A Fidesz alelnöke szerint „nagyon komoly büntetőjogi következményei lehetnek” Juhász Péter október 23-ára meghirdetett „provokatív akciójának”, vagyis a miniszterelnök kifütyülésének.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Nem mindenki játszhat Őfenesége fütyülőjével! =))
quadrocopter
Óóóó...a csepeli Godzilla ki van combosodva, mert mi írja elő, hogy csak verbálisan lehet hordakritikát megfogalmazni?
Szókrakész
Juhászék majd azzal indokolják, hogy egy új sípfújó népi zenekart alapítottak és éppen próbát tartottak.
Béla333
Toját, rohadt paradicsomot korábban a Fideszes csürhének lehetett büntetlenül dobálni, fütyülni pl. Demszky március 15-i beszéde alatt? Akkor nem hörgött egy Fideszes sem?:

www.youtube.com/watch?v=H5xQnMMwI3M

Úgyhogy senki ne tojjon be, csak a szokásos Fideszes hazug, mocsok taktikázás az egész!
hobbitka
Mi lesz Szilike?
Nem kap rezsicsökkentést a füttyögő, vagy tollat fújsz a valagába?
Vegyél jó nagy levegőt! :-)
quadrocopter
@Horizont: El is nézték neki, hogy szépen eltette a csepeli horda pénzét, no nem megőrzésre! Ennyire sötétek a birkák!
Warlord
Szilárd! Bekaphatod az összes faszom. Holnap a helyszínen rendelkezésedre állok. És akkor neked is lesz fütyülő a szádban.
papa.49
Hú de megijedtem a rezsibunkószilárd eme veretes kijelentésétől!!!
Ott leszek és FÜTYÜLNI FOGOK a hazugovicsra is!!!
coni
@Hellcat: 1998-2002 között világosan látszott a csírája annak ami mára szárba szökkent és hamarosan virágzik, hála 7 Millió magyar kiskertésznek.(tekintve, hogy 2014-ben 1,2M szavazott ELLENE).
Nessy
Az úr elfelejtette azokat az éveket, amikor ők sziveskedtek minden nemzeti ünnepet szét fütyülni, kerepelni, ordítani? vagy akkor az trendi volt, most meg bünti járna érte???
papa.49
@Horizont: Én se lakom közel de kihasználom a nyugger lét előnyét ,,ingyen utazom,, mert már vénszar vagyok szerintük legalábbis, de megyek ha nehezen is, egyébként meg kaptam is felhívást, sms.t egy felhívhatatlan telefonszámról, hogy menjek meghallgatni a hazugovics beszédét, ezt most ki se töröltem így van bizonyíték ŐK HÍVTAK!!!
Hellcat
@coni: Persze...értelmes ember már az első kormányzásukból leszűrte a hozzánemértésüket.
levarosbukta
@papa.49: Érezd magad megtisztelve, kiválasztott lettél. :) Bezzeg engem kutyába se vesznek, soha nem kapok egy icike picike nyomorult sms-t sem. Asse' akarták hogy üljek át másik autóba, most meg nem hívtak a király beszédére sem. Nyomorult egy élet ez!
papa.49
@levarosbukta: Csak azt nem értem, hogyan juthattak a telefonszámhoz, mikor a kártya vásárlásakor kikötöttem, hogy ne jelenjen meg a telefonkönyvben, magyarul ,,titkos szám,, lenne, de ettől függetlenül minden egyes alkalomkor mikor a fütyisz valamit rendez felhívnak a részvételre...
Mondjuk a szavazás előtt is csörög a teló, számomra ismeretlen szám, de ugye ,,ebből élek,, hát felveszem, erre mondja egy női hang, hogy szavazzak ,,nemmel,,, én meg mondom ,,részvétem,, rákérdez miért mondom ezt, én meg ,,hát azt hittem megmurdelt a hazugovics,, na seccperc alatt letette...Vissza akartam hívni a számot, a központ ,,ezen a számon előfizető nem kapcsolható,, ...
lampa laz
Ez a faß tuskó akkora barom, ha megszólal sötétség borul az egész országra. És ez a csótány minősíti a miniszterelnököt is, mivel az ő közvetlen klotyópapír tekercséhez tartozik.
levarosbukta
@papa.49: Titkos szám? Ugyan! Hány éves vagy hogy még hiszel a mesében? :) :) Egyszer úgy hallottam, - lehet hogy nem igaz - ilyenkor ki van adva a szolgáltatóknak hogy x idő alatt y számra el kell küldeniük ezt és ezt a szövegű sms-t, vagy legtöbbször gépi hang mondja meg a frankót. Nem is kell nekik tudniuk a számodat, a szolgáltató szórásába meg beleestél. Ennyi!
Szókrakész
2006-ban is ezt kellett volna tenni, mikor VekkerViktor a Kossuth térre csődítette egy hosszútávú hugyozóversenyre a híveit!!!
Clavigo
De most tényleg ,,,nemzetyek,,,,,ez a hombárfejű kretén képvisel Benneteket ??
Janulusz
Mi mindenre lehet ugye használni egy rezsibunkót ?
lampa laz
@Warlord: jajjjjj, nem félsz a fertőzéstől? Ennek olyan lehet a nyála mint a komodói varánuszé... Ez a dolgot gondold át még egyszer.
Warlord
@lampa laz: Képletesen értettem. Úgy sem merne odajönni. Holnap valami sötét, zárt pincében remegve, a bringással összebújva, nyáladzva várják a balhé végét.
Warlord
TISZTELT PROPELLER! HOVÁ TÜNTEK EL NYOMTALANUL A ROGÁNRÓL FELRAKOTT BEKÜLDÉSEIM??? CSAK NEM CENZÚRA??
lampa laz
@Warlord: remélem olyan jól sikerül majd a füttykoncert, h ezek a rohadékok félelmükbe a nyálukba fulladnak bele a pince mélyén.
Clavigo
Végig néztem a h.sz.-kat...Vazzzze,,,holnap mindenkit begyűjtet ez a sertésfejű Marha..
nevemnick
Röhej, hogy ezt az ,,embert" mi mindenre fel tudják használni. Ha kell csökkent, ha kell emel, ha kell fenyegetőzik, ha kell szólnak neki, hogy elfogyott a wc-papír...
Warlord
@lampa laz: Remélem nem csak fütty, hanem sutty is lesz.
lampa laz
@Warlord: nagyon megérdemelnék, mert addig nem hiszik el, h az embereknek elege van már belőlük.
Clavigo
ez a vágómarha a fitymasz--alelnök,,,,,,,,,,,,,,Vazzzze,,hogy nézhet ki az Elnök,,,?
papa.49
@levarosbukta: Sajnos én még abban nőttem fel,hogy az adott szó annyit ér mint az aláírás, tudod sokszor ráfizettem már erre, de már nem tudok, sőt nem is akarok megváltozni...
dr. prédikátor
Te nyomorult rezsimarha!!! Mi az anyád retkes3.14 csáját fenyegetőzöl te geci!!!remélem valaki beveri azt a zsíros pofádat egyszer te teleszart térdzokni!!!
Manhattan
Pedig én készülődök! Viszek füldugót. )
Jozefina
Német szilárd fidesz-kdnp módra védi a demokráciát és a szólásszabadságot!!! Trógerek vagytok mind!!! Takarodjatok el mielőtt a népharag elfütyül benneteket!!!
Borsodi
Ha kifütyülöd a focista amnéziás diktátort megleszel büntetve,ha tapsolsz ki leszel tüntetve.Kővel dobálni lehet? Chaucescut is ünnepelni kellett és tapsolni a beszéde alatt.
Pálinkafőző Rézüst
Az értelem minimális szintjét sem birtokló rezsigeci fenyegetőzik??? nanemááááááááááá... :)))))
papa.49
Most megebédelek, és beülök a kocsiba, és elmegyek ,,SÍPOLNI,, a Kossuth térre!!!
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Miért ne? Egy olyan országban ahol a most tíz éve a randalírozókat megfékező rendőröket minimum leszerelték, a fütyülésért a vezír ellen legalább akasztás jár!
karma1
Ennyi rendore van orbannak meg a rezsoszilardnak??? Ezer futyulosre minimum 2000 rendor kell...
Es a tobbi helyen marad rendor???
Egyebkent valahova le van irva, hogy tilos a futyules???
Ezt most tokkomolyan kerdeztem,...
Ha ket ujjal futyulok, akkor mit vesznek el tolem? Az ujjaimat?
egyvandor
Nos kik is alkotják rákosi utódpártját? A rendszer alattomosan sok cikcakkal visszatért Gorbán és nertársai személyében.
cs.n.
Erőszak, vér fog folyni, stb. Ilyenekkel riogatnak. Ja, biztos fogják a sípjukat, aztán fütyülés helyett beverik vele minden arra járó fejét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.