A menekültek befogadásának elutasítása ellentétes az európai szellemiséggel. Türelemmel, kitartással le fogjuk győzni ezt a hozzáállást" - mondta az újraválasztásra készülő német kancellár, Angela Merkel a heti Welt am Sonntag magazinnak adott interjújában, ami az MTI is szemlézett. "Nincs rendben, hogy egyes országok elzárkóznak és egyetlen menekültet sem hajlandóak fogadni" - utalt egyértelműen a magyarokra is Merkel, aki később ennél konkrétabban is felelősségre vonta Orbán Viktor menekültpolitikáját. "Az emberek sorsát tartottam szem előtt, de összességében tisztában voltam a (menekültügyi) helyzettel" - mondta a 2015 szeptemberében a magyar-osztrák határ felé gyalogoló emberek ezreinek ügyéről. "A kérdés úgy szólt, hogy a korábban Németországba érkezettek után azokat az embereket is beengedjük-e, akiket Magyarország egyszer csak nem engedett felszállni a vonatokra, hanem megtévesztették őket, és ezért ezrével elindultak gyalog Ausztria és Németország felé" - vázolta a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Én senkit meg nem tévesztettem,még a választókat sem. Ilyen(-ek) ha akadnak,akkor üzenetet
kézbesíteni a jó keresztény fajtájuknak?
mackoka46
A magyarok többsége érti, hogy az történt amit Mutti mond. Szerencsére a magyar emberek csak szavakkal utálkoztak elsajátítván az orbánci kereszténység tanait.. Azonban tetteikkel megmutatták a keletiben is, hogy az emberségünket nem tudta elvenni ez a szégyentelen csóró botrány ország.
justhpeter
@Szeparepa2: Így igaz ! Míg rá nem rozsdál a műanyag lakat !
36
Mert a mutti, nem baxta át a fejüket, mi? Beilleszkedés a német társadalomba, hogy áll? Számoljon már be a népének arról is.
Pálinkás Pál
Te büdös banya...örülhetsz hogy a lágyszívű orbán volt hatalmon akkor...akinek kellettek a bussmanok a játékához...Ennek a koszos hordának nem kerítés,hanem géppuskafészkek kellettek volna!!!
Béla333
@36: 16.27
Majd az őszi kancellár választáson elmondják a véleményüket, ne aggódj!
Pálinkás Pál
@Béla333: Remélem ezt a terroráldozatok családjának is előadnád!!!
Csizmás Kond
...volt akit azért ítéltek el mert a háborúban katonaként őr volt egy lágerben de nem gyilkolt...ezek meg itt szaladgálnak szabadon.
Béla333
@Csizmás Kond: 16.45
Bizonyítsd be amit írtál!
Ezt a láger őr dolgot honnan vetted?
fekete
No e's? Kit erdekel; Merkel butitasa. Eleg ezekbol a xaralakokkbol!Vegye ezrevel o a muszlim
burkasokat.A kerites marad,
teuton
@fekete Szerintem köred kellene keritest epiteni, mert ilyen ai ilyen vadbarom mint te, közveszelyes...:
papa.49
A normálisak tudják, hogy így történt a többire meg rá kell hagyni, had higgyék amit akarnak, oszt. jónapot !!!
kokopelli
@fekete: Ki eresztette őket rá az M1-re? Megtanultak olvasni? Ki adott a kezükbe
magyar papírokat,és nem min.angolt?Lehet,hogy az angolt le tudták volna fordítani!?
Csak nem vagy olyan szegény,hogy ne vehess egy igazi klavit! A Média M.a Western
Plázában árul. "K220" ! Németre is átkapcsolhatod...!
szep napot
Mi a francert kene nekunk menekultet befogadni. MIERT??? Kik ok nekunk? Milyen hasznunk van beloluk? Van kb 800000 cigany az orszagban, az epp eleg.
Mindenki latja, hogy Nemetorszag migranspolitikaja egy totalis csod. Ha Nemetorszag ismerteti a migransok pozitiv hatasat akkor el lehet rola gondolkodni.
quadrocopter
@szep napot: Ezeket a jenkik, németek, franciák és britek nem kérdezték meg az '56-os magyaroktól! Kérdés nélkül segítettek!
A Geci elérte, hogy a fél világ utál bennünket, 1294 tárgyában, mert egy konok, csökönyös fa@sz uralkodik!
Köb Jani
@fekete: Egy új, egységes európai uniós menekültügyi rendszer részeként ki kell egyenlíteni a tagállamok közötti különbségeket a menedékkérők ellátásában, mert az EU-s összevetésben magas németországi támogatások hozzájárulnak a menedékkérőket az országba vonzó "szívóhatáshoz" - mondta a német belügyminiszter egy hétvégi lapinterjúban
A német mint volt gyarmattartó. Jóvátételi kötelezettségének tegyen eleget, amit a gyarmatokról eltulajdonítottak abból megnyugtatóan tudják fedezni a költségeket. Angol gyarmatok, Francia, német, holland, spanyol, ezek akarják ránk tolni a fizetési kötelezettséget,
a migránsok az ő gyarmatukról érkeznek Merkel-hez, hát vendégelje őket továbbra is, hisz kötelezettsége neki van éppen a 19 szd- tól.
Köb Jani
Német Kelet-Afrika a mai Ruanda, Tanganyika és Burundi területén fekvő német gyarmat volt 1884 és 1918 között. Területe 994 996 km² volt, háromszor akkora, mint az egykori Német Birodalom európai területe.
Köb Jani
@quadrocopter: A politikai érdekük volt a magyar párt fogosdi mert a szabad Európa rádió a legnagyobb segítséget rikácsolta éjjel nappal, persze a magyarok nem vendégként érkeztek nyugatra, hanem munkásként, és akartak azaz beilleszkedtek az ország társadalmába, törvényei szerint éltek, elfogadva szokásukat kultúrájukat, nem kellett integrálódásról beszélni sem.
szep napot
@quadrocopter: Az 56-os menekultek 70%-ban ugymond ertelmisegi volt. Az 56-os menekultek hasonlo kulturaval rendelkeztek, mint a befogado orszagok.
Ez egy nagy ellenzeki hazugsag, hogy a fel vilag utal bennunk Orban eme dontese miatt. Talan Neked is beszelni kene veluk mielott ilyeneket irsz. Legtobbjuk egy bator es jo dontesnek tartja.
szep napot
@durbincs: Nem azt mondom, hogy Orbannak nincsenek szar dontesei amivel art hazanknak!!! Az viszont vitathatatlan (szerintem is), hogy a migranspolitikaja az egyik legjobb Europaban. Ha hazankban eltunnek az utcarol a hajlektalanok, megoldodik az "ugymond ciganykerdes", es a minimal ber eleri a 200 ezret akkor kezdhetunk masokon is segiteni.
szep napot
@durbincs: En is eltem sokaig kulfodon; most meg sokat jarok kulfoldre (munkam miatt). Higgy nekem a fekete es muszlim migransok tobbsegeben nincs tul sok koszonet. Termeszetesen en is talalkoztam rengeteg fekete /muszlim orvossal, konyvelovel, IT szakemberrel stb. akik valoszinuleg menekultkent erkeztek az adott orszagba.
fekete
Teuton koltoz Achtunge'khez.Te oda valo vagy az Ahmed Muhamewd barataid koze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.