Az Index írta meg, hogy Dúró Dóra határozati javaslatot nyújtott be arról, hogy terhességmegszakítás előtt kötelező legyen meghallgatni a magzat szívhangját. 

Dúró Dóra szerint megszünhet a magyar állam a népességfogyás miatt

MTI Fotó: Illyés Tibor

A Jobbikból kilépett politikus rögtön egy Kövér László-idézettel kezdte javaslatának általános indoklását:

Amennyiben a következő tíz-húsz évben az ország nem tudja kezelni a népességfogyást, akkor az ezeréves magyar állam megszűnése fenyeget.

Az Atv már belengette, hogy októberben a kormány pontosíthatja az abortusztörvényt, Dúró pedig elismerte, hogy a sajtóinformációk miatt nyújtotta be újra a javaslatot. 

(Index.hu)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Kúró Dóra ismét nagyot ugrik. Kedves Miss El Kúró, kussolj már.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Már megint a basztatás.
Nem inkább egy élhető, biztonságos, normális országot kéne építeni egy egészséges társadalommal?
Akkor talán lenne kedve az embernek szaporodni.
Érdekes módon a kivándoroltak között sokkal nagyobb a hajlandóság.
Ez a társadalom ebben a formában pusztulásra van ítélve.
Peller Anikó
Kúró Dóra ismét nagyot ugrik. Kedves Miss El Kúró, kussolj már.
Yoda69
Elhetetlen orszagokban torvenyszeru a nepessegfogyas, es el kell azt is fogadni, hogy torpe, jelentektelen orszagga valunk. Akik tehetnenek ez ellen magasrol szarnak ra. Csak a sajat joletuket es gazdagodasukat keresik. Ha meg sikerulne is valami folytan levaltanai ezt a maffia bandat, akkor is evtizedekbe kerulne a moralis tragedia helyrehozasa. De jelen pillanatban eselyt sem latok, mert ujabb szazezrek, ha nem milliok fogjak elhagyni az orszagot. Es persze nem a fideSS szavazo taborabol. Ez azt fogja eredmenyezni, hogy 4 ev mulva meg konnyedebben huzza majd be a 2/3-ot, mert addigra mar csak a ciganyok, a birkak, a nyugdijasok es a vagyontalanok fognak az orszagban lenni. Azt pedig tudjuk hogy a kulfoldon elo magyarok milyen nehezen tudnak szavazni.
anima
Dúró Dóra politikai pályafutása két szóban: Blablablablabal, blablabalabla.

Jó napot kívánok, és nem Dúró Dóra vagyok.
Te Dúró Dóra vagy? Nem ? Tök mindegy!
Mondj valamit, te talán Dóró Dóra.
Én aztat mondom neked, te biztos, hogy nem Dúró Dóra, mert talán én vagyok a Dúró Dóra, hogy: "Már pedig blablabla - azt a kisgödröcskés durva életbe!!
Commenter
@Rózsika Hatházi: Daverro. :) puta con piccolo cervello.
Lingvist
@Rózsika Hatházi: Igaz, igaz, de azzal nem lehet embert nemzeni. :)
Macskaszem
Kizárt dolog, hogy megszűnik a magyar állam. Orbánviktor megvédi, mert hát Ausztriába csak nem mehet lopni, Németországba mégúgyse, Merkel kivágná, mint macskát ...
lampa laz
Dudorka, már van egy szaporodásért felelős államtitkárunk azt nem tudod lelöki a ducról úgy sem, meg bőven elég is az a mennyiségű hülyeség amit az összehord, rád már nincs szükség.
Már úgy is nagyon közel állsz a fideszhez, talán a dagadt törpét kellene meggyőznöd, h az ország jólétére fordítsa azt a qurva sok ejuspénzt, ne a családra, barátokra stb..., ha mindenki megtalálná a számítását itthon akkor ide szaporodna és nem az új hazájába, ilyen faék egyszerű a dolog.
Az abortusz dolgot meg ne piszkáld, mert azzal csak azt éritek el, h megszaporodnak a tiltott beavatkozások amik esetleg sok nő életébe is kerülhet. Egy hülye politikus se akarja megszabni azt, h egy nő hogyan éljen, hány gyereket szüljön, mert ez egyesen undorító.
Hellcat
Az ilyen inkompetens politikusok miatt elvándorolt magyarok miatt fgo összeomlani az ország. Nem az abortusszal kell mókerolni bazdmeg hanem élhető országot teremteni...meg is volt a lehetőség...a fidesz pedig ellopta az ellenzék meg végignézte...teletömött zsebekkel, nagy fizu mellett.
maci0427
Azt már Dúró sem fogja megérni , hogy Magyarország megszünjön létezni ! Azt sokaknak tudni kell ,hogy nyilvánvalóan lecsökken Magyarország létszáma 7 millióra majd valamikor , de ez nem megszűnés ! Viszont a lakosság arányánál már számítani lehet a népesség drasztikus megváltozására is ! Köztudott, hogy a cigányság sokkal jobban szaporodik mint a magyar magyarok ! -------- 330 - év múlva ha magyar magyar nem szül "sokat" ,akkor lesz nagy változás !!! -------- g7.24.hu/allam/20180222/tobb-mint-ketszer-annyi-roma-el-magyarorszagon-mint-harminc-eve/
tudode
Nem kell aggódni, senkinek, mert már
.
----- Csak eljátsszuk, hogy ez egy ország
.
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hogy-ez-egy-orszag
.
"""Nyolc évvel a fideszes hatalomátvétel után, idén nyárra beérett a rendszerváltás: az új „kereszténydemokrácia” lényege, hogy kimúlt a többpártrendszer, a politika a hatalmat gyakorlók magánügyévé vált, és az állam szakított az emberi méltóság egyetemességét valló értékrenddel, hiszen általános és önfeledt rasszizmus folyik az államilag fenntartott magyar sajtóban."""
.
Sőt probléma egy se KI TUDJA KINEK
.
www.google.hu/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarorsz%C3%A1g&aqs=chrome.3.69i59j69i57j69i59l2j69i61l2.6720j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ok okozat nélkül NINCS, de mégis van orbanisztánban
.
www.google.hu/search?q=alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=ALA&aqs=chrome.4.69i57j69i60l3j69i59j35i39.5346j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ámen!!!
.

.

.

.
kereső
A kormány meg őszre tervezi hozzányúlni az abortuszabályozáshoz- bár tagadják,hogy lényegi változtatást terveznének.Akkor pediglen lényegi változtatásra készülnek.Csak nem ennek az előfutára dúró mostani megnyilvánulása?
Commenter
@kereső: dehogynem annak az előfutára. ratkó gyerekek után novák k-kásler (azaz orbán )gyerekek? A geréb á félék meg elnöki kegyelmet kapnak miközben Angliában engedélyezik az otthoni abortuszt (tabletta) addig mi visszafele megyünk ebben is az idóben: szülj, szülj, abortuszkorlátozás, otthon szülés, gyerekvállalási agit prop, ahhoz talán élhető országot kellene építeni, nem agit propot nyomni...
kereső
@Commenter: a legújabb kutatások szerint 750000 gyermeket érint a mély szegénység Magyarországon.Erre megoldás az "ingyen"?...minden?
csipetke
Megszűnhet a magyar állam?Elég,ha a fidesz szűnne meg,és rendbejönnének a dolgok...
Commenter
@csipetke: az már így is egy abortuszmaradvány.
Peller Anikó
@maci0427: mekkora is Ausztria lakossága? 9 millió alatti.

Jézus, hiszen akkor Ausztria már lehet meg is szűnt létezni. Járt valaki mostanában Ausztriában, hiszen lehet, hogy már ki is haltak.

Mindenesetre tőlük nem vándorolnak el milliószámra a munkaképes polgárok. Hiába szaporítod geci a magyart ha tízszerannyian vándorolnak el tőlünk miattad te hazudós lopós csaló kutya. Az egész életed egy hazugság, de ugyanúgy rohadsz meg mint egy szegény ember.
balos
Ideje lenne,ha a nemzetileg érintett maffia oldal vándorolna vissza a sztyeppére!
simmering73
Dúró Dóra szüljön, ne más hasában kutakodjon.
karma1
Hulye kurva, a meglevo nepesseggel nem tudtok jol gazdalkodni, akkor minek kellene meg uj gyereket szulni? Felsz attol, hogy nem lesz eleg rabszolgaja a NER-nek?
A szivhang nem jelent semmit sem. Egy csomo rendellenesseg nem is jon ki a szivhanggal.
Megint ragtal egyet a gitten...
Eladott Ország
Ameddig a Fidesz és jól fizetett szalagmunkásai hátradőlve dörzsölgetik a tenyerüket, hogy vajon Toroczkai Lászlónak sikerül végre szétvernie a Jobbikot, eddig csak az egyszem Dúró Dóra jelezte, hogy hajlandó kilépni a Vona Gábor múltjával fémjelezhető frakcióból és csatlakozni a lázadókhoz pedig mint tudjuk a Bősz-algoritmus óta, egy ötfős frakció százmilliós összeget hozhat, felszólalási jogot és bizottsági helyeket biztosít. Dúró Dóra természetesen nem adja vissza a mandátumát, hanem függetlenként építgeti az új pártot a Parlament falain belül. A Jobbik kommunista párt lett hirtelen a volt jobbikosok szemében. Dübörög a hazaszeretet, a hon védelme, a nemzeti identitás mindent felülíró csodálatossága. A fehérbőrű, magyar, keresztény, sokgyermekes hazaszeretet gyökeret eresztett és hamarosan szárba szökken. Addig is, Dúró Dóra megkapja a fizetését a köz pénzéből, a pártnak is bizonyára csurran-cseppen valami módon, a propagandisták tolják majd a szekeret – tessék csak már most szétnézni a kormánymédiában -, miközben hangosan óbégatnak, hogy ők éppen megállítani akarják és a végén, amikor dönteni kell, hogy hova húzza az ember az ikszet, kiderül, hogy bizony Orbán Viktor az a legnagyobb humanista, aki képes megakadályozni az elvakultan szélsőséges eszmék teljes térhódítását.
desiro57
zaporoggyá bezzeg csak ne magyarországon, hülye megélhetési 3,14csa...
Eladott Ország
A Toroczkai-Dúró-féle radikális alakulat látványosan beállt az állampárt szekerét tolni (gondolom, ők is úgy vannak vele, mint Ungár Péter, hogy nem szégyen az), mi a cél az ilyen átlátszó hazugságokkal? Valószínűleg úgy jártak az elvtársak, mint a gorilla, amelyik felemelt egy akkora követ, hogy nem tudta letenni. A hazugság triciklije is ilyen. Ha az ember nyeregben van, már képtelen leszállni róla.
terlasz
Miért szűnne meg? Talán a romáink nem elég termékenyek? Ők is a magyar állam részei.
Eriksson
@karma1: 01:25
A magzat szívhangját azét kellene meghallgattatni minden nővel, mert akkor kétszer meggondolja az illető kismama, hogy megöli-e leendő gyermekét, vagy megtartja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.