Ha beengedjük a migránsokat, el kell őket tartani – hívta fel a figyelmet Orbán Viktor miniszterelnök kampánykörútjának nagykanizsai állomásán csütörtökön.

A kormányfő Facebook-oldalán közzétett videó tanúsága szerint Cseresnyés Péterrel, a Nemzetgazdasági Minisztérium munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkárával, a Fidesz-KDNP nagykanizsai képviselőjelöltjével tett látogatást a zalai városban. 

"Ha beengedjük a migránsokat, először el kell őket helyezni" – emelte ki Orbán Viktor, megjegyezve: Nagykanizsán e tekintetben "nincsenek jó helyzetben", mert van laktanyájuk, s először "ott szokták elhelyezni" a bevándorlókat.

A migránsoknak lakást kell biztosítani, el kell őket tartani – mondta a miniszterelnök, hozzátéve: világosan ki kell mondani, hogy meg kell állítani a bevándorlást, a migrációt.

"Magyarországot meg kell tartani magyar országnak és hagyni kell, hogy Magyarország továbbfejlődhessen azon az úton, amelyen végre elindult" – jelentette ki Orbán Viktor.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
...és azt miért nem fűzte hozzá,hogy az unió pénzt ad a migránsok eltartására?Nem keveset.
Lehet,hogy abból nehezebben tudnának lenyúlni.Arról sem beszélt,hogy most is fogadnak be migránsokat,folyamatosan,mert ha nem tennék,az unió elzárná a pénzcsapot.Hazudik,mint a vízfolyás,10 ezer migránsról,akik az ő fejében születtek csak meg,mert az unió se tud ennyi migránsról,akiket nekünk kéne befogadni..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
...és azt miért nem fűzte hozzá,hogy az unió pénzt ad a migránsok eltartására?Nem keveset.
Lehet,hogy abból nehezebben tudnának lenyúlni.Arról sem beszélt,hogy most is fogadnak be migránsokat,folyamatosan,mert ha nem tennék,az unió elzárná a pénzcsapot.Hazudik,mint a vízfolyás,10 ezer migránsról,akik az ő fejében születtek csak meg,mert az unió se tud ennyi migránsról,akiket nekünk kéne befogadni..
quadrocopter
Kihajtották a birkákat egy kis hamis kolomp-hallgatásra!

Arrtól is meséltél, Gecike, hogy mennyi uniós lét tettetelk el magatoknak hazai és kölföldi bankokon ketesztül? B****a ki a szemeidet a csődör cicije!
cikicakk55
@csipetke: Azt sem mesélte el a nagykanizsaiaknak,hogy az a 2500 akit fű alatt behoztak,mert Orbán már 2015-ben aláírta a kvótát,azok is rég leléptek innen. Nekik csak a papír kellett,hogy az Európa Union belül szabadon mozoghassanak. Ezt maga Lázár János vallotta be egy kormányinfón újságírói kérdésre válaszolva. Ide egy migráns sem akar jönni. Nem akarnak közhasznú munkások lenni. Még ha lakást kapnának akkor sem,mert azt fenni is kéne tartani. Ha meg csak a migránsoknak havi 6-700.000 ft-os szociális segélyt adnak,akkor a cigányjaink apró darabokra tépik mindet,mert nekik miért nem jár már ugyan annyi szociális járadék?
nyanya001
Migránsozás helyett beszélhetne a leépült egészségügy, oktatás...
elsikkasztott milliárdok, pénzért beengedett migráns bűnözők...
cs.n.
Gyönyörű beszéd volt, megkönnyeztem. Persze ez nem igaz, Orbán is leszarta az egészet, csak elhadarta a kötelező monológot.
quadrocopter
Amint megjelent a kába,
Énekelve küldték anyukába!
Lepényleső
A bánnak olyan énekelni,mint lónak imádkozni.
staro2
kb annyian álltak a lépcsőn, mint a hallgatóság.
nyanya001
@Perwool: www.youtube.com/watch?v=OYj9_2j6vOs
Isten nyugosztalja szegényt...

@nemfideszes: Az éneklőnek milyen erotikus a hangja... :) -
szép új világ
@nemfideszes: Hagyhatnád az ilyen videókat vacsora utánra. Megnéztem és felfordult a gyomrom, a kaja meg mehetett a kukába.
papa.49
Vajon mit énekeltek, gondolom hogy stílszerűen ,,átvágták a szart a kerítésen, nagyot esett a csutigeci,, )))))))))))))
Yoda69
Te taho! Azt miert nem mondtad hogy februarban 2 migrans akart bejonni az orszagba?
Vagy azt hogy TI betelepitettek 1300 kvota migranst?
Vagy azt, hogy penzert (fejenket kozel 100 millio forintert) bengedtetek tobb mint 20 ezer migranst, akik kozott bunozok es terroristak is vannak.
Errol miert nem beszelsz te kocsog.

De mindegy is mi mondasz. Meg van 10 napod a szabad eletbol.
Szorul a nyakadon a hurok. Hosszu bortonevek varnak rad.
verőce21
A szocialisták és komcsik, szavazóbázist szeretnének építeni a bevándoroltatott analfabéta milliós tömegekből, szociális juttatásokért. Ezeket jelentik, az olcsó/ingyenes bérlakások, szociális juttatások és munkanélküli jövedelmek, segélyek. Ez kell a sok analfabéta muszlim hordának, akik ráadásul hódító szándékkal is jönnek ezen felül. De mit érdekli a lipsiket a haza sorsa, csak a hatalommániájuk beteljesüljön!
Clavigo
@verőce21: Ember...!!! Inkább igyál valamit,,talán úgy nem firkálsz ekkora ökörségeket.
verőce21
@Clavigo: (17:37) Melyik részével nem értesz egyet?
Talán a szociális juttatások, vagy munkanélküli jövedelmek?
esetleg lipsik, mint te vagy?
nyanya001
Nekem azért lenne Orbán Viktorhoz egy kérdésem...
jó gazembernek lenni ?
CsipkeRózsa
Ráértek volna akkor énekelni, ha sikerült elzavarni Orbánékat.
Nessy
@Borsodi: Megszavazták az új Pragmatica sanctiot? Leányágon öröklődhet a hatalom?
nihil
Énekelve fogadták az isten kegyelméből legnagyobb magyar honvédőt:

www.youtube.com/watch?v=Qt2FWAbXinY

Egy kicsit karcos a felvétel, de akik bakeliton nőttek fel, azoknak ez nem probléma.
namihami
Ügyesek voltak a kanizsai fideszes szervezők. A városban élő összes Fidesz-szavazót sikerült a Vezér beszédére egybecsődíteni. A Nagykanizsa méretű városban 50-60 ember? Kár, hogy nem a Kossuth téren voltak, mert akkor lehetett volna kétmilliós rudósítást adni az 50 fős happeningről.
Clavigo
@Borsodi: Ja...A gyagyás Gazsiból meg esztergomi érsek lesz..
advocat
Hát? Az időskori szenilitás! Ezek semmit nem tudnak, mert jó nekik az agymosó tv és rádió. A világról fogalmuk sincs. Vagy van, de eltitkolják, mert Viktor az isten. Szerintük.
Kookas
@Clavigo: ivástól a mája nőne nem az esze.
mackoka46
Orbánc végre kimondta, hogy olyan szegény ez az ország, mint a templom egere. Euró milliárdok ? Ugyan azt a diktátor kapta, nem az ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.