A WikiLeaks kiszivárgott táviratai szerint Orbán Viktor már a 2006-os választásokat is csalással akarta megnyerni: diplomatákkal közölte, hogy amit a kampányban mondani fog, arra nem kell figyelni. A jelentések szerint ugyanarra készült, amit Gyurcsány Őszödön elmondott. A WikiLeaks iratok révén igazolódni látszik, hogy Orbán hazudott a választóknak “reggel, délben és este”. Szétverte a kormányzást, meghiúsította a reformokat, amelyeket maga is megígért a külföldi diplomatáknak, a pénzügyi világ képviselőinek. Feláldozta Magyarországot a saját hatalomra jutása érdekében. A 2006-os vereség után a teljes ciklus alatt ugyanazt a hazudozást folytatta, amiről 2006-ban azt mondta a külföldi diplomatáknak, hogy azt hagyják figyelmen kívül. A Fidesz retorikájával élve, Orbán hazugsággal és csalással nyerte meg a választásokat, mert becsapta a szavazókat. “Hagyják figyelmen kívül, amit mondok” a kampányban – két amerikai diplomáciai távirat szerint is erről beszélt a 2006-os...

(Forrás: civilhetes.net, karma1 által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez szerintem világos volt, hogy már akkor hazudott és félrevezette a választókat. Azóta csak a lopás jött még hozzá, más nem változott!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
@Shikari: Teljes mértékben egyetértek veled! Viktorék, folaymatosan hazudnak.
kokopelli
@Aki Én: ..hát ez az!..már olyan régóta nyomják ugyanazt a baromságot,hogy (mint
a kiskölkök) maguk is elhiszik!Amennyiben még megfizetik is,akkor "Eldorádó! ;-)
F_Viktor
Természetesen csalással került kormányra a fityesz 2010-ben, ez nem is volt soha kérdés!

Nyerhetett volna orbán ha nem hazudik 3,5 évet éjjel és nappal, ha az igazságot, a tettei által megtapasztalt igazságot mantrázta volna, miszerint pl.:
- ellopja 3 millió leendő nyugdíjas megtakarítását,
- kb. 35 új adóval sújtja a Zembereket,
- megadóztatja a minimálbért,
- kifosztja a devizahiteleseket, 200-250 ezer családot egy életre megnyomorít, ellehetetlenít,
- 3 millió rászorulótól elveszi a szociális juttatásokat,
- a megígért 1 millió új munkahely helyett 500 ezer közmunkást képez ki, aláz meg,
- haveroknak árulja ki a magyar földet,
- évente 30-45 ezer KKV-t tesz tönkre, mert az EU-s támogatásokhoz csak a haverok férhetnek hozzá???
stb...stb...stb...

Így van, orbán pártja még a parlamenti küszöböt sem érte volna el ha az igazsággal kampányolt volna, ha nem hazudott volna folyamatosan. S ez bizony csalás!
Yoda69
2014-ben is csaltak, es errol hivatalos papirjuk is van.
Most is csalnak. Mar nem egy korzetben kiderult, hogy az a sok kis apro part ami arra hivatott hogy megossza az ellenzeket, fideSSes szavazok odahamisitott alairasaival szereztek meg a szukseges tamogatast. Az MSZP most egyre tobb helyen akarja egyeytetni az alairasokat, de a fideSSes valasztasi bizottsagok ezt nem engedik. Ok is tudjak hogy szar van a palacsintaban.
nezelodo
Alighanem ez a Fenyvesi 1849 aláírást akart, az ünnepre való tekintettel, csak ínhüvely gyulladást kapott az aki aláírogatta napszámban, vagy közmunkában a konzultációs listák és a Kubatov listákról másolt személyi adatokat. Sajnos csak 849-g jutott. Majd legközelebb az egész iskolája másolja a neveket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél