Növekedni fog a migrációs mozgás a meleg miatt a balkáni útvonalakon – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán szerdán.

Bakondi György azt mondta:

a tapasztalatok szerint a migránsok a téli időszakban szeretnek járműveken, vonatokon elrejtőzni és a hideg időjárás miatt viszonylag kevesen próbálkoznak a zöldhatáron átjutni.

Hozzátette: a szerb határnál negyvennél is több esetben tettek kísérletet illegális határátlépésre az elmúlt 24 órában és több mint 1700-an próbálkoztak idén. Holott ez a határátkelő nem része a fő irányvonalnak, mivel Szerbia és Montenegró irányából is a legtöbben Boszniába akarnak eljutni, onnan pedig Horvátország és Szlovénia a cél.

Megjegyezte: ha a horvát határvédelmi erők szigorítást vezetnek be vagy javul a szlovén kerítéses határőrizet hatékonysága, akkor a visszaküldött migránsok egy része ismét Szerbiába kerül és onnan vagy a magyar-szerb vagy a román határon tesznek kísérletet illegális határátlépésre.

Magyarország ugyan nem a fő irányvonal része, de az illegális migrációs terhelés így az 50 főt is elérheti naponta a határon

- közölte.

Bakondi György a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában azt mondta, az Európai Bizottság vonakodik pénzügyi segítséget nyújtani azoknak az országoknak, amelyek a schengeni határok őrizeténél teljesítették és teljesítik feladatukat, így az európai parlamenti választások után újra kell gondolni ezt a rendszert.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzzzze...Eddig csak " torlódtak ",,,( 50-70 ezer ..by heti barom Vakondi ) Most meg mááá meg,,, megint jönnek,,,elsősorban ,,Trianon miatt elszakított Venezuelából..mert itt meleg van.:))))DDD :))) Bazdmeg,,,,DDX..,,ha a Zorbán-kondában valaki normális...!! :))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
@Szeparepa2: azt nem teszi közre az Orbán-csorda,hogy az Erdogán,aki elég ß@rul áll
államháztartásilag, mennyi pénzt kap az EÚ-tól a menekültek megállításáért és éllátásáért!
A "klimárafogás" sem egy rossz trükk! Valahol meglepve olvastam,hogy idén is KLIMA vár-
ható,na meg mindenféle hőmérsékletek! (;-))))
(...hogy esztet a világtalan (alulmegvilágított) Vakondi is tuggya, asztat én nem tutthatom...!)
F_Viktor
Jajj, vakondi, a migráncsok nem elektronok!
Clavigo
Vazzzzze...Eddig csak " torlódtak ",,,( 50-70 ezer ..by heti barom Vakondi ) Most meg mááá meg,,, megint jönnek,,,elsősorban ,,Trianon miatt elszakított Venezuelából..mert itt meleg van.:))))DDD :))) Bazdmeg,,,,DDX..,,ha a Zorbán-kondában valaki normális...!! :))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :))
Aki Én
gyorsan kellett valami magyarázatnak tűnő butaság, hogy miért van indokolatlanul migrációs vészhelyzet.
Télen azért nő a migrációs nyomás, mert jön a hideg, nyáron meg azért, mert jön a meleg.
Télen szeretnek járműveken elrejtőzni, nyáron viszont szeretnek száz kilométereket gyalogolni.
Világos, nem?
kokopelli
@F_Viktor: mert az elektronok egy kiszámítható,sőt (neki is?) előre sejthető pályán mozognak!
Az "oktondi Bakondi" honnan tudná azt? A nadrágülep fényesítése nem igazi fizika!
Egy okosa ember modta:"Amennyiben az emberek csak olyan dolgokhoz szólnának amihez ér-
tenek is,úgy elviselhetetlen lenne a csend!" (lehet,hogy a politikusok és a gyevi bíró kivételek?)
Eladott Ország
Várod már a robbantást, mi Gyurka te belbiztonsági migránslátó? A qrvanyádat...Szerintem titokban többen is vágynak rá. Jöhetne a "naugyemegmondtam", "soros", "megvédjükazországot", stb...Bakondi szerint migráció ellen sárkányfű. Érdekelne, hogy mit keres ez a véreskezű határőr, a Kádár rendszer oszlopos tagja, a kommunista diktatúra támogatója a mai nemzeti, polgári, keresztény demokráciát építgető magyar politikusok között? Orbán szellemileg nem túl pallérozott tányérnyalója.
Nessy
Igaza van Vakondinak! A meleg miatt már komoly "migránsinvázió" alakult ki kis hazánkban! Mozaik poloska, harlekin katica, meg még a fene tudja mennyi inváziós kártevő jelent meg a felmelegedés miatt!
Az útvonalukat nem ismerem, de majd valamelyik szócséplő elmondja.
desiro
Ja majd jönnek ketten vonattal.
bolondi már te is füvezel?
justhpeter
@Clavigo: Ez a "Trianon miatt elszakított Venezuela"kurva jó.
justhpeter
@kokopelli: A parlament a néma ájtatosság temploma lenn.
tulipan
@Nessy: Eddig ismeretlen mezei poloska, konzultál a VAKONDIVAL!
papa.49
Vakondi elvti be kéne feküdnöd egy klinikára FEJCSERÉRE, mert úgy gondolom, a lemez nem cserélhető a tökfejében )))))))))))
Sámannus
Jöhetne kis árvíz is hogy készülhessen fotó a vezírrel, amikor dagasztanak a sárba, mint a bivaly. (Röhögök)
polar450
Kedves hallgatóink, Bakondi meteorológus időjárásjelentését hallották.
papa.49
@Sámannus: A fordítva felhúzott gumicsizmában ))))))))))))))
Qqberci
Persze. Melegben a migráns is kitágul...
simmering73
Tehát az időjárás tehet a migráció erősődéséről. Kis meteorológus. Te sem leszel már hülyébb, elérted az alsó határt. És ki tehet a felmelegedésről? Hát persze, hogy a Soros.
szép új világ
Te idióta, ha odafigyeltél volna az iskolában akkor tudhatnád, hogy ahonnan ezek jönnének (de már nem jönnek) ott télen sincs 20 fok alatt hőmérséklet.
karma1
@Szeparepa2: @papa.49: @Sámannus: @Nessy: @tulipan: @F_Viktor: @desiro: @justhpeter: @simmering73: @szép új világ: @kokopelli: Azert vakondi pajtas jobban is meggondolhatna, hogy a kiralyi teveben mirol pampog:

olkt.hu/bakondi-gyorgy-tisztaban-van-azzal-hogy-o-naprol-napra-buncselekmenyt-kovet-el-mutatjuk/
papa.49
Ha a csuti itt felejti (ami nagyon valószínű) nem marad el a jutalma a hazugságaiért !!!
polar450
@durbincs: Mi van, te imbecil, fejlődésre képtelen nagyon hülye? Még élsz - sajnos?
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, félfaroknyi Sügér, ott a romány Ploestibeli bűzös bányakecódban!Te valami rettenet egy primitív állat lehetsz , lehet benne vagy a 10 éves leányka 100 erőszakolójában ?...Pedig ? azt tudod uhye,hogy rád is a kasztrálás vár,tönkön ? mind Nyüves Heréltre ? a nyüszítő Kappanra ?te a a kiskorú unokatesóidat is döngeted ? csak megszokásból S természetesen ? De rettenet ordas 1 Neader-elfajzás a bányáidban ? Vérrontó is vagy ?Bezzeg-Tahó téged kéne mielőbb eltakarítani ,meg a denevér kakás bányakeccodat ? te sötét román muki, te nem egy tenger ész vagy?te egy szerencsétlen Denevér ürülék rágcsáló is vagy ?
arcmás
Bakondi fejében nő a nyomás a meleg miatt, ezért az agysejtjei tízmilliós nagyságrendbe emigrálnak folyamatosan, többnyire a fülén és az orrán át távozva.
Ezzel szemben erősen visszaesett Bakondi fejében az új agysejtek születésének száma; és ezen már egy seggcsók sem segít.
kokopelli
@durbincs: ..csak nem dugod a shikari-t,hogy ilyen boldog vagy? Felhagytál már a fiúcskák-
kal? Megcsíptek a szülők,és visszazavartak a havasokba;ahol anyukád "Puff"-ját vezetheted?
Fizetnek a medvék még mézzel?...tudod-é mi az a "Puff" te agyamputált genyó?? (:-))))))))))
papa.49
Vakondi kezeltesd már magadat rovarirtóval az a sok zümmögő bogár végre elhallgasson már a tökfejedben !!!
papa.49
@csak úgy...: Nem ez egy született hülye )))))))))
papa.49
Vakondi küldök neked egy tele doboz ,,Kampec,, ot fújd a szádba hátha kidöglenek a bogaraid )))))))))))))))
nezelodo
Ha belegondolok, hogy ilyen határőr tisztek védték a nyugati hatarunkat a rothadó nyugat eljoveteletol, elfog a röhögés. Az eredmenyt pedig ismerjük, simán bejött a rothadó nyugat helyett a vadkapitalizmus, és észre sem vette az elvtárs!
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.