Egyszerűen nem hajlandó semmit sem mondani. Szerdán írta meg a Népszava, hogy Kósa Lajos édesanyja még tavalyelőtt megvette egy mátészalkai, sertéstenyésztéssel foglalkozó Kft. üzletrészének a felét: Kósa Lajosné Bacskó Katalin 2015-ben vásárolta be magát a sertéstenyésztéssel foglalkozó Méker Kft.-be. A lap most újabb összefüggéseket tárt fel, és ismét megkérdezte a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős minisztert. Kósa korábban nem válaszolt a Népszava kérdéseire, csupán egy rövid közleményt adott ki. Most azonban már válaszolt, ám ennek sem volt túl sok értelme. A miniszter ugyanis csak a szokásosat mondta: „Nem közszereplő magánemberek magán ügyleteiről nem áll módomban nyilatkozni, és nem is lenne helyes.”

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Na, nem kell itten a süket dumát lökni. Igenis Magyarország jól teljesít. Egy 82 éves nyugdíjas, aki védőnőként és bölcsi vezetőként dolgozott, meg tud venni egy sertéstelepet. Ergó, a nyuggerek ne sipánkodjanak, nagyon is jól megy a dolguk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Csak a mi magánügyeinkbe érdemes beleavatkozni, gyakran törvényileg?

A NAV talán beleavatkozhatna Kósa anyuka vásárlásába néhány kérdéssel.
quadrocopter
Kósa sunyít, ergo: nem tiszta a bót'! Nehogy már egy darab, véletlenül is tisztességes legyen a kondában!
lusta
Na, nem kell itten a süket dumát lökni. Igenis Magyarország jól teljesít. Egy 82 éves nyugdíjas, aki védőnőként és bölcsi vezetőként dolgozott, meg tud venni egy sertéstelepet. Ergó, a nyuggerek ne sipánkodjanak, nagyon is jól megy a dolguk.
Sámannus
Lala ide született, és csak nosztalgiából vette meg.
Béla333
A saját anyját keveri bele a mocskos üzleteibe, hát ennél már nincs lejjebb...
csipetke
Nagyanyó marhajól bírhatja magát,ha még egy ilyen bizniszbe fog.De még egyszerűbb,ha Laja az orra elé tolja a papírokat,amiket csak alá kell írni.Találnak ezek kiskaput,nagykaput,csak dőljön a della...
advocat
Ügyes! Persze a 20 %-ból jut a mamának is. Ajándékként, hogy utána üzletelhessen. Mert kell a változatosság, és hál' Istennek még jól bírja magát.
kokopelli
@quadrocopter: " A rablóbandák soha nem érezték a pirulás határait!"
(anonim kritikus axiómája)
dr. prédikátor
@quadrocopter: " halgass a szívedre-- szarj a fideszre"
kisrigó
@CsipkeRózsa: Már megvizsgálta A NAV, az ÁSZ meg az "ángyom térgye" is, mindent rendben talált! Úgyhogy Kósa mama nyugodtan takaríthatja disznóólat, nem fogja senki helyette elvégezni. Hiába meg kell érteni, hogy ez volt a szíve vágya öreg napjaira, mert megérdemli! Phia!
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: Kellett hozzá a Bözsike utalvány is.
nevemnick
Csak az a kérdés, hogy a kedens mama narancssárga, vagy piros, esetleg zöld csizmában takarítja a ganyét a disznók alól, és hogy hívja a kedvenc disznaját?
Perwool
Nem közszereplő? Vazze a köz vagyonát és közpénzeket megszerezve akkor mi? Megválaszolom a kérdésemet : TOLVAJ !
csipetke
@nevemnick: A kedvenc disznajának a neve:Lali
nevemnick
@csipetke: 1-re gondoltunk! :D (kiegészíteném még azzal, amit szoktam írni: Tündér Lala...)

:D
wagabund
álljunk meg egy baráti szóra... azt ugye senki nem felejtette el, hogy győzike nagymamája verhetetlen a felhalmozott vagyonkájával... az idős hölgyek igenis tudnak spórolni... erre több példa is van, például ez is...
colibri
A fideszben nagy divat a nem közszereplő magánember családtagok nevére különösen nagy vagyonok felhalmozása, mert természetesen rájuk is érvényes a mondás: mindenki annyit ér amennyije van!
nezelodo
Bezzeg amikor az ellenzéki politikusok hozzátartozóit, sőt gyerekeiket vettétek a mocskos szátokra, nem jutott eszetekbe, hogy nem közszereplő!
Eladott Ország
@wagabund: tegnap, 21:04; A Kádár rendszerben Győzike és Kupakos Lala anyja megtollasodtak, mint a napos csibék.
Grafix69
Kósa Lajos azért nem nyilatkozik az ügyben , mert ő egy mocskos ,sumák, hazudozós ,aljas ,buta , primitív , nagyképű megélhetési politikus , egy rohadt tolvaj . Na ezért nem nyilatkozik .
papa.49
Röviden összefoglalva a kupaklaja egy TETŰ !!!
nemkati
Mi az, hogy magánemberek magán ügyleteiről nem áll módjában nyilatkozni, és nem is lenne helyes??? Az nem helyes, hogy harácsmániájukban már a pereputtyuk nevére vásárolgatnak a közösből! Az öregasszony is olyan, mint a fia. Gerinctelen hazug magánémber.
Lepényleső
Egyszer ha majd megérti mi lett volna helyes,fejvesztve menekülne,ha arra még módja lesz?
nemkati
@Lepényleső: Megérti? Ahhoz agy is kellene.
karma1
@Béla333: 15.11-re: De van... A leszbi feleseget is belekeverte, de szerinte az se lesz kozszereplo, ugyebar...Annak "csak" 125 millas vagyont szerzett. (ez lett volna a valaskor torteno vagyonelosztas? Szerintem Akos erre is siman ra fog kerdezni, remelem. lesz ideje csobe huzni ezt az idiota kupaklalat)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.