Még korábban bejegyzett védjeggyel is tilos lenne vörös csillagos csomagolással árulni termékeket. „Az önkényuralmi jelképeknek kereskedelmi célból történő felhasználhatósága nem olyan jog, amely — a véleménynyilvánítás szabadságával ellentétben — magasabb rendű lenne az önkényuralmi jelképek tiltásához fűződő közérdeknél” – áll annak a friss törvényjavaslatnak az indoklásában, amit Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes jegyez.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Mondják ezt azok, akiknek a viselkedéseik és tetteik az ötvenes évek komcsijaira jellemzők. Lefogadom, hogy sarlóval borotválkoznak, és kalapáccsal verik a farkukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Mondják ezt azok, akiknek a viselkedéseik és tetteik az ötvenes évek komcsijaira jellemzők. Lefogadom, hogy sarlóval borotválkoznak, és kalapáccsal verik a farkukat.
Sziszifusz
Mint már oly sokszor, ilyen és ehhez hasonló hülyeségekkel terelik a figyelmet . Ellentétben a mai magyar viszonyokkal az, hogy egy sörös dobozon van e vörös csillag vagy nincs, sokad rangú kérdés. Ennek ellenére fontos problémának állítják be, (causa belli) témát adva az agymosottaknak .
RonaGyuri
Aljasság, trükközés és a tömény hülyeség

A mi derék jó Lázárunk ezt az igazi 3 in 1 –t valósítja meg a legújabb törvény-javaslatában

Na jó tegyük hozzá, hogy nem egyedül, a drága jó Tömjény Sónyi társaságában vezette elő a lex-Heinekent.
Mint ismert „A Heineken és az Igazi Csíki Sör romániai vitájában a magyar kormány és személy szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter az utóbbi támogatásáról” pampogott.
Most azaz tegnap benyújtották a T/14441 jelű javaslatukat a „az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú hasznosításának tilalmáról, valamint az ezzel összefüggő egyes törvények módosításáról”. Mely ezzel a bevezetéssel indul: „Az önkényuralmi jelképeknek kereskedelmi célból történ ő felhasználhatósága nem olyan jog, amely — a véleménynyilvánítás szabadságával ellentétben — magasabb rendű lenne az önkényuralmi jelképek tiltásához fűződő közérdeknél. Mindezekre tekintettel a hazai közrend és közerkölcs magasabb fokának elérése és védelme érdekében, a szükséges és arányos korlátozás követelményét szem előtt tartva az Országgyűlés a következő törvényt alkotja :”!
Mos hab is van a tortán, mert a javaslat 2. §-ában így intézkedik: „(1) A Kormány egyedi határozatával — teljes vagy részleges — felmentést adhat az . 1 . § (1 ) bekezdésében foglalt tilalom alól, ha a kérelmező bizonyítja, hogy az önkényuralmi jelkép használatához olyan különös méltánylást érdemlő magánérdeke fűződik, amely az önkényuralmi jelkép által érintett társadalmi csoport érzékenységét nem sérti, továbbá”!
Érted Wazze van ám kiskapu is az arra érdemes csókosoknak, no meg kellő nyomatékkal érvelőknek! Ahogy azt Arany a Fülemile -ben is megénekelte!
magyarbakancs
Minden jelkép önkényuralmi lehet nem?
Mert minden jelképhez valami tapad, vagy vér ,vagy pénz.
nemkati
@magyarbakancs: Ez csak ott sántít, hogy a Heineken vöröscsillagának semmi köze önkényuralmi jelképekhez.
lusta
A fiatalok, nem csak az övék;, kedvenc cipője a converse. Ott a vörös csillag.
ellenszel.hu/2017/03/14/dk-betiltana-az-egri-csillagokat/
quadrocopter
@lusta: Le fogják venni a lábadról és mezítláb mehetsz a sittre! Bizony! Elmeroggyanték gondoskodnak róla!
Közben azon gondolkodom, hogy vajon milyen mocskos aljasságról akarják elterelni ezek a piszkok a figyelmet?
elnyomott
Piti bosszú az erdélyi lopott sör miatt. :(
CsipkeRózsa
Ez a tervezet is olyan, mint a többi személyre szóló törvényük, általában valakik ellen, vagy valakik javára. Most a Heineken elleni bosszúról van szó.

Orbán a bosszú miniszterelnöke.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Orbán? A drágajóminiszterelnökúr egy ROHADT MOCSKOS SPICLI! Famíliárisan, ugyebár, após-vonalon!Pont.
Gyuri Géderről
Ennek a két f...nak igen csak hiányosak a jelképekhez kötődő történelmi ismereteik.
Az elméleteik alapján nem csak a "vörös csillagos csomagolású sört" kellene betiltani, hanem minden olyan jelképpel ellátott árú cikket, amelyhez emberek, és népek ki irtása köthető.
Van ilyen!
namihami
Feltételezve, de nem elfogadva: a vörös csillag jelkép. Mióta is? Csak azért merném feltenni a kérdést, mert szervezett munkásmozgalom még a Holdba se volt, amikor a Heineken már használta a fent jelzett csillag logot.
Szóljatok már ennek a két hülyének, hogy legalább a naptárral, mint olyannal, illene tisztában lenni. Persze, Lézer és Tömjén, na jelentkezzen, aki mást vár, várhat ettől a két címeres idiótától. Már az egy eredmény tőlük, hogy sz@rás előtt letolják a gatyájukat és (talán) nem sz@rnak bele.
namihami
És még annyit: talán elvárják a cégtől, hogy kizárólag kishazánkba olyan dobozokat és cimkéket fognak gyártatni, amin nincs csillag? Hahaha...
Grafix69
Már tis is leírtatok mindent itt és máshol is , meg én is . Azért észre kell venni ,mire megy a gyúrás ezerrel. Például arra ,hogy a nagy nemzetet meg kell védeni a szocializmustól , meg a fasizmustól . Hát igen , ez az , a fidesz meg felépítette a Nemzeti Keresztény Idealizmust , ami nem szól másról mint a köztulajdon el lopásáról , takargatni pedig hangzatos mondatokkal lehet . Pontosan erre gyúrnak , mert ők már kampányban vannak , még egy kis migránsozás kéne aztán már egyenes is az út a nyáj közt a dobogóra . Nagyon átlátszó , szinte mindenkit megfognak támadni ebben az egy évben , hogy azt lássa a paraszt , megvédi Viktor az országot , közben meg szétlopják a maradékot is. Érdekes Rogánnak is mondták , hogy jobb lenne ha elmennél alukálni egy fél évig legalább , nem érdekes?
magyarbakancs
@nemkati: "Ez csak ott sántít, hogy a Heineken vöröscsillagának semmi köze önkényuralmi jelképekhez."
Igazad van ezek mindenben ellenséget és meg bosszulandót látnak.
Ludmilla
"Vörös csillag,ragyogj és trónolj,
Mióta ember néz az égre,
Vörös csillag volt a reménye! "/Ady Endre/
Hellcat
Az önkényuralmi jelkép az ROSSZ..CSÚÚÚNYA...na de a módszereik? Azokat előszeretettel alkamazza a fidesz.
Eladott Ország
Mennyire kell aljasnak lenni ahhoz, hogy egy Lázár­-Semjén duó idegen országok, idegen
cégeinek magánérdekeit összemossa a teljes magyarság és az elszakított nemzettestvérek
érdekeivel? Mikor lesz az, hogy csak tizedannyi energiát nyomnak a valós problémák megoldásába, mint az ilyen okádék kirakat ­háborúkba és nem létező, hamis szemfényvesztő kampányokba? Mikor lesz fontosabb a közönséges magyar vállalkozó, a közönséges magyar állampolgár, a kivéreztetett oktatás és egészségügy (én vagyok a demagóg, persze), mint, az igazi csíki sör? Mikor lesz az, hogy nem az absztrakt erkölcsi megfontolások és az állandó kampány, hanem a pragmatikus megfontolások vezérlik a közpénz két kézzel szórását? Mikor lesz olyan, hogy ezt az országot nem pillanatnyi, kreatív gazemberségek, hanem hosszútávú szakmai szempontok szerint kormányozzák? Amikor a hazafias melldöngetés az ország jövőjét és nem egy korrupt, erkölcstelen bagázs politikai túlélését szolgálja? Erre már nincsenek szavak. Akkor sem, ha Semjén félrebeszélt, és akkor végképp nem, ha véresen komolyan gondolták. Itt már tényleg kő kövön nem marad.
Utóirat: A svájci Wallis/Valais kanton címere, zászlaja is tartalmaz ötágú vörös csillagot. Vajon a Lázár-Semjén félkegyelmű duó őket is börtönnel fenyegeti
papa.49
A végeredmény a Heineken kivonul az országból, itt maradunk a sörük nélkül!!!
nemkati
@papa.49: És mennek velük a vöröcsillagos mezes orosz sportolók is, de ezt majd a pocakos lerendezi Putyinnal.
papa.49
Még egy adalék ehhez a martfűi gyárát is bezárja a Heineken, csak raktározás lesz, tehát jó pár ember mehet amerre lát !!!
Jól megcsináltad te kotonszökevény lézeresszarjankó !!!
Cefi
@papa.49: Megmondta: Egymillió munkahelyet szüntetünk meg!
Továbbá: Szartolcsi lett a magyar sörkirály is. Nálam azok a sörök már tiltólistán vannak. Igyák a román medvepecérek.
dr. prédikátor
Tiltsák be a narancsot is!!! Az is önkényuralmi jelkép !!! Jelesen a fityfasz csürhe jelképe!!! GECIK!!!
papa.49
@dr. prédikátor: Sokkalta egyszerűbb lenne ha a hazugovicsot TILTANÁNK BE MI ITTHON )))))
dr. prédikátor
@papa.49: Nem csak betiltani kellene hanem felkötni a legmagasabb fára hogy a szél harangozzon a lábaival!!!
papa.49
@dr. prédikátor: Van kötelem, mikor kezdjük???
dr. prédikátor
@papa.49: Én már a hurkot is megcsináltam, de kiscsikó korában kelett volna felkötni!!!
Nessy
Normálisak ezek???
Már elnézést, de a Heinekenről nekem Isten bizony nem a CCCP jut eszembe. Viszont a jövőben garantáltan az elborult agyú kormányunk.
Nessy
Ismerik ezek az urak az éppen Orbán keblére boruló török, azeri, libiai és több keleti ország zászlaját? Ha idejönnek, nem lehet kitűzni azokat?
papa.49
@Nessy: Nem ismernek ezek semmit olyan hülyék, hogy mikor villámlik mosolyognak mert azt hiszik éppen fényképezik őket ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: olyan sötétek, hogy nem látnak ki magukból...
Eladott Ország
@papa.49: TEGNAP, 08:31 nepszava.hu/cikk/1132461-pofatlan-lenduletben-az-orbanista-elit-bebetonozasa
Csak Matolcsy féle pécsi sört lehet majd inni.
Matolcsy György jegybankelnök - saját bevallása szerint - több száz unokatestvéréből a két legismertebb, Szemerey Zoltán (illetve cége, a MAVA Befektetési Kft.), valamint testvére, Szemerey Tamás (illetve vállalkozása, a BanKonzult Commerce Kft.) megvásárolta a Pécsi Sörfőzde Zrt. 99 százalékát – jelentette be péntek délután a két Matolcsy-rokon. Berkecz Balázs, az Együtt szakpolitikusa az ügylet kapcsán úgy fogalmazott: „pofátlan lendületben az orbánista elit bebetonozása”.
m.blog.hu/be/berkeczbalazs/image/orban_matolcsy.png
staro2
Lehet,hogy nem pont ehhez a hírhez kellene leírnom,de ha én felelős, nyilvánosság elé kijutó ellenzéki vezető lennék,megkezdeném a nyerő választási programalkotást:
1.összeállítanám azoknak a törvényeknek ,és egyéb jogszabályoknak a listáját,amit hatalomra kerülés után eltörölnék.Ezt nyilvánosságra hoznám
A háttérben pedig egkezdeném az új törvények tervezetének összeállítását.
Előkészítené azt a listát amelyen azok szerepelnek,akik előzetes letartóztatás mellett teljeskörű vagyonosodás ellenőrzést kapnának. Ezt nem hoznám nyilvánosságra.
Elkezdeném felkészíteni a 2 napon belül kirúgandó politikai kinevezettek helyére ülő szakembereket.
Határozottan elkezdeném kommunikálni,hogy ezeket végre is fogom hajtani.

Félek,hogy nekünk nincs ilyen ellenzéki vezetőnk.
papa.49
@staro2: Az utolsó mondatod pontos helyzetképet rajzol az országról, SAJNOS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.