A Korábban Érkeztem Alapítvány 1,2 milliárd forint uniós támogatást nyert 2016 augusztusának elején, hogy mentorházat hozzon létre koraszülöttek és szüleik számára Szegeden, Kecskeméten és Gyulán. A csupán egy évvel korábban induló alapítvány a pályázati keret teljes összegének (2,4 milliárd) felét zsebelte be, ráadásul egyik kuratóriumi tagja Lázárné Megyeri Zita, Lázár János felesége. Míg a másik …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Shikari: Már többször elmeséltem, de neked külön is elmondom Vilma-néni igaz történetét.
Vilma Münchentől nem messze egy bajor kisvárosban élt. A testvére meg itt nem messze. Egyik alkalommal mikor hazalátogatott a repülőtéren az unokahúga és annak férje várta és többször is kocsikáztatták. S mikor telefonálni akart odaadta valamelyik a mobilját (ez a 90-es évek elején volt). S mikor ezért fizetni akart azt mondják hagyja mert a cégük fizeti. Kiderült, hogy a máltaiaknál dolgoznak és mindent ingyen kapnak a cégtől.
Vilma ezen nagyon berágott mert mint kiderült, ő otthon önkéntesként adományokat gyűjt a máltai szolgálatnak; a saját kocsijával, saját benzinéből s maga fizeti a telefonját is! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
miért is pont ebből ne lopnának! =))
RonaGyuri
@Shikari: kétlem, hogy Lézer Jankó felesége zsebébe szánták volna egy jelentős részét! =))
RonaGyuri
@Shikari: Ja nem a liba, hanem az emberei??? jóóó te ezt be is veszed??? =))
Clavigo
@Shikari: Hogy tudsz létezni agy nélkül,,,te kretén ?
papa.49
A végén még a manycskét is ki kellett staférungozni, néhány milliócskával!!!
dr. prédikátor
@Clavigo: Ő tud agy nélkül is mert fityfasz zombi!!!
Sámannus
Nem csoda tíz gyerek halt meg amikor elmulasztották az inkubátorok hűtését.
Mindenre van valamilyen magyarázat, de a legfőbb bűn a határtalan arrogancia.
RonaGyuri
@Shikari: Már többször elmeséltem, de neked külön is elmondom Vilma-néni igaz történetét.
Vilma Münchentől nem messze egy bajor kisvárosban élt. A testvére meg itt nem messze. Egyik alkalommal mikor hazalátogatott a repülőtéren az unokahúga és annak férje várta és többször is kocsikáztatták. S mikor telefonálni akart odaadta valamelyik a mobilját (ez a 90-es évek elején volt). S mikor ezért fizetni akart azt mondják hagyja mert a cégük fizeti. Kiderült, hogy a máltaiaknál dolgoznak és mindent ingyen kapnak a cégtől.
Vilma ezen nagyon berágott mert mint kiderült, ő otthon önkéntesként adományokat gyűjt a máltai szolgálatnak; a saját kocsijával, saját benzinéből s maga fizeti a telefonját is! =))
Jozefina
Ez egy borzalmas tragédia!!! Hogy lehet tiszta lelkiismerete annak, aki betegeken és főleg pici gyerekeken próbál élősködni. Azt sem értem miért nem írják elő törvényileg, hogy a kapott összeg hány százalékát lehet működtetésre fordítani. Hihetetlen.
De itt egy másik eset! Ajánlom, hogy mindenki olvassa el!!! A bicska megfordul az ember zsebében, ugyanakkor a tehetetlenség és a düh keríti hatalmába.
"24.hu/belfold/2018/05/03/elet-dializissel-meghalok-egy-perc-alatt-nem-nagy-dolog-egy-marek-kaposzta/"
Clavigo
@Shikari: -Egyedül,,a saját vízfejedből,,,önállóan ,még kérdést sem tudsz feltenni te gyagyás.??? Ilyen tahókat alkalmaznak fitymasz-trollnak ??? Menj haza bocskoros,,,oszt mondd meg @nyádnak,,hogy hülye vagy. Mindenki jobban járna...
Clavigo
@Shikari: Aha...Ezt egyedül találtad ki ? Szerintem még a bilin sem tudsz megülni,,önállóan,,elengedett kézzel,,oláh.
tulipan
HJA, NINCS EBBEN SEMMI MEGLEPŐ! Csak éppen jellemzi a narancsos keresztéyn szivtelenséget!!!
adrenalink
@Shikari: 13:05 - re "a Fidesz nem alkalmaz trollokat" Nevezzük inkább vállalkozónak? Lásd Téged, aki egész nap itt (is?) koptatja a billentyűket...
Edmond Dantes
Ezt egyszerűen már nem hiszem el.Aljas gazemberek,de ez már sok.
silber13
@Shikari: Figyu csak ! Megint a görényt játszod és illatról szónokolsz?:-)))
RonaGyuri
@Shikari: nem vannak ilyen kretének, mint te vagy, akiknek ez a természetes! =)) S még büszkék vagytok, hogy mennyit tudtok lopni. S vannak kulturált európai polgárok, akik ezt már nagyon unják; Lásd EB javaslat! =))
F_Viktor
@Jozefina: Írod:
"Hogy lehet tiszta lelkiismerete annak, aki betegeken és főleg pici gyerekeken próbál élősködni."

A maffia már csak ilyen, ne keresd náluk a lelkiismeretet, nem ismerik.
Ahogyan az ilyen agyatlan, tetű @Shikari: félék sem, akik minimálbéren/minimum nyugdíjellátásban tengődnek, miközben csak az orbáni/göbbelsi hazugságokat tudják mantrázni!
kereső
"Családbarát "a kormány na.Ez is bizonyosság.Meg az is,hogy aki a legvédtelenebbet röviditi meg, akár egy lukas kétfillérrel is,az csak emberszerű és nem ember.És vele egyenlő az is aki ezt a hitványságot védi.Remélem a kereszt lázáréknál is kinn van minden szoba falán,és szorgosan járnak templomba is.Van mit meggyónni.
RonaGyuri
@Shikari: ja hazafias lopni, csalni hazudni! Nálatok! =))
Edmond Dantes
@Shikari: Mit gondol maga nagyokos?Hogyan szokták lenyúlni a pénzt?Elárulom,lepapírozva.Úgy,hogy költségként számolják el.Nézze meg a tételeket,alaposan,aztán életében egyszer próbáljon leszállni a Fidesz cumiról.Tehát Lázár felesége valóban nem nyúlta le a pénzt,éjjel,álarcban,hanem csupán felszámolták a "költségeket".Ezt jobb helyeken a Fideszben röhögve úgy nevezik,hogy súrlódási veszteség.Azért maga még annál is gyengébb,mint amilyennek eddig megismerhettük.
silber13
@durbincs: )))) Szólt magához valaki,vén kéjróenc?:-))))))))))
Sámannus
@durbincs: mi van fostalicska, ide toltad megint a pofádat?
Commenter
@silber13:Off: Már tegnap óta itt van megint. ON: ez már azért tényleg mindennek a lelki, emberi legalja. Egyik oldalon a gyerekszülés mellett agitálnak a népességfogyásról beszélnek, a másik oldalon pedig meghozták a Taigetosz törvényt és most még lopnak is a legkiszolgáltatottabb csecsemőktől akiknek tripla erővel kell küzdeni a puszta létükért is! Valaha volt szakkórház is pont nekik, ma már csak egy inkubátoros mentővel mentik őket egy jótevő és egy maroknyi elszánt, hivatástudatos szakemberrel együtt, itt. valahol még Európában 2018-ban...
mackoka46
Semmi se szent nekik, az árvák könnyét is ellopták.
silber13
@durbincs: Kuss homokos!A román fajtestvéreiddel ugass,meg a rokonaiddal :-)))a disznóólban!:-)))
silber13
@durbincs: Vigyázzon vén kéjenc,a buzikat összeírják, így magára is sor kerül!:-))))))
Edmond Dantes
@Shikari: Legálisnak azt a tevékenységet nevezzük,ami megfelel egy vonatkozó törvény előírásának,vagy annak íratlan szellemének(Segítek,még a KRESZ is tartalmaz ilyent,bár ezzel nem terhelném).Melyik törvény ,vagy annak szelleme engedi meg a túlárazást,a hamis számlázást csak azért mert papír van róla?!!? Hát a maga logikája aztán nem semmi. Ugyanis ezzel van tele a hivatkozott eset,ahogy az Elios ügy is,ráadásul az OLAF jelentése szerint.Pedig ott aztán van papír dögivel.Bár magának ez nyilván nem mond semmit, túl bonyolult.Azért az pedig elég röhejes,hogy ekkora orbitális marhaság után maga beszél iskoláról,maga,az ostobaság élő diszpintye.Ha van papír,akkor rendben van,Atyaúristen!!! Mert akkor aztán legális!!! Mondja,miért égeti magát,élvezi?
kereső
@Shikari: lehet,hogy legális, csak nem törvényes. Ha meg nem törvényes,akkor lopás,sikkasztás,hűtlen kezelés.Bár, ami nem törvényes,az hogy lehet legális?
F_Viktor
@kereső: Írod:
" lehet,hogy legális, csak nem törvényes."

Nem legális, tehát nem törvényes a LOPÁS!
Nézd csak meg ezt a tételt:
"50 milliót szántak 9 laptopra és telefonra, 3 nyomtatóra és irodabútorokra"

Ez csak úgy lehetséges, ha számlát VESZNEK. Ez nem "lepapírozás" (ami szintén illegális), hanem csalás, lopás!
kereső
@F_Viktor: olvasd csak tovább mit irtam még az emberszabásúnak.
adrenalink
@Shikari: 16:01-re Igazad van, semmi közöm hozzá. Csak elgondolkoztam, hogy 38 évesen milyen vállalkozásom lehetne,melynek a fő tevékenységi köre az egész napos libsizés, és még jól meg is élnék belőle...
silber13
@durbincs: Tanuljameg vén kretén ,mit is jelent az orbitális szó! És egyáltalán, ideje volna a négy elemit elvégeznie,mert így katasztrófális a szövege! Egy közönséges műveletlen bugris!:-)))))
silber13
@Shikari: Nem vagyok kiváncsi egy migráns baksist remélő megszólalására!:-)))
" Persaepe accidit ut utilitas cum honestate certet" :-))))
silber13
@Shikari: Mondoid ezt te,az illatról hadováló görén!:-))))
Jozefina
Kedves kommentelők!!! Már irtam, hogy egy-két szerencsétlennel nem kellene szóba állni és vitaszkozni. A legjobb megoldás, ha hagyjuk őket magukra és kizárólag az adott témával foglalkozunk.
silber13
@Jozefina: Igazságod lehet, mert hát felesleges néhány műveletlen paraszttal vitázni!
kereső
@Shikari: maradjunk annyiban,hogy törvényesnek!látszó.Hiszen ezért papiroztak?Nem?
silber13
@Shikari: :-)))))))) Olyanaranyos vagy,amikor primitívségedben és tehetetlenségedben dühöngsz:-)))))
kereső
@Shikari: ezek nem kifogások. Ez a törvényesség-a számviteli törvény egyik alapja a "valódiság elve"!.Ennek ezek a számlák nem felelnek meg-bármennyire is annak látszanak.Tehát törvénysértés van.A számviteli törvény megsértése-btk.-ba ütköző cselekmény- aminek adócsalás vonzata is van. Szóval ne mentegesd itt a csalókat,erre nincs semmiféle mentség- a világra jövő,az életéért küzdő apróságot meglopni ,ennél aljasabb tett nincs is.Te meg még próbálod kimosni a szennyest. Milyen emberszabású vagy te?
silber13
@Shikari: Te??? Kiosztottál egy " libsi parasztot"??:-)))) Engedessék meg hogy nyiharásszak!!:-)))))
silber13
@Shikari: Talán ha olvasgatnál például Johann von Traitzigfritzig bajor miniszter néhány írásából, lehet, másképp beszélnél.
silber13
@Shikari: Egy fenét, csak megpróbálom egy nálunk értelmesebb gondolkodó írásainak megismerésére. Nem szégyenaz olvasás és mások gondolatainak megismerése.
Edmond Dantes
A fizika,azon belül a hőtan ismeri az "abszolút fekete test" fogalmát.Ha valaki ezt nem érti,olvassa el Shikari bejegyzéseit.Tökéletes sötétség.Ami le van papírozva,az törvényes!!! És ez a szerencsétlen büszkén égeti magát.
kereső
@Shikari: tudod értem én, hogy az a feladat,hogy eltereld/eltereljétek az alapproblémáról a figyelmet.Ezért aztán elvtársozol,libsizel,idegenszivüzöl,kitagadsz embereket a magyarságukból, és amikor ezt szóvá teszik,akkor te vagy megsértődve.Igy vagy fidesz kompatibilis.
Szóval, ha törvényes ,hanem, az a tény,hogy a családbarát magyar kormány segitségével egy alapitvány ilyen-olyan jogcimen másra költött 1,7 milliárd eus támogatást,amit a pici babák életfeltételeinek javitására adtak,az minősithetetlen gazemberség,hitványság,emberhez nem méltó cselekedet.Keresztény emberhez meg pláne nem.Gratulálok ,hogy ezt védelmezed.
kereső
@Shikari: 10:11, nagyon mélyen van az empátia és erkölcsi mércéd.Mondhatnám úgy is,hogy hokedlire állva is alulról nézed a béka fenekét.
Eladott Ország
Rapcsák táskacipelője, illetve a térség cinikus Csák Mátéja felküzdötte magát. Nem véletlen, hogy Orbán veje is ott kezdhette vaklálós közvilágításos pénzlenyúlását. Természetesen a pedagógus végzettségű felesége sem a portfólió írással vesződik, mint a többi szerencsétlen sorstársa. Mai napig nem sikerült tisztáznia, hogy kivel hetyegett állami pénzen külföldön. Inkább befizette az állami kasszába az utazás költségeit. Nagyon műmájer mosolyokat láthatunk azokon a képeken. A pénz gyakran erősebb kötőelem a kapcsolatban, mint az építőiparban a cement.
Eladott Ország
Értetek lopunk, nem ellenetek! Egy rabló, a játékszabályokat a saját győzelme érdekében átíró, az egypártrendszer megerősödéséért küzdő párt került ismételten hatalomra. A Fidesz-KDNP szövetsége valóban folytatni fogják azt, amit elkezdtek, akkor olyan mélységbe zuhanunk, ahonnan borzasztó nehéz lesz kimászni. Ha nem fékezzük meg az ország teljes kifosztását, a jövő lehetőségét vesszük el gyermekeinktől és unokáinktól. Már nincs időnk, a 24. órában vagyunk. Ne a csodát várjuk, hanem nézzünk körül az országban. Ezt álmodtuk, amikor 14 évvel ezelőtt a határok mentén az Örömódát hallgatva köszöntöttük az uniós csatlakozást? Valóban ezt akartuk?
tulipan
@durbincs: A Tie eszed (ha van?), viszont darabokban lehet!! Talán éppen a WC-ben tanyázik!
Aki Én
@Shikari: Mára eljutottunk oda, hogy kifejezetten szórakoztató a butaságod. Hálátlan feladat a tiéd, de testhezálló :)
kissé felnőttem
na kéretik aq cikket a családügyi állomtündérkének Katalinnak továbbitani. hogy ehhez mit szól???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.