A Kormányinfón arról faggatták Lázár János minisztert, hogy ízlelésesnek tartják-e, hogy Soros György személyében olyan embert támadnak, akinek jóvoltából több kormánytag is ösztöndíjban részesült – írja az ATV.

Lázár János elmondása szerint ezzel kapcsolatban beszélt Orbán Viktor miniszterelnökkel is, aki azt felelte, hogy a kormány összes érintett tagja szívesen visszafizeti Soros Györgynek az ösztöndíjat, ha szüksége van rá.

A miniszter azt is elmondta az atv.hu-nak, hogy bizonyítékai vannak Soros György magyarországi ténykedésére, de ezek értelemszerűen nem publikusak. Cikkünk megjelenése után az MSZP és a DK is jelezte, hogy meg akarják hallgatni a minisztert az ügyben a Nemzetbiztonsági Bizottságban. A mai Kormányinfón Lázár azt mondta: bármikor áll a bizottság rendelkezésére.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ó, de nagy a pofa büdösbogáréknál, Soros pénzén jól elpuboztak, elbarnasöröztek, Oxfordban és ki tudja még milyen mezítlábas fakultatív parasztképzőn, most meg közpénzből kifizetnék, mi?
Gerinctelen pondrók!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
relleporp
Van bőr a pofájukon, hogy rohadna le. Most már hogy teletömték a zsebüket lenne miből visszafizetni.
Aki Én
Ha ekkora a lendület, akkor talán mindent visszafizethetnének.
papa.49
Ez csak blőff, gondoljátok hogy ők saját maguktól egyetlen fillért is visszafizetnének, mert én nem gondolom, ez csak orrJankó legújabb kitalációja, nem egyéb...
jav
Tényleg ?

Vissza?

Az enyémből?

A Parlamentben ülve 90-óta?

Vitya a huha anyád kapáld le közmunkásodként és abból !

Saját lábon álló gyermekeiddel együtt !

Addig nem fogsz élni még ledolgoznád éh-béreden.

A huha anyád minden fityma-köpnömköddel egyetemben.
Toby
Ó, de nagy a pofa büdösbogáréknál, Soros pénzén jól elpuboztak, elbarnasöröztek, Oxfordban és ki tudja még milyen mezítlábas fakultatív parasztképzőn, most meg közpénzből kifizetnék, mi?
Gerinctelen pondrók!
human
Soros pénzéből lettetek politikusok, gennyládák! Utána már csak lopnotok kellett. A lakosságnak fizessétek vissza mait loptatok.
Hellcat
most már van miből visszafizetni de akkor anélkül most a szart túrnátor valami tanyán, hogy rohadnátok meg...
köhögő bolha
Soros ösztöndíja nélkül Vitya becsületesen élhetne,mint teknővájó!
papa.49
@köhögő bolha: Kézenfogva a füstösflórival)))))))))))))
szaboria1
A kérdés MIBŐL? Mert ugye neki még mindig csak adóssága van Ő egy nincstelen ember bevallása szerint.
radikalisdemokratak
nem kell visszafizessenek semmit sem,
.
DE
.
mindenért meg kell fizessenek!
.
a következőképp:
miután kiakolbólintottuk őket a hatalomból,
.
HANGSÚLYOZOM, HIOGY MINDENKIT, KÖLYKET-FATTYAT, SAJÁT LÁBBAL, MŰLÁBBAL, SÓGORT-KOMÁT STRÓMANNT, ROKONT, BARÁTOT, MIND EGY SZÁLIG!
.
élethosszig táborba Ócsára. tíz méter magas fallal körülvenni - kívülre gyilokjárdát, ahonnan lehet nézelődni, mit is csinálnak odabent. kiírni az állatok etetése tilos! - s éljenek meg abból, amit termelnek!
temetés szociális temetésként, szerszámok nélkül, kaparják el a dögeiket puszta kézzel, avagy egyék meg a fehérjét pótlandó!
ki kell számolni, mekkora kárt okoztak, s mivel az adósság örökölhető a hatályos törvények szerint, az összes leszármazottjuk addig odabent dolgozik, míg az utolsó fillérig meg nem fizetik!
természetesen az általuk előállított "érték" a közmunkások havi 48.000.- Ft-val csökkentendő, s ha marad még fölötte, az megy törlesztésre. ha kevesebb, akkor viszont nő a tartozás, s lássátok milyen nagylelkű vagyok, kamatot nem számítok fel!
.
NOS, ÚGY VÉLEM, EZ A MEGOLDÁS, HOGY MINDEN MOCSKOS ROTHADT TAHÓ FIDESZÁLLAT, SZIMPATIZÁNS MEGÉRTSE, ILYET NEM LEHET TENNI EGY ORSZÁGGAL, S ANNAK NÉPÉVEL!
nezelodo
@köhögő bolha: Na ne röhögtess meg, nem láttad a kordonbontásnál, hogy hogyan állt a kezében a szerszám? Ha kétkezi munkából kellene élnie vagy éhen halna, de valószínűbb, hogy az első nap lázadást szítana, de ő nem lenne benne, csak profitálna a lázadásból.
Vizual
Én már kezdem azt hinni, hogy azért ez a ködösítés mert Soros benne van a fiuk ország lenyúlásában. Mert miből is tartotta fent magát a FIDESZ évekig ? Hát nem az eladott ingyen székházból. Azt simán lenyúlta Orbán és a családja. Ahogy olvasom egyes helyeken. Akkor...?
aremy
@köhögő bolha: az egy szakma és neki az sem sikerülne és vajon kire fogná.most hogy a ferke ki esett a pikszisből lehet hogy a sorsra?
justhpeter
@radikalisdemokratak: Komplett és megfelelő program. Szavazatommal is támogatom.
ila51
@radikalisdemokratak: A Te projekted tetszetősebb...
Szókrakész
Miből fizetné ki???
A vagyonbevallása szerint egy lópéniszen és egy kevés semmin kívül semmije sincs.

Vagy ő is baráti kölcsönt "kérne"?
Hofipisti
Fordítsuk meg a kérdést!
Ha Soros pénzén ilyen "egyedek" nevelődnek, mint pl. Orbán, szóvivő Kovács, netán arogáns Tóni, szerintem nem is érdemli vissza a pénzét.
Szókrakész
@Hofipisti: Ennyit is ér a pénze.

Akkor viszont tényleg gonosz ember lehet, ha ilyenek a tanítványai!!!
karma1
Gyere ki a farbaval, sunyi lezer,... Ha tudsz valamit Soros Gyorgyrol, es elhallgatod, akkor bunpartolo vagy, nagyobb gazember, mint a gazdad! Ha viszont tovabb ragalmazod konkret tenyek nelkul Sorost, akkor te vagy a szarkevero, es egyben RAGALMAZOL (tenyek alatamasztasa nelkul) EGY AMERIKAI ALLAMPOLGART!

Remelem, teged kulon is megszopatnak, ha elszamolasra kerulnek a buneid, a buneitek!
amaramaistanna
:A Fidesz szerint menden "egyszerű" - "Ceglédi Zoltán
Lázár János azzal vagánykodik, hogy ha Soros György kéri, akkor visszaadják azt a hárommillió forintot, amivel a rendszerváltás idején az amerikai-magyar milliárdos a Fideszt támogatta. Oké. Ha szerinte a 26 évvel ezelőtti összeg ugyanannyit ér, mint ma, akkor egyetlen körülményre hadd hívjam fel a figyelmét: 1990-ben a képviselői alapdíj 32.500 forint volt, ehhez jött maximum 19.500 forint költségtérítési átalány és 16.250 forint szállásköltség-térítés. Ez összesen 68.250 forint + bizottsági és egyéb pótdíjak. Nos, éljen meg mostantól minden fideszes képviselő is ennyiből, aztán hadd lám, hogy viháncolnak. Megjegyzem, még így is többet keresnének, mint egy mai közmunkás.Lázár János miniszteri fizetése egyébként 1,1M forint, képviselői fizetése pedig 224.363 forint. Ehhez jön még időszakos keresmény a földjei bérbeadásából (8M), meg amiről fogalmunk sincs, de futja belőle urizálásra, meg százmilliós ingatlanvásárlásra.
Szóval ne nézzenek már hülyének minket"
Borsodi
Megteheti van még pénz a kincstárban.
micfild
Soros irtózatosan nagy kárt okozott az országnak... ő volt aki felkarolta a csúti tahót... ő adta a pénzt, hogy a nyakunkra ülhessen. szerintem inkább neki kéne fizetnie..
Vizual
És miből fizet Orbán ? Mert vagyona nincs. Soros mindig is az elnyomó rendszerek ellen lépett fel. Ha cseszteti őket akkor nálunk már nincs demokrácia. De ugye tudjuk. A kommunista pártok mindig a saját soraiban kereste az árulókat. És nem volt igazuk ? Mert akkor is ezek a gazda kezébe haraptak - MSZMP - Majd most az EU kezébe akitől a vagyonuk származik, most meg mentoruk kezébe akitől pénzt, "fegyvert" kaptak amivel ezt művelték. Hát bizony igaza van annak a pszichológusnak aki azt mondta, hogy a gyerekkor meghatározza a felnőtt embert. Ezekben kódolva van a gonoszság, a többi meg simán seggnyaló.
Pöpec
Soros-pénzből működő civil szervezetnek dolgozott Lázár János
444.hu/2014/07/16/soros-penzbol-mukodo-civil-szervezetnek-dolgozott-lazar-janos/
"2001-ben, Lázár János közreműködésének idején a Helsinki Bizottság fogdamegfigyelő programját
a Soros Alapítvány támogatta.
A bv-intézetek emberi jogi megfigyelését, és a tapasztalatokat összefoglaló kötet megjelenését pedig szintén a Soros Alapítvány, az ugyancsak Soros-pénzből működő Nyílt Társadalom Alapítvány, valamint a Világbank is támogatta.
A Magyar Helsinki Bizottságot nem támogatja a Norvég Civil Alap, ezért maradhattak ki a KEHI által most vizsgált civil szervezetek köréből. Honlapjukon ugyanakkor szolidaritást vállaltak kollégáikkal, és arról írtak, hogy a hatalom ilyen erőfitogtatása “rendkívüli károkat okoz a magyar civil szférának”. A Helsinki legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor pert nyertek Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője ellen, aki a bíróság szerint megsértette jó hírüket, amikor többek között ezt mondta:
“Ezekért a dollármilliókért kitartott szervezetek, ezek a szervezetek annyit tesznek, mindössze annyi dolguk, annyi feladatuk van cserébe az amerikai pénzekért, hogy minden fronton támadják tehát a magyar kormányt, támadják a Fideszt, és támadják Magyarország miniszterelnökét.”"
Pöpec
orbánék rühellik irigylik Sorost többek között azért, mert menekültpolitikájuk ellentétes.
"Soros György egymillió dollárral járul hozzá a háború sújtotta Szíria humanitárius megsegítéséhez. A magyar származású amerikai üzletember ezt helyi idő szerint szerda este jelentette be New Yorkban, amikor átvette a Nemzetközi Menekültügyi Bizottság (IRC) által odaítélt Szabadság-díjat. A szervezet ezzel ismerte el az emberi jogok érvényesítéséért és a szabad társadalom megteremtésért tett erőfeszítéseit.

Soros György az ünnepélyes díjátadás alkalmából mondott beszédében azt hangsúlyozta, hogy Szíriában éheznek az emberek, egyre több gyerek szenved alultápláltságban, miközben hamarosan jön a fagyos tél. Úgy vélte: ez a helyzet azért alakult ki, mert mind a kormány, mind pedig a lázadók a háború eszközének tekintik azt, ha megtagadják az emberektől a humanitárius segélyekhez való hozzájutást."
vadnarancs
Soros nagy a bűnöd! Pénzt adtál ezeknek a senkiházi tolvajoknak, hogy kialakíthassák bűnszervezetüket! Ha van benned emberi érzés, akkor jóvá teszed és eltakarítod őket örökre!
Pöpec
"A miniszter [Lázár] azt is elmondta az atv.hu-nak, hogy bizonyítékai vannak Soros György magyarországi ténykedésére, de ezek értelemszerűen nem publikusak. "
Csak elő kell vennie a szegedi Csillagban Soros megbízásából tett vizitjének jegyzőkönyvét...
RonaGyuri
Értékén, kamatokkal nem semmi, ráadásul pont most, hogy félévi fizujáért utazik Milánóba! =))
Toby
Igazhitű magyarok ! Véreim!

Regisztráljatok határon túli magyar onlájn oldalakra és világosítsuk fel a külhoniakat is, hogyan működik a gengszterrezsim, kánonban hazudoznak, a lopás erkölcsös cselekmény, a tartalmatlan, nemzethyzés pusztán választási érdek, a gengszterbarát határon túli szervezetekbe nyomják a magyar adófizetők milliárdjait, mert közeleg a választás, nincs igazi, valós értékrend, csak a hawerság szintje számít, a rokoni kapcsolat, az uram-bátyám pályáztatás, a külhoni magyarokra csak addig van szokség, míg leadják voksaikat a gengszterrezsimre!
karma1
@Toby: Itt mar kellokeppen utalja mindenki orbant - a ferjem szemelyesen gyozodott meg a hulye intezkedesirol, amikor 37 fokos melegben vasarnap nem tudtunk meg pot-ivovizet venni, mert nem volt hol. (Extra vendegek futottak be, a nyaralo nem alkalmas 5 embernel tobbre 2 napra bespajzolni, szoval, nemcsak ez, hanem mindent elmeseltem neki azota is, amit a neten olvasok.)
Desischado
@radikalisdemokratak: De élvezettel olvastam minden sorodat, és a legmesszemenőkig TÁMOGATOM A JAVASLATODAT!!!
herczeg0210
senki nem kért semmilyen pénzt vissza! Se talán a diktornak a Tiszti kaszinót kellene először visszafizetni, meg utána az abból fakadóakat is.
bakegya
Ocsmány nemzeti kutyafaszák zártosztálya ez az orbán-orsos -farkas falka!
jolibaba
Soros nem szorul Orbán pénzére, nyilván azt sajnálja, hogy annak idején ennek a brancsnak -a PÉNZÉVEL- lehetőséget nyújtott az oxfordi tanulmányokra. Azt régen tudjuk, hogy a hála nem tartozik a politikusok szokásai közé, de ilyen piti társaságot régen hordott a föld a hátán.
nyanya001
Soros nem kérte visssza a pénzt, erre csak ti vagytok képesek
lásd megvontátok a tanároktól a tb ellátást mert sztrákolni merészeltek,
bár nem a ti pénzetek a tb , de ez is bizonyítja milyen piti ganék vagytok !
kukac50
Pofátlanok,amiért Soros Györgyöt támadják mindenért! Ők változtak rossz irányba nem Soros!
bence
Na ingyen élők ! Itt a legjobb alkalom arra , hogy Soros visszakapja a pénzét ! Igenis visszajár neki ! De ne az államkasszából legyen kifizetve mint eddig minden , hanem saját zsebből ami belőlünk lett kitömve ! Remélem , nem csak a pofátok fog járni , hanem a kezetek is amivel visszaadjátok !!! Mivel jól ismerünk benneteket , ezért hívom fel a figyelmeteket arra , hogy visszaadáskor majd ne felejtsétek el megköszönni a segítséget amit rátok pazarolt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.