A külgazdasági és külügyminiszter javaslatot tett arra, hogy a kormány indítson tájékoztató kampányt az ENSZ migrációs csomagjáról.

Újabb plakátkampány jön? Szijjártó tájékoztató kampányt akar az ENSZ migrációs csomagjáról

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának tavaszi ülésszakán a genfi ENSZ-palotában 2018. február 26-án. (Fotó: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)

Szijjártó Péter egy más témában tartott keddi sajtótájékoztatón kiemelte:

az emberek figyelmét fel kell hívni, hogy van egy veszélyes javaslat, amely világszinten meghatározná a migrációs politikákat.

Az ENSZ azt akarja, hogy mindenki folyamatosan fogadjon be migránsokat, mert a migráció jó és nem lehet megállítani, bontsák le a kerítést, amely a bevándorlás útjában áll, valamint ne tekintsék bűncselekménynek a tiltott határátlépést – magyarázta.

A külügyminiszter kijelentette: fenntartjuk a jogot, hogy mi magyarok dönthessük el, kit engedünk be az országba és kivel akarunk együtt élni, ezért "mindig küzdeni fogink, hogy ne mások mondják meg, kivel éljünk együtt a saját hazánkban".

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Elmentek ti a büdös pics*ba, megint elbasztok milliárdokat feleslegesen, hogy a vazallusok pénzhez jussanak. Szarházi tróger bűzöző banda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Elmentek ti a büdös pics*ba, megint elbasztok milliárdokat feleslegesen, hogy a vazallusok pénzhez jussanak. Szarházi tróger bűzöző banda.
Clavigo
Szijjas...szopd le a csüngőhasú kenyéradó Gazdádat,,te gyökér senki.
dr. prédikátor
Futsallos geci!!!Már ne hogy te határozd meg az ENSZ-nek hogy mit tegyen!!!Te szerencsétlen szarkupac ! miattatok már az egész világ utálattal beszél rólunk!!!
kissé felnőttem
amikor a kötvénybulit bizzniss jelleggel inditottátok kishaver kivel kellett volna konzultálni nem a Magyar néppel? most meg már dugulj el, mert etikátlan bohoc-ság.amit müveltek.Európa bankjaiban nincs annyi pénz amit elszórtatok idáig. van egy veszélyes jelenség ??? itt a fotó ! igaz van , senkivel nem tud sz kulturáltan beszélni mert nagy az arc diplomácia meg nulla.
quadrocopter
"A külgazdasági és külügyminiszter javaslatot tett arra, hogy a kormány indítson tájékoztató kampányt az ENSZ migrációs csomagjáról."

Aha! majd a komoly, mértéktartóbb sajtóból megtudjuk a valőságot, a beteges hazudozásaitokra a lószar se kívnácsI! Büdös gyökér!
kisrigó
Hány kampányt akartok még indítani te bájgúnár?! Mennyit szeretnél még ellopni és a haverjaitoknak a zsebébe tömni? Újabb zakót szeretnél a kukába dobni, ne siess, mert remélem kaptok egyet áprilisban! Főleg, ha igaz, hogy a magyarok elutasítják a csomagot, akkor kit kell meggyőzni?
papa.49
Szopottszar keresd fel a lódoktort hátha tud rajtad segíteni, ha nem keresd a helyi vadászt, megszabadít a kínjaidtól !!!
dr. prédikátor
@papa.49: Kár ebbe a gecibe a golyó!!! Kötélre vele, az olcsóbb!!!De nyilvánosan!!!
tudode
Undorító étlapot ajánlanak a NÉPFELSÉG SZÁMÁRA!
.
Reggeli: ... kiadóSD ...O1G
Ebéd:... soványabb G1G
Uzsonnára ...kis falat ...Sz1G
.
de HIÁNYZIK MÉG VALAKI az étlapról:
.
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/geci_gate_simicska_mem
.
vacsorára ELMEGY AZ ÉTVÁGY!!!
.
HÁNY-TÁL!!!
RonaGyuri
@Eladott Ország: feleslegesen??? ne már ezeken ők milliárdokat kaszálnak! =))
cs.n.
Tessék, egy kis tájékoztatás róla:

"Kamuháborúnak tűnik a legújabb Fidesz-front"
index.hu/belfold/2018/02/27/kamuhaborunak_tunik_a_legujabb_fidesz-front/
cikicakk55
Mikor veszik már észre,hogy a migráns lemez lejárt! A nép már a B oldalt is ezerszer meghallgatta és tudjuk,hogy hazudtok! Mér nem hiszünk nektek! Ha 2015-ben nem nem gyűjtitek össze direkt a sok migrit a Keletibe, észre sem vettük volna,hogy átcsötettek az országon.Nem hozzánk jönnek,csak rajtunk keresztül. Ha annyira félni kéne tőlük,akkor a fiataljaink,akik már lassan 1 millióan elhagyták az országot miattatok,mert itt csak ti éltek urasan, a nép nyomorog,meg döglődik.mennyire veszélyesek lehetnek már,ha az a sok fiatal és már nem is fiatal,pont olyan országokba menekül,ahol a migrik is vannak.Még is inkább ott élnek,mert itt éhen halnának.Basszátok meg a békés országotokat! Éhen döglünk,megfagyunk,nincs orvosunk,nincs kórházunk,nincs egészségügyünk,még haldokolni sem tudunk emberhez méltóan,mert az is elvettétek tőlünk! Mindent zsebre raktok.Minden plakát kampány csak azért van,hogy háromszoros árat számoljatok fel azokért a szarokért amit senki nem olvas el,és hazugsággal van tele.Remélem már nem sokáig tehetitek! Alig várom a napot mikor rabláncon, a Tekesetekkel összeláncolva visznek majd be benneteket pihenni örökre!
lampa laz
Ne tépd magad b+, mert már qrvára elegünk van belőletek, meg a plakátjaitokból is.
Ott az ENSZ ülésen az a fiú rendesen megmondta finoman, földig alázva rólatok az őszintét, te pedig remegő szájjal védted az elmeroggyant főnöködet, igaz a magyar zemberekkel takarózva.
Eladott Ország
@RonaGyuri: Nekik nem felesleges, csak az állampolgároknak.
namihami
Fogyóban a haveri nyomdatulajdonosok pénze? Magas volt a kastély villany- és gázszámlája? Olyan sokat bővült a Pasa-park, hogy nagyon megugrott a közös költség?
Vajon melyik a helyes válasz?
nezelodo
Bezzeg Orbán által új fiúnak degradált francia elnök javaslatától, az EU-s konzultációtól, úgy féltek, mind ördög a tömjéntől, vagy mint Orbán a gyónástól.
Nessy
Aztán mit szólnál Szijjártó, ha téged plakátolnának ki, hogy mindenbe beleszólsz, mindenkit lemondásra szólítasz fel, hogy úgy hazudsz, mintha könyvből olvasnád?
Mondd már ki kereken, hogy jó pénzért az ördögök öregapja is jöhet, mi beengedjük az Unióba! Söt, még jó kamatot is fizetünk!
human
A fidesz is tudja, hogy már kezd uncsi lenni ez a propaganda, de ameddig milliárdokat lehet lopni ennek ürügyén addig miért is ne csinálnák.
Borsodi
Kampányolnak! A plakát mottója Április 8 -ig tegyünk tönkre mindent .lopjunk el mindent, menekítsünk amit lehet.Ne tudjon a következő párt talpra állni.
Nessy
Amit ma ellophatsz, azt ne halaszd holnapra!
vadnarancs
Ezen a kurva autópályán mindenki szembejön veletek fijjug!
Desischado
@dr. prédikátor: Kötelet hozzak? (menten ugrik)
Ez a nyomorék meddig akarja még a húrt feszíteni? Ennyire hülyének néz bennünket, vagy már megint kell egy kis pénz?! Nekem elegem van, coki a pénzünktől, te utolsó, hazug féreg! Eredj, a csuti g-hez, annak nyalizz!

@cikicakk55: Drága, a szivemből szóltál! Minden szavaddal azonosulok!
Yoda69
szargyarto, te is mesz a levesbe!

MEG 39 NAP !
dr. prédikátor
Futsalos geci! Már vágjuk a centit!!! 39 nap és V É G E T E K!!!
kukac50
Szíjjártó valamit mindig félre ért! Ezt akarja kampány célra felhasználni? Ebből megint hazugság lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.