A Fidesz szerint az MSZP semmit sem tanult, mindegy, hogy ki a szocialista párt elnöke, ott folytatják, ahol abbahagyták.

A nagyobbik kormánypárt frakciója ezt az MSZP szombati tisztújító kongresszusára reagálva közölte az MTI-vel.

A közlemény szerint Molnár Gyula, az MSZP új elnöke, Hiller István, az új választmányi elnök és a párt új tisztségviselői mindannyian régóta politizálnak, már a "Gyurcsány-éra" alatt is fontos pozíciókban voltak: Hiller István segítette Gyurcsány Ferencet a miniszterelnöki pozícióhoz. Így bizonyára könnyebb lesz nekik tisztázni a szocialisták körüli botrányokat és szembenézni azzal, hogy

"kormányzásuk nyolc éve alatt hogyan tették tönkre az országot"

- írták.

Szerintük teljesen mindegy azonban, hogy ki az MSZP elnöke, mert a párt ugyanott folytatja, ahol abbahagyta: a szocialisták végre akarják hajtani Brüsszel kényszerbetelepítési tervét, folytatják a bevándorláspárti politikát és "a falazást a korrupciós ügyeikhez".

Azt írták: az MSZP miniszterelnökénél "már megtalálták az Alstom-kenőpénzek egy részét, az MSZP több fejese külföldön rejtegetett százmilliókat", de egyik elnökjelölt sem volt ezzel hajlandó foglalkozni. Az MSZP új elnöke, Molnár Gyula előre megmondta azt is, hogy

"meg akarja erősíteni a Gyurcsány-koalíciót, amely egyszer már tönkretette az országot"

- írták.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ja ám, a szocik úgy "tönkretették az országot" hogy még lopásra, hútlen kezelésre maradt bőven - igaz, nyalogűány szarházi?
Arra emléxünk, amikor a 2002-es bukta előszele jelezte a várható bukást és a "sportminiszter" ( na, kiafa@szomtamás) szétosztott 80-100 milliót a csókos minisztériumi dolgozók között?
Mi lett a beléptető kapukkal? És büntetlenül...
Úgy hirtelen, séróból...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Az mszp már rég kimiskázta magát.
Tök mindegy mit csinálnak.
Hiába az évenkénti, kétévenkénti vezetőcsere.
Sziszifusz
@Szókrakész: 08:31
Lehet, hogy igazad van, de ettől függetlenül a köszöntő stílusa eléggé bunkóra sikeredett.
A jó modor, az illendő megszólalás nem sokszor jellemzője a Fidesznek.
Toby
Ja ám, a szocik úgy "tönkretették az országot" hogy még lopásra, hútlen kezelésre maradt bőven - igaz, nyalogűány szarházi?
Arra emléxünk, amikor a 2002-es bukta előszele jelezte a várható bukást és a "sportminiszter" ( na, kiafa@szomtamás) szétosztott 80-100 milliót a csókos minisztériumi dolgozók között?
Mi lett a beléptető kapukkal? És büntetlenül...
Úgy hirtelen, séróból...
beobachter
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Sziszifusz
@beobachter: 08:40
Én másképp gondolom: ki mire képes.
A megszólalás stílusa jellemző arra a csoportra, annak mentalitására, amelyiktől azt hallhatjuk.
Cicamama55
@beobachter: Az ország egyik legműveltebb emberének, /még Orbán Viktor is tiszteli/ ilyen módon történő felemlítése jó nagy tahóságra vall.
Vizual
A kirekesztés, a hazugan megvádolt emberek sajátja a FIDESZ-t jellemzi. Remélem Molnár azt fogja csinálni amit várunk tőle. DK -l a megbékélés az ügy érdekében, és nem lesz olyan sápadt erőtlen mint Tobiás. Botkáért kár, de Hiller nem rosszabb. A vádak pedik kétségbeesettek a fidesz részéről. Talán kezdjék az Orbán family tollasodásával, onnan amikor Orbán eladta a székházat. A vidék meg ugye...Sok helyen lepaktáltak a fidesszel. Azokat ki kell rúgni. Mert az mese, hogy a fejlődés érdekében támogatják a fideszt helyenként.
verőce21
Nem rossz választás Molnár Gy. de kérdés mit tud majd tenni. Úgy tűnik, maszopban inkább a széthúzás, ellehetetlenítés megy.
vukkocska
A Fidesz csak mocskolódni tud. Gerinctelen banda. Molnár Gyulánál 6 évig tartották melegen a büntetőeljárást, ami végül bűncselekmény hiányos megszüntetés lett. Mert csak erre képesek, maguknak lopni, másokat undorító módon lejáratni.
Manhattan
"meg akarja erősíteni a Gyurcsány-koalíciót, amely egyszer már tönkretette az országot" Itt a lényeg! Fosnak... :D
magyarbakancs
Semmi különbség a Fidesz és az MSZP közt egyiknek 8 év kelet ,hogy tönkretegye az országot.
A másiknak ehez 6 év is elégvolt.
Sziszifusz
@magyarbakancs: 09:57
Tegyük fel 2010-ig 8 év alatt az MSZP tönkre tette az országot. Ezt a tönkre tett országot a Fidesz 2010. és 2016. közt 6 év alatt tette tönkre.
Ezek szerint az MSZP nem tehette tönkre az országot mivel a Fidesznek volt mit tönkre tenni.
Jut eszembe? Orbán Viktor a 2010 es megnyert választás után, valami olyant nyilatkozott, hogy a Bajnai kormánytól rendben vette át az országot.
magyarbakancs
@Sziszifusz: SE a Fidesz,se a MSZP büdös kannyit nem ér..
Baloldaliként azt mondom nincs baloldali párt Magyarországon.
MSZP-nek ,DK-nak annyi köze van a baloldalisághoz mint medve sajtnak a brummogáshoz.
Sziszifusz
@magyarbakancs: 10:14
Egyetértek. De miben bízzunk ? A Fidesz leváltására mi lenne a megoldás ?
Jöjjön a Jobbik, vagy következzen egy anarchikus állapot ?
magyarbakancs
@Sziszifusz: Egy új párt legyen a neve B-közép.
Alakítsuk meg mi elégedetlenek ezt a pártot.
eugen4402
Nem egészen világos, hogy egy tönkretett ország Nemzeti Bankjában hogyan maradhatott annyi zseton, hogy Orbán azonnal elkezdett MOL- és Rába-részvényeket vásárolni..? Még ezek után is maradt annyi valutatartalék a mackóban, hogy a felesleget szét lehetett osztogatni. Ezek a szocik még az országot se tudták rendesen tönkretenni!!!
wagabund
Tisztelt Molnár Gyula!

ez a gratuláció a lehető legfinomabb kedveskedés amit kaphatott a ffidesztől..ha némi jóindulatra számított, akkor ön nem alkalmas a továbbiakban..

...a nap huszonnégy órájának minden másodpercében résen kell lennie...ha ez nem megy, akkor irány a leves..

Már ma fel kellett volna állítania egy segítő stábot, melynek tagjai éjjel-nappal tartják a frontot...ha kell minden nap kiállnak a sajtó elé, és csípőből kiengednek egy tárat.. ...nincs pardon, meg "ez olyan kedves ember, ezt szeressük"...

arra nagyon vigyázzanak, nehogy lábon lőjék magukat...az nagyon fáj..

na, holnap már lehet építeni az árnyékkormányt...sok okos ember szaladgál...akár nő, akár férfi..
bencemacska
@wagabund: ma, 13:51
Kemény 6 év van Molnár Gyula mögött. Pártja segítsége nélkül kellett megvívnia harcát a Fidesz maffiával. És minden ellenerő dacára felmentette a NEMZETI BÍRÓSÁG.
Remélem ebben a harcban megedződött, megkeményedett, és tudja kik a valódi barátai, párttársai. És főleg kik az ellenségei!
Én ebben reménykedem, bár nem vagyok MSZP szavazó, csak ha proteszt szavazatra van szükség!!!
lampa laz
@wagabund: "már ma fel kellett volna állítani egy segítő stábot...", ahogy írod mert, ha nem azonnal reagálják le az ilyen bunkó megnyilvánulásaikat, akkor veszett fejszenyele lesz minden erőfeszítésük. A fideszt csak a saját stílusával lehet legyőzni és erőből kíméletlenül, mert az emberek is csak az erős hangra kapják fel a fejüket. Úgy, hogy lehet ordibálni az elmúlt 6 évet, mert az a mocskos intézkedéseikkel, lopásaikkal van tele.
advocat
És mi a köze ehhez egy másik pártnak? Ha nekik így jó. Az MSZP meg megérdemli. Szó nélkül tűrik a magas áfát (fussssssa a reszicsökkentésre is.) A csökkenő árak ellenére a magas gázszámlát! A heti "akciós" törvénykezést (amit két hét múlva már javítanak). Az önkormányzatok szétverését. Stb., stb. Miattuk is vagyunk ott, ahol.
Manhattan
Egy igazi politikus így reagál: Gyurcsány Ferenc

Gratulálok az MSZP ma megválasztott vezetőinek. Kívánom nekik, hogy legyenek sikeresek, járuljanak hozzá a demokraták győzelméhez. Szükség van az MSZP-re az Orbán-rezsim legyőzéséhez. Rajtunk nem fog múlni...
Macskaszem
Fidesztahóknak jó alkalom egy kis elmútttnyócévezésre, gyurcsányozásra, de ezzel csak a saját szánalmas bizonyítványukat állították ki magukról. Odáig süllyedtek, hogy gratulálni sem tudnak kulturáltan, még azt is geci módra teszik.
koszpeko
Be vannak szarva.
Attól,hogy össze jön egy erős baloldal.
Na akkor aztán lehet emútnyócévezni,libsizni,libsibolsizni stb.
Aki megeszi az kb. a bringással,csizmással,verőcével van egy színvonalon.
Felébrednek az emberek legkésőbb 2018-ig.
Vizual
@magyarbakancs: Ugye a normális ember akkor is kitart az eszmeisége mellett ha éppen szarban van a haza. Most abban van. Ez az odvas szöveg, hogy uj párt kellene, marhaság. Miből, ki és mit tegyen ? Azt láttuk, hogy fidesz hogyan csinálta ki a civil tüntetéseket. Semmi nem lett belőle. Akinek volt a pucájában egy párthoz csatlakozott. Kellenek a civilek, de rájuk az a jellemző, hogy nem akarnak pártot. Akkor mit akarnak, és hogyan. Remélem átgondolod amit mondasz. Shiffer jó ütemérzékkel lelépett, időben hál Isten. Molnár ma azt mondta a jobbikkal NEM, semmi szín alatt. Kezdődhet a játék. Én sokat várok tőlük.
jolibaba
Azért az érdekes, hogy csak az MSZP politikusai lopnak, csalnak, stb. és mégis Rogán, Orbán , Mészáros, a kormány miniszterei gyarapodnak nem is akárhogyan, hogy ki ne hagyjam a sajátlábút.
wagabund
@bencemacska: @lampa laz: reménykedjünk, hogy Molnár, vagy valamelyik segítője olvassa a tanácsokat...
Molnár hiába keményedett meg a hat év alatt, most jön majd a negédes...-énekeljük ki a sajtot a szájából..című fidesz koreográfia...

Molnár meg bedől...(?)
justhpeter
Mondhattok bármit, az mszp vezetése számomra olyan, mint a szovjet hadseregben a tisztacsere: Iván cserélt Nyikolájjal. Az mszp sem tudott az elmúlt hat év alatt egyetlen országos szintű, kiemelkedő tudású emberkét felmutatni, egy belterjes réteg egymás között cserélgeti a poziciókat. Ez nem csak zOrbán leváltására kevés.
vadnarancs
Valahogy éreztem, hogy ezért is a Gyurcsányi lesz a hibás! :)
bencemacska
@wagabund: Reméljük, hogy elég vasrag páncélt növesztett és nem "dől be"!!!
kkalman
Tahóék még gratulálni sem tudnak! Molnár Gyula győzelme egy ok lett egy kis emútnyócévezésre, gyurcsányozásra. Qrva unalmas már ez a lemez, főleg annak fényében, hogy már hetedik évüket töltik lopással, hazudozással, saját lábon állással.
Tavryni őrnagy
Azért fura is lenne az egymás nyakába borulás.
bakegya
@kkalman: a telnős betamította a kórust -tarcsanak ki amíg a foci VB NÉZI ÉLVEZI,AZTÁN KINYÍRJA ŐKET ÚJRA-már fordítva érdekesebb lenne,valóban.
Desischado
@koszpeko: A próféta szóljon belőled! Ez az egy esélyünk van, ha felébredünk, és összefogunk. Egyedül nem megy! Molnár Gyulának sok sikert! El kell taposni ezt a két kártékony férget, a fideszt és a kistesóját, a jobbikot!
alterego56
"már megtalálták az Alstom-kenőpénzek egy részét, az MSZP több fejese külföldön rejtegetett százmilliókat"
Ha ennyire ügyesek vagytok keressétek meg már a Gripen kenőpénzt is!!! Megvan az ha el nem költöttétek eddig.
Vizual
Belterjes, tiszta csere. Urak egy pártról van szó, amelyik a készleten lévőkből válogat. Nem hiszem, hogy Orbánt kellene megválasztaniuk pártvezetőnek. Szerintem ha baloldaliak vagyunk talán adni kellene egy lehetőséget nekik. Ha nem fognak össze másokkal jelenleg nem tudnák leváltani a fideszt. Igy is nehéz lesz, mert nem csak lopnak Orbánék hanem csalnak is.
magyarbakancs
@Vizual: MSZP-ben DK-ban levitézlett politikai megélhetési politikusok vannak.
Ezekre nem szavazok soha.
A jobb oldalra sem.
Igen kellene egy új baloldali párt, ami keresztény liberális,és szociális alapokon működik.
magyarbakancs
@Vizual:Ismeri Boldvai urat MSZP-s pénztárnok urat?
Mikkor ki bukott a Tocsikozás mindjárt Trabanttal járkált.
Előtte 1 héttel Toyota Avensisel járkált.
Most látta hol lakik?
Ilyen baloldalira nincs szükség.
Baloldali vagyok, de nem tolom ilyen emberek szekerét, hogy jól éljen
Megélhetési politikus ki semmihez nem ért csak a pénz lenyúláshoz.
wagabund
@alterego56: az olyan sok, hogy elkölthetetlen...
koszpeko
@Desischado: Én bízom a legjobbakban.
Ha a baloldal szóhoz jut és félre teszik kisstilü hülyeségeiket,akkor komoly esély van rá.
Igen ki kell menniük az utcára és hirdetni kell a szemétségeket amit qrmányunk elkövetett,ha kell szóró lapozni.
De úgy,hogy azt Mari néni és Géza bácsi is megértse a legkisebb faluban is.
Mert ebbe a cenzúrázott médiában csak a neten tudnak szólni az emberekhez.
Vizual
@magyarbakancs: Minden nációban vannak olyanok akik nem ütik meg a mércét. De ez az általánosítás nem oké. Talán sikeres volt a sok vezetőszáron elvezetett MSZP politikus ? Nem. És nem is lesz. Egy db. akit maga az MSZP jelentett fel. Nem kell tolni a szekeret. Sok sikert egy új párt alapításához. Irjál majd. Megélhetési politikus. Hát soroljál párat. Biztos találsz az MSZP-ben is. DE ki ?
Desischado
@koszpeko: Ebben teljesen igazad van. Csak annyira elkeserítő ez a tömény ostobaság, hogy félek, sosem nyílik ki az emberek szeme!
szaboria1
Persze nem gratulálhat egy olyan személynek aki miattuk meglett hurcolva. Csak egy érdekesség a Kopaszi gát vajon kinek is a kezébe került most?
magyarbakancs
@Vizual: Nem alakitok új pártot.
Nem is szavazok egyetlen egy pártra sem.
Megélhetési politikus mind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.