Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint az elmúlt két év azt igazolja, hogy most van igazán szükség az igazi baloldalra.

Tóbiás József vasárnap Budapesten, pártja május 1-jei rendezvényén a Városligetben hangsúlyozta: 2018-ban nem pártok szövetségével, hanem a helyi közösségek megszólításával nyerhetnek.

A győzelemhez nem kell szövetséget kötni sem a Fidesszel, sem az őt kiszolgáló hűbérúri rendszerrel. Az MSZP-nek a társadalommal kell szövetséget kötnie – jelentette ki.

Itt az új MSZP-program: börtönbe rakni a fideszeseket

Az ellenzéki politikus azt mondta, szükség van olyan baloldalra, amely nem huny szemet az igazságtalanság felett, nem nézi tétlenül, hogy milliók élnek nincstelenül.

Olyan Magyarországot kell építeni, amely minden állampolgárának biztosítja az egyenlőséget – jelentette ki.

Mint mondta, nem olyan Magyarországot akarnak, ahol az embereknek dönteniük kell: ételre vagy gyógyszerre költsék a pénzüket, ahol megosztják a pedagógusokat.

A pártelnök szerint sokan mondják, nincs pénz fizetésemelésre, az egészségügy rendbe tételére, az oktatás modernizálására, a mindennapok biztonságának megteremtésére, miközben 774 milliárd forintot fordítanak a budapesti olimpiára, 300 milliárd forintot stadionfejlesztésre, 200 milliárd forintot a múzeumnegyedre, 215 milliárd forintot a liget tönkretételére, 200 milliárd forintot a Budai Vár "elrablására".

Tóbiás József szerint a hatalom fél a néptől, mert ha az emberek elmondhatnák a véleményüket, akkor kiderülne, hogy a néppel szemben kormányoznak.

Kunhalmi Ágnes, az MSZP pénteken újraválasztott budapesti elnöke azt mondta, hogy a kormányzás, az oktatás és az egészségügy fejlesztése helyett urizálás és lopás folyik az országban.

Itt az új MSZP-program: börtönbe rakni a fideszeseket

Az életben semmi nem tart örökké, semmit nem lehet a végtelenségig büntetlenül csinálni – mondta, majd a kormánypártoknak címezve hozzátette: "el fognak tűnni, mert közösen el fogjuk őket tüntetni".

"Meg vagyunk győződve arról, hogy ezeket nemcsak leváltani kell 2018-ban, hanem elszámoltatni és börtönbe rakni őket. Ezek az életükért futnak, és mindent el fognak követni, hogy utol ne érje őket az igazságszolgáltatás" – tette hozzá.

A fideszesek miért nem azokba az iskolákba íratják gyerekeiket, amelyeket ők csináltak? – tette fel a kérdést, megjegyezve: a miniszterelnök gyermeke Svájcban járt iskolába.

Az ellenzéki párt fővárosi elnöke azt mondta, minden profi boxmérkőzés 12 menetből áll, a boltzár ügyét, a Nemzeti Választási Iroda előtti harcot, az időközi választásokat megnyerték.

De minden menetben állva kell maradni; a következő lépés "a lopásgátló népszavazás" – hangsúlyozta, arra kérve a résztvevőket, írják alá az állami vezetők bérplafonjáról és a földek állami tulajdonban maradásáról szóló népszavazási kezdeményezéseket.

Emlékeztetett: Magyarország 12 éve lépett be az Európai Unióba, és a magyarok kétharmada ma is Európát választja.

A miniszterelnök mégis olyan keleti diktátorok kegyét keresi, "akik röhögnek rajta" – vélekedett Kunhalmi Ágnes.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
" Az ellenzéki politikus azt mondta, szükség van olyan baloldalra, amely nem huny szemet az igazságtalanság felett, nem nézi tétlenül, hogy milliók élnek nincstelenül."
Mindig ezt szajkózzák de csak ellenzékbe mert a kormányon soha nem ezt teszik.
Mobil123
Na azért ti sem vagytok tejszínhab a tortán.
Törölt felhasználó
Elszámoltatni csak az mszp nélkül lehet és érdemben leváltani a kormányt is csak mszp nélkül lehet.
csa-csa
veletek együtt! úgy az egész mocsadék bandát egytől egyig!
verőce21
A maszop a történelmi megsemmisülés felé menetel.
Sííva
Mikor ki az ellenzék az igéri ugyan ezt! Ti még is mit gondoltok? Hisz még valaki nektek? Ugyan az a narancs mint a szegfű! Elég volt az igérgetésekből!
cikicakk55
Egyik 19 a másik egy híján húsz. Leszerepelt az MSZP és a Fidesz is.Csak ellenzékben van nagy pofátok.Akkor tudjátok mit kellene csinálni.A gengszter váltás óta még egyetlen tolvaj banda sem lett elszámoltatva,pedig a választások előtt mind azt ígérték. Most miért higgyük el,mikor annó sem tettétek meg?
kamazuka
Éliás!

A böriben, a hatályos római jog szerint csak gyilkosaink nyaralhatnak.Őket kötelező etetnünk!
A közmunkaprogram keretében a közmunkatábort csináljátok,de nem szocialista elven mert abból már elegen tollasodtak soraitokból,anno!
zöldszem
Az ország egyik fele az egyik zsebmetsző bandának tapsol, a másik meg a másiknak, miközben nem látják a lényeget. Az összes politikusunk úszik a pénzben, miközben nekünk a seggünk kilóg a gatyából és 25 éve hallgatjuk, hogy rövidesen nekünk is jobb lesz!
Persze akit boldoggá tesz, hogy a számára rokonszenvesebbek zsebelik ki, az örülhet a neki rokonszenvesek uralmának. Én megragadtam a kizsebelésnél, úgyhogy nem sok magyar politikus van, akit nem börtönbe látnék szívesen.
Megbocsájthatatlan, hogy az egyre szegényedő társadalom vezetéséért felelős politikusok, egyre gazdagabbak legyenek, a pofánkba röhögnek és tovább próbálják hülyíteni a népet!
Az biztos, jelenleg egy teljesen gátlástalan párt garázdálkodik az ország vagyona felett... tetszés szerint arra költik amire akarják.. Dísznek vannak ugyan pártok, de csak azért, hogy az EU felé a bonsai szarka tudja mutatni, itt demokrácia van.
human
Nehéz ügy, mert matematikailag az mszp-re kellene szavazni, de szívem szerinte erre az mszp-re nem szavaznék (hiába van benne Ágika).
Mikor kihátráltak Gyurcsány mögül és a lébecolás folytatását szavazták meg akkor végleg leszerepeltek nálam. Nem vagyok egy Gyurcsány fan, nem haverkodnék vele. De abban teljesen igaza volt, hogy az mszp-nek szembe kell néznie az ország kihívásaival és be kell fejezni a számokkal való trükközést. Na ezt szavazta le a mostani mszp. Akkor olyan történelmi lépést tehettek volna meg, amire a fidesz sem volt képes a mai napig és láthatóan nem is fognak ilyet lépni a jövőben sem. Ha jót akarok mondani róluk, akkor elmondható, hogy a demokratikus értékekre jobban vigyáztak és töredékét lopták ki az adófizetők zsebéből, mint a fidesz.
tothjani
Ez nem igazi program hiszen most a FideSS is ezt csinálja minden ellenzékit adócsalás vagy közműlopás vádjával akár hónapokra lecsuknak.
Csupán azért nem végzik ki őket úgy mint Szíriában, mert akkor nem járhatnának az EU-hoz koldulni!
justhpeter
Hol a program Ágika ! Lózungcsomagot kapunk Viktortól és bandájától hetente, arra nincs szükségünk.
Szókrakész
"Az ellenzéki politikus azt mondta, szükség van olyan baloldalra, amely nem huny szemet az igazságtalanság felett, nem nézi tétlenül, hogy milliók élnek nincstelenül.
Olyan Magyarországot kell építeni, amely minden állampolgárának biztosítja az egyenlőséget – jelentette ki."

Ellenzékből milyen okosak!!!
Hatalmon miért nem ez volt a mottó?!?!?!
wagabund
egy lófaszt...csak pofáznak...pofáznak..aztán nincs semmi, csak a nagy nihil...

mint mondtam, amíg az MSZP nem állít fel egy árnyékkormányt, amelyik képes a ráruházott hatalommal élni, országot irányítani, addig csak a szar dől a szájukon...

olyan árnyékkormány kell, amelyben a miniszterek erkölcsileg hó tiszták, jó megjelenésűek, és okosak..
...nincs nőügyük, nem loptak még kiflit sem, és külföldiül is értik a csíziót...

na, amíg ilyen nincs addig coki..bla...bla...bla..

ugye igazam van..vagy igazam?
wagabund
@nyanya001: 16.10... jéééézusom, te miket találsz..

néha nézz ki az ablakon, a kutyát meg ereszd szabadon..
Toby
@wagabund: Tesóka ! Humoresten voltál ?

"olyan árnyékkormány kell, amelyben a miniszterek erkölcsileg hó tiszták, jó megjelenésűek, és okosak.."

Nem-e vagy-e te-e maximalista-e ?
Borsodi
Ha van még igazság börtönbe kerülnek ehhez nem kell az Mszp t megválasztani,olyan mintha azt mondanák Fidesz két évig még lophattok,de ha ránk szavaznak ti ,börtönbe kerültök.Hihetőbb lenne 2018-ig börtönbe juttatja őket bármelyik párt,, Én biztos arra szavazok!
A hangzatos szavak,igéretek már nem jönnek be,csak tettekkel lehet befolyásolni a sokat becsapott embereket.
www.youtube.com/watch?v=mAy-aaM-1Ik
Desischado
Tetszik a program ezen része, de ígéretekkel már tele van a padlás. Lépjenek érdemben is végre, keményen, - bár végre villantottak valamit, - ha kell a szavazatom! A rablóknak börtönben van a helyük, de én már unom, hogy ellenzékben mind tudja a tuti, ha meg hatalomra kerülnek, akkor minden el van felejtve. Bár százszor inkább az MSZP, ment egyszer a fidesz!
kakaósbögre
semmi böri vagy fegyház.kényszermunka.
wagabund
@Toby: na, lebuktam...csak gondoltam hátha...örülök, ha jót nevettél.

( sajátmagamból kiindulva nem csodálkozom, hogy még nem lelték meg a versenyzőt)
Vizual
Nos tessék ! Itt van egy igéret. Talán valóban nem folytatódik a pártok összefogása, a lenyúlás ügyében, amit annyira kritizálnak egyesek. A tény nem sok bal oldali ment börtönbe a korrupció miatt de aki tisztán el lett itélve azt az MSZP küldte börtönbe. A koncepciós perek pedig nem számítanak, annak is meglesz a kőzvetkezménye. Nyilt lopás megy a FIDESZNÉL.
kukac50
Börtönbe velük azt támogatom! Az már el is van késve!
Jozefina
Már épp ideje, hogy valamelyik pártnak a programjában is szerepeljen orbán maffia börtönbe zárása!!! A baj, hogy ehhez az mszp kevés. Még nagyobb baj, hogy önző gecik és nem akarnak a DK-val együtt működni. Pedig anélkül nem megy!!! Mielőbb közösen egy árnyékkormányt kellene bemutatniuk!!! A miniszerelnöknek mindenféleképp nőnek kellene lennie. Van lehetőség bőven. Nagyon sok értelmes belevaló nő közül lehetne választani.
bence
Remélem , valóra is váltjátok ?!
prime777
@human: "Mikor kihátráltak Gyurcsány mögül és a lébecolás folytatását szavazták meg akkor végleg leszerepeltek nálam. Nem vagyok egy Gyurcsány fan, nem haverkodnék vele. De abban teljesen igaza volt, hogy az mszp-nek szembe kell néznie az ország kihívásaival és be kell fejezni a számokkal való trükközést. Na ezt szavazta le a mostani mszp. Akkor olyan történelmi lépést tehettek volna meg, amire a fidesz sem volt képes a mai napig és láthatóan nem is fognak ilyet lépni a jövőben sem. Ha jót akarok mondani róluk, akkor elmondható, hogy a demokratikus értékekre jobban vigyáztak és töredékét lopták ki az adófizetők zsebéből, mint a fidesz."
Nagyon tömören és kiválóan fogalmatál meg mindent!
Nagyon tetszett!
Köszönöm!
simmering73
Börtön ezeknek? Hogy végig lustizzák azt a 25 évet és úgy nézzenek ki a végén mint a zsírmore? Nem. 40 év kényszermunka kell ezeknek egy kőfejtőben. Hogy csinosak maradjanak.
verőce21
De kivel akarják ezt végrehajtani? Elképesztően buták, az Ő regnálásukhoz kellett a szovjet háttérhatalom. (De már nincsenek szovjetek.) Egész hihetetlen, milyen pancser banda.

Döbbenetesen kevesen voltak a szoci majálison.
Az egy dolog, hogy kihal a fő támogatói bázisuk, de ez nem meglepetés.
human
@verőce21: Lehet, hogy kevesen voltak, de legalább nem import és fizetett tapsolók voltak ott, mint Orbán nagy beszédein. A kevesebb néha több.
RonaGyuri
csak a rend kedvéért nem a Fideszeseket, hanem a Fidesz meghatározó gazembereit
JAJMÁR
Jó program, támogatom. Igen, ma már a fideszes a mocskot is vállalva lehet csak fideszes, mert nem is bokáig, nyakig érhet nékik. A felelősség szót kellene értelmezniük és felfogniuk a jelentését.

(A birka nem mentség, "aki hülye ...jon meg"!)
verőce21
Lassan az MDF sorsára jutnak. Kijárna már nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.