A parlamenti lépcsőkön való ücsörgés helyett inkább cselekedtek.

Állami kampánypénzből vásárolt lakókocsit vásároltak egy győri hajléktalannak a Kétfarkú Kutyapárt. Mint közleményükben írják, még terveznek hasonló akciókat, és ha ráérnek,

majd egyszer ők is kiülnek a Parlament lépcsőire, hisz abból lehet címlapos hírt csinálni.

Meg is dicsérték Gyurcsányt és csapatát:

Jópofa volt Ferenc a Parlament lépcsőjén.

A lakókocsi egyébként félmillióba került, egy hölgy adta hozzá a telket a Robi nevű hajléktalannak, aki azóta munkát is talált, és egy hozzá "bedobott" kutyust is gondoz.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Szép dolgot csináltak kétfarkúék de sajnos nem fognak tudni mindenkinek segíteni ezért nincs mit a másik ellenzéki párt szemére vetni. Az lett volna az igazi, ha inkább kiült volna GYF-ék mellé a lépcsőre néhány kétfarkú aktivista és beszédbe elegyednek arról, hogyan tudnák erőiket összehangolni az ellenzéki munkában és maguk mellé (nem mögé!!!) állítani a többieket is. Egy a cél, semmi akadálya, hogy a gyerekes rivalizálás helyett inkább együttműködjenek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Miért az ellenzéket szidják ? Miért nem veszik észre, hogy a politika a bűnszövetkezet foglya ?
Commenter
Ez közel sem trollkodás, lám mást is tud a Kétfarkú. Követendő példa a többi pártnak.
bencemacska
A 3,3 millió forintból - amit egy-egy délvidéki szavazó kapott or-bántól - 6 lakókocsit lehetne venni!
Mert országhatáron belül nem lehet azt a pénzt elkölteni. De OV is máséval veri a csalánt a rá szavazó "idegenbe szakadtak" szavazataiért cserébe!!!
emerencia
Szép dolgot csináltak kétfarkúék de sajnos nem fognak tudni mindenkinek segíteni ezért nincs mit a másik ellenzéki párt szemére vetni. Az lett volna az igazi, ha inkább kiült volna GYF-ék mellé a lépcsőre néhány kétfarkú aktivista és beszédbe elegyednek arról, hogyan tudnák erőiket összehangolni az ellenzéki munkában és maguk mellé (nem mögé!!!) állítani a többieket is. Egy a cél, semmi akadálya, hogy a gyerekes rivalizálás helyett inkább együttműködjenek.
Clavigo
Aha,,,,,,,A regnáló Orbán-kondával ezeknek sincs semmi bajuk. Jóoo van azúgy.
Clavigo
@emerencia: Legalább 100 db. like a kommentre.
lampa laz
Birkafej zabálló szilárdan-agyatlan környezetében fideszes módra "viselik gondjukat" a hajléktalanoknak.
24.hu/belfold/2018/11/01/hajlektalanok-csepel/
wagabund
ez a lakókocsis hajléktalan-mentés nagy ötlet, tiszteletet érdemel...figyelemre méltó tett.

...a többi csak szájtépés, blabla...
justhpeter
@lampa laz: Az ismertetett hír a bűncselekmény és nem a hajléktalanság.
bencemacska
@lampa laz: ma, 13:08
Én viszont tegnap ezzel a szöveggel találkoztam egy zárt, fizetős parkolóban közvetlenül a kerítés mellett álló - átlátszó falu - sátor oldalán:
SZÍVESEN LÁTUNK EGY TÁL MELEG ÉTELRE!
No nem Csepelen!
F_Viktor
@emerencia: Így igaz, a kormányfeladatait nem a Zembereknek, a civil szervezeteknek kell megoldaniuk, ők megteszik a kötelességüket mikor a kormányra bízzák adóforintjaikat!
Eladott Ország
Ne legyen kétsége senkinek, hogy a 2018-as választás semmi másról nem szólt, mint Orbán hatalmának megerősítéséről, a törvénytelen hatalom legitimálásáról, és az ellenzék egymás közötti harcáról a pénzért, amit a parlamentbe jutó pártok a választási eredmények alapján éves párttámogatás címén kapnak. Ez évi százmilliós tétel. Ezért kell elmenni szavazni, hogy melyik áruló mennyit kapjon. Ezért tart nekik Orbán egy szavazást. A parlamentbe kerüléssel semmi egyéb jogok nem járnak. Semmit nem tud tenni egy ellenzéki párt vagy ellenzéki képviselő a parlamentben, az üres pofázáson kívül. Egy bűnszervezet törvénytelen uralmának kölcsönzik a törvényesség hamis látszatát. Ezzel bűntársak az alkotmányos rend megdöntésében. Orbánnal együtt börtönben a helyük. Orbán rendszerének leggyengébb láncszeme az ősbűn, hogyan jött létre. Ezért az egész törvénytelen. Aki ezt elleplezi, az vele van. Ezért megkapja a pénzét, és cserébe a demokrácia hamis látszatát kelti. Aki ehhez asszisztál, az szív tovább. Nekünk, nézőknek, az adatott meg, hogy figyeljük, hogyan képesek egymás elől minél nagyobb pénzt megszerezni a nekik fenntartott keretből. Hogyan tudják a szavazatokat maximalizálni egymással szemben és egymás rovására. A hatalom megszerzése szóba sem jöhet, de azt minden tudják, hogy a legnagyobb zsugát akkor tudják leszakítani, ha a maradék demokratikus érzelmű szavazónak Orbán leváltását tudják ígérni. Ez nagy átverés, de ez fizet legjobban.
Eriksson
Valami 30ezer hajléktalanról van szó. Na kétfarkúak! Tudtok ennyi lakókocsit venni?

Gyurcsány együttérző lépcsőn ücsörgése sem ért sokat önmagában. Arra jó, hogy még nevetségesebbé tegye magát.
bencemacska
@Eriksson: ma, 15:53
Sok lúd disznót győz.
Sok kicsi sokra megy.
Mondjak még párat?
dr. prédikátor
@Eriksson: Egyszer te is lehetsz/ leszel hajléktalan!!!
ila51
@Eladott Ország: 15:14...ellenkező esetben összefogtak volna , megdönteni ezt a bagázst ...így csak csipegetnek a dögön
Eriksson
@dr. prédikátor: Kicsi a valószínűsége, mondhatni nullával egyenlő.
Nessy
Talán, ha a határon túlra költöznének a hajléktalanok, mondjuk Erdélybe, Vajdaságba, biztos kapnának komoly támogatást a kormányunktól!
Eriksson
@bencemacska: 16:04 Azt mondtátok, 19ezer férőhely 30ezernek nem elég, tehát kivitelezhetetlen a törvény akarata. Akkor ez most mire?
F_Viktor
@Eladott Ország: ma, 15:14
Ez a hozzászólás, a hasonló gondolatok csak a fityesz malmára hajtja a vizet, ha továbbra is csak az ellenzék lejáratása folyik a kormányváltást akarók részéről, akkor az orbán család 4 dinasztián keresztül fogja a magyarországi magyarok vérét szívni!
bencemacska
@Nessy: ma, 16:23
A magyar koldusok is nyugat felé mennek!
Szerintem az általad megnevezett országrészekben sem a szegényeket támogatja OV!!!
bencemacska
@Eriksson: ma, 16:25
Ha jól emlékszem, a két farkúak pályázatot hirdettek a kampánypénzük elköltésére. Ez egy győztes pályázat volt. Ez csak gesztusértékű, általános megoldást nem hozhat.
De ha Szabolcsban az ukránok bejelentkezhetnek 200-an egy házba, akkor az is segítene, mert ha valakinek van lakcíme, már vállalhatna munkát!
Nessy
@bencemacska: Csak előbb hűségesküt kell tenniük a fidesznek, hogy csak rájuk fognak szavazni!
bencemacska
@Eriksson: A lényeget lefelejtettem:
Ha valakit arra utasítsz, hogy menjen be az éjszakai szállásra, akkor annyi szálláshely kell, amennyit beküldtél!
Az is lehet, hogy kevesebb a férőhely, de akkor nem utasíthatod, hogy menjen be!
Itt a törvény a nonszensz!
Arról már ne is beszéljünk, hogy azzal a rendőrrel zavartatod el az utcáról a hajléktalant, akivel kilakoltattad.
Meg kell büntetni, aki renitens, kárt okozott, stb, stb., de azt, aki ott ül magába roskadva, ahova a hatalom rendőri segédlettel juttatta???
Ez elvi kérdés! Tudtommal akinek M.o a hazája, annak az az otthona IS!!!
Eriksson
@bencemacska: A kétfarkúaknak mindig vannak frappáns ötleteik, de gondolom egy lakókocsi életvitel szerű használata még nem állandó lakcím. És az sem biztos, hogy akarnának munkát vállalni a szerencsések.
bencemacska
@Eriksson: Segíteni csak azon lehet, aki maga is akar javítani a helyzetén!
Akarata ellenére nem lehet senkin segíteni, ugye ismered az úttörő viccet?
Eriksson
@bencemacska: 16:52 Ne kezdjük elölről ezt a vitát. Nemrég kiveséztük töviről, hegyire.
16:56 Erről van szó. Melyik úttörő viccet?
bencemacska
@Eriksson: Megkérdezi az úttörővezető: miért késtetek el?
Válasz: Mert átkísértünk egy nénit az úttesten.
Kérdés: Ennyi ideig?
Válasz: Hát, ha az Istennek sem akart átmenni!
Eladott Ország
@F_Viktor: De azt is hozzá kell tenni, hogy a jelenlegin ellenzék szart sem ér!
Eladott Ország
@F_Viktor: Az ellenzék között is mindig akad egy csodadoktor, aki azt ígéri, hogy gyógyítja a rákot. De akik már láttak ilyet, azok tudják, hogy a csodadoktorok meggazdagodnak, de a beteg tuti biztos meghal. Azt meg most hagyjuk, hogy "nagyjaink" hány milliárdot síboltak már ki az országból.
csipetke
De jó fejek! A parlamenti ellenzékről meg nem is érdemes szót ejteni,1-2 fő kivételével egytől-egyig botcsinálta megélhetési politikusok.Nem mellesleg a fidesz is pont ugyanilyen megélhetési fazonokból áll.A kétfarkúak legalább valami jót is tesznek,sajnos az összes hajléktalan gondját nem tudják megoldani ők sem.
csipetke
@Nessy: 16:23 Hogy ez mekkora ötlet?! Így talán segítene rajtuk a fidesz,ha elköltöznének a Vajdaságba,vagy Erdélybe.Persze csakis a szavazatokért cserébe
lampa laz
@justhpeter: A csepeli önkormányzat és biztonsági szolgálata (?)követ el büncselekményt a hajléktalanok ellen. Gondolom a simafejü szilárd közreműködésével jött létre ez az "elit"alakulat.
"A rendőr itt csak dísznek van – véli Zoltán, aki szinte sértve érzi magát, amikor a területén végigsétál néhány egyenruhás. – Nézd meg, ott mennek, szép egyenruha, minden, de nem néznek se jobbra, se balra. Ott is iszik egy csöves, ott is. Direkt nem látják, hogy ne kelljen intézkedni."
A piszkos munkákra mindig ilyen IQ bajnokokat alkalmaz a fidesz.
Desischado
@Eladott Ország: Tökéletesen látod a helyzetet. A DK és a Kétfarkú az egyetlen, akik próbálnak orbán ellen tenni, az összes többi csak asszisztál jó pénzért. Ennyi, sajnos.

@F_Viktor: Viktor, sajnos, az ellenzéknek nevezett pártok elég világosan bemutatták, hogy csak a pénz érdekli őket. Még összefogni sem tudtak. Általában egyetértek veled, de most sajnos Eladott Országnak van igaza.
emerencia
@bencemacska: tegnap 16:52 "Ha valakit arra utasítsz, hogy menjen be az éjszakai szállásra, akkor annyi szálláshely kell, amennyit beküldtél!" Konkrétan ez a helyzet egyértelműen a fide§§hatalom sara, remélem egyszer majd meglakolnak érte. De azt sem szabad elfelejteni, hogy van előzménye a dolognak. Amikor másfél millióan az utcán voltunk mást sem hallottunk jobbról, balról és a környezetünkből, (tisztelet a agyon ritka kivételeknek) hogy nem is akarunk dolgozni és egy év munkanélküliség alatt leépülünk. Munkahely pedig nem volt. Azóta bármely társadalmi réteg problémája elintézhető egy hazug hőzöngéssel. Ha ez így folytatódik tovább, egyre több szörnyűségre számíthatunk, senki nincs beoltva az ellehetetlenítés ellen. Ezért szokták(tuk) hazánkat élhetetlennek nyilvánítani.
terlasz
Ez sem több egy reklámfogásnál, mert télen ugyanúgy meg lehet fagyni benne és pártnak sem kell lenni ahhoz, hogy 1 embert bemenekítsünk az eső elől.
Aztán meg nem egy másik párt cseszegetésére kell felhasználni egy aprócska ötletet. Az állam feladata lenne lenne legalább közművesített konténerek lerakása egy olyan telken, ami nincs távol a megélhetéstől.
lampa laz
@emerencia:(6:17) Így igaz ahogy írtad. Én is megéltem az antall kormány áldásos tevékenységét, amikor naponta százával kerültünk utcára, mert felszámolták a munkahelyeket. Éppen ezért az elhelyezkedésre esélyünk sem volt. Ezzel együtt kezdődött a hajléktalanság, mert nagyon sok család életét tette tönkre a hirtelen jött nélkülözés. Ezt akkor sem és azóta sem oldotta meg egy hatalmon levő sem.
Akkor azért tette ezt az antall mert, h az állami cégek ráfizetésesek voltak, akkor most kérdezem, az orbán miért államosít vissza? Persze tudjuk, h aztán megszerezhessék maguknak. És ez a magyar emberek bűne, h hagyja sok más gazságukkal együtt.
Commenter
@bencemacska: "Aki gyorsan ad 2x ad" ők legalább elkezdtek valamit.
Eladott Ország
@mackoka46: tegnap, 11:54; "a politika a bűnszövetkezet foglya ?" Szerintem be kéne fejezni ezt az átlátszó, röhejes vergődést, és el kellene gondolkodni azon az egyszerű alapvetésen, hogy aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha...
terlasz
@Commenter: Tényleg elkezdtek valamit csak azt nem tudjuk, hogy ezt poénnak szánták vagy komoly? Ha nem vicc, akkor ez így nagyon ócska.
tulipan
@terlasz: Akkor is jobb ez, akár figyelemfelhívásként is, mint a többi SEMMI!
terlasz
@tulipan: Oké, a viccpárt viccesen elénk rakott egy megoldási lehetőséget, ami továbbfejlesztve még hozhatna is eredményt. Igaz, ezt nem egy kispárt nevével poénkodva kellett volna előadni, hanem a kormánynak címezni. Orbánnak ez nem hoz hasznot, így aztán inkább a határon kívüliekre költi a pénzünket.
terlasz
@bakcsubakka: A jelenlegi ellenzéki összetét mellett soha nem lesz teljes összefogás, nem lesz legyőzve a fidesz. A népnek kellene elég bölcsnek lennie, de ugyanolyan megosztottak, mint a pártok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.