A Puskás Akadémia buszát látták az ünnepi beszéd közelében. A Fidesz szerint ez egy reménytelen helyzetben lévő párt próbálkozása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Na és ??? mi ebben a meglepő??? kellenek a bértapsoncok!!!Még jó hogy nem a lengyeleket hozatta ide a geci cigus fecalicus!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Legalabb orulhettek a felcsutkai nebulok, a fociakademistak: csak azni kellett nekik, nem futkoraszni egy akkora bazi palyan...Es tutira kaptak is erte valami juttatast...:o)))
dr. prédikátor
Na és ??? mi ebben a meglepő??? kellenek a bértapsoncok!!!Még jó hogy nem a lengyeleket hozatta ide a geci cigus fecalicus!!!
CsipkeRózsa
A Fidesz még szemtelenül hazudik is, a nyilvánvalót tagadja.
bencemacska
Nyilván vannak a buszokról felvételek!
Évek óta külön utcák állnak rendelkezésükre a parkoláshoz!
tudode
Kinek a helyzete reménytelen?
.
"""" A Fidesz szerint ez egy reménytelen helyzetben lévő párt próbálkozása."""
.
Ész mi, netán a holdon készült felvétel, amelyet a Vezir párttaggyűlésén, az olvasgatása közben is meg lehetett tekinteni:
.
----- Munkába álltak a Puskás Akadémia buszai is
24.hu/belfold/2017/10/23/munkaba-alltak-a-puskas-akademia-buszai-is/
.
Az HAZUDOZÓ orbanisztikuszokat ELŐBB ÚTÓL LEHET ÉRNI, MINT A SÁNTA KUTYÁT gazdájukkal együtt!
nezelodo
Nincs ebben semmi újdonság. Az elhíresült első békemenetről már rögtön utána elmondta egy dél-alföldi ismerős házaspár, hogy mi volt a hajtómotorja a megmozdulásnak: 1. Ingyen autóbuszos utazás a fővárosba. 2. Napi élelmiszer ellátmány mindenkinek, szatyorban. 3. 6000 Ft kp fejenként. Na ennyiért tud Orbán vásárolni biodíszletet, szavazót, békemenetelőt, kereplős hordatagot, kukagyújtogató futballszurkolót, stb, az adófizetők pénzéért, ellenükre. Ja és ennyiért eladó a hithű keresztény polgárok tisztessége. És ettől teljesedik ki a demokrácia, és ez még a választási csalás gyanújára sem elég tündérországban.
cikicakk55
Piszkosul nem tetszik amit a FideSS csinál. Azonban az sem tetszik,hogy a megoldások helyett a kritikákat veszik elő az ellenzéki Pártok.Gyurcsánynak már rég meg kellett volna tanulnia,hogy Orbánon és a slepjén nincs erkölcsi fék.Nem azt mondom,hog, Ő is szervezzen felkelést mint Orbán 2006- ban de sokkal többet kéne a szavazóikkal töeődni. Többször kéne különböző pesti tüntetésekre buszoztatni embereket vidékről. Jobban kéne a vidéken élőket az összefogásra bíztatni, mert ott sok ember csak a kormánypárti médiát látja olvassa és az ellenzék töketlenségét látja. A vidéki embereket is lehet befolyásolni amint az látszott Öcsénynél is. Ez természetesen az összes ellenzéki pátnak szól.
szaboria1
AZ ORSZÁGOS METEOROLÓGIA parancsra kiadta a piros riasztást és sajnos el is hitték. Máskor más előre jelzőt is meg kell kérdezni.
1magyar
Mivel hozták volna, repülővel? Valahogy el kellett oda jutni.
Egyébként a szocik anno hogy vitték?
CsipkeRózsa
@szaboria1: Én már első nap arra gondoltam, hogy ezzel az időjárásjelentéssel csak becsapják az ellenzéket, akik nem vállalhatták ilyen riasztásos figyelmeztetés esetén a felelősséget az emberekért.

Nem emlékszem, hogy esőzés alkalmával máskor is riasztott volna a meteorológia.
1magyar
@hetöndöe: Nincs, de az 56-os megemlékezéseken akkor is sok ember volt.
hetöndöe
@1magyar: Akkor ne pofázz hülyeségeket!
division
@1magyar: Persze hogy busszal hozták őket, ilyen szar időben ami tegnap volt nem szívesen ült senki autóba, na meg aki idős vezetni sem tud már. Nekem is elég hosszú volt az út autóval, és basszus, nem fizette senki az utamat. Lehet, ezt majd még szóváteszem:-))
1magyar
@hetöndöe: Igenis bunkóka! Na de akkor meséld már el, hogy ment oda a sok ember?
hetöndöe
@1magyar: A lábán hülyegyerek,a lábán,vagy ez a zombirkáknak nem érthető opció?
adrenalink
@szaboria1: Bennem is felmerült, hogy esetleg egy túlbuzgó levelibéka populáció akciójáról lehet szó, aki nem hiszi járjon utána alapon. De, miután tegnap Gulyás M. bevallása szerint is csak 1000-1500 főre számíthatott volna, még jól is jött a riogatás...
bencemacska
@CsipkeRózsa: ma, 15:29
Hát bizony nagyon gyanús volt az a vörös folt az ország közepén. Ilyen riasztás jelzést én még nem láttam, de gyanus akkor lett, mikor az OV hablatyot fél órával eltolták (+a szokásos késés).
Úgy látszik a meteorológusok is többre értékelik a jövedelmet, mint a becsületet.
papa.49
No fütyiszek ki van nyomtatva hazudni kár, nem ÉRDEMES !!!
adrenalink
@division: 15:40-re "aki idős vezetni sem tud már" De Bözsikével, egy kis krumplival ezzel-azzal hagyja magát megvezetni...
division
@bencemacska: Erre kb. azt lehetne mondani hogy beteges Orbán fóbia.
division
@adrenalink: Poénos a válaszod, de a baloldal meg a Blaha Lujza téren csinálta az ételosztást a Krisnások segédletével, ha a Fidesz buszoztatása annyira átlátszó akkor az is az volt.
bencemacska
@division: Mondtam én valaha, hogy nekem szimpatikus ez az ember?!
hetöndöe
@division: Beteges fóbiának és inkább a közpénzmilliárdokból Soros-plakátokkal teleszart ország látványát nevezném.Na meg ezt:gyurcsanyahibas.blog.hu
adrenalink
@division: 16:32-re Tudtommal ezek az ételosztások nem baloldali pártrendezvények "felszopatói"...
division
@hetöndöe: Én nem szidtam itt Gyurcsányt, meg sem említettem, tudom hogy nálad ő a favorit, bár rossz lóra teszel majd:-)
division
@adrenalink: Így van, bizonyítani nem lehet, ahogy azt sem hogy nem a saját pénzén ment ki valaki az ünnepségre.
division
@bencemacska: Nem, de még az időjárást is ráfogni erős túlzás.
bencemacska
@division: Ne nézz hülyének!
Én nem az időjárás alakulását, hanem annak tálalását találtam gyanúsnak.
Délben már visszavonták piros riasztást. Az eső pedig változatlan intenzitással esett, nem változott.
Nagyon sok május elsejét fagyoskodtam végig úttörő ruhában. Ma is hálás vagyok azoknak a tanároknak, akik hozták utánunk kocsival a kabátjainkat, hogy legalább a "felvonulás" végén felöltözhessünk!
Akkor mindig jó időt jósolt a meteorológia!!!
division
@bencemacska: Ha követted az előrejelzéseket az idei nyár óta láthattad hogy amit aznap mondtak másnapra gyökeresen megváltozott. Volt amikor készültem én is a nagy viharra és sütött a nap. Annyira megváltozott a klíma hogy már egy napra előre sem tudják milyen lesz az idő.
adrenalink
@division: 17:09-re Amíg egy pl. karácsonyi ételosztáson nem csak a baloldali szimpatizánsok állnak sorba /megkockázatom a többség nem is megy el szavazni/, addig egy ilyen buszos zarándokutat nem hiszem, hogy lenne olyan mazopista ellenzéki aki bevállalna... :-)
kulabombaafityiszre
Azért vitték mindenféle buszokkal a zembereket,mert a zemberek,
roppant kíváncsiak voltak Dózsa László szabadságharc díjas színművész úr
beszámolójára a gruppenszex kategóriájában.www.youtube.com/watch?v=ZCpW36eC83k
Sajnos az időjárás miatt ez elmaradt,csak dicső vezérünk magasztalta fel.
Így aztán a nagyérdemü,most sem tudta meg,hogy a gruppenszex a nyakonlövés,mésszel leöntés után történt,vagy még előtte.
kokopelli
Nem gondolta az "átlagmagyar",hogy az úgy lesz? Ha nem úgy lett volna az
lenne a hír!! Kap eleget a lopott lóvéből pl.a CÖF is! Van idejük is a szervezésre!
namihami
@kulabombaafityiszre: Szerintem maga se hiszi, csak ugyanolyan sztori, mint hogy ő volt a Maris dekorációján.
00:32-nél az a fehérbajszos vén hülye talán az egyetlen, aki el is hiszi, hogy 7 azaz hét csajjal kamatyolt ez a szexgép. Legalább volt egy valaki, aki hitte a mesét. Még a száját is nyalogatja.
kulabombaafityiszre
@Pegero: Igazad van tovaris.Ez a videó annyira valós,mint ahogy Dózsa László saját 56-os szabadság- harca.Nem tudom erről mi a véleménye az elvtársnak.
www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=_FoMivofjxQ&has_verified=1
kulabombaafityiszre
@namihami: Én az egész embert nem hiszem el.Egy nagypofáju csaló,
akit rendszer kancsalmariskája kiemelt,akiből ez a rendszer csalással sok közpénzből,
hőst hozott össze.Az igazi hős meg le van szarva,mert ebben az országban az a hős akit a hatalom annak akar,ha kell elcsalják a múltat.
bencemacska
@Horizont: ma, 19:51
De bizony lehet szavunk, mert a foci akadémiák a mi adónkból vették és üzemeltetik a buszaikat!
peterkelemen
Nem a DK hozta le elsőként hanem a HírTV. Már aznap fent volt a neten, de igen jól mondják. Orbánnak leszállították az fanatikus és léefizetett agyhalottjait.
peterkelemen
Orbánnak valójában a fanatikusokon és a korrumpált rétegeken túl gyakorlatilag zéró a támogatottsága. Közel sincsen már több milliós réteg. Egy a baj ismételten akárcsak eddig is CSALÁSZATOKRA készülnek.
lusta
Miért is akadnak ki egyesek? A választásokra is kilóra megvett, leszállított emberek fogják győzelemre vinni sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunkat.
division
@lusta: Nagyon tévedsz. Ha valóban le akarja váltani 6 millió ember ma a Fideszt Magyarországon akkor csak el kell menni szavazni ellenük és kész! Nem kell itt a mellébeszélés.
quadrocopter
Itt lehet bármilyen hamis mail címmel és hamis személyi adatokkal is "konzultálni"! Aki játszani akar velük, csak bátran, hadd rágják a fát!

nemzetikonzultacio.kormany.hu/
karma1
@Pegero: 17.45-re: akkor tekintsd meg ezt a fotokiallitast, amit @tudod-e linkelt be, aztan mindjart vilagossa valik a kep...
24.hu/belfold/2017/10/23/munkaba-alltak-a-puskas-akademia-buszai-is/
namihami
Jött a Soros (és persze a Gyurcsány), végigment a buszok mellett és összeragasztgatta Puskás és Kohász emblémákkal. Megint előkerült az aljas célja, hogy a mi DICSŐ, ÖNZETLEN, ÁLDOZATKÉSZ és főleg TISZTAKEZŰ miniszterelnök urunkat ocsmányul besározza. Csak nem képzeli bárki, hogy azok a becsületes csapatok az önzetlenül befizetett TAO-pénzt ilyen célra lennének képesek költeni? Hiszen azt kizárólag az utánpótlás céljaira lehet felhasználni, akkor az adócsalás lenne és olyat ők nem csinálnak.
Kazánház, fűtött gyep és hasonlók? Még a feltételezés is sértő.
De most dugába dőlt az aljas terv, mert a ő önzetlen és halkszavú nyuggerei, akár a testi, de esernyőjük épsége által is megvédték az istenüket.
Eladott Ország
Méghozzá TAO pénzből, azaz közpénzből szállították a bértapsolókat.
advocat
Azok a buszok azért jöttek, hogy sokan legyenek az utcán. Mert őket hozták, gyalog meg nem mennek haza. Tehát biztos "jelentős számú közönség" előtt adta elő. A mit is?
Pálinkafőző Rézüst
Szokás szerint. Nincs itt semmi különös, tessék tovább menni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.