Áder János másodszor is kegyvesztetté válhat Orbán Viktor szemé­ben – írja forrásaira hivatkozva a Népszabadság

A miniszterelnök valószínűleg azért orrolt meg Áderre, mert a köztársasági elnök nem írta alá a jegybanktörvény sokat kifogásolt módosítását. Ez pedig nála a lojalitás hiányát jelenti.

A két politikus között 2006-ban már volt egy mosolyszünetes időszak. Ekkor a Magyar Nemzet azzal vádolta meg Ádert, hogy a második elveszített választás után Orbán félreállítását tervezi. 

Új államfőt akar

Áder kegyvesztettségét a KDNP-s Rubovszky György szellőztette meg, aki kamerák előtt ezt mondta képviselőtársának:

„Nem létezik, hogy újraválasszák; a Viktor nem engedi meg."

A KDNP politikusát a televízió szembesítette a rögzített beszélgetéssel, és bár kezdetben nem tagadta, később azzal jött, hogy a beszélgetésben Áder Jánosról szó sem volt. A Hír TV viszont  videóval és hangfelvétellel igazolta, hogy Rubovszky az idézett állítások mellett kimondta Áder nevét és titulusát is

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Remélem, hogy ha egyszer ez az 0rbán nevű ocsmányság kikerül a hatalomból, akkor a pincsikutyái közül többen kipakolnak, és végre fény derül arra, amit ma is már mindenki tud, csak próbálják tagadni, hogy 0rbán nélkül se a Fidesz, se a KDNP képviselők és kormánytagok egy árva saját gondolatot vagy elképzelést nem valósíthatnak meg, és ami történik, minden, de az égvilágon minden 0rbán akaratából történik.

Van, aki erre azt képes mondani, hogy ez nem diktatúra???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
ha berakja a helyére a köteles-t akkor lesz nemulass...
Clavigo
Kegyes Urunk majd összevonja a két jobb-ot..,,,m-elnök és közt. elnök,,,,,,,,vagy vezér és kancellár ??
human
@Hellcat: Képes rá. Matolcsibólt is MNB elnököt csinált. Nem is hittem a fülemnek mikor megtudtam:
www.youtube.com/watch?v=gsRFnskzEGs
Hellcat
@human: Hát igen...szaktudás hiánya és az elmeroggyantság nem baj, csak hithű fideszes legyen.
nemkati
Remélem, hogy ha egyszer ez az 0rbán nevű ocsmányság kikerül a hatalomból, akkor a pincsikutyái közül többen kipakolnak, és végre fény derül arra, amit ma is már mindenki tud, csak próbálják tagadni, hogy 0rbán nélkül se a Fidesz, se a KDNP képviselők és kormánytagok egy árva saját gondolatot vagy elképzelést nem valósíthatnak meg, és ami történik, minden, de az égvilágon minden 0rbán akaratából történik.

Van, aki erre azt képes mondani, hogy ez nem diktatúra???
nemkati
@human: Remek! :DDDDD A videó.
Matolcsy: "Közben itt verem a kis eszközömet." :)))
zöldszem
Aki nyitott szemmel jár, az tudja itt nincs párt, nincs Fidesz, nincs köztársasági elnök nincs különböző miniszter, itt egyes- egyedül Orbán Viktor van! Minek köztársasági elnök, mikor már köztársaság sincs?-:((((
coub.com/view/da6of1g?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201605
Észak-Korea a minta állam(Orbán szerint)
human
@nemkati: Meg a piros pöttyes résznél ahogy Lázár Matolcsira néz az priceless.
eugen4402
@human: Hát ez zseniális..! Kösz... :-)))
Cicamama55
Ha Áder Jánost nem engedi, Kövér Lászlót sem fogja engedni Orbán. Talán ez a két fő az a Fideszből, aki soha, semmilyen pénzmutyiban nem volt benne. Neki olyan emberre van szüksége, aki neki lekötelezettje, nekem ez a véleményem. Mellesleg én Áder Jánost nagyra becsülöm és tisztelem, nála alkalmasabbat nem fog találni erre a posztra.
nemjoezigy
@human: Ez nagyon jó link. Ez ennyire debil? Szerencsére ritkán látni, pláne így együtt, hogy milyen hülye, és ripacs is! Még az áder is szégyellette magát, hogy ilyen társaságban van. Persze van az a pénz, de ő sem különb, (így egymás közt legyen mondva)!
Ha valaki elég mazochista, vagy imádja ezt a férget, annak bővebben: www.youtube.com/watch?v=rzBtku9bk64
human
@nemjoezigy: Végig néztem a kinevezését az elejétől a végéig. Olyan volt, mint egy 8 éves, aki türelmetlenül várja, hogy megkapja a játékát. Az a baj, hogy szerintem nem fogja fel tetteinek a súlyát.
nemjoezigy
@human: Vagy...felfogja és sikerként étrékeli, hogy bármit megtehet!
Borsodi
@Cicamama55: Lehet saját magára gondolt,Miniszternek már megbukott Köztársasági elnöknek még jó.Nekünk kellene választani ,hogy kit akarunk.
zöldszem
@Borsodi: "Nekünk kellene választani ,hogy kit akarunk."
Ehhez népi demokrácia kellene, hogy legyen. Igaz azt mondják demokrácia van!
De!
Tudod mi a különbség a demokrácia és a népi demokrácia között?
- Valami olyasmi, mint a ba..ás, és a kibaszás között.
Cicamama55
@Borsodi: Nem meri ő átadni a gyeplőt idegen hajtónak, mert az ostort nem biztos hogy olyan csapásokkal mérné, mint ő...
vitriol
@Cicamama55: nincs gond, mert orbánnak van egy embere, aki mindenhez ért és 100%-ig megbízható: mészáros lőrinc. Lehet, hogy aláírmi nem nagyon tudna, de majd fogják a kezét, és javítják a helyesírási hibákat, mint schmittnél
Cicamama55
@nemkati: Én bennük bíztam, s úgy gondoltam, hogy ők ketten és Lázár János ki fognak válni a Fideszből, náluk lesz egy határ, hogy idáig és ne tovább...De ez csak egy megérzés...
nemkati
@Cicamama55: Lázár? Az azért necces. Lázár is lazán bánik a közpénzzel. Ma meg véletlenül volt szerencsétlenségem bepillantani a kormányinfójába. Minél nagyobbat hazudik, annál jobban vigyorog. Autót nem vennék tőle.
Cicamama55
@nemkati: Én akkor is így gondoltam, s gondolom ma is. Az ő feladata a "legneccesebb"...Amikor nem a sajátjai körében megbújva oszthatja az észt, hanem szembesül a z újságírók kérdéseivel. Nagyon tájékozott minden területen. Az összes többi elszalad, hebeg-habog, mert azt sem tudja mire szavazott, miről kérdezik őt.
Törölt felhasználó
Nem gondolom, hogy Áder nem egy báb lenne így is, de ez is kevés. Ide olyan kvalitású emberek kellenek, mint a Schmitt volt vagy a Kövér lenne. A minőség az minőség!
justhpeter
De azért állapodjunk meg abban, hogy mindennek van határa. Államfőnek egy olyan embert, aki kereszténység szégyene lehet maximum mégsem kellene bejátszani. Akkor már inkább a Rezsi Szilárd, róla első blikkre látszik, hogy sötét mint az alagút és világít a negró a szájában.
RonaGyuri
Ki enged, s nem enged és mit???

Ha az első szavazás eredménytelen volt második szavazást kell tartani, amelyet új ajánlás benyújtása nem előz meg. A második szavazás során a két legtöbb szavazatot kapott jelöltre lehet szavazni. Ha az első szavazáskor az első helyen szavazategyenlőség alakul ki, azokra a jelöltekre lehet szavazni, akik a legmagasabb számú szavazatot kapták. Ha az első szavazáskor csak a második helyen áll elő szavazategyenlőség, azokra a jelöltekre lehet szavazni, akik a két legmagasabb számú szavazatot kapták. A második szavazás alapján megválasztott köztársasági elnök az, aki - tekintet nélkül a szavazásban részt vevők számára - a legtöbb érvényes szavazatot kapta.
RonaGyuri
nocs az eleje lemardz:
A Köztársasági elnök jelöléséhez az országgyűlési képviselők (minden országgyűlési képviselő egy jelöltet ajánlhat) legalább egyötödének írásbeli ajánlása szükséges.
A köztársasági elnök megválasztása titkos szavazás útján - borítékba helyezett szavazólapon, szavazófülke és urna igénybevételével – történik.
Az első szavazás alapján megválasztott köztársasági elnök az, aki az országgyűlési képviselők kétharmadának szavazatát megkapta.
Borsodi
Köztársasági elnököt igenis a népnek kellene választani,ne egy olyan ember jelölje ki aki saját maga se alkalmas a posztjára. A korrupciót nem lehet meg állítani ha Magyarország elnöke egy olyan ember lesz akit irányíthat a miniszter mint egy bábut.Minden pártnak legyen jelöltje,és majd mi döntünk,kit akarunk.Ha mindenféle marhaságért lehet népszavazás,ezért minden képen kell tartani.
www.lajsiab.com/playid?v=NWlrTHNfZlpQdk0x
wagabund
naneeee... ilyen, amikor titánok harcolnak egymással?...szegény Áder... micsoda nehéz élete lesz ezután...
mariaberta
És Viktor az ATYAISTEN. Na. Nem tudtad?
volvós
...rubovszki atya...már nem is kétszínü
hanem szivárványos... vén, szenilis lény...
Desischado
Volt valakinek kétsége afelől, hogy nem orbán irányít mindent? Az összes rabló, sunyi féreg!
aremy
@mariaberta: lesz ha őt is keresztre feszítik.és akkor a fideSS hívők a keresztet is dobál-
hatják.a meg alázottak meg a kereszten pihenőt.
aremy
ide egy friss hír hogy állítólag balogpáter lesz az utódja!! a nárciszok meddig virulnak hogy a pusztulat rájuk.
világlátó
Csak abban reménykedhetünk hogy az Orbán éra egy rossz álom volt az ország negyedszázados útkeresésének sorában. Próbálkozott már éppen eleget, de látszik hogy csak a romboláshoz, a megosztáshoz, a vazallusi függőség kialakításához és a focicsürhe utcai cirkuszolásának gerjesztéséhez tudott valamit felmutatni, bár ne láttuk volna. Narcisztikus természete, kifejlődött és mára már itthon és külföldön is az arrogancia , a gyerekes bosszú és a magányossá lett emberek sajátos autokratizmusa a jellemző.
Akit magához közel enged, abban bízik, mert tudja, nincs félnivalója tőle. Lásd Habony.
Mindenki más potenciális ellenség, lásd Lázár.Ezért aztán őt és a hozzá hasonlókat rövid gyeplőszáron tartja, összekapartatva ellenük minden kompromittáló anyagot, ha igaz, ha nem.
Ez a hatalmi politizálás ismert módszere, de ez még mindig összeomlott. Lehet ebben O.V.zseni, de akkor is.
Az ország népének már elege van a szégyenkezésből a saját kormányai miatt. Sanghai 17 milliós város.mi meg 9 millióan vagyunk.Az lehetetlen, hogy egy ilyen gyatra kormányzás uralkodjon rajtunk már 26 éve.A hatalom átmentése az új alaptörvény, a 9 évre választott hatalmi személyek, egy államelnök útján mind hiábavaló. Kell egy átneneti kormányzás, egy új és jó Alkotmány, nem pártkatona miniszterek, államtitkárok és intézményvezetők, egy arányos és demokratikus országgyűlés. A ma még regnáló pártoknak is át kell alakulniok, nem folytatható az, ami eddig ekkora károkat okozott.Hogy mindezt mikor? 2018-ig lehet ezekben előrelépni, mert ha nem, a fidesz megvalósítja O.V. álmát, mert a nép újra megválasztja, nagy fölénnyel, mert az isten adta népnek vezető kell, aki ígér, aki határozott, aki már megtanúlta hogyan kell irányítani, reményeket táplálni.
nezelodo
@Desischado: Persze hogy ő irányít, hiszen "ő a király", mint a népmesében! De azért eljátssza, mindenkit hülyének nézve a Nemzethy Konzultációt.
bence
@Cicamama55: ! Legalábbis a fideszen belül !
kukac50
Áder tudja a közpénz ha már alapítványhoz kerül akkor is közpénz marad,ez nem tetszik Orbánnak. Nem veszíti el közpénz jellegét!
kamazuka
Hol volt hol nem volt,2002 óta többször is,hogy a jegybankban keletkezett hiányt egyszerűen áthelyezték a költségvetésbe.
Hoppá!
Hogy is vagyunk?
És ez nem a mai zenekar ténykedése!
nezelodo
@kamazuka: Úgy van az, hogy a hiány az adófizetőké, a szerencsétlen devizahitelesek "megsegítéséből" összeharácsolt nyereség meg megy a Kuszaszem homokozójába. Kell is a suska, mert amint nyilatkozta, van vagy százhúsz unokatestvére, népes a pöttyös seggű család.
rosalinda57
@aremy: "balogpátert" a parlament nem szavazná meg, mert ő is a kevésbé kedveltek közé tartozik, ráadásul egy kicsit buta is a saját területéhez. Csak egy Fidesz-szolga nem több !
rosalinda57
@világlátó: Nagyon jó összefoglalás az Orbán és kormánya jelenségéről ! Gratula !
aremy
@rosalinda57: azért meg súgom hogy a parlament az ovi és rátapintottál hogy milyen buta is
ez az ájtatos manó. és a plagibá is volt ennyire tudatlan az igaz hogy ő nem dobálja a keresztet.
rosalinda57
@aremy: Azért én előszedném azokat a törvényeket, amik miatt nem lehetne a parlament az ovi, mert vannak benne olyan korlátozások, amiket szívesen elfelejt a bent ülők többsége ( na nem véletlenül). Az ellenzéknek kellene e tekintetben előszedegetni ezeket a rendelkezéseket, amelyek azt bizonyítanák be, hogy nem törvényes az, amit a parlament keretein belül a többségben lévő párt csinál.
micfild
@Cicamama55: hát.. majd megválasztják lézerjankót... vagy mangalicát. de akár rozsomákbácsiból is csinálhat köztelnököt... - de a legszebb az lesz, ha ő maga lesz az ELNÖK
Long John Silver
Nagy félrevezetés az összes magyarázat!
Orbán Viktor lesz az államfő - ezért nem lehet más.
Előtte pedig ezért kell átgyömöszölni a "terrorveszélyes tákolmánymódosítást" - mely kiskirállyá emeli annak életbe léptetésével az államfőt.
A többit kitalálhatjátok, reátok bízom, oh, bölcs matyarok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.