Mivel magyarázza Mészáros Lőrinc, hogy cégének árbevétele gyorsabban nőtt az elmúlt tíz évben, mint az ezalatt világbirodalmat kiépítő Facebooké? A felcsúti polgármester szerint egyszerű a válasz: ő az okosabb.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Félanalfa Béla Gázriasztó Lőrincz gázórával lemérte a saját IQ-ját!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemfideszes
Mondja ezt az, aki még egy összetett mondatot sem volt képes kipréselni magából, soha a büdös életben. Már ha egyáltalán engedélyt kapott rá, hogy kinyithatja a pofáját.
nusika
..polgármester szerint egyszerű a válasz: ő az okosabb.""...ŐŐŐŐ tudta, hogy kinek a pénzét kezelje!!!
quadrocopter
Félanalfa Béla Gázriasztó Lőrincz gázórával lemérte a saját IQ-ját!
Peller Anikó
Ez a röfögő állat okosabb mint egy cukorhegy. Ez is valami.
Aki Én
Ez a válasz bizonyítja, hogy nem. Zuckerberg fiatalon, önerőből jutott oda, ahol van.
Amennyire tudni lehet a cégadatokból, 2010 előtt önerőből a csőd szélén állt.
Egyébként ő maga mondta, hogy orbán barátsága kellett a milliárdokhoz. Nem gondolom, hogy gondolkodó embernek vannak kétségei a vagyon eredetét illetően.
Így hát aztán sem tisztelni, sem elismerni való nincs benne.
Ludmilla
te szerencsétlen kis hülye...mit gondolsz,mi lesz,ha bukik a gazdád? Egyébként az okos ember szerény,nem kérkedik,főleg nem a lopott vagyonnal...az a közös,és visszaadod,te gyilkos
hetöndöe
Ilyen nagyívű kijelentésre még talán a Rákosi érában sem merte ragadtatni magát egy élet-halál ura helyi párttitkár.Most komolyan,van ennél még lejjebb?
Perwool
Az látható, hogy ez a síkhülye gázszerelő egy elektromos kisautót sem tudna elvezetni, nemhogy 8-10-20... vállalkozást !
Az a pali kb Németh Szilárd értelmi szintjén mozog
Addig egy senki volt amíg Orbán nem kezdte nyomatni neki az EU-s forrásokat.
2010 előtt nem tudta megvillantani tehetségét?
Amíg Mészáros jachtja hasítja a tengereket, Rogán helikoptere messze száll, addig a prolik boldogok.
Hajrá Fidesz!...
Hajrá Felcsút!...
F_Viktor
@Perwool: Irod:
"Addig egy senki volt amíg Orbán nem kezdte nyomatni neki az EU-s forrásokat."

Ezen kivul parancsba is kapja mire palyazzon, milyen cegeket vasaroljon.
Esze pedig, mint egy marek lepkenek, azt nem tudja nyilvantartani, hogy mely cegeknek tulajdonosa.
Perwool
@F_Viktor: Mészáros Lőrinc megmutathatná "közbe szerzések" nélkül a vállalkozói "zsenialitását"
nemkati
@Perwool: Eljön az az idő, amikor majd nem ő kapja a közbeszerzéseket. Akkor megmutathatja a zsenialitását. Azt meg nem tudni, hogy mennyire minőségi az a munka, amiket a cégei végeznek. Azt se lehet tudni, hogy ha nem ő nyeri ezeket a munkákat, hanem olyan vállalkozások, akik nem 0rbán strómanjai, rokonai és barátai, azok milyen munkát végeztek volna, merthogy azok nagyrészt már mind tönkrementek.
kisrigó
Atyaég! Hát igen, csak rá kell nézni, süt a szeméből az értelem! Pedig bizony ő mondta, hogy orbánnak és a jóistennek köszönheti a vagyonát! Nem baj lőrinc, jól áll neked a kapanyél a szádban!
Perwool
@nemkati: Mit mondott 2010-ben? "Magyarország a mai napon megerősítette a demokrácia melletti elkötelezettségét, helyét Európában és az Európai Unióban. " " A magyar emberek a mai napon megbuktatták a hatalommal visszaélő oligarchák rendszerét, és helyette megalapítottak egy új rendszert: a nemzeti együttműködés rendszerét" " A magáncélokat, a magánérdekeket szolgáló, a magánhatalmat építő politika napjai ma leáldoztak, és nem fogjuk hagyni, hogy még egyszer visszatérjenek." Csak néhány mondat a múltból,amely ma kissé hamiskásnak tűnik...Mondhatnám orbitális hazugság!
RonaGyuri
Ebben az a szomorú, hogy nem csak ők, de milliós tételben a birkák is így gondolják! =))
Perwool
@Perwool: Na egy "NER" nélküli orbitális!
"A FIDESZ fennállása óta küzd a piacgazdaság minél szélesebb körű térhódításáért. Ahhoz azonban, a legnagyobb sajnálatunkra, nem vagyunk hajlandók asszisztálni, hogy néhány, a kormánypárt »húsosfazekához« közel álló hazai nagyvállalkozó az adófizetők pénzéből tollasodjon meg.”
(O.V. 1991. 11. 05.)
Perwool
@nemkati: Mellényomtam a fenti neked szól!

Ez nem az én napom-:))))))))))))))))))))
nemkati
@Perwool: Engem nem zavar, ha magaddal beszélgetsz. :)
Kvízkérdés: ki a legnagyobb szélkakas a magyar történelemben a honfoglalás óta?
Perwool
@nemkati: Mi a nyeremény???
Gyurc...őőőőőőő Orbán-:)))
nemkati
@Perwool: Felajánlhatok két használt bkk jegyet. Most csak ez van nálam. Egyébként végülis nyertél. :)
coni
Nem csak okosabb de szerényebb is Zuckerbergnél. Más kérdés, hogy ez utóbbi telefonos segítság és papír nélkül is tudja, hogy hány cége van.
Perwool
@nemkati: használt?? még jó, hogy bkk jegy és nem más-:))))))
telegdilaci
Menjél már a francba idióta,azzal a vaddisznó fejjel,te okosnak hiszed magad! hitvány hazug gazember! hol voltál 7-évvel ezelőtt,azt sem tudtuk hogy a világon vagy! ha megszólalsz kilóg a kapa a pofádból!
nemkati
@Perwool: Vajon milyen jegyre gondolhatsz? Mondjuk... öööö... bankjegyre? De van szintén két múlt szombati jegyem a Macskákra. A hangszóró, az már olyan snassz.
Perwool
@nemkati: öööö ha tudnád, hogy mire gondoltam...-:)))
Perwool
@nemkati: Kis kíváncsi! Mondjuk lyukas "lufi"...érthető voltam?
JAJMÁR
Nem! Nem lehet mindig mindent banális hülyéskedéssel elintézni! Ez már nem az a kategória ! fölháborító és szégyenteljes!
eugen4402
Uraim, egy nehézsúlyú profi bunyómeccset nem lehet az első menetben KO-val befejezni. Javasolnám Mészáros sporttársnak, hogy még 3 - 4 meneten keresztül az okosságot ne forszírozza... Talán előjöhetne azzal, hogy ő mennyivel szebb. Vonzó, lebilincselő arcával elnyerhetné a pontozóbírók szimpátiáját. ...Persze Pubi, okos vagy, csak ne figyelj oda, majd akire tartozik, az intézi...
F_Viktor
@Perwool: Irod:
"Mészáros Lőrinc megmutathatná "közbe szerzések" nélkül a vállalkozói "zsenialitását""

A szomoru az, hogy ez a fostroman az elkovetkezo kormany-bukta utan is elni fog, mint Marci Hevesen. Valahol Del-Kelet Azsia egy csendes szigeten.
Majd unalmaban ir egy konyvet, amelyben kifejti, hogyan gyozte le zsenialitasaval Zeckerberget (talan elotte utana jar ki is ez az ifju, mert most meg tuti osszekeveri valami kezmuves cukorka gyartoval).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.