A Fidesz szerint az ellenzékre ahogy 2004-ben és 2010-ben, úgy most sem lehet számítani nemzeti ügyekben.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta, december 5-én lesz 12 éve, hogy megtörtént a gyűlöletkampánnyal kísért kettős állampolgárságról szóló népszavazás. Az akkori Gyurcsány-kormány a szocialistákkal és a liberálisokkal együtt elérte, hogy magyart magyar ellen fordítsanak, a választópolgárokat félrevezették, a külhoni magyarságot pedig megbocsáthatatlanul megsebezték – fogalmazott.

A kommunikációs igazgató felidézte, hogy a 2010-ben megalakult Országgyűlés első döntése volt, hogy ezt sebet orvosolja, ezért elfogadta a kedvezményes honosításról szóló törvényt.

"Gyurcsány és sok szocialista még akkor sem volt hajlandó e nemzeti ügy mellé állni, ahogy Vona Gábor sem, ő részt sem vett a szavazáson. Az ellenzékre, ahogy 2004-ben, 2010-ben, úgy most sem lehet számítani nemzeti ügyekben. Együtt utasítják el a magyar embereket segítő adócsökkentéseket és az alkotmánymódosítást is, amellyel megtilthattuk volna a migránsok betelepítését" – olvasható a Fidesz közleményében.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nos, melyek azok a bizonyos "nemzethy ügyek" ? Pharaon "professzor", esetleg Mészáros hányingere a töménytelen pénztől, vagy Rogár-Tróger csodás gazdagodása, esetleg mindenáron elkerülni az unó figyelő szemeit?
Lehet húzni anyátokba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Grafix69
Nemzeti Szocialista ügyekben remélem nem is lehet számítani rájuk .
Zeta
A hon ,meg nem számíthat a fideszre!
nevemnick
,,...magyart magyar ellen fordítsanak, a választópolgárokat félrevezették..."

Miről beszélsz te suttyant?
Melyik pártocska nem vett részt a 2002-2010 közötti időszakban a parlamenti üléseken? Melyik választásokat elbukott pártvezér golyózott be és fordította szembe a magyar embereket? Legfőképp, mit tettetek az elmúlt hat év alatt?

Erről regélj suttyomka!
Nessy
Legyenek kettős állampolgárok, de ne legyen joguk a partvonalról dönteni a mi életünkről!
hagyjuk már ezt a kvóta ügyet. Többszörösét "fogadták be" jó pénzért, amit még kamatostól ki is kell majd fizetni a költségvetésből.
Alkotmány nincs, ergo nincs mit módosítani. A többször módosított Alaptörvényhez meg eddig sem kérdeztek meg bennünket, akkor most mire volt jó 17 milliárd ablakon kidobása? ( Volt, aki aláállt az ablaknak?)
Eriksson
Az ellenzékre sosem lehetett számítani, ez már magyar virtus. Mindegy, hogy éppen kiket kell ellenezni.
Nessy
@Eriksson: Ezért bájos, amikor pont a FIDESZ nyaff - nyaffol!
nyanya001
A nemzeti ki mit lop Kft meg a nemzeti mutyi mint a trafikok, földmutyik, kettős állampolgárság
biznisz stb. ezekben biztos nem.
solidedge
Nos ezért nem szabad megengedni, hogy a Fidesz kezében összpontosuljon a kommunikáció. Csak az ordas hazugságok dőlnek belőlük. A nemzettel szemben jelenleg a Fidesz-KDNP megy, Bukásuk után remélem visszatalálunk Európába. A rendszerváltást taposták a sárba, remélem megbűnhődnek érte.
Grafix69
A módszer váltáskor meglévő állam tartozása a nyugat felé 20 milliárd dollár volt. Aki tud számolni átválthatja a jelenlegi illetve az akkori tartozást . A jelenlegi kb 25000 milliárd forint.
Érdekesség képen az USA jelenlegi adóssága 19500 milliárd dollár,DOLLÁR. Tulajdonképpen el lehet mondani , hogy a 20 milliárd dollár nagyon csekély összeg egy 10 milliós országnak az 1988-89 években. Egyszerűen arról van szó, hogy az akkori párt katonák , vezető beosztású emberek , privatizációs ideológiai alapon , zsebből szebbe megalapozták a Magyar gazdaság totális kirablását, a korrupció totális megteremtését . Az éppen regnáló kapitalista áttérést az ország csak kamu államokkal és kamu politikusokkal vészelte át , mivel olyan mértékben szolgáltatta ki a Magyar energetikát , kereskedelmi, élelmiszeripari , ipari létesítményeket, bankokat a nyugati érdekeknek ( pénzért zsebbe) , hogy a polgárokat a munkanélküliségbe , létbizonytalanságba , relatíve nyomorba kényszerítette. Nyilván nem bal vagy jobb oldali pártok munkája ez ,inkább hazaáruló tolvaj embereké akik meglátták a haszonszerzésnek eme formáját amit privatizáció néven törvénybe is foglaltak. Az nyilvánvaló ,hogy a most kialakult helyzetet a FIDESZ a saját harácsolására használja fel. Az Európai Unióba csatlakozás ilyen értelembe még jobb lehetőséget teremtettek a lopásra . Azért arra kíváncsi leszek , hova vezet mind ez , mert minden épeszű ember aki teheti elmegy Magyarországról , ha emberi módon szeretne élni. Megjegyzés : Nem ollóztam sehonnan, a saját gondolataimat osztottam meg itt.
quadrocopter
Nos, melyek azok a bizonyos "nemzethy ügyek" ? Pharaon "professzor", esetleg Mészáros hányingere a töménytelen pénztől, vagy Rogár-Tróger csodás gazdagodása, esetleg mindenáron elkerülni az unó figyelő szemeit?
Lehet húzni anyátokba!
Yoda69
En ugy latom a fideSS az aki magyart magyar ellen forditott (gyakran meg csaladon belul is). Megosztotta a tarsadalmi retegeket, es elarulta a hazat, amikor penzert allampolgarsagot adott bunozoknek, vagy vizumot terroristaknak.
Ezekutan alaptalan amit a fideSS allit a kozlemenyben.
magyarbakancs
"Fidesz: az ellenzékre nem lehet számítani nemzeti ügyekben"
Mi a nemzeti ügy?
Mit nevezünk nemzeti ügynek?
Mért kell mindig összefogni?
Miért kell összefogni és kiért?
Mert ezek a hangzatos szlogenek mindig visszatérnek a jobboldali politikusoknál.
kakaósbögre
noshát minden ami a Fidesz szerint "nemzeti" minden tisztességes emberben azonnal bekapcsolja a vészcsengőt és erős viszolygást kelt.
laja70
Ez fordítva is igaz! A fidesz csak a 3,3 millió fideszes pártja és csakis azokat támogatja!
moareka
Az ellenzékkel lehet számítani, decsak olyan ügyben ami nem a ti önös érdekeiteket szolgálja, ez utóbbi volt a legtöbb...
Borsodi
A fidesz egyedül is képes tönkre tenni, el szegényíteni az egész országot.,ha meg segítség kell Kdnp ugrik.
kissé felnőttem
az emut 8 ba hányszor mentek ki a parlamentből, hányszor nem szavaztak ? fiuk mi is láttuk ? akkor még nem volt a sajtó sujtó Laci-bácsi Komoly ellenzék lenne ? lenne hasmenés rendesen. Mi ez most? sok lud győz , de vége lesz 5-10-15- év aztán más szelek fujnak. Emlék sem marad a tegnapról.
max a kastélyok ha el nem árverezik.
sziha
@kissé felnőttem: nekem is ez volt az elso gondolatom...
evacica
Jó édes anyátokat! Nektek mi a nemzeti ügy?! A lopás harácsolás, a nép butítás? Vagy még nagyobb nyomorba süllyeszteni a népet?! Mindenkivel összeveszni? Vagy az orbáni hazugságokra éljenezni? Hátigen ezt normális ember nem támogatja és az ellenzék sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.