Önkéntesen döntöttünk arról, hogy az európai parlamenti választásokig hátralévő időszakban felfüggesztjük a kapcsolatainkat az Európai Néppárttal – mondta Novák Katalin, a Fidesz külügyekért felelős alelnöke.

Novák: a Fidesz függesztette fel néppárti tagságát

Novák Katalin szerint a Herman Van Rompuy, az Európai Tanács korábbi elnöke által vezetett úgynevezett bölcsek tanácsa – amely igyekszik tényszerűen megismerni a magyar döntések hátterét, és értékelést készít – esélyt ad arra, hogy nagy tapasztalattal rendelkező, komoly politikusok "hitelesebben értékeljék a Fidesznek a tevékenységét, illetve Magyarország helyzetét".

A Fidesz alelenöke emlékeztetett arra, hogy az ő vezetésével magyar részről is feláll egy "bölcsek tanácsa", amelynek tagjai Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára és Szájer József, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője. A testület rendszeresen egyeztetni fog a néppárttal és segíteni fogja "tisztánlátásukat", valamint a magyar képviselők felmérik, hogy "hogyan alakul Európa a választások után , illetve milyen lehetőségeink lesznek arra, hogy a lehető leghatékonyabban képviseljük a magyar emberek érdekeit" – mondta a Fidesz alelnöke.

Novák Katalin szerint az Európai Néppárt szerdai ülésén "13 pici néppárti tagpárt" megtámadta a Fideszt és a kizárását követelte.

"Azt tapasztaltuk, hogy a Néppártban már vannak olyanok, akik egészen eltávolodtak a kereszténydemokrata értékektől, nem Európa biztonságáról és a keresztény kultúra megőrzésének fontosságáról beszéltek, hanem sokkal inkább baloldalra tolódó értékeket közvetítettek és ezeket próbálták rajtunk számon kérni." 

"Mi azért dolgozunk, hogy Európa a jövőben is egy biztonságos hely legyen, ahol a keresztény értékek a jövőben is értékek maradnak és ezeket tiszteletben tartjuk, megőrizzük" – mondta.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
De minek függesztettétek fel te luvnya? Meghülyültetek? Vagy már annyit loptatok, hogy elég volt a népből mint pártból?

Nem lehet, hogy ki akartak rúgni benneteket hazudós szar gecik? Hogy rohadnátok meg az örökös végtelenített hazudozásaitokkal, vonóval.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Captain Blood
Román luvnya legalább egyformán hazudnátok, de nektek ez sem megy! :))
Peller Anikó
De minek függesztettétek fel te luvnya? Meghülyültetek? Vagy már annyit loptatok, hogy elég volt a népből mint pártból?

Nem lehet, hogy ki akartak rúgni benneteket hazudós szar gecik? Hogy rohadnátok meg az örökös végtelenített hazudozásaitokkal, vonóval.
papa.49
Nyalatkozott a FŐ BÖLCS anyám borogass ))))))))))))))))))))
Nessy
Jó estét hívek! Következik a napi Novák dajkamese. Aludjanak jól, álmodjanak szépeket!
solidedge
A Fidesz kommunikáció szerint ők rángatják dróton az EU-t. Orbán 2010 körül mondta hogy a Fidesz szavazótábor az intellektuálisabb rétegből kerül ki. A mostani nyilatkozatok arra engednek következtetni hogy a Fidesz szavazótábor a gyengeelméjűekből demenciában szenvedőkből, retardáltakból áll.
desiro
Úgy látszik kati lett az ügyeletes hülye a héten.
RonaGyuri
A liba gágogás nem hallik az égig:
A dolog majdnem stimmel

csak a mondatrészeket kavarta össze, ahogy Őfenesége az ok és okozatot az EPP-ben

Mottó:
Egy kommentet igazítottam helyre a minap,
mikor a szerző azt írta, hogy hazugságon kapták Orbánt:
Majd akkor szólj, ha igazmondáson kapják!

„Ha Schmidt Mária kinyitja a száját, valóban mond valamit, és azt hetekig, hónapokig emésztik az emberek” – ezt a hírek, pontosabban a derék MTI szerint a Schmidt Mária sameszaként dolgozó Békés Márton mondta Schmidt Mária Új világ született 1918-1923 című könyvének bemutatóján.
A gondolat majdnem igaz, legalább is sokkal közelebb van a valósághoz, mint Kancsi Mancsi legtöbb kijelentése, hogy Őfenesége világ-észlelése eseteiről ne is tegyünk említést.
A mondat helyesen: Ja mond valamit, akkor kinyitja a száját és ömlik belőle a hetekig, sőt hónapokig emésztett az emberekre!
RonaGyuri
Árulkodó gondolatok, avagy a liba gágogás sem hallik az égig

A derék olasz barát után a maga a bölcsek kövére is elszólta magát

A derék Novák elvtársnő az ügyeletes Rezsi Sziszi, ha nem is olyan gusztustalan, de legalább annyira buta és semmivel sem kevésbé visszafogott. Ömlik belőle a tömény hülyeség.
Most éppen azt ragozza, hogy „Önkéntesen döntöttünk arról, hogy az európai parlamenti választásokig hátralévő időszakban felfüggesztjük a kapcsolatainkat az Európai Néppárttal ”. Kis túlzással arról zagyvált, hogy megvonják az EPP-től a segítségüket és majd meglátják, hogy „hogyan alakul Európa a választások után , illetve milyen lehetőségeink lesznek arra, hogy a lehető leghatékonyabban képviseljük a magyar emberek érdekeit”.
Amiz persze jól „aláhúz” az a tény, hogy tanácskozás után a hű barát Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt vezetője: „
Abszurdnak nevezte Orbán Viktor felfüggesztését az Európai Néppártból (EPP)!”
Nos az igazi poén – pedig ugye azt is tudjuk, hogy Őfenesége a hazai bölcsek vezérének nevezte ezt a libát -, hogy kifejtette: „az Európai Néppárt szerdai ülésén 13 pici néppárti tagpárt megtámadta a Fideszt és a kizárását követelte.”. S hány képviselője van ezeknek a pártoknak???
justhpeter
Katalin megpróbálja mosni a moshatatlant, elkenni azt, hogy a gazdaállatával felmosták a padlót. Ez nem is elnne baj, mert nem most történt első alkalommal. Viszont ha az ellenzéknek lenne egy kis esze és ezzel is kampányolna, akkor még talán az öt hely is összejöhet a fideSSnek az uniós választáson. Persze még az is sok lenne, ha a konda szellemi képességét is figyelembe vesszük.
RonaGyuri
Nem az első hasonlóság

A Der Standard érdekes párhuzamra hívja fel a figyelmet

derstandard.at/2000099898484/Orbans-Umvolkungsfantasien-und-jene-desChristchurch-Attentaeters

Az előbbi Orbán egy beszéde, míg a másik a christchurchi tömeggyilkos kiáltványa szavai. Ahogy egy hozzászóló megjegyzi: „találjon bármiféle eltérést a két vélemény között, aki arra képes. ”
szaboria1
Katika ha ti függesztették volna fel magatokat akkor nem kellett volna szavazni a néppártnak. A néppárt akkor ezt tudomásul vette volna.
lampa laz
Több nyelven beszél, így nem okoz neki gondot elolvasni a külföldi sajtóban megjelent cikkeket sem, ahol sokkal egyértelműbben megírják a valóságot. Így kénytelenek itthon az ellenkezőjét szajkózni, mert az idióták úgyis csak az ő hangjukat hallják meg, mert túl megerőltető lenne számukra az igazságot felfogni. Mi többiek, enélkül is értjük ennek a szánalmas magyarázkodásnak miértjét.
almosd
Mert hazudni kötelező és dicsőség.
kereső
Azzal mi a helyzet, hogy a néppárt alapszabályának 9.cikkelye nem engedi beemelni a határozatba a "önfelfüggesztést"- akkor most a néppárt egy sorba állt orbánnal?,akinek nem okoz gondot a saját alaptörvény-és egyéb törvények be nem tartása.
csipetke
Mi mást is mondhatna ez az orbáni kesztyűsbáb?
csipetke
@desiro: 5:02 Nem,ő csak az egyikük...
Eladott Ország
Valahogy így, Rajk László külügyminisztert, a párt régi harcosát, saját kérésére halálra ítélték. A kivégzés a kölcsönös egyetértés és bizalom jegyében folyt le, kisszámú meghívott előtt. Csalódott vagyok! Ezt a rabló, maffia bandát a saját vérükön , taknyukon kellett volna kidobni (by az aranyszájú lovagkeresztes bayerzsótti). Most hónapokig hallgathatjuk a nagy “győzelmüket”, ugyanakkor meg mindent megtesznek azért, hogy később kirúgják őket. Akkor meg azért sírnak majd, mint a kurvák a sarkon, mikor nincs forgalom! A fidesz függesztette fel a Néppártot! Ez az igazság! Addig lesz a Néppárt lógva, amíg a bevándorláspárti erők ott vannak. Egy örök klasszikust idéznék:.".az első két gól hamar jött...ahmmm...tudod, amikor a bíró beveszi a szájába, az nem azért van mert jó a sípnak...hanem onnantól az már a mérkőzés, tudod?"( Hofi Géza) uploads.disquscdn.com/images/792668f0ef54b3ebda25cb4e0a39179b1000d7728db344b2c88a2b85d68dd9a1.gif?w=600&h=270
Commenter
Persze hogy ti magatok kértétek a felfüggesztést. A kilences ikrek is Magyarországon jöttek a világra és CSOK támogatást kap majd a család tőletek.
Eladott Ország
A király és a lovag összecsap. A tusakodásban a király először a lovag bal kezét vágja le, de az, karcolásnak nevezve sérülést, folytatja a harcot. Ezután Artúr levágja a lovag másik kezét, de az nem törődik a sebbel, és rugdosni kezdi a királyt, majd gyávának nevezi őt. Artúr lecsapja ellenfele jobb lábát is, majd mivel az nem adja fel a küzdelmet, a balt is. A torzó ekkor azt mondja a királynak: „Jó, kiegyezek veled döntetlenben.” Amikor a király nem válaszol neki, és szolgájával elmegy, a Fekete Lovag dühösen kiabál, gyávának nevezi, és azzal fenyegeti, hogy mindkét lábát tőből leharapja.
www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0
kolnidre
Úgy éljen a fejed,te mocskos pornográf figura.Anyád nem magyarázta el gyermekkorodban,hogy nem szép ha egy gyerek hazudik?
simmering73
És ezek a sikariféle illiberális agyhalottak tele pofával szopják be ezt a marhaságot.
SystemError
@simmering73: Neked úgy tűnik, hogy elhiszi...:) Annál nagyobb gerinctelen patkány az, csak hazudik, mert ez a feladata...
balos
novák külügy ér agya a nullával felér!
Lepényleső
Pokolban lelnek-e föl kondért akkorát,melyben elfér e hazugság majd,ha éli az ítélet korát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.