A Fidesz-KDNP azt javasolta a kormánynak, hogy készítsen törvénycsomagot a "Soros-terv" ellen, ezt a jövő heti kormányülésen tárgyalhatják – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő pénteken az M1 aktuális csatornán.

Hollik: a kormánypártok törvénycsomagot sürgetnek a "Soros-tervvel" szemben

Fotó: Illyés Tibor/MTI

A KDNP-s politikus hangsúlyozta: őket arra hatalmazták fel – nemzeti konzultáción és népszavazáson –, hogy a migráció kérdésében ne engedjenek az emberekkel közösen kidolgozott álláspontból, azaz, ha a magyar emberek azt mondják, nem szeretnének együtt élni migránsokkal, akkor álljanak ellen Brüsszel vagy Soros György nyomásgyakorlásának.

Szerinte Soros György "egész pályás letámadásra váltott", Brüsszelen, itthoni civil szervezeteken, szakértőkön, "általa finanszírozott" amerikai szenátorokon keresztül is nyomás alá akarja helyezni Magyarországot, és azt akarja, hogy fogadják el azt az álláspontot, amelyet leírt a tervében.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Most akkor van 1000 kopt keresztény és 1300 menekült titokban befogadva, vagy nincs?
Arról meg, hogy ki, milyen pénzből és hol támogat szervezeteket, Soros mellett a fidesz is ezt teszi! Csak míg Soros a saját pénzén a szegénységen szeretne valamennyit enyhíteni, a fidesz a közpénzért voksot kér! Erről levélben is üzent a levelezőtagozatos híveknek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Most akkor van 1000 kopt keresztény és 1300 menekült titokban befogadva, vagy nincs?
Arról meg, hogy ki, milyen pénzből és hol támogat szervezeteket, Soros mellett a fidesz is ezt teszi! Csak míg Soros a saját pénzén a szegénységen szeretne valamennyit enyhíteni, a fidesz a közpénzért voksot kér! Erről levélben is üzent a levelezőtagozatos híveknek.
csipetke
Most néztem a híradóban ezt a cirkuszt.Hogy nem röhögte el magát Szita,mikor olyan dolgokat mondott,amiről ő is tudta,hogy szemenszedett hazugság,és hogy nem szakadt rájuk a plafon...
Equus
akkor most hollik NERtárs azzal vádolja az amerikai szenátust, h meg vannak vesztegetve. Nosza, hollik görény elő a nevekkel és ki kell őket tiltani a volt Magyar Köztársaság területéről.
tudode
Mit nyüglődnek ezen a "Soros terven", mert a csuti elhomályosította aki hagyta ezzel az agyát! Navracsics csak tudná, ha elfogadta volna az EP ezt a NEMLÉTEZŐ TERVET!
.
------ Navracsics szerint csak kampányfogás a Soros-terv
https://index.hu/belfold/2017/09/29/navracsic...
.
https://index.hu/belfold/2017/11/12/navracsic...
.
Az egyszerűség kedvéért:
.
VÉGREHAJTOTT-E a NER bármiféle ELLENZÉKI törvényjavaslatot, amit el sem fogadtak a GOMBNYOMOGATÓK???
.
Vissza az oviba! v szövegértelmezésből, és jogszabályalkotásból "is" bukta!!!
.
Mit szórakozik ez a b...ázs ezzel a tiszteletreméltó 87 éves, példamutató emberrel ahelyett, hogy AZZAL SZÓRAKOZNÁNAK, AMI EGYIDŐS VELÜK!!!
Nessy
Most teszi - veszi magát a KDNP, hátha így létező pártnak tűnik!
Felesleges erőlködés! Vagy félnek, hogy Orbán más szövetségest talál? Nem lenne nehéz! Pénzért eladó az egész világ!
Azért, ha már akkora keresztények hogy is állnak a VII.VIII.X. parancsolattal a tízből??? Különös tekintettel a VIII. parancsolatra!
Clavigo
Ba...meg.. És még mondja azt valaki,,hogy megszünt az Opni.!! Van abban a dili Házban valaki,,aki egy kicsit is normális ?? a takarítókon kívűl,,persze..
quadrocopter
Hollik! Ebben a tárgyban volt levelezgetés! Elbuktátok, ahogy kell! Akkor mi a lószart akartok?
Nessy
@quadrocopter: További sok pénzt semmiért! Hatalmat, hatalmat, pénz, pénzt!
Eladott Ország
Addig is vegyük tudomásul, hogy jön a törvénycsomag, a Soros elleni törvénycsomag mármint, jövő héten már tárgyalják is a kormányülésen. Úgyhogy nem aggódom amiatt, hogy mi lesz velünk áprilisig. Remélem, ezzel összefüggésben jön a csilliárdos felvilágosító kampány is, hogy tudjuk, merre nyílik a totális elmebaj ajtaja. Ezeken a kreténeken már az ufók is röhögnének. Ha évek múltán valakik majd visszanézik a Magyarországról készült filmeket, tuti, hogy megrogggyan a hitük az emberiségben. Már ha akkor még lesz egyáltalán emberiség.
Egyébként meg hol van itt kormánypártok? A KDNP mióta mérette meg magát a önállóan választáson.
https://youtu.be/WjdqTNfeIGs...
kereső
Milyen törvénycsomagot te anyaszomoritó?Még jobban korlátozni a civilek tevékenységét?,az ellenzékét?,a hétköznapi kis ember gondolkodását?.Elmentek ti a fenébe!
Jozefina
@kereső: nem mennek, el kell küldeni őket!?
justhpeter
@kereső: Visszaküldeni őket arra a fára, ahonnan lemásztak.
kereső
@justhpeter: az nem elég! örök időkre megfosztani őket a közügyek gyakorlásától is. Soha többé fideszt!!!
human
Hadházy: - Had kérdezzek már egyet a képviselő úrtól. Mondja meg legyen szíves, melyik évben vezették be az egészségügyi reformot?
Hollik: - Milyen reformot?
Hadházy: - Ez egy jó válasz, mert NINCS.
https://444.hu/2017/12/15/hadhazy-egyetlen-to...
magyarbakancs
20 milliárdot tapsoltak el a Sorsozással, Brüsszelezéssel.
Befogadtunk 1000 keresztényt majd 1300 valamilyen más állampolgár.
Egy klasszikust had idézek "Hazudtunk reggel, este, délben" (Gyurcsány Ferenc).
Maguk léte a maga tömjén hazugság Hollik úr.
Ez ember magukra néz, meghallgatja a dumájukat okádás fog el.
Arra kérem azt a magasságost, hogy bocsássa meg a bűneiket.
Istenem adj bölcsességet, hogy megértsem az embereket.
Istenem adj türelmet, hogy megbocsássak a hülyéknek.
Istenem csak ne erőt adj, mert agyonverem őket.
ÁMEN!
kakaósbögre
és ezzel nyerni fognak.ez pedig jellemzi a magyar átlagpolgár mentális gondjait.
papa.49
Rendben kell egy csomag DE RÁTOK TESSZÜK ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
human
2018-ban ki fogják csinálni az összes civil szervezetet. Nem csak azokat amik a Soros alapítványok támogatásából működnek azokat is amik nem kiszolgálói Orbánnak. Ne feledjük, hogy Orbán kedvenc segélyszervezetének a vezetője például Észak-Koreának jelentette egy levélben, hogy egy magyar kollégája aki épen akkor ott tartózkodott kritizálja a kommunista ország vezetését. Orbán ilyen embereket akar látni minden civil szervezet élén vagy bárhol az országban.
Jozefina
@kereső: én úgy gondolom a fideszt nem lehet azért elítélni, amit a vezetői művelnek az országgal, azért viszont igen, hogy nem tesznek ellene!!!
kereső
@Jozefina: jelen esetben,és már évek óta fidesz=orbán+sleppje.És igen pontosan el kell itélni mindazokat akiknek közreműködése nélkül ez nem jöhetett volna létre.Nem a választók!
Horizont
Pityuli nem csak hajat kellett volna növesztened te gerinctelen élősködő...már azt se tudjátok milyen szinten szolgáljátok ki orbánt mennyire nyaljátok ki a seggét. Hajrá...siessetek mert áprilisig nem sok időtök van rohadékok.
Lepényleső
Amit az ember egyszer már megevett s a víz lebegtet,sok minden,de keresztény aligha lehet?
RonaGyuri
Kár volt lebontani a talapzatot is

Mármint a Sztálin-szoborét a Dózsa György úton, ahol az aktuális vezetők lelkesen integetni szoktak

Mielőtt elküldenél a fenébe kedves olvasóm gondolkozz velem egy kicsit.
Ugye egyfelől itt van a Fidesz, no meg a KDNP parlamenti csoportjai, akik határozott kívánságot fogalmaztak meg a kormány felé. Másrést a minap derült fény rá, hogy „Arra biztatja a Fidesz-KDNP az önkormányzati képviselő-testületeket, hogy határozatban utasítsák el a Soros-tervet és az illegális bevándorlást településeiken - mondta Puskás Imre, a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján. A Megyei Jogú Városok Szövetsége pénteki konferenciáján felhívással fordult az önkormányzatokhoz”!
Nos nem értem mit vacillálnak Zsótéik, hol marad a CÖF-ka? Itt lenne az ideje egy menetelésre és milyen jól mutatna Őfenesége az emelvényen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél