Szombatig jelentkezhettek a csatornák az októberi népszavazás előtt, ha ingyen reklámidőt akartak biztosítani a pártoknak és a kormánynak.

Az ATV és az Andy Vajnához köthető kereskedelmi csatornákat villanyozta fel az a lehetőség, hogy az októberi kamunépszavazás előtt politikai reklámokat tegyenek közzé a kampány idején – derül ki a Nemzeti Választási Iroda internetes oldalán található összesítésből, melyet a hvg.hu közöl.

Az ATV és a TV2 Média Csoport Kft. esetében a hozzájárulást már megadta a Nemzeti Választási Bizottság, a csatornák 300-300 percnyi reklámot közölhetnek az október 2-i referendum előtt. A Super TV2, a Mozi+, a Prime, az Izaura TV és a Zenebutik nevű csatornák esetében még nem született meg a jóváhagyás, a szintén Vajna érdekeltségébe tartozó tévék összesen 150 percben kampányolnának.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Hogy az ATV .hogy adhatja a nevét ehhez a szennyes hazugsághoz az rejtély.
Hatalmas csalódásom az ATV.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@dr. prédikátor: és igaz is. A fideSS-kdnp és a kormány tényleg teljesen hülyének néz bennünket.
Rózsika Hatházi
Akkor inkább nézek Nat Geo Wild-ot. Az állatok értelmesebbek. :))))
cs.n.
"A Super TV2, a Mozi , a Prime, az Izaura TV és a Zenebutik nevű csatornák esetében még nem született meg a jóváhagyás"
Talán mert Bukarestbe bejegyzett cég csatornái. Az meg szerintem nem igazán tartozik a Nemzeti Választási Iroda hatókörébe.
cs.n.
Tényleg, mától van Izaura tévé, megyek is nézni, mert olyan szuper. Már csak a kampányhirdetések hiányoznak róla, úgy még jobb lesz. Persze csak vicceltem.
vonotok
Hogy az ATV .hogy adhatja a nevét ehhez a szennyes hazugsághoz az rejtély.
Hatalmas csalódásom az ATV.
cs.n.
@vonotok: Igen. A fizetett kormányhirdetéseket eddig is adták, de hát a pénznek nincs szaga, ugye. Na de 5 órát ingyen?
papa.49
@vonotok: A tulaj (német sándor, sajna kisebb betűm nincs) behódolt a hazugovicsnak!!!
Hofipisti
Ezzel a lépéssel az ATV az ECHO-TV sorsára fog jutni. Bravó Német Sándor! Jó mulatság, férfias nyelvmunka!
wagabund
..."Vajna-tévék és az ATV fog propagandát sugározni"...

Figyelem! Klubrádió felkészül...
lampa laz
Akkor pattanok az Atv-től és mostantól az rtl-en és hírtv-n nézem az esti híradókat. Egyébként is az utóbbi időben a legszélesebb tájékoztatást a hírtv adja. Más csemegének ott vannak az ismeretterjesztő csatornák, a népbutító szarságokat nem nézek.
szép új világ
@vonotok: "ha ingyen reklámidőt akartak biztosítani a PÁRTOKNAK és a kormánynak"
Itt szó sincs arról, hogy az ATV a kormánynak akar ingyen reklám időt!
nemfideszes
Nem akarom védeni az ATV-t, de mi van akkor ha arra játszik, hogy ez a kampány kontraproduktív legyen, és az embereknek még jobban elmenjen a kedve az egésztől amiatt, hogy a nap 24 órájában ezt a szart kapja majd a képébe?! Persze az is igaz, hogy a normálisabbja eddig sem akart részt venni ebben a cirkuszban...
vonotok
@cs.n.: Sajnos már az Olimpiát is megutáltatják az emberrel. 20 percenként jelenik meg a " TUDJA "
Én már tudom a fityesz úgy lábon lövi magát ezzel az erőszakos reklámmal, hogy aki el akart menni, annak is ki van a f...a az egésszel.
cs.n.
@nemfideszes: Ez is benne lehet a pakliban. Vagy hogy elsősorban ellenzéki pártok szpotjait nyomják be, mert itt csak percekről van szó, nem tartalomról. Majd meglátjuk. Vagy meglátják, akik nézik, én nem túl sűrűn kapcsolok oda.
cs.n.
@vonotok: Ezért tartott nekem is 2 napig a köztévés olimpia, azóta nem néztem se M4-et, se M5-öt.
xcu
"Mert vétkesek közt cinkos, aki néma"

Mondjuk látszólag itt pont az ellenkezőjéről van szó.
De mi a különbség, hogy valaki(k) elhallgatja a bűnöket, és ezzel védi a vétkeseket, vagy a között, hogy valaki(k) fennen hangoztatják a vétkesek bűneit, akármilyen formában is jónak tüntetve fel azokat.
Mert akármilyen népszerűsítés, asszisztálás az elfogadást, a legitimitást szolgálja.
Milyen népszavazás az, amit nem a nép, hanem a kormány kezdeményez a maga igazának (igazságtalanságának) a bizonyítására?
Az eddigi óriásplakátok szövegéből SEMMI nem igaz!
Hazugságra építeni valamit lehet?
A gazembereknek - akik semmit nem szégyellnek, akiknek a lelkiismeretük állapota a béka segge alatt van - kezek szerint lehet.

Van egy elv, miszerint a gazemberektől nem kell semmi - sem így, sem úgy, sem sehogyan sem!!!
Desischado
Meglepődtem volna, ha nem. Végtére is a vén gazembernek meg kell hálálni a sok elcsalt adót! A magam részéről akkor megyek, ha meghibbantam, ami remélhetőleg nem fog bekövetkezni. Szóval egy nagy túróst megyek szavazni!
eugen4402
@nemfideszes: 21:27 Érdekes és szellemes pszichés megfontolásokat feltételezel az ATV reklámstratégiáiról, és ha kétszer-háromszor végiggondolom, egyre valószínűbbnek tűnik... Mióta a hazai médiafelületeket elöntötte ez a plakátkék szennyezés, ez a csatorna új műsort nem is készít, a teljes műsoridő 90%-át ismétlések és a végtelenített kormánypropaganda tölti ki.
Innen már csak egy lépés, hogy az aktuális hírszerkesztőséget és a fórumos csapatot is szétkergessék, és hajnaltól műsorzárásig hadd szóljon a bilikék bilitartalom. Egyszer csak megelégeli a "magyarzember" (?!?) :-)))
papa.49
Szerintem meg szó sincs erről, egészen egyszerűen az atv. behódolt a hazugovicsnak, és ez nem most kezdődött, hanem akkor amikor kivették a hitgyülit az államilag támogatott egyházak közül!!!Akkor ment el sok műsorvezető, akkor volt az Olga is ,,beteg,, vagy 4 hónapig, és ma már az Olga se a régi, csak a szemét meri forgatni, kényeseket nem kérdez már!!!
Nálam kikerült a műsorból az atv. így kisbetűvel!!!
Pöpec
@nemfideszes: Szerintem nem játszik arra. Ha ez a feltételezés igaz lenne, a goebbelsi elv is téves vonla. A sulykolással inkább beül az eredeti gondolat az agyakba, mint az ellentettje.
Az ATV szépen besimul a hazai közönségigényekbe: a jövőben közepes szellemi nívójú átlagpolgárokat céloz meg, mert nagyobb szeletet akar kihasítani a médiapiacból. Ifj. Németh Sándor törekvése ez. Másrészt veszettül tartanak a beáramló muszlimoktól, tudjuk miért. Harmadszor, más kormányhirdetéseket is gond nélkül lenyomtak eddig is, igaz, azokat pénzért. Szóval van a stratégiai hármas: nagyobb médiasúly, ezzel több bevétel, és kevesebb hazai muszlim.
papa.49
@vonotok: Nem kicsi, nagyon nagy g..i!!!
bretagne
@vonotok: Ezt én sem értem!!! Ráadásul ingyen, pláne nem értem. Pénzért is ciki, de így teljesen érthetetlen.
Cicamama55
Mostanában már csak a sport eseményeket, s egy-egy filmet nézünk a televízióban. A hírekről itt az interneten értesülünk. Jó ideje nézhetetlen lett az ATV IS! Majd ha a betelefonálók sem veszik a fáradtságot, hogy hívogassák őket, meg a csekkeken sem megy a sok felajánlás, ők is köztévések lehetnek! Így arculatot hogy tud egy TV váltani?
herczeg0210
@vonotok: Hát úgy, hogy PÉNZÉRT MINDNET, de leginkább a tulajdonos /Németh Sándor/ mondja meg, hogy mit, mikor, mennyiért és hogyan. Így aztán szidja a kormányt, /egy kicsit/, aztán nyomja a propagandát ezerrel.
Itsuka Nakimaga
A megfejtés egyetlen szó: túlélés!
Az ATV nem kap 80 milliárdot az adófizetők zsebéből! Egy üzleti vállalkozás, amely vagy megél a piacon (némi kis megalkuvással), vagy csődbemegy.
Az előbbit választotta...
papa.49
@Kovács Gizella: Én leginkább SEMMIRE, mert el se megyek!!!
Hofipisti
Az érvénytelen szavazat nem számít! "Az országos népszavazás akkor érvényes, ha az összes választópolgár több mint fele érvényesen szavazott." (www.valasztas.hu/hu/ovi/25/25_1_11.html)
Ez azt jelenti, hogy ha elmész és E.U:-t rajzolsz a körökbe, akkor pl. kifejezheted a véleményedet, de a megjelenéseddel nem "segíted" a bohózat érvényességét.
vonotok
@cs.n.: Én is inkább csak az összefoglalókat keresem és nézem.
juttka
@Hofipisti: @Hofipisti: Tehát akkor mégis el kell menni és az igenre és a nemre is x-elni v. akármit odaírni, hogy érvénytelen legyen? Ez jobb, mint a bojkott? A pártok sem egyértelműen mondják meg, hogy mit csináljunk, hogy ne legyen érvényes. Ha viszont ezzel "üzenünk" G.O.V.-nak, hogy ő is értse,/ha csak nem annyira hülye/ akkor megyek szavazni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.