Az ellenzék elmúlt nyolc éve az egy helyben toporgásról szólt – mondta a Nézőpont Intézet ügyvezetője szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Fodor Csaba elmondta:

az ellenzék számára meghatározó diskurzusok végül nem vezettek sehova, belső erőforrásaik kimerültek, nem tudnak érdemben megújulni, és az összefogást erőltetik, miközben idegenkednek egymástól.

"Azt gondolom, hogy a teljes káosz felé sodródnak most is" – mondta.

A múlt vasárnapi hódmezővásárhelyi polgármester választással kapcsolatban megjegyezte: az ellenzéki pártok magukat csapják be, ha modellértékűnek tekintik az eredményt, egyébként pedig az látszik, hogy továbbra is félnek az április 8-ai országgyűlési választásoktól.

A hétvégi eredmény éppen azt bizonyítja, hogy a kormánypárti tábor növekedett a 2014-es szavazatszámhoz képest, és ha a pártok jelöltjei mérik majd össze erejüket, akkor az ellenzék veszíteni fog

- jelentette ki.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Sámannus: Mráz Ágoston fideszes seggnyalót a nézőponttól különösen fogjuk sajnálni és Kiszelly Zoltánt a másik kurvára nagyokos szarházit ,a pénzért megvásárolt propagandistát.
Hiába kell helyezkedni, a politológusok tudnak is, ha már ez a szakmájuk, hogy elemezzék a politikát. Gumigerinc előnyös.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Fodorka !! Még pár nap, és eltűntök ti is a süllyesztőbe, új s.gg
után kell nézzetek, amit fényesre ny@lhattok...:-))))
JAJMÁR
A pàrtok igen, de a vàlasztók tekintsėk csak modell ėrtėkűnek, mert az!
JAJMÁR
Ez a vàlasztàs nem az ellenzėk győzelmėről szól, hanem a Ner bukàsàról, ės egy új, tisztessėgesebb rendszerről.
Kijafaxt ėrdekelnek az emeszpėdėkàsjobbikospàrtok? Mennek a levesbe!
Levendula
A "Nézőpont"... Ja, akkor nem kell foglalkozni a véleményükkel...
Aki Én
,,A hétvégi eredmény éppen azt bizonyítja, hogy a kormánypárti tábor növekedett a 2014-es szavazatszámhoz képest"
Azt bizonyítja, hogy a kritikus tábor növekedett, a fidesz tábor a páratlan mozgósítás mellett is csak stagnál. Egyet biztosan mutat: A kormányváltó szándék egyértelmű!!!
Hellcat
Ez csak demoralizálás...nem szabad ennek engedni...
Eriksson
Van akinek a bal féltekéje a domináns, van akinek a jobb féltekéje. Ezen múlik ki -, hogy értelmez dolgokat.
human
Egy biztos. A vásárhelyi eredmény nem azt jelenti, hogy hátra lehet dőlni. Pusztán azt jelenti, ha mindenki a kormányváltásért dolgozik, akkor kormányváltás lesz.
Sámannus
Mondjuk ez így nem teljesen igaz. Ha a fütyiszt nem számolnánk a normális pártviszonyok alakulnának ki, mit már egyszer az megtörtént.
Az önvizsgálatnak is megvan mára a helye, mert az elmúlt nyóc évi egy helyben toporgást én nem nevezném fejlődésnek ami inkább a brezsnyevi idők pangását idézi fel.
peterkelemen
Nézőpont Intézet = Orbán egyik szócsöve. Eddig is hazudott és most is hazudik. Nem mérvadó.
görbetükör
Egyetértek.
Mert tisztességes választás lebonyolításában nem lehet reménykedni és szép szóval nem fognak a hatalomról lemondani sem. túlontúl sok a veszteni való.
Klubtag
Nézőpont és az objektivitás - ugyan már!!! Viszont jól élnek abból a pénzből, amit ezért az elvtelenségért kapnak...elhiszem, hogy aggódnak a jövőjükért...
Nessy
Hurrá! Végre elő lehet venni a régi sablonokat! "Emúttnyócév"!
Az igaz, hogy a fidesz "konstruktív ellenzéki" nyolc éve sem volt piskóta. Mindennek keresztbe feküdt, ha meg nem tetsző téma volt, nem vitázott, hanem kivonult az ülésteremből.
Volt Kossuth téri happening, egy kis gyújtogatás, randalírozás, kordon bontás.
Ja, és még volt korrekt választás! Na, annak ma már annyi!
Egy tény, hogy a fidesz kicsiben sem tud kulturáltan veszíteni.
Eladott Ország
A nézőpont intézet, a közpénz miliárdokból fenntartot fideszes szervilis seggnyalók gyülekezet. Elmehetnek a büdös pics*ba.
uploads.disquscdn.com/images/84bb7721530e695d4c6194640f40a926f76df360970c721b74a4a418217287a8.jpg?w=600&h=764
uploads.disquscdn.com/images/cab409b0ab765a483b61e0a03e9bc7389fefe16e4f10e92058d9c0c84d825ed6.jpg?w=800&h=633
A Nézőpont Intézet reprezentatív felmérése szerint az általuk megkérdezett 1000 emberből 540 szerint Orbán egy félisten. Vagy kettő. Én helyből mindent elhiszek a közvéleménykutatásoknak és a statisztikáknak. A Nézőpont Intézetnek főleg bármit és bármikor, hiszen ki más lenne képes objektív és pártatlan felmérést készíteni, mint akit a kormány fizet közpénzből. Na ugye? Tehát Orbán Viktor a legjobb. A legszebb. A legokosabb.Akkor is szeretjük, amikor a kedvéért meghosszabbítják a Budai várat Lovasberényig annyi pénzből, amennyiből fejleszteni lehetne az idősgondozást, esetleg rövidíteni lehetne a várólistákat és mondjuk időben kiderülne, ha valaki rosszindulatú daganatot kapott karácsonyra nyakkendő helyett. Akkor is nagyon szeretjük a miniszterek elnökét, ha annyi pénzt költ felesleges népszavazásra és értelmetlen közvéleménykutatásokra, amennyiből tíz évig jól lehetne lakatni azokat a gyermekeket, akik a nyári szünet örömére hónapokig éheznek. De mi ilyen hülyeségekre nem gondolunk, hanem annak örülünk, hogy Kövér László évszázadokig harcol, Orbán Viktor egy imádnivaló figura és Rogán Antalnak telik két meccs között egy homárlevesre Gordon Ramsay éttermében Bordeaux-ban. Ez a fontos, minden másra ott a közmunka.
Sámannus
Ők szopni fognak, és repülni. Má jobb, ha a repüljegyet veszik meg és a sátorfát.
quadrocopter
"Mert még fáj, fáj fáj fáj a választááááááás, fáj, fáj, fáj, fáj, fáj a választáááááááááás!"
Eladott Ország
@Sámannus: Mráz Ágoston fideszes seggnyalót a nézőponttól különösen fogjuk sajnálni és Kiszelly Zoltánt a másik kurvára nagyokos szarházit ,a pénzért megvásárolt propagandistát.
Hiába kell helyezkedni, a politológusok tudnak is, ha már ez a szakmájuk, hogy elemezzék a politikát. Gumigerinc előnyös.
Sámannus
@Eladott Ország: Kártékonyak voltak, és azok is maradnak. Az utolsó egy hónapban már csak menekülésnek lehet tekinteni ezt a gyors megtérést. Elveszítették a hitelességüket.
Desischado
Remélhetőleg ez nem igaz. De az biztos, hogy nagy cumi volt nekik a vereség, és most igyekeznek kimosdatni a szerecsent.
karma1
@Shikari: Ha most eltunsz a francba, akkor ugy vesszuk, hogy volt itt valami troll, aki rosszkor volt rossz helyen, es spongya ra... De aprilis 8 utan mar biztosan fogjuk tudni, hogy te tenyleg az voltal, aminek az elejetol gondoltuk: egy fizetett piti troll... Oszt jonapot.
Nem tehet neked szemrehanyast a gazdad, mert neha idebofogtel, ahogy kell,...
volvós
@karma1: " szandokád ...entero...és még vagy 30 nick, most éppen shiraki...
Egy orosházi senki, a " gyártulajdonos, agyagfeltaláló, Lexus, 200 alkalmazott
200 ezer netto/munkás, félmilliós fizetés az óvónő feleségnek, 5 gyerek, stb, stb "
karma1
@Shikari: Mondd, jo ennyire hulyenek lenni? Tolem csak kapnak az emberek, de en jo szon kivul semmit nem kapok, mert mas nekem nem is kell...:o))) Normalis emberek korulottem - ez a legtobb, amit valaki kaphat az elettol...
Szerintem teged meg anyad se szeretett... Azert vagy ilyen negativ es konnyen megvezetheto...;o)))))
Béla333
Tegnap este mondta valamelyik szereplő a Szabadfogásban a Hír TV-n, hogy a közvélemény kutatók látványos lebőgése Vásárhelyi választásnál azt jelzi, hogy a közzétett közvéleménykutatási eredményeket nem lehet komolyan venni, fogalmunk sem lehet, hogy az egyes pártoknak, politikusoknak mekkora a tényleges támogatottsága.
Szerintem csak manipulálnak bennünket mind a Fidesz által fizetett, mind az ellenzékinek hazudott közvéleménykutatók is!
Peller Anikó
@karma1: tyíha bazmeg, ezt a pofátlanságot, bagoj mondja verébnek, hogy csikar a hasa. :)

De legalább megtudtuk, hogy szavanként fizetik a padkányokat.
karma1
@Peller Anikó: DDDDD,... Akkor meg me'r mennek szombat-vasarnap szabadnapra??? Nem kene akkor is szakmanyban basztatni az itteni kommenteloket?
karma1
@Shikari: de minositgetsz... Maradjunk annyiban, hogy a neniked libsi, nem en, tehat te se minositgess, jo?
karma1
@Shikari: Te pedig siman egy fidesz seggnyalo vagy, mert ez meg az en velemenyem... Kulonben meg kosz, meg mindig jobb liberalisnak lenni, mint valakinek az anuszaban lenni folyton...
Eriksson
@Eladott Ország: Itt az a bibi, hogy ez az úriember nem a nép akarata ellen kormányoz, bizonyítja a szimpatizánsok nagy száma és a véleménykutatók statisztikája.
Zeta
Ez követendő példa , a kormányváltás érdekében! Aztán , ha rács mögött vannak ezek a jótét lelkek, jöhet egy új Alkotmány!
Aztán választás, NÉLKÜLÜK.
quadrocopter
Ugorgyunk, mióta megszünt a Ludas Matyi, azóta csak a Látásmódot olvasom, ha röhögni akarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.