány esetében is... azért az sem lehet véletlen, hogy O.V. tart tőle és minden "sikertörténetében" előhozakodik vele. Ha Gyurcsánynak "köszönhetünk" mindent, akkor mit mondanál O.V-ról?!
eszegfu
@nezelodo: 11:14 Nekem az a gyanum, hogy "lihegő hivei", ha észre is vesznek bizonyos dolgokat...akkor is "elnézik" neki, mert hát O.V. olyan "szép" és "jó" ember, sőt olyan kommenteken is olvastam: "kizárt dolog, hogy erről tudna, mert biztosan intézkedne", mert sajnos bizonyos "korlátaik" vannak gondolkodás-ügyileg!
prime777
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eszegfu
@eugen4402: 11:18 Kösz. az elismerést! És igaz, ha lehet a "házifotóssal" cuki képeket csináltatni kutyával, vagy lehet osztani választások előtt krumplit, akkor az is megengedhető, hogy a saját pénzéből azt vegyen, amit akar!
Yoda69
@rapier: Pedig nagyon ugy nez ki. Szerintem kezeltetned kene magad.
Mellesleg nem te vagy sandokan? Az volt ilyen felkegyelmu.
Aki Én
@prime777: Most nézem, hogy ez a betegelméjű ártány tényleg védi a nemi erőszakoló börtönviseltet, aki évtizedeken keresztül hazudott, sőt a jelek szerint besúgó is lehetett, de a nyugdíjas csórót elítéli.
Ez egy bosszantóan nagy faszkalap kérem. Olyan nagyos szar az értékrendje és a felfogása, hogy az már BŰN ha ennyit pofázik.
KERKA
@rapier: 11.51 Egyoldalú a tájékozottságod festmény ügyben. Azt elismerted, hogy Habony a hunyó.
De azt nem tudod rákenni a Hillerre, hogy az ő tudtával történt mindez. Kicsit dolgoztam az ügyön, de megtaláltam, amire hivatkozol.
444.hu/2016/02/18/hillernek-2007-ben-fogalma-sem-volt-hogy-kicsoda-habony-arpad

"A kultúráért is felelős Balog Zoltán miniszter azzal passzolta le a neki címzett felszólításokat a Szépművészeti Múzeumban tartott Habony-esküvővel kapcsolatban, hogy a lagzi 2007-ben a Gyurcsány-kormány alatt volt, tessék Hillér István akkori kulturális minisztert keresni."

Hiller azt mondta, hogy 2007-ben fogalma sem volt, hogy kicsoda Habony Árpád, nem tudott arról, hogy ingyen kapta meg a múzeumot, ha tudta volna, nem engedélyezi.
Azokról tudott, amiket állami fogadásokra, díj- vagy kitüntetés átadásokra szerveztek, ahogy tudott a nagy kiállítások előtti megnyitókról, vacsorástul. De hogy magánemberek is megkapták ajándékként az épületet, arról nem tudott. "
Szevasz!
nezelodo
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: A néni nem úgy lopta a virágot, a saját kertjéből való, nem a dakoták által megnyomorgatott Nemzeti Parkból szedte, mert ha onnan lenne akkor nagyon-nagyon védenék a természetet. A Fletó tehát nem orgazda, csak nem jelentette a súlyos bűncselekményt, amit a @rapier/spu00/preparátor kolléga majd jelent helyette is. A néni "adócsalást követett el", pedig nem áfás számlát árult évekig, a rég megszűnt cége pöcsétjével, polgi sem volt, több millás tartozása sincs gondolom, őt az árokba rúgják, a körülírt polgit aki azt tette, amit leírtam meg nem hagyták az út szélén, a bukása után sem, megint magas hivatalt kapott a tiszta keze miatt.
nyanya001
Alaptörvény módosítása ?

A qrva anyátokat !
Megugrott 2015-ben az Ukrajnából érkezett magyarországi nyugdíjkérelmek száma a nyugdíjas betelepülők számára, tavaly már 13 milliárd forintot fizetett ki a magyar nyugdíjbiztostó anélkül, hogy az igénylők egy fillér járulékot fizettek volna a magyar nyugdíjrendszerbe.

Aki itt dolgozott, kivakarta a szarból az országot a háború után azt megbüntetik
www.napi.hu/magyar_gazdasag/evi_tizmilliard_folyik_el_betelepulo_nyugdijasokra_tehetetlen_a_kormany.610777.html

Hogy rohadnátok meg egy szálig piszkos tetű maffia ge...k !
Mangu
@nyanya001: Bocsi "nyanya", kifeledted a háborús jóvátételt (arany, anyag, ember)!
Mangu
@prime777: Nem fog menekülni, áttér. Nem ő lesz az első és az utolsó.
vadnarancs
Hányingerem van ettől az egésztől, kinek van szíve egy idős néni virágit elvenni? Gusztustalan egy valami lehetett. A másik ami eszembe jut, hogy nem volt a környéken 1-2 fiatal, aki megvédje az idős nénit? Senkit nem érdekelt, hogy pár virágért meghurcolják a nénit? Tényleg ide jutottunk? Mocskos egy világ ez...
vadnarancs
Az meg hogy pont Gyurcsány meg politika meg stb... Nos érdekes módon itt nem gátolták a nénihez való jutást a kopaszok, gondolom nem egy pillanaton múlt, hogy ne Rogán, Kósa vagy Lázár vegye meg a virágokat. Ennyi esze nincs a barom fideszeseknek, hogy jó pontot szerezzenek. Dilettáns idióta barom, aki ezek szekerét tolja és ha van igazság a földön, akkor mindegyik elnyeri méltó "jutalmát"!
Mangu
@eszegfu: Nem meccset vesztett, hanem mindent, politikai hulla. Nem mert szembeszállni Viktorral, saját pártja kutyaütő tagjaival, amikor megtehette volna, mert gyáva - odamondogatni, jópofizni tud, de mit tett? Az öszödi beszédet nem suttyomban, hanem nyílt TV adásban kellett volna közölnie, és az ennek alapján meghozott intézkedéseivel. Viktor pedig élt azzal a lehetőséggel, amit Fecó biztosított neki és most ihatjuk a levét mindnyájan.
Cicamama55
Mondhatnak Gyurcsányra bármit, soha nem tudnak semmit rábizonyítani, s többször is bebizonyította, hogy nagyon emberséges. Bárcsak minden politikus ilyen lenne! Mondom ezt én, aki soha nem pártoltam.
bence
@nyanya001: ! Ha tudnám a néni címét még segíteném is !
bence
@Mangu: ! Jézus Mária ! Miket beszélsz itt össze ?!
bence
@nyanya001: ! Szuper vagy ! Nagyon köszönöm a segítséged !
Cicamama55
@Mangu: Na azért az, hogy ki nem mer kiállni a másikkal, az a fordított leosztással igaz!!! Orbán Viktornak a hazudozásaiból pedig már köteteket lehetne írni! Vajon miért fél OV Gyurcsánytól? Mert kommunikációjával ő az egyetlen ember, aki sarokba tudná szorítani őt kapásból. S miért? Mert Gyurcsány belülről beszél, a saját gondolatait fogalmazza meg, Orbán Viktornak pedig a sok szakértője veti papírra a gondolatokat...
prime777
@Cicamama55: "Mert kommunikációjával ő az egyetlen ember, aki sarokba tudná szorítani őt kapásból. S miért? Mert Gyurcsány belülről beszél, a saját gondolatait fogalmazza meg, Orbán Viktornak pedig a sok szakértője veti papírra a gondolatokat..."
Húúú de talált amit írtál.
Ez nagyon tetszett!
Desischado
Gyurcsány megint leckét adott a csutinak emberségből! Nem vagyok a rajongója, de ilyenkor nagyon is díjazom! A néninek meg jó egészséget, és mielőbb felejtse el ezt a gyalázatot, lépjen túl vannak ilyen csótányok, sajnos. Remélem, ennek a két undormánynak ez lesz a legnagyobb öröme, amit szegény nénivel tettek!
Cicamama55
@prime777: Ehhez a véleményemhez hozzá tartozik az, hogy én és a családomból többen KDNP szavazók voltunk 2010.-ben még. A vallási hovatartozásunkhoz hűek maradtunk, de az, hogy mostanság melyik párttal értenénk egyet, ki mellett voksolnánk, az nyitott kérdés. Egy biztos csak, hogy az nem a KDNP!
eszegfu
@Mangu: 18:49 Elfogadom a véleményedet... ezen nem fogunk összeveszni. Tarthatod gyávának Gyurcsányt (és egyedül őt is hibáztathatod), de ez a "hiányossága" messze alulmarad O.V. gyávaságához.
magyarbakancs
@eszegfu: Tegnap olyat láttam.
Egy padon ül egy cigány ember várta a családját.
4 rendőr körbe fogta igazoltatni.
Igazoltatás helyétől 15 méterre a piroson hajtott át egy fehér Mercédesz autó.
Nem kedvelem a cigányokat de ez nekem is sok volt.
Akit kellene vegzálni az szabadon rohangál.mondjuk a cigány drogosokat,neppereket,orgazdákat.
Avval meg kokettálnak ugyan az a rendőr aki igazoltatta a cigány embert.
Mert a 4 rendőr között ott volt az az egy aki üzletel a bűnözőkkel.
szaboria1
@rapier: Mennyire vagy tisztában egy terület foglalási engedély kiadásához?Mire meg kapná a virágok már rég elhervadtak volna.
szaboria1
Volt a Gyurcsányék alatt egy rendelet, hogy kis mennyiségben akár a háza előtt is árulhatta a saját termését . Mikor mentünk a telkünkre a Dunakanyarba Leányfalú, Tahitótfalu házak előtt virágot epret lehetett venni.
eszegfu
@magyarbakancs: Valóban, ha ilyet lát az ember (és nemcsak elmesélve hallja), bizony elönti az agyát a [email protected]ár bocs.! Jószándékuan mégcsak nem is feltételezem, hogy az egyik "üzletel a bünözőkkel", akkor is felháboritó! Tipikusan a suttyó "egyenruhások" (akár rendőr, akár közterületes) erőfitogtatása, a "hatalmukkal" való visszaélés "remek" példája!!
eugen4402
@szaboria1: Kőszegen régen sok ház elé kiraktak egy hokedlit, rajta egy kosárban frissen szedett alma, körte vagy szilva, ősszel hamvas szőlőfürtök, és a járdán ballagó kirándulók kiszolgálhatták magukat. Az ár nem volt kiírva, mert a kosár mellett volt egy tányérka, amolyan becsületkassza...A bácsi (vagy néni) csak este vitte be a standját és a bevételt, vagy ha nap közben elfogyott az árú, és a vevőjelölt bekopogott az ablakon. Olyankor a háztulajdonos átvedlett árufeltöltővé, és friss gyümölcsöt rakott a kosárba.
Azt hiszem, a szocializmus ezért futott zátonyra Magyarországon...
szaboria1
@eszegfu: Mivel mostan többször kell felmennem Pestre megfigyeltem több aluljáróban árultak virágot az épen nem idén barnultak le azokat meg sem merik közelíteni a közterületesek. Pedig már mobilin kommunikálnak, hogy hozza a következő adag virágot, ez nőnapon volt.
eszegfu
@szaboria1: Kiegészitlek... ez a néni 82 éves... jó esetben az "ánti" világban megtanult irni, de azt senki se mondja nekem, hogy ma egy nyomtatvány kitöltése milyen egyszerü! A kérdéseket mintha nem is magyaroknak készitették volna! De tételezzük fel: megszerezte a területfoglalási engedélyt (illeték 3 ezer, ügyintézés 5 ezer) majd naponta 2.455 Ft a hely "bérlete"...kizárt dolog, hogy ennyit tudjon árulni a néni, ami fedezné a "befektetését"!!:(((
eszegfu
@szaboria1: Nemcsak nőnapon árulnak virágot... én már láttam, hogy igazoltatták őket...de az árujukat nem vették el. Valóban nem "merik"... tartanak tőlük, akárcsak a BKV ellenőrök is!
Mangu
@Cicamama55: Viktor nem fél Fecótól. Az az idő már elmúlt.
Cicamama55
@Mangu: Nem múlt el, mert Orbán képtelen a vereségeket belátni és feldolgozni. Nem vagyok én abban biztos, hogy nincsenek vele kapcsolatos rémálmai a mai napig.
Cicamama55
@lópicigáspár: Én úgy hiszem, a narancssárga köd mögött élők is ki-kitekingetnek a való világra, és sokan Gyurcsányhoz hasonlóan vásárolnának a nénitől. Nincs az tele elvetemült emberekkel...
bence
@rapier: ! Ugye amit a szabályokról beírogatsz azon magad is jókat röhögsz ?!
Vedd komolyra a dolgot ! Amin Te viccelődsz , az cseppet sem vicc !
Maxipocak
@eugen4402: Ezt én is tapasztaltam többször is Kőszegen- ami a kedvenc városom pedig a szülővárosom Pécs se kutya- vettem is többször gyümölcsöt, virágot. Ott még élt a becsület és a tisztesség. Komolyan jóérzés és büszkeség öntött el. Édesanyám mesélte, hogy gyerekkorában nálunk is volt még ilyen. Aztán jöttek a "migráncsok"-mármint a Zsigmond-korabeliek és megszűnt ez is. Sajnálattal hallottam hogy Kőszegen is hasonló tendencia van...
Maxipocak
@eugen4402: vagy ha a kaszinóbizniszben lenne érdekeltsége online pénztárgépek nélkül... :)
eugen4402
@Maxipocak: Sajnos, én is régen jártam Kőszegen, de már akkor is csak két-három ház előtt élt még a régi szokás. Az 50-es, 60-as években sokszor jártam ott, ezért inkább csak sráckori emlékként őrzöm ezt a kedves hagyományt. Nem hiszem, hogy ma működne-e ilyen formában a mini-kereskedelem...
rapier
@KERKA: Bocsika, de itt annyit megemlítenék, hogy a mindenkori miniszter felel az általa irányított intézményekért. Nem gondoltam, hogy Hiller ezt tudta, de felelősséggel tartozik, mint a múzeum igazgatójának főnöke!
rapier
@Yoda69: Nincs mit válaszolnom a személyeskedő sértegetésedre!
rapier
@prime777: Ez esetben Gyurcsány, mivel tudta, hogy a hölgy engedély nélkül árusít és ennek ellenére vásárolt tőle, bűnpártolást követett el! "
Mondtam már máshol is,hogy milyen ember vagy te.
Kiss-t megvéded,de ha Gyurcsány vesz egy szál virágot akkor bűnpártolást emlegetsz.
Micsoda aljas söpredékei vagytok ti ennek a nemzetnek de tényleg.
Gyűlölöm a fajtádat.
Ha leomlik hatalom és elbukik a fidesz az ilyenek mint te menekülni fogtok mint patkány a süllyedő hajóról.
Egy ország fog fellélegezni.

Tessék csak elolvasni a fenyegetést, ami a tények fölötti elsiklás butaságával párosul!
Ezt szeretnénk? Gondoljátok át!
rapier
@Aki Én: Ez a hozadék, ami a "szar rendszeré" bizony 1990 óta él. Azóta szabályozzák a közterületek használatát. Kis analógiát hoznék a nemi erőszakkal! Nem ítéljenek el, mert benyugtatóztam a lányt és egyébként a farkam is kicsi!
Nyílt törvénysértésen moralizálsz? Megáll az eszem!
Aki Én
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rapier
@Aki Én: A többséggel ellentétben én gondolkodom!
Aki Én
@Aki Én: ...és még annyi, hogy ez kizárólag a magadfajta miatt lehetséges!!!
rapier
@Aki Én: Annyira bájos ez a "magadfajta" jelző! Nekem a Jobbik repertoárját idézi! Bravó!
Aki Én
@rapier: 17:35 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA...!!!
Ez úgy helyes, hogy a többséggel ellentétben gondolkodsz, vagyis ellenkezőleg.
rapier
@Aki Én: Megtisztelne, ha értő ember válaszolna!
shrek
@nyanya001: Elég "lassan őrölnek Isten malmai"!
Én ezt már 2013. Feb.-ban megírtam!
kanadaihirlap.com/2013/02/01/orulet-a-kobon/
Érdemes elolvasni a kommentárokat is, mert nagyon tanulságos! :-)
vadnarancs
rapier=freewolf kiskancsó, küldte a fidesz trollkodni éhbérért... többet kérj pubi! Habár a színvonalad elég alacsony, nem sokkal adnak majd többet... :)
qxy
Holnap meg fel jelenti mert nem adott számlát . Ne higgyetek ennek a csalónak.olyan mint a többi.
micfild
@vadnarancs: lehet, hogy akadt volna, csak nem akarja senki hogy a földre kerülve fejbe rugdossák az erősember közteserek... .. a fotó elkészült... -arra gondolok ahogy a fackalap elvonul kezében a virággal... aki készitette- mert biztos nem a néni , bizonyára segitett a nénin is.
félnek az emberek... senki sem mer szembeszállni a hatalommal nehogy egy cellában találja magát, koholt vádakkal...
soljanka
Nem olvastam el egy hozzászólást sem.
Gondolom az a kevesebb, amelyik örül, hogy a néni megvehette a gyógyszert.
Nekem ez a lényeg.
kukac50
Van aki megakarja oldani a saját baját szegénységét,nem áll sorba segélyért, hanem virágjait adja el. Ez miért bűn? Emberség már büntetendő cselekmény? Szégyen,ha ilyen megtörténhet a demokratikus országban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.