Az LMP volt társelnöke szerint a DK olyan kultúrát testesít meg, ami összeegyeztethetetlen a demokratikus értékrenddel. A jobboldali hetilapnak arról is beszélt, miért állapodott meg az LMP a Fidesszel az új alkotmánybírákról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Siffer te ganaj áruló! Miért nem húzol már el a 3.14 csába??? te már egy levitézlett politikai senki vagy!!!Miért pofázol még mindíg a politikába???Takarodj már el!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Siffer te ganaj áruló! Miért nem húzol már el a 3.14 csába??? te már egy levitézlett politikai senki vagy!!!Miért pofázol még mindíg a politikába???Takarodj már el!!!
nyanya001
Egy politikai prostituált fogja be a mocskos pofáját !
Mobil123
Na előkerült az orbán ügyvédje megint.
Zeta
Mondja ezt a haza megmentője ,átjátszva mindent ,hogy kiszolgálja a Fideszt, a demokrácia fátyla mögé bújva, azt kijátszva. Gratulálok!
nemfideszes
Schifferék ráevezve a fityesz farvizére, egy kis "gyurcsányozással" próbálják növelni a párt népszerűségét. Szánalmas.
bencemacska
Most milyen minőségében nyilatkozott?
Ő nem lesz kitiltva a parlamentből, demokratikussss szalonna et???
prime777
Nem úgy volt,hogy ez a pali kilép a politikából?
Kedveltem őt,mert jól látott meg bizonyos dolgokat és volt is esze hozzá.
De most már tényleg húzzon el!
Egyre jobban úgy néz ki,hogy az összes kis sallang párt ami a fidesz mellett van tényleg csak azért létezik,hogy felvegyék a tagok azt a havi 400-500 ezret.
Tehát,hogy a parlamentben legyenek.
Persze egyik sem fog össze a másikkal,tehát abban egyik sem érdekelt,hogy a fideszt eltakarítsa ,és mondjuk 7.5 millió embernek felmutassanak valami alternatívát.
Csak játsszák az eszüket,hogy ki a nagyobb becsületesség mintaképe.
Hányok tőlük.
grincss
Schiffer - Szakasits András a besúgó, feljelentő g.ci!
Egy kártékony ártány!
(Nna, mindjárt kapunk Bélától)
Béla333
Itt is tapasztalható az az ortodox DK-s gyűlölködés, amiről Schiffer isnyilatkozott és amiről Bartus is írt:

"Fanatikus hívei egy demokratikus politikusnak és pártnak nincsenek. Egy demokratikus politikusnak naponta meg kell küzdenie az elfogadásért, egy demokratikus párt létformája az állandó vita, a vélemények és a gondolatok szabad áramlása. Gyurcsány és a DK nem ilyen, hanem tekintélyelvű párt benyomását kelti. Megigazulhatnak a fanatikusok egymás közt a szektán belül, hogy aki bármilyen kétséget megfogalmaz, az „gyurcsányfóbiás”, de minimum ellenség, bomlasztó és kártékony. De az ilyen szekták nem szoktak nőni."
hvg.hu/itthon/20161130_schiffer_andras_demokrata_interju

Ezekkel összefogni képtelenség! Csak a tömény gyűlölködés, a személyeskedésen kívül nincs egy értelmes hozzászólásuk!
Béla333
Ugyanebből a cikkből:
"Gyurcsánynak az is elég, ha az Orbán-rendszer egyedüli jelentős ellenzéke marad, és így elvergődik Orbánnal együtt választásról választásra, miközben kedvenc hobbiját, a politikát űzi.
A baj az, hogy eközben a riválisok legyőzésére fordítja erejét, megsemmisíti a civil kezdeményezéseket. Ezért már nem csupán arról van szó, hogy visszatekintve úgy tűnik, a szép szólamok csak megtévesztésül szolgáltak, politikai érdekeket lepleztek, és ennek az embernek egyetlen szavát sem szabad komolyan venni. A helyzet az, hogy ma egy valódi ellenzék legkeményebb ellenfele nem Orbán, hanem Gyurcsány lenne, aki mindent megtenne, hogy eltiporjon egy alternatív kezdeményezést."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Nem is együttműködni akar a DK, hanem eltiporni mindenkit, aki nem a Gyurcsányt imádja!
Szókrakész
"a DK olyan kultúrát testesít meg, ami összeegyeztethetetlen a demokratikus értékrenddel."

Tökéletesen igaza van!!!

Attól hogy a demokratikus szóval takaróznak, még nem lesznek demokratikusak.
Béla333
Azért utálják az LMP-t meg így Schiffert, mert tükröt tart elébük és bizony nem tetszik amit látnak benne.:
"Nem az a probléma, hogy a különböző pártok nem értenek egyet, mert ez a demokrácia hajtóereje. A szélsőségesek viszont képtelenek arra, hogy ütköztessék a véleményüket, nézeteik sincsenek, vak hitek mozgatják őket és egyszerűen meg akarnak semmisíteni mindenkit, aki az útjukat keresztezi - jelentette ki Schiffer András."
Idézet a cikkből!

Ha valaki visszaolvassa a beírásokat a mocskolódáson kívül más nem tud a DK-sokból kijönni!
Béla333
@eszegfu: 17.51
Miért nem győztök meg (ne engem, talán a többi komment olvasót) hogy képesek vagytok a kultúrált vitára, nem csak a személyeskedő mocskolódás az, ami a DK híveket jellemzi?!
Olvasd vissza az ide beírókat!
Egyetlen normális hozzászólás nincs, ellenben a mocskolódás az megy ezerrel!
A demokrácia jegyében...
grincss
@eszegfu: Nem kell őt figyelembe venni, mert provokátor, troll! :-)
Jozefina
Schiffer maga agyűlölet forrása!! Arról nem beszélve, hogy kétszínű, hazug, elárulja az LMP tagságát is. Kíváncsi lennék, hogy az LMP-nek egyáltalán van-e tagsága, vagy csak pár szimpatizáns a vezetők családi és baráti köréből.
Pálinkafőző Rézüst
Sifi megzakkant. Mindig labilis volt idegileg. Ennyi a történet, nincs itt semmi látnivaló...:)
Béla333
". Sok vitám volt saját olvasótáborunk Gyurcsány-imádóival is, könyörögvén nekik, hogy ne emberben bízzanak, hanem az igazságban, és az embert az igazsághoz mérjék minden esetben. Ne legyenek elvakultak, ne legyenek bálványimádók, mert ezzel ártanak legtöbbet annak, akit bálványoznak. Politikusból nem szabad celebet csinálni, mert az életveszélyes. Rá nézve is. Mindig nevetségesnek tartottam azokat a véleményeket, amikor az “ellenséghez pártolással” vádoltak meg, mert kritizálni mertem a bálványt, s ennél már csak az nevetségesebb, amikor azt olvasom némely bálványimádótól, hogy megváltoztam előnyömre, mert valamiben egyetértettem az imádott személlyel. Azt nem tudják elképzelni, hogy én nem változom, azonos értékrenddel ítélek, és ennek az értékrendnek néha megfelel, néha nem felel meg egy konkrét helyzet.
A köztünk levő különbség abban áll, hogy én a rosszra azt mondom, hogy rossz, és azért érdemes odafigyelni arra, mert a jóra viszont azt mondom, hogy jó. Ők viszont a rosszra és a jóra egyaránt azt mondják, hogy jó. Ezért a véleményük egy fabatkát nem ér."
nepszava.com/2013/09/velemeny/bartus-laszlo-megint-a-gyurcsany.html

Szemmel láthatóan a DK-sok leragadtak a személyeskedő mocskolódásnál.
Olyanok mint a Fideszesek!
quadrocopter
@Béla333: Nehogy már megsajnáld magad "Bénám" egy szarházi, ótvar, fideszbarát gyülekezet volt vezére, aki elhagyta a karámot, mert nem bírta a szagotokat, miért is taposott le?
Bringás
Érdekes! Ha egy libsi gondolkodni kezd, vagy hülye, vagy áruló lesz a neve!
Ezek vagytok seggfejek!
Béla333
"Gyurcsány elvakult hívei által agyongyalázott Amerikai Népszava és szerény személyem mindössze annyit tett, hogy kitartott Gyurcsány Ferenc elvei mellett, és azokat időnként megpróbálta számon kérni rajta. De Gyurcsány és a Demokratikus Koalíció nem tartotta magát ezekhez az elvekhez. S ami a legszörnyűbb, hogy az események azóta arra utalnak, hogy az Orbán-rendszer megdöntésével szemben elsőbbséget élvezett Gyurcsány taktikai elképzelése, hogy személyét és pártját a baloldal vezető erejévé tegye, riválisait maga alá kényszerítse."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Szerintem a jelek szerint nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Demokratikus Koalíció a magyarországi demokrácia elárulója, egy mocskos, párbeszédre képtelen alakulat!
Remélem a Fidesszel közösen tűnnek el a süllyesztőben!
eszegfu
@grincss: 18:06 Én biztos, hogy "lapozok", még akkor is, ha megszólit! Egyébként ez a Bartus, akitől állandóan idéz, az Amerikai Népszava tulajdonosa, moderátora, ujságirója, aki többek között ezt is irta: "ez az ujság az amerikai és nyugati magyaroké" (nem biztos, hogy pontos az idézet!), mégis a M.o-n élő magyarokról szól... hát, ha nem a miénk, akkor miről is beszél?! Meg ilyesmit is ir moderátorként: "ha valaki kiáll Gyurcsány Ferenc tisztességes megnyilvánulása mellett, az én vagyok, de utálok mindenféle bálványimádást..." meg "nálam nincs kettősmérce". Szerinted ezekre miért nem hivatkozik?!
Béla333
Mindenféle zöld szörnyekre teljesen igaz:

" Megigazulhatnak a fanatikusok egymás közt a szektán belül, hogy aki bármilyen kétséget megfogalmaz, az „gyurcsányfóbiás”, de minimum ellenség, bomlasztó és kártékony."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Biztatgassátok csak egymást, hogy ami ti tesztek, az a demokrácia.
Senki nem hiszi el rajtatok kívül, ezért elkel egymás dícsérgetése, biztatása!
Fanatikus ostobák!
bencemacska
@eszegfu: Szerinted Bartus miért ment el, és miért nem mer hazajönni?
Én egy időben olvastam az újságját, aztán rájöttem, hogy a sértődöttség jön csak ki belőle!!!
quadrocopter
@Béla333: Ne szenvedj "Bénám" Lmp-s kamuflázs alatt egy fideszbérenc köhög a DK-ra, elvége a gengszter Orbán is csak Gyurcsánytól tart, mert a Jobbikot kivégzi még 2018 előtt.
eszegfu
@bencemacska: Igazad lehet! Eddig én még nem jutottam el...csak mostanában olvastam 1-1 véleményt és a reagálásokat.
bencemacska
Én úgy emlékszem egy héttel ezelőtt még zöldnek hirdette magát az LMP. Tévedek?
Hallotta valaki, hogy milyen színre váltottak???
Béla333
"Gyurcsány igazi arca akkor nyilvánul majd meg, amikor megjelenik egy olyan hiteles ember ezen az oldalon, akinek tömegbefolyása lesz. Akkor kell majd megnézni, micsoda élet-halál küzdelmet indít ellene a DK elnöke. Orbán nem zavarja annyira, mert az ő kiszemelt pozícióját nem Orbán veszélyezteti. Mindenesetre az sokat elárul, hogy a fanatikus tábor nem nő, az Orbán-rendszert ellenzők tömegei nem állnak mellé, és párt nélkül vannak. A magyar azért nem lázad, mert nem látja, hogy a lázadása után mi jönne. Gyurcsány és a DK nem alternatíva számára. És ezt jól látja."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Hazudjatok magatoknak, az ország normális felét úgysem tudjátok becsapni!
Egy mocskolódó, párbeszédre képtelen banda vagytok!
Egy célja van csak a főnökötöknek: minden normális kezdeményezést megbénítani "ezen" az oldalon, hogy csak Gyurcsány maradjon Orbánnal szemben!
A demokrácia elárulója a DK-s bagázs és áruló az is, akik ezeknek a szekerét tolja!
Együtt kell a jelek szerint elpusztulniuk a Fidesszel, hiszen egymást éltetik!
grincss
@eszegfu: Bartust immár 5-6 éve olvas(tam)om, de rájöttem, h Bayer és Bencsik az ő szintje!
Egyébként azt gondolom, h nem ő a tulajdonos, esetleg csak társ!
Bélának ő az origó, így nincs mit kezdeni vele! :-)
eszegfu
@quadrocopter: 18:49 Miért akarod kizökkenteni a demokratát a "szenvedéséből", meg abból a "fanatikusan ostoba" LMP-s imádatából?!:) Nem szép dolog...:)
Béla333
". Mindig nevetségesnek tartottam azokat a véleményeket, amikor az “ellenséghez pártolással” vádoltak meg, mert kritizálni mertem a bálványt, s ennél már csak az nevetségesebb, amikor azt olvasom némely bálványimádótól, hogy megváltoztam előnyömre, mert valamiben egyetértettem az imádott személlyel."
nepszava.com/2013/09/velemeny/bartus-laszlo-megint-a-gyurcsany.html

Ez a DK szint, szinvonal. Semmi érdemi ellenvetés nincs, észbeli cáfolat (mert nem is lehet), csak a másik személyének a mocskolása, ami a DK-sok szintje!
quadrocopter
@eszegfu: "Bénámnak" mindegy, hogy ki, milyen színű, egy a lényeg, gyűlölje Gyurcsányt és máris megvan a közös hang.
Beteg a faszi, "nem kicsit - nagyon!"
eszegfu
@grincss: A honlapjukon láttam, hogy ő a "mindenes"... de lehet, hogy ezzel csak a saját ázsióját akarta növelni. Egyébként nagyon találó megfogalmazás az utolsó mondatod!:))
Szókrakész
@grincss: Ezen az alapon az összes pártot ekézhetjük.
MINDET!
Nem CSAK a fideszt.
Nem CSAK az mszp-t.
Furcsán Feri (rokoni)kapcsolatai se kutyák.
bencemacska
@eszegfu: ma, 19:00
De ha átnézünk rajta, csak megüti a gut.mann!!!-:)))
Lepényleső
Talán mert az egészséges lelkületű emberek az árulókat kevésbé tolerálják?
grincss
@Szókrakész: Ha ilyen penge vagy, beszélnél a ROKONOKRÓL?
Ne "aprózz", mert az nem rokon!
Lássuk! :-)
Béla333
"Azért nincsenek az ellenzéknek támogatói, mert a lakosok, ha nem tudják is, érzik: a baloldali pártelit, médiaelit, kulturális elit azt várja, hogy Orbán megbukjon, és minden ott folytatódjon, ahol abbamaradt. Jönnek vissza a “mieink”, és megint jön a kivételezés, dől a pénz a központi utasítások szerint, kapjuk az állásokat, a protekcióra épülő lehetőségeket, a megrendeléseket, az állami hirdetőket. Szolgáljuk a pártot a sajtóban, mert a párt utasítja az állami cégeket, hány százmillióért hirdessenek a médiumunkban. Nem csoda, hogy ez a sajtó nem tud szabad lenni, és a “párttal” együtt sunnyogva várja a régi világ visszatérését. Ezek nem szeretik, ha valaki a baloldalt is kritizálni meri, és rontja a zsebük esélyeit. Na, erre a korrupt működésre és bandára nincs szükség, erre mondtak az emberek nemet."
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-ut-a-bukashoz.html

Mindenki olvashatja a DK-val és az ellenzékkel kapcsolatos teljesen jogos aggályokat, erre csak annyit érezni:
Eddig a Fidesz lopott, most már a ma bandánk jönne a további lopkodásra!
De senkinek nem kell börtönbe vonulni, ezt megüzente már Gyurcsány mester a Fidesznek és a korrupt politikusi "elit"-nek! Csak végre had jöjjenek már ők!
Kiürült a kassza!
quadrocopter
@Béla333: Szar ügy, hogy nem fértek a Nagy Pénzhez, mi, "Bénám"?
Béla333
Ha ilyen minden DK-s, ilyen a gondolkodásuk, mint amilyet az ide beírogató fanatikusoktól olvashatunk, akkor talán ki lehet jelenteni, hogy a DK-val bármiféle párbeszéd teljesen reménytelen!
Olyanok, mint a másik oldalon a Fidesz!
Remélem oda is kerül mindkettő, ahová való: a történelem szemétdombjára!
Szókrakész
@Béla333: Tényleg!
A legundorítóbb a Furcsán Feri üzenete volt.
Az összes politikus egy alom. Szabadvakoló mind.
És szabadvakoló szabadvakolónak nem árthat.

Csak a leosztás miatt megy a dominanciaharc.
Pálinkafőző Rézüst
@Béla333: "De senkinek nem kell börtönbe vonulni, ezt megüzente már Gyurcsány mester a Fidesznek és a korrupt politikusi "elit"-nek! "
Ezt hol üzente, mondta, írta Gyurcsány mester??? Ha tudod, (gondolom tudod, azért írtad) idézd ide lécci,komolyan érdekel!!
Béla333
@Szókrakész: 19.25
Azért kíváncsi lennék, hogy kinek szólt Gyurcsány üzenete és kinek a nevében állított ki ilyen biankó csekket?:

"Gyurcsány új összefogást sürget a demokratikus rendszerváltás érdekében
Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni – mondta."
propeller.hu/itthon/3248063-gyurcsany-uj-osszefogast-surget-demokratikus-rendszervaltas-erdekeben?all#c1727456

Honnan van bátorsága az igazságszolgáltatás helyett ilyet nyilatkozni?
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 19.31
Nem vagyok ilyen gyors, a két beírás elkerülte egymást!
De legalább elolvashatod, ha akarod!
Szókrakész
@Béla333: Gondolom azért mert Polt őt is hűen fogja szolgálni.
Akarom írni, hűen szolgálná.

Csak az a fránya 5%-os küszöb ne lenne.
Béla333
@Szókrakész: 19.35
Polt alapvetően a Fidesz embere, de azért hárít a másik oldali disznóságoknak is.
Sajnos a NOL arhívum eltűnt (biztos, hogy valahol ha másnak nem a rendőrségnek elérhető!), de azért remélem senki nem gondolja, hogy Révész Sándor ide idézett cikke valódi:

"nol.hu/belfold/partkecske__kozkaposzta
„Polt Péter ciklusának üzenete az volt, hogy megfelelő politikai háttérrel mindent meg lehet úszni.” Ez az üzenet „bizonyosan bátorítólag hatott azokra, akik az elmúlt nyolc évben dézsmálták a közpénzeinket”. „„A Polt-ciklus hatása tovább él abban a látszatban, hogy a korrupció a politikai térnek azt a részét jellemzi csupán, amely nem tudta általánosan megszervezni a büntetlenségét. E látszat kedvezményezettjei mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a korrupció elleni háborgás és fellépés ne normatív, hanem szelektív legyen, s a politikai harc szempontjai alá rendelődjön."

S ha megnézzük, valóban nálunk csak politikusi bűncselekmény van, de elkövető, az nincs!
Béla333
@Béla333: 19.40
...Révész Sándor ide idézett cikke NEM valódi...
papa.49
@bencemacska: Én is olvastam egy ideig azt az újságot, sőt be is voltam regisztrálva, aztán hamar rájöttem arra amit írtál. és még a gépről is kitöröltem az egészet...
Szókrakész
Orbánt mindenki őrültnek tartja.
Mennyivel lenne jobb vetésforgó jelleggel újra egy másik őrültre bízni az országot.

Itt 2 tébolyda pozitív csatározik egymással.
Furcsán Feri csak egyben különbözik Orbántól.
Orbán még nem volt Charlie, cigány, szivárványos ratyi, migráncs, ...
De.
Mindkettő egy hatalomőrült, modern "messiás", ország- és világmegváltó "hazafi", ...
Szókrakész
@Béla333: Gondolod, hogy 40ezer oldalas jegyzőkönyvből ne jött volna össze egy pár év a Qrcsánynak?
Ezek egymás kezét mossák.
Béla333
A DK-ról és az MSZP-ről még egy gondolat:

". Ezek nem szeretik, ha valaki a baloldalt is kritizálni meri, és rontja a zsebük esélyeit. Na, erre a korrupt működésre és bandára nincs szükség, erre mondtak az emberek nemet. Mindenki látja, hogy azt várják, hogy felszabaduljanak nemcsak a másik maffia kiéheztetése, hanem a piac törvényei alól is. De akik nincsenek ebben az elitben, azoknak ez nem tetszik. Azok azt akarják, hogy ennek legyen vége. Aki eddig megtömte a zsebét, és nem tud megváltozni, az menjen el, kezdődjön egy új világ, és igazuk van. A korábbi pártkedvezményezettek összezárnak és megakadályoznak mindenkit, akik ezeken az érdekeken kívül állnak. Ezért nincs igazi radikális ellenzék. Aki nem áll be a korrupt társaság mögé a sorba, azt amortizálják. Jobban, mint a jobboldal. Ez a fő probléma, hogy a rendszerváltó demokratikus elit meghasonlott magával, korrupt lett, megrontotta a sok pénz."
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-ut-a-bukashoz.html

Ezek akarják újra ránk erőltetni magukat! A talpig becsületességükkel!
papa.49
@grincss: No és perelt???
Nem, tehát igaz volt az állítás!!!
Szókrakész
@Béla333: Hála Istennek, egyre többen látják át a dolgokat.
Ez az oldal egy a libsik megmaradt utolsó menedékei közül. a többi:HVG, 444,...
Csak figyelni kéne a világi eseményeket.
Ez a qrcsányos neolibsi rendszer megbukott.
A franciáknál Fillon is pont ezt a rendszert elhivatott lebombázni.
Az angolok a Brexittel detto ezt fejezték ki.
Az oroszok már régóta ez ellen küzdenek.
Az osztrákoknál is dec 4. után radikális változások jönnek.
Ébredeznek a skandinávok, a hollandok, a belgák.
A német még mindig a II. VH-s kollektív bűnösség terhe alatt kénytelenek élni, de már ott is beindult a dominósor.
Béla333
"Az MSZP nem azért bukott párt, mert a Fidesz legyőzte, hanem azért, mert egy olyan társadalmi-gazdasági modellt hozott létre a pártpénztárnoki rendszerével, amelynek következménye a fasiszta diktatúra lett. Ez a párt azóta semmit nem változott, azóta is a pártpénztárnoka és az általa kézben tartott pártelit irányítja, a pártpénztárnok bábja az elnöke, és a tragédiához vezető mentalitása is a régi. Mindezt átlengi annak gyanúja, hogy a két pártpénztárnok együttműködése nem ért véget, és az MSZP-t valójában a Fidesz irányítja. Jó esetben kettejük alkujának eredménye."
nepszava.com/2013/10/velemeny/bartus-laszlo-hazudjunk-hihetoen-elvtarsak.html/comment-page-1#comments

Ezt a pártot és a velük kötött szövetséget akarja ránk erőltetni a "demokrácia" jegyében a Gyurcsány (ex) MSZP elnök és miniszterelnök és az általa demokratikusnak tartott MSZP.
Korrupt, hazug szövetség, korrupt hazug banda!
grincss
@papa.49: Szerinte a perrel fenyegetés egy jópofa dolog, de, h pereljen, ahhoz beszari!
Ott bizonyíték(ok) voltak vele szemben!
Egy szemét sunyi, opportunista genyó alak!
Pálinkafőző Rézüst
"De senkinek nem kell börtönbe vonulni, ezt megüzente már Gyurcsány mester a Fidesznek és a korrupt politikusi "elit"-nek! "
Ezt hol üzente, mondta, írta Gyurcsány mester??? Ha tudod, (gondolom tudod, azért írtad) idézd ide lécci,komolyan érdekel!!
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 19.31
Nem vagyok ilyen gyors, a két beírás elkerülte egymást!
De legalább elolvashatod, ha akarod!
thumb_up replyVálasz

HOL lehet elolvasni??? Mint mondottam, tényleg érdekel!
Béla333
"A hülye is látja az Orbánnak felkínált alkut. Összekacsintanak vele, jelezve, hogy elfogadják a hamis legitimációt, nem kezdik ki a rendszer törvényességét. Eltűrnek minden megaláztatást, tudomásul veszik a pöcegödörben kijelölt helyüket. Cserébe várják a maguk és szűkebb holdudvaruk megélhetését. Orbán pedig tudomásul veszi az önkéntes kapitulációt, eljátssza a demokratikus bohózatot, és a számára szükséges mértékben megadja a lábánál doromboló ellenzéknek az ehhez szükséges feltételeket. Miközben leköpi és mélyen megveti őket. Ez az ellenzék arról szól, hogy elfogadta a totális vereséget, tudomásul veszi, hogy diktatúrában kell élnie, feladta az Orbán-rendszerrel való konfrontációt, és alázatosan tartja a markát a koncért a legitimációért cserébe. Közönséges árulók."
nepszava.com/2013/10/velemeny/bartus-laszlo-hazudjunk-hihetoen-elvtarsak.html/comment-page-1#comments

Elképesztő, hogy az összes DK-s fanatikus beírásban a személyeskedésen kívül nincs egy értelmes válasz. Hogy mindenki rosszul látja: a DK és az MSZP szövetsége, összeborulása nem a további bűnszövetség fennmaradását szeretné a Fidesszel, hanem az ország érdekét: a politikusi bűnözés, a korrupció felszámolását!
Mer erre semmi jel nem is mutat!
Béla333
@Pálinkafőző Rézüst: 20.23
Kissé zavaró, hogy nem tudod behívni a beidézett cikket!

propeller.hu/itthon/3248063-gyurcsany-uj-osszefogast-surget-demokratikus-rendszervaltas-erdekeben?all#c1727456
"Az összefogásban nyilvánvalóan lesz majd keserűség is, de senkinek sem kell nagy áldozatot hoznia, senkit nem fognak börtönbe vinni – mondta."
Béla333
". De az ellenzéki elit nem képes tolvajt kiáltani, mert lóg a zsebéből a saját rablott holmija. Ismerjük a szövegeket, hogy az miért nem volt lopás, de ezek senkit nem érdekelnek. Nevetséges, hogy egy kiépült fasiszta államban négy év alatt nem volt képes az ország értelmes része elkergetni saját ellenzéki vérszívóit, akik a nyakukon ülnek, és most ellenzék néven várják, hogy rájuk szavazzanak."
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-a-felcsuti-paraszt.html

Nagyon zavaró, hogy semmi értelmes indok nincs, hogy miért is akarnának újra hatalomba kerülni, mint az, hogy most már mi akarunk lopni?!?!
Lásd még szegény Keller meghurcoltatása azért, mert komolyan gondolta a Fidesz elszámoltatását! Budai ugyanez!
Maffia összefonódás a Fidesz és az MSZP/Gyurcsányék között!
nemfideszes
@Béla333: "Maffia összefonódás a Fidesz és az MSZP/Gyurcsányék között!"
:):):):) Mindezt azután hogy Schiffer lepaktált a fidesszel?!
Béla, Béla Te magad raktad fel az "i"-re a pontot.
Béla333
@nemfideszes: 13.55
Nem is gondoltam, hogy Bartus beidézett cikkeit megértse egy DK-s!
Ez a mondat meg különösen nehéznek bizonyul a jelek szerint:
"Maffia összefonódás a Fidesz és az MSZP/Gyurcsányék között! "

Nem baj, a lényeg, hogy a többség tudja, érti hogy ez mit is jelent!
Béla333
Idézet a cikkből:

"Nem az a probléma, hogy a különböző pártok nem értenek egyet, mert ez a demokrácia hajtóereje. A szélsőségesek viszont képtelenek arra, hogy ütköztessék a véleményüket, nézeteik sincsenek, vak hitek mozgatják őket és egyszerűen meg akarnak semmisíteni mindenkit, aki az útjukat keresztezi – jelentette ki Schiffer András."

Na ezek vagytok ti demokrata DK-sok...
nemfideszes
@Béla333: Ha Gyurcsány azzal kezdené az összefogást, hogy az összes olyan embert, aki valóban börtönbe való, börtönbe is csukatná ezen az oldalon, akkor a fidesz és a híveik éltetnék a megtisztulást, vagy ezerrel felpörgetnék a propagandát, mondván milyen emberek is vannak azon az oldalon? Lásd Öszödi beszéd. Ne légy már ennyire naiv!
Amúgy végig olvasva az oldalt, az események tükrében megint a csuti politikája, oszd meg és uralkodj, érvényesült. Sajnos mára olyan szintre süllyedt a közélet, hogy egy kövér Gyurcsányozás is elég a politikai előrelépéshez, legalább is nagyon sokan így gondolják.

Orbán 2007:
"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed”

Ilyen emberek ellen, akár tetszik akár nem (nekem sem) de Gyurcsány és Juhász Péter félékre van szükség. Aztán ha a csuti végleg el lett zavarva a politikából, és vissza lett állítva a demokratikus rend, akkor majd lehet vitatkozni azon, hogy ki is az érdemesebb az ország vezetésére. Ugyanis egy demokratikus rendszerben már könnyebb lesz leváltani az arra érdemtelen személyt, viszont odáig el is kéne jutni valahogy...
Béla333
@nemfideszes: 14.24
Nyilván a másik véglettel kell kezdeni - Gyurcsány szerint:
senkit nem kell börtönbe zárni, sem bűnöst, sem ártatlant. Majd Gyurcsány eldönti a bíróság helyett! Sőt! Legjobb, ha el is felejtjük azt az államadósság többszörösét kitevő pénzmennyiséget, amit - politikusainknak hála - kiszivattyúztak az országból.
Ezektől remélsz te korrektséget, független vizsgálatot, a demokrácia visszaállítását?
Vagy megtisztul a közélet, vagy minden marad a régiben. Pláne ha ők dönthetik el, hogy melyik politikustársuk bűnös, melyik nem az!
Ha kellő mennyiségű zsarolható anyagot tartanak egymásról, akkor nem mozdul itt semmi. Márpedig a korábbi évtizedek közös lopkodása alatt éppen elég anyagot gyűjthettek egymásról.
Így szerintem Gyurcsánnyal, DK-val és az MSZP-vel (és természetesen a Fidesszel) nem lesz itt megújulás, csak a zsákutcában való araszolgatás!
nemfideszes
@Béla333: Egyrészről igazad is van, meg nem is. Nyilván nem Gyurcsány fogja eldönteni, hogy ki bűnös és ki ártatlan. A bíróságok (legalább is a többsége), mint utolsó "végvárak" jelenleg is függetlenül működnek. Gyurcsány inkább a karaktergyilkosságra gondolt, mint mára a politikában intézményesített rendszerre.Amúgy Gyurcsány Öszödön el akarta indítani, első körben a párton belül, a megtisztulást... és látod mi lett belőle. De ezt már a múltkor megvitattuk.
Igen, mindenkori politikusaink iszonyú mennyiségű pénzeket toltak ki külföldi bankszámlákra az elmúlt 25 évben, de főleg most a fidesz alatt. És igen, rengeteg anyagot tarthatnak egymásról, de főleg a fidesz, aki egyrészt a 2/3-al sem hozta nyilvánosságra az ügynök aktákat (vajon miért), másrészt a titkosszolgálatokat saját pártpolitikai céljaira használja.
Úgy gondolod, hogy Schiffer lenne a legalkalmasabb személy arra, hogy mindezen változtasson? Schiffer a zsarolható felmenőkkel, Schiffer aki beperelte Gyurcsányt Sukoró miatt, csak hogy hátha neki is leesik valami az asztalról az csuti és Gyurcsány csatájából?
Schiffer aki továbbra is háttérből irányítja a pártot, és köt politikai alkukat a fidesszel miközben neki is csak "gyurcsányozásra" futja. Schiffer aki az LMP-ben szegény Hadházyra Ákosra osztotta Keller, Budai szerepét?
Szóval ugyan úgy nem a szívem csücske Gyurcsány, ahogy a csuti sem, mert ugyan olyan megosztó személyiség, de jelenleg sajnos ő a legjobb "fegyver" a csuti ellen.
Arról nem is beszélve, hogy vannak prioritások. Úgy gondolom a demokrácia, ezen belül is bizonyos intézmények függetlenségének helyreállítása elsőbbséget élvez, mint a lopásokért történő elszámoltatás. Már csak azért is, mert ez utóbbira csak akkor van esély ha lesz végre független ügyészségünk. Ez pedig szimplán "gyurcsányozással" nem fog végbe menni, csak a csuti és bandájának elzavarásával.
szaboria1
Csak nem sok lóvét kell fizetnie Gyurcsánynak a rágalmazásárt és így próbálja az embereket félre vezetni.
Béla333
@nemfideszes: 16.05
Hiába független a bíróság, ha oda el sem jutnak az ügyek! Ugyanis Polt azokban az ügyekben, amelyekben a politikusi "elit" érintett, (lehet hogy azért mert túl sokat tudnak egymásról, de.)mindkét irányba hárít.
Nem is indult politikusokat is érintő vizsgálat sem az olajszőkítéseknél, sem az autópálya felülszámlázásoknál, a Gripen és Alstom kenőpénzek ügyében, vagy a Fidesz-MSZP közös parkolótársaságai ügyében, de a Postabank, a K&H Kulcs ügy sem jutott el az igazságig.
Hogy Gyurcsány mit mondott a börtönbe kerülésről azt olvashattuk, hogy mire gondolt, azt meg most te próbálod belemagyarázni.
Nem hiszem, hogy Schiffer lenne a legalkalmasabb egy változtatásra, bár elég karakánul tudja képviselni az LMP elgondolását, de egy LMP vezette szakértői kormányt el tudnék képzelni. Akár Széll Bernadett vezetésével...
A demokratikus intézmények helyreállításához meg nem elég a szándék, sok esetben 2/3 nélkül nem fog menni! Így az alkotmánybíróság összetételének, működésének a megváltoztatásához is 2/3 kell. Ezért szerintem helyesen tette az LMP amit tett, minde mocskolódás ellenére. Majd az idő eldönti!
nemfideszes
@Béla333: A csutinak most már az AB-ban is 2/3-a van.
index.hu/belfold/2016/12/02/orban_kossuth_interju/
Köszönet az LMP-nek.
Béla333
@nemfideszes: 12.08
Nézd, ha igazságos lennél, még el is ismerném.
De először is ebben a 2 nappal ezelőtti alkotmánybírósági döntésben milyen arányban született döntés?
Az új bírók nyilván nem szavaztak, hiszen cca 2 hete lettek alkotmánybírók, így bben a döntésben még nem vehettek részt.
Vagy te mást tudsz?
Eddig milyen arányban voltak Fideszesek és u.n. "semlegesek" az alkotmánybírák között szerinted? Én úgy tudom 11-en voltak, ebből 7 Fideszes volt és 4 "semleges".
Az LMP-nek valóban köszönet jár, ha beválik a számításuk, és a 4 új alkotmánybíróval cca fele lesz a Fidesz kinevezett és a másik fele meg "semleges".
Ezzel valóban jól járt reményeim szerint az ország.
Te mire alapozod az adatodat?
Peller Anikó
Érdekes, hogy a debilnek látszó idióták szerint akkor jár jól az ország amikor a nem debilnek látszó az égbe dobálja a kalapját.
Béla333
Ezt a 2 nappal ezelőtti döntést még nem lehet az LMP nyakába varrni.
Várjatok még egy kicsit, vagy a sz@r passzírozással már nem tudtok egy percet sem várni?
Belső kényszer, vagy DK-s utasítás?
Nem bírtok egy jót ebédelni, ha nem rúgtok bele a másikba?
nemfideszes
@Béla333: "Ugyanis Polt azokban az ügyekben, amelyekben a politikusi "elit" érintett, (lehet hogy azért mert túl sokat tudnak egymásról, de.)mindkét irányba hárít."
Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan?! Hány koncepciós pert is indítottak az elmúlt 7 évben ellenzéki politikusok ellen?!
Az igaz, hogy a nagy ügyekben a fityesz és az MSZP is vastagon benne volt 2010 előtt. De azóta?! Csak a fidesz!
De nézzük csak a tényeket.
1. Fidesz 7 éve lopja szét az országot, sokkal pofátlanabbul és sokkal nagyobb mértékben mint bárki ezelőtt.
2. A lopás mellett fokozatosan leépíti a demokráciát, és szép lassan vezeti ki az országot az EU-ból.
3. A csuti eddig mindenkit átvert és kihasznált, számukra csak és kizárólag a hatalom megtartása a cél.
Mindezek ellenére az LMP egy kis politikai haszon reményében lepaktál velük és visszamutogatva szapulja az ellenzéket.Bravó! Ez biztos elhozza a változást! Mégis, hogy gondoltad? Az LMP egyedül, az 1-3% között mozgó támogatottságával?!
Mennyire hiteles az, aki azt hirdeti magáról, hogy egyik oldallal sem paktál le, mert ugye lehet más a politika, aztán az első adandó alkalommal szívességet tesz a csuti maffiának?!
Schiffer anno feljelentette Gyurcsányt, most miért is nem jelenti fel a csutit? Egyedül a gázmutyi csak 100 szorosa a Sukoró ügyben szereplő összegnél!
Ugyan már ember! Schiffernek először felnőtté kéne válnia!
europakavezo.blog.hu/2015/06/09/schiffer_alkalmatlanra_hisztizte_magat
panellproli
A levitézlett zsideszes rájött hogy kiesett a pénzes cici a szájából, így most máshonnan kell kinyalni a zsét
Béla333
@nemfideszes: 12.44
Nézd most nincs időm hosszas fejtegetésre.
Ha érdekel Polt helyzete, hogy hogyan, milyen politikai mocskosság után, akkor olvasd el ezt a 2 cikket.:
atlatszo.hu/2016/06/27/az-orban-rendszer-legfontosabb-pillere-polt-peter-legfobb-ugyesz-palyaive/
És:
atlatszo.hu/2016/09/19/gyulnek-a-csontvazak-polt-peter-szekrenyeben-igy-zullott-az-ugyeszseg-a-politika-kiszolgalojava/

Az olvasás előtt meg próbáld meg ezt a NOL megszűnése miatt már nem elérhető Révész Sándor cikk részletet elolvasni:
nol.hu/belfold/partkecske__kozkaposzta
Révész Sándor
„Polt Péter ciklusának üzenete az volt, hogy megfelelő politikai háttérrel mindent meg lehet úszni.” Ez az üzenet „bizonyosan bátorítólag hatott azokra, akik az elmúlt nyolc évben dézsmálták a közpénzeinket”. „„A Polt-ciklus hatása tovább él abban a látszatban, hogy a korrupció a politikai térnek azt a részét jellemzi csupán, amely nem tudta általánosan megszervezni a büntetlenségét. E látszat kedvezményezettjei mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a korrupció elleni háborgás és fellépés ne normatív, hanem szelektív legyen, s a politikai harc szempontjai alá rendelődjön."

A többire majd késöbb! Bocs!
nemfideszes
@Béla333: Kedves Bála! Ha valaki akkor az az LMP, de leginkább Schiffer volt az aki folyamatosan belerúgott az ellenzékbe! Nézd vissza az elmúlt évek híreit.
Az, hogy éppen ebben a döntésben volt-e szerepük azt nem tudom, de minek után a fidesz jelölte az újabb 4 embert feltételezhető (az eddigi tapasztalatok alapján), hogy ezek sem lesznek semlegesek. De legyen igazad, és tételezzük fel, hogy 2 semleges. Akkor a 9:6-os arány mért is jobb a 7:4-es aránynál? Nem azért kellene küzdeni, hogy ez az arány javuljon? Sőt, hogy ne is lehessen beszélni arányokról egy teljesen függetlenként működő szervezet esetében?!
Amúgy nem vagyok DK-s, és az LMP-ben van jó pár számomra is szimpatikus politikus, de ez a Schiffer?!
Béla333
@nemfideszes: 13.02
Nézz utána: ezt a 4 embert még tavasszal az LMp jelölte.
1 hónapja volt 7 Fideszes és 4 +semleges"
Ehhez jött most (reményeink szerint) 4 semleges,
így a 15fős testületben cca fele-fele arányban vannak most Fideszesek és "semlegesek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.