Az alaptörvény módosítása arról szól, hogy az "európai szabad nemzetek és országok szövetségében hiszünk és nem hiszünk egy Brüsszelből irányított birodalomban" – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben.

A kormányfő azt mondta, a magyar történelem kellő erővel bizonyítja, hogy egy nemzet a geopolitikai helyzet romlásával bármikor visszasüllyedhet egyszerű nemzetiséggé. Kossuth Lajost idézve kiemelte:

"mi magyarok európai nemzet akarunk maradni és nem egy nemzetiség akarunk lenni Európában".

Orbán Viktor arra kérte a pártokat, rövid időre tegyék félre pártpolitikai szempontjaikat. Október 2-án 3,3 millió baloldali, liberális, fideszes, kereszténydemokrata és jobbikos választópolgár állt ki Magyarországért, "javaslom kövessük a példájukat" – kérte a javaslat támogatását.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Kossuth...aki beleokoskodott a hadvezetésbe úgy hogy nem értett hozzá aztán mikor forrósodott a talaj elhúzott külföldre az államkasszával...Szép hasonlat vitya.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Kossuth...aki beleokoskodott a hadvezetésbe úgy hogy nem értett hozzá aztán mikor forrósodott a talaj elhúzott külföldre az államkasszával...Szép hasonlat vitya.
nyanya001
Az Európai szabad nemzet kormányát Kína
felelősségre vonta A Dalai Láma + futballisták fényképe miatt ...
Just look my avatar
Saját szövegre nem költ, mert takarékos (rajtunk álandóan spórol), csak lopott idézeteket kukorékol a kis szemétdombjáról!
kakambuki
Aha! Egy tőről metszett liberálist idézett egy magát illeberálisnak hirdető kormányfő. (Vajon tud-e erről ő maga is??) Nem rossz!
kakambuki
@Hellcat: Ez tulajdonképpen már a második "húzása" volt. Az elsőnél Debrecenbe húzott el a kormánnyal együtt Windischgraetz osztrák fővezér elől télidőben. Az elhúzás" olyan jól sikerült hogy a kormány összes pénztartalékát ezüstben letéve bankban, hátrahagyták az osztrákoknak.
justhpeter
Szegény idióta már nem tudja követni, hogy a népszavazáson nyert-e vagy vesztett. nem hiszem, hogy az állapota kezelhető, lassan nem csak önveszélyes lesz.
Just look my avatar
@justhpeter: Az orvostudomány mai állása szerint, hülyeségre nincs orvosság!
magyarbakancs
@Hellcat: Azt se felejtsük el amit Amerikában gyűjtöttek pénzt a magyar forradalom újra kezdésére avval is eltűnt Kossuth apánk.
dr. prédikátor
Érdekes ! a geci viktor szopkin minedig olyanokkal példálózik akiknek vaj van ,volt a fején! ennek a felcsutkai focibuzinak nincs egy saját gondolata!!!

de! megint belefirkálnak a saját ócska tákolmányukba!!!
Zeta
A dakota, maradjon a dakotameséknél!
Ha már 48- nál tartunk, mintha lett volna egy szabadsajtót követelés is!
DR Eric CARTMEN
Nem ártana új kezelő orvos után nézni !!!
bakegya
Menj,menj...az ...!-de ha kimész a Blahára ott is útbaigazítást kaphatsz !!!
egyvandor
Suttyó!!! Ha azt akarod, hogy Magyarország ne egy lebecsült kisebbség legyen Európában akkor ne lopd szét, ne tett tönkre, ne osztogasd szét strómanjaid rokonaid és egyéb s...nyalóid között, ne tedd nevetségessé még akkor sem ha sikerül behülyíteni felhergelni, megzsarolni az ország huszonöt százalékát.
lusta
Eddig mintha csak a saját szavazótáboráról beszélt , amelyik 3,3 milliósra nőtt. Hát nem érdekes?
eugen4402
Boldog vagyok és büszke...!
Ez a beszéd!!! ...Arra gondolni se merek, hogy Ingolstadt-ban az Audi, vagy Stuttgartban a Mercedes, (netán Berlinben a Szövetségi kormány) gondolkodóba esik, és stratégiát változtat... :-(((
egyvandor
Gorbán menj ki Brüsszelbe! Ne innen üzengess! A rep'jegyedet fizetjük. Mint mindig.
Just look my avatar
Nyomjad Csuti-Napoleon! Nyomjad!
Olyan a fejed ezen a képen, mint aki túl sok brüsszeli pénzt tömött magába és éppen a WC-n küzd a szorulással!
Nessy
Ok. Szövetség! És hogy képzeli el a szövetség működését, egy irányító központ nélkül, melybe minden állam delegál képviselőket? Ha mindenki azt csinál, amit akar, ha csak a saját törvényeit fogadja el, és tartja be, akkor az már nem szövetség!
Mikor ér már el gyarló elméjéig az a tudat, hogy az Unió parlamentje is 27 tagállam delegáltjaiból áll.Amit mond, az fából vaskarika!
kenn
Te húgyagyú beteg állat, mikor halsz már meg, bas.d meg!?
Felfogod egyáltalán, hogy mit művelsz, hogy csak egy kártékony állat vagy, akit már most pöcegödörbe lökött a történelem, és minden nappal csak egyre mélyebbre süllyedsz a szarban?

3,3 millió IQ, EQ, SQ hiányos embert be tudsz csapni, meg tudsz hülyíteni, de ez a maximum.
Mit bizonyított a népszavazás?
Hogy van 3,3 millió nagyon hülye Európában, akik történetesen mindannyian magyarok.

A 98% meg azt bizonyítja, hogy nem vagytok százszázalékosan hülyék, szóval van még remény, bár csak nyúlfarknyi.
quadrocopter
"... 3,3 millió baloldali, liberális, fideszes, kereszténydemokrata és jobbikos választópolgár állt ki Magyarországért, "
Ez a handabandi a Kubatov-listákból jön, vagy a lehallgatásokból?
Nessy
Miután a szavazás állítólag titkos volt, akkor honnan a felsorolás? Vagy a felsorolás nem igaz, vagy a titkos szavazás! vagy egyik sem!
RonaGyuri
Ezt ma a NyTimesben írták az ő majmukról, de a miénkről is le lehetne írni:
“This is a classic example of where Trump begins to demonstrate something he talks about all the time today, which is he’s a counterpuncher. So somebody comes after him and says that he’s done something nefarious and horrible, and he just goes back at them with all guns blazing — you know, boom, boom, boom. And admits nothing, never admit anything, never say you made a mistake, just keep coming.
And if you lose, declare victory. And that’s exactly what happened there. He lost as clearly as you could lose but he loudly proclaimed his victory.”
sziha
szarva kozott a togyit. Ugyes vagy, viktorszkij.
Törölt felhasználó
Ez 10 éven belűl kataton állapot, embriópózban, lógó pofával, habzó szájjal fogja ismételgetni egy kórház szarszagú zártosztályán, hogy én vagy az új egység!:)
Szókrakész
@ziziplanet: A cimboráid, a baloldal, Gyurcsány, Szigetvári, Molnár, ...már most így és ezt hajtogatja.
simmering73
3,3millió. Egész pontosan egy millió fideszbirka és 2,3millió befosatott ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.