Zseniális videót forgatott az Index a kormányzati agymosás sikerességéről.

Nógrád megye olyan részein beszélgettek helyiekkel a menekültekről, ahol még csak tévében láttak migránsokat az emberek. Az M1-ből tájékozódó helyi Jucikák és Marikák mégis úgy rettegnek egymást túllicitálva terrortámadástól, nemi erőszaktól és rablástól, hogy Orbán mind a tíz ujját megnyalhatná.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Attől féljen mama, hogy nem kap nyugdíjat...esélyesebb mint a vidéken a terrortámadás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Azt nem mondták el, hogy azért félnek, mert OV felhergelte a terroristákat.
Ő könnyen beszél ki a páncélautóból, ahova csíkot húzva szaladt!
Hellcat
Attől féljen mama, hogy nem kap nyugdíjat...esélyesebb mint a vidéken a terrortámadás.
RonaGyuri
Orbán csak tudja, hogy ezek a műveletlen suttyók milyen buták: csak tükörbe kell néznie!
szaboria1
Mi akik a szerb határ mellett lakunk mi nem félünk. Akkor, hogy a csodába félnek annál a határnál ami a szlovákokkal határos?
bakegya
"vagyunk mi már itt elegen összekavarodva"!-ezzel mindent elmondott ez a fickó.
Nagyon sok szegény embernek nincs mit félteni-a lelki békéjén-testi épségén kívül nem félt semmit.A falusiak a falu szélén élő cigányoktól félhetnek,mert azok a vagyonkáikat viszik és az életükre törnek,már hosszú évtizedek óta.Csakkk NÉHÁNY PÉLDA: volt kulákok privatizált erdeit pusztítják,azt a házat amelyikből kiviszik az öregeket a hullaházba,már aznap éjjel törik fel.
Ezzel az orsos vicctor sose foglalkozott...MENEKÜLŐ IDEGENEK NÉLKÜL IS ITT, BÁRMI MEGTÖRTÉNHET-na erről azért tudomást kellett volna már venni a kormányon riogatás előtti elmúlt 25 évben,hogy az ország nyomora is egy igazán időzített bomba.A "RENDSZER LE LETT VÁLTVA,DE CSAKKK ÚJGAZDAGODÓKRA ÉS A MINDENNAP HATVÁNYOZOTTAN KISZOLGÁLTATTÁ AMORTIZÁLT MAGYAROKRA ÉS NYOMORBÓL SOHA KI NEM MÁSZNI KÉPES CIGÁNYOKRA-a bűnözők melegágya az országunk.(Sintér sanya meg "napozik"TETTES ISMERETLENNEL EL VAN MINDEN INTÉZVE-ÖT ÉVIG HÚZZÁK A NAGYOBB BŰNTÉNYT AMIT NEM IS AKARJÁK HOGY KIDERÜLJÖN,AZTÁN MEGÚSZTA A ZSIVÁNY,AZ ÁLDOZAT MEG FIZESSE MEG A KÖVETKEZMÉNY MINDEN ÁRÁT-AKÁR A NYUGDÍJÁT IS VISZIK,AZTÁN ÉHEN IS HALHAT)Igaza van a palinak,nem kell ide menekülő-van itt is bőven az adóhivatal-állam által kifosztott.
AZ ORSZÁG ÚJGAZDAGJAINAK,GAZEMBERESTÜL PERSZE HOGY VAN MIT FÉLTENI-ÉS EZEK KÖZÜL ORBÁNC VASTAGON BENNE VAN PEREPUTTYOSTUL.
Aki Én
Azt gondolom ezeket a jóságos tudatlan emberek, akiket a közmédia csúnyán megvezet, nevezzük kormánypártinak. Tehát csak megtévesztett tájékozatlan ember hithű fideszes.
Vajon tudják ki az a Matolcsy, tudják mi az a letelepedési kötvény, mi az a quaestor...?
Vajon mennyit tudhatnak ezek az emberek az eu pénzek elosztásáról, felhasználásáról?
Eriksson
@Aki Én: Te vajon mennyit tudsz a kertek letaposásáról, termények tönkretételéről, jószágok rekvirálásáról, a szemétdombok spontán keletkezéséről, az ordítozásról, fenyegetőzésről, házak kirablásáról, felgyújtásáról, késelésekről, erőszaktevésről, stb, stb...???
Aki Én
@Eriksson: Látom te mindent tudsz ezekről. De azt nem tudod, amit pedig a videóban is elmondanak, vagyis, hogy itt nem jártak migránsok. Ezt így érted???
Aki Én
@Eriksson: ...és még annyi, hogy a tájékozatlanság, ostobaság a kertektől és jószágoktól független.
Eriksson
@Aki Én: Még nem, de bármikor feltűnhetnek mint a déli határrészen, csak itt már legálisan.
Eriksson
@Aki Én: Ez meg attól lehet nálad, hogy soha nem láttál még megművelt kertet, háztájit, amelyben benne van emberi életek, családok munkája, megélhetése.
vadnarancs
Orsósnak lételeme az uszítás. Ha kell Gyurcsány, Soros, Kóka vagy most éppen a migráncsok. Bokros idejében kezdte ezt igazából a buta csökött agyú egybitesek nagy örömére. Mindig van kit utálni...
nemfideszes
@Eriksson: Jószágok rekvirálása, házak kirablása, felgyújtása?! Hol, mikor, ki? Linkeld már be légyszi az erről szóló hiteles cikket. Szemét dombok, meg 2006-ban is keletkeztek csak úgy spontán a főváros közepén a Kossuth téren, ordibálókról, fenyegetőzőkről már nem is beszélve.
Amúgy szemétdombok azért keletkeztek, mert a kormány szándékosan nem biztosított megfelelő körülményeket, szeméttároló, illemhelyiség, stb. csakhogy olyan állapotok alakulhassanak ki amilyenek. A II. vh-ban a nácik által elfogott fekete bőrű francia katonákat is hasonló körülmények között tartották, hogy aztán mint "állatokként" mutathassák be őket propaganda filmjeikben.

"bármikor feltűnhetnek mint a déli határrészen"

Az ország több településén, így a fővárosban is csak azért "tűntek fel" mert a csutiék körbeutaztatták őket a fél országon, csakhogy teste ölthessen a gyűlölet tárgya, máskülönben csak a déli és a nyugati határfalvakban lehetett volna velük találkozni.
Nógrádba mi a francért mennének? Nem Szlovákiába vagy Lengyelországba akarnak eljutni, hanem oda ahova a szlovák, a lengyel és a magyar kivándorlók is...nyugatra.
justhpeter
Földek lerablása földárverés címen, rokkantak lerablása, manyup lerablása, oktatás, egészségügy ellehetetlenítése, stb. Melyikben volt benne a migránsok keze ? Lassan ide már csak hozni lehetne.
Eriksson
@Perwool: Na lám, vannak nekünk saját szemetelőink is. Egyik nem menti a másikat. :)
Perwool
@justhpeter: Orbánnak úgy jött ez a menekülthullám, mint az isteni áldás. Épp kezdtek fogyni az ellenségek, meg egyre több gennyes disznóság felhalmozódni. Aztán huss, egy pillanat alatt elment mind a levesbe és a nép sok hónapja a menekülteken rugózik. Ki nem szarja le a NAV balhét, a Questor ügyet, a kitiltási botrányt, a Paks 2-t, az állami földek lenyúlását, meg egyéb hülyeségeket? A lényeg, hogy ne legyen szíriai szomszédunk! Mintha épp azok akarnák kilopni alólunk a földet...
Perwool
@nemfideszes: 16:37. kepkezelo.com/images/dajw5ta078m2walmrfme.jpg
Tökéletes írás!
A kormány a menekültekre kapott pénzt zsebre vágta!
Hofipisti
Ezt az "ördög-szellemet" nehéz lesz visszaszuszakolni a palackba,s ki tudja, nem e fog a torpedó visszalőni. Persze egy ütőképes - sajnos nem létező - ellenzék ezt jól ki tudná használni.
De ezek ...
solidedge
@Perwool: A migránsoknak tiszteletet kell tanúsítani a kultúránkkal szemben. Jól fel kell kötni a gatyájukat ha idáig akarnak süllyedni..
kamazuka
Hétfőn a kiskertemben találkoztam migránsokkal.Tördelték a diófáim ágait,és szatyrokba szedték a termést.Majd a szomszéd szöllejét szedték.
Valamit,asszem mintha ,,,a köszönöm,hogy adhattam-ot rebegtem el.Muszlim kiccsákó rámnézett,mosolygott,és folytatta a dézsmálást.13 óra 42 perc volt ekkor.
Agyam elborúlt.Közöltem velük,most ,még elmehettek!
Rendőrséget értesítve nekik megjegyeztem,hogy még egyszer lesz ilyen, és soha nem látják őket.
A pikantéria az hogy ezek a jobb sorsra érdemes emberek egy Amerikai-Angol házaspár vendégszeretetét élvezik,egy Somogy megyei kistelepülésen.Heti rendszerességgel vezetik el őket a szőlő hegybe hogy megmutassák a terűlj asztalkámat.nekik.különös,hogy fényes nappal hétközben ,munkaidőben,mikor az átlag dolgozik.
Az föl sem merűl a vendéglátókban,hogy a zártkertek terményei munkavégzés által teremtettek.Mert a tisztelt vendéglátók megúnva a jóléti országok nyújtotta luxust,önnfentartó életvitelt,gyűjtögető életmódot élnek.
Gondolom USA-ban Agliában is bemehetnek szabadon dézsmálni a kiskertben!
Desischado
Ha sötétség fájna, ezek ordítanának, tisztelet a kivételnek! Az ilyen birkáknak örül orbán!
Aki Én
@Eriksson: Látom te elég mélyen benyelted a propaganda horgot, könnyebb lesz kiszarni mint kiköpni.
Nemcsak, hogy művelt kertet láttam már, de még a tiszta keleti pályaudvart is, amíg neked és a többi vaknak oda nem hordták őket wc és kuka nélkül, hogy minél nagyobb legyen a káosz.
Ezek az emberek egyébként ugyan olyan észrevétlenül elhagyták volna a várost, mint amilyen észrevétlenül már régen betelepítették a kvóta szerinti létszámot, amit orbán az év elején aláírt. Csak akkor most nem beszélne még mindenki erről, nem lehetne az embereket hazugságokkal befolyásolni és orbán hatalmát erősítő népszavazásra elcsalni. Mert ez sok mindenről szól, de a menekültekről a legkevésbé.
És szerinted miért pont Nógrádban forgatták ezt a videót? Hogy a magadfajta is érezze mit művel a kormány, még olyan helyen is, ahol a közmédián kívül nem látnak menekültet. Normál esetben ez így lett volna a keletiben is, de mint említettem, azt a darabot nektek rendezték.
Perwool
@Aki Én: Én már harcoltam Erissnnal! Igaz még egyszer sem sikerült megtudnom, hogy mi a véleménye a kérdésről, tudja-e mire kell szavazni?Nem sikerült!
Pedig!A népszavazásra bocsátott kérdés, nem arról szól:
Hozzájárul Ön ahhoz, hogy az Európai Unió előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő betelepítését? vagy:
Akarja Ön, hogy az országgyűlés kötelező jelleggel elutasítsa az Európai Unió azon döntését, mely nem magyar állampolgárok Magyarországra történő betelepítését irányozza elő?
A kérdés arról szól, hogy a választási ciklus félidejében az állampolgárok megerősíti-e az országgyűlés legitimitását, hogy az a magyar nép nevében, a népszavazási eredmény birtokában szabadon döntsön a magyarság jövőbeni életéről, kiszolgáltatottságáról, vagy akár pusztulásáról!?Amennyiben a népszavazás sikeres lesz, akár dönthet úgy is, hogy megszavazza a kvótát, arra való hivatkozással, hogy a kötelező betelepítési kvóta elutasítása olyan hatalmas anyagi megterhelést jelentene az országnak, amit a költségvetés nem bírna ki.
Aki Én
@Perwool: Egyértelmű, hogy nem tudja, csak azt hiszi, hogy tudja. Ez kizárólag orbán hatalmának megerősítéséről szól, arról, hogy minden gaztettet igazolva lássanak, illetve láttassák. Na lám lám, mindenki egyet ért orbán politikájával úgy ahogy van.
Ha valóban kérdés lenne a kérdés, én is nemmel szavaznék. Az igeneknek meg semmi értelmük ebben az esetben, azok csak az érvényesség esélyét növelik.
Eriksson
@kamazuka: Valami ilyesmire gondoltam, amikor a kéretlen szüretelőkről beszéltem. Nem azért műveli az ember a háztájiját, hogy idegen emberek pocsékká tegyék.
Eriksson
@Aki Én: Nem tudok mit kezdeni a stílusos hozzászólásoddal, szellemi színvonala óvodáson aluli.
nemfideszes
@Eriksson: Te megtudod magyarázni hogy miért:
www.google.hu/search?q=2006-os+zavarg%C3%A1sok+k%C3%A9pek&espv=2&biw=1791&bih=778&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwje67T6zI7PAhVMaxQKHY5dCfYQ_AUIBigB#tbm=isch&q=tv+sz%C3%A9kh%C3%A1z+ostroma&imgrc=_

Vagy megtudod magyarázni, hogy akkor és ott mért is nyitották meg a kapukat, ha valójában nem akarták beengedni őket? Mért is esett neki a nyitott kapun áthaladó "Thank you Hungary" -t skandáló tömegnek a tökig felfegyverkezett roham rendőrség? Technikai hiba, vagy szándékosság állt a mögött, hogy a rohamrendőrség sorfala közé beengedték a tömeg egy részét, majd mögöttük bezárva a kaput nekik estek. Mégis milyen reakciót vártak azoktól akik mindezt kintről végignézhették miután beb@szták előttük a kaput. Elárulom, pontosan olyat, mint az általuk felbőszített és embereik által vezetett tömegtől 2006-ban. Ha valamihez akkor ehhez nagyon ért Finkelstein.
magyarnarancs.hu/belpol/finkelstein-fidesz-tanacsado-a-var-esze-83588
Eriksson
@nemfideszes: Ebben a témában nem vagyok képben.
nemfideszes
@Eriksson: A témától függetlenül javaslom olvass utána Arthur J. Finkelstein munkásságának. Hidd el sok minden meg fog világosodni azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi is, és miért is, történik úgy ahogy ma Magyarországon.
Aki Én
@Eriksson: 11:49 Ahogy elnézem nem csak az én hozzászólásommal nem tudsz mit kezdeni...
Eriksson
@nemfideszes: Köszi, majd utána nézek. :)
Eriksson
@Aki Én: Tudod, van akivel lehet beszélgetni, s van akivel nem. Erre nem gondoltál?
Aki Én
@Eriksson: De, gondoltam. Ezért is fejezem be veled a társalgást. Szép napot!
namihami
Az tény, hogy ott, Alsóbivalybasznádfalván tele van a falu stratégiai célpontokkal (pl. a mami tyúkólja, vagy a másik néni libakeltetője), ezért a terrorista-erőszakolós-migráncsolók már ki is jelölték célpontnak. Ha a szavzás sikeres lesz, akkor talán még atomot is bevetnek a falu ellen, hogy lesöpörjék a Föld színéről és megfélemlítsék ezeket a szegény védteleneket.
És most a lényeg, miként szó szerint elhangzott:-""Találkozptt már migránssal?"" -""Nem!""
Miről is volt egyáltalán szó? Mitől is félt az a mami?
Emlékeztek a régi viccre?
Ezek a fiatalok állandóan csak üzekednek itt a szomszédban.
De mami, hát hogyan hallja őket egyáltalán?
Hát úgy, hogy felállok a székre és egy poharat nyomok a falhoz.
Na cirka ugyanez érvényes a migráncsok és köztük fennálló helyzetre is.
nezelodo
Nagyon igyekszik a dakota "kormány", hogy tízmillió rettegő országává tegye a hitbizományát.
wagabund
@nezelodo: a rettegő azért jó polgár, mert hálás a nyugalmat ígérő megmentőjének...kell ennél jobb? nem hőbörög, hanem mindent úgy csinál, ahogy elvárják tőle...

...hogy zárt körben mit is gondol a politikus a népéről, az más kérdés...
simmering73
Az ómigránsoktól rettegnek az ott élők. De azoktól nagyon.
soljanka
Nem tudtam rávenni magam, hogy megnézzem.
Gondolom Nobel díjasok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.