A Nemzet Csótánya a kórházi ellátást dicsérő megosztásával sokakat felbosszantott.

Nagy Feró letette voksát a Fidesz mellett: Orbán a főnök, a kétharmad bármire feljogosítja
Fotó: Facebook/Nagy Feró

A 24.hu-nak adott interjút a nemrég porckoronműtéten átesett Nagy Feró. A zenésszel elsősorban közéleti kérdéseket vitattak meg, szóba került az emlékezetes kórházas téma is, amikor Feró azt írta Facebookon:

ne merjen még egyszer senki rosszat mondani a magyar egészségügyre.

Nagy Feró nem titkolta, sok dologban egyetért a kormánnyal, ellenzék pedig gyakorlatilag nincs, így

mégis "kit kellene követni"?

Azért egy nevet mondott a másik oldalról, Schiffer Andrást megfelelő alternatívának érzi.

Feró szerint az ellenzéknek nem az a dolga, hogy mindig mindenben ellentmondjon a kormánynak. Ehelyett beszélgetni, egyeztetni kéne. Arra felvetésre, hogy de pont a kormány nem partner ebben, azt felelte:

Csak szólok: kétharmaduk van. A kétharmad sok mindenre feljogosítja őket, akár erre is.

A menekültek/migránsok témakörét illetően is egy húron pendül a kormánnyal. Mikor az újságíró megjegyezte, hogy ide alig akar jönni valaki, Feró így szólt:

Ez csak azért nem történik meg, mert a kerítés miatt nem engedték be őket. Németországban vagy Belgiumban már nagyon más a helyzet.

Nagy Feró egyébként örül, hogy újra van jobboldali sajtó, és a kétharmad birtokában jogosnak érzi, hogy a Fidesz rátelepedett a közmédiára. De nem is érzi magát felhatalmazva, hogy Orbán bármely döntését megkérdőjelezze:

Nem vehetem a bátorságot ahhoz, hogy a vezető döntéseiről véleményt mondjak. Ő irányít, ha így látta jónak, azt el kell fogadni. Nyilván tudta, mikor minek van politikai realitása. Ezért ő a főnök

- jelentette ki.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Megy a seggnyalás Csótánykám??? Le vagy égve??
Clavigo
Csak egy vélemény egy senkitől...Ki nem sz@rja le..
namihami
Elfogyott a csirke vagy éleztetni kell a darálókést.
Egyik se olcsó.
Eladott Ország
Nem csótány vagy te, hanem egy gerinctelen szarházi fideszes seggnyaló! Nagy Feróról márpedig tudjuk, hogy nála csak Orbán Viktor Kövér Lászlóval összeborulva váltogatta sűrűbben és meredekebben a meggyőződését. Szóval Nagy Feróval, akárcsak az ideológiai köpönyegforgatók nagy részével sem az a bajom, hogy liberálisból jobboldalivá, MDF-esből MIÉP-essé avanzsálta a gerincoszlopa (najó, aki Rétvárival képes smúzolni, az szerintem bármire képes), most meg ott tart, hogy a politikán kívüliség jegyében Fidesz-KDNP-s csoportképeken játszik biodíszletet. Az a baj, hogy meg is szólal, baromságokat beszél, és adja a lovat a baromságok jóízű elfogyasztására egyébként is bármikor kapható populáció alá.
Nagy Feró esetében a bölcsesség, vagy az elhülyülés lenyomatát látjuk ezen a gyászos produkción, de az egészen biztos, hogy a kormány legaljasabb, igazságot nyomokban sem tartalmazó néphergelő és butító propagandisztikus hazugságait visszaöklendezni egy tizenmilliárdos nemzeti álkonzultációs kampány kitöltött kérdőívével a kézben, senkinek nem válik dicsőségére. Így valóban nem lehet jobbítani a világot. Nem valószínű, hogy télvíz idején szokás locsolni a kertet, de az egészen biztos, hogy kicsit jobb hely lenne a világ, ha Nagy Feró kertet locsolna ahelyett, hogy a fenti ábrán látható NER-kompatibilis szervilizmussal aggódna a gyerekeink jövőjéért.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/konzultacio.jpg
ágimami
"Nem vehetem a bátorságot ahhoz, hogy a vezető döntéseiről véleményt mondjak. Ő irányít, ha így látta jónak, azt el kell fogadni. Nyilván tudta, mikor minek van politikai realitása. Ezért ő a főnök"

Itt a baj, mert rengetegen így gondolkodnak és ha ez nem fog változni, minden marad a régiben!!
Eladott Ország
Nyolc óra munka, nyolc óra seggnyalás, nyolc óra migráncsozás... Sokan letagadják, hogy valaha is jártak Ricse koncertre. Így múlik el a babos kendő dicsősége. Ha így halad, csótányból még kultur(h)ális álomtitkár is lehet belőle. Gratulálok...
Médiakurva lett, akik ellen annyira ágált korábban. De nyilván nála is van az a pénz, amitől korpásodik a haja, vagyis jobban mondva nem áll fel a farka. a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F4cdn.hu%2Fkraken%2Fimage%2Fupload%2Fs--EbyL39pw--%2Fw_748%2F7EweSY3YyL9t29A1Qms.jpeg&key=O4TYECPxseiOcsrmxdEaew&w=600&h=366
Igaz. Nyilván nemzetikonzultált a Patakival, akinek soha el nem évülő tapasztalatai vannak az önfeladáson alapuló, "pénz beszél, a kivénhedt rokker hallgat"-című megélhetési mulatós agyfaszt népszerűsítő meztelen csigával. Nyálkás, hiteltelen senkik lettek. Véleményük persze lehet, a művészeknek is joguk van hozzá. Csak Bródy egy G, mert az ő véleménye nem kompatibilis a hatalom, és annak seggnyalóinak véleményével. Egy legenda(?) megint ment a kukába. Belevaló.
Most meg már van az a pénz, amiért érdemes lemenni kutyába.Feró egész életművével kiérdemelte a Nemzet Megélhetési Rockere címet.
Aki Én
Ha valós kétharmados támogatottsága lenne, az sem jogosítaná fel bármire.
De mivel nincs, sőt sosem volt, így pláne nem.
Ezt valószínűleg még ez a NER csótány is tudja.
kereső
Na, vénségére ennek is elmentek otthonról.Most már jogosan mondhatja magáról,hogy ő a "nemzet=orbán=fidess" csótánya.
papa.49
@szaboria1: Talán ez nem a véletlen műve ..
papa.49
Csótány vénségedre átmentél szarrágóba, hánynom kell tőled !!!
nemfideszes
A nemzet csótányából, a fidesz csótányává vált.
Lakosság 34%-a a fidesz ellen szavazott, 33 százaléka pedig el sem ment szavazni. Nincs még egy olyan ország a földön ahol 33%-al kétharmaddal azaz 66%-al lehetne bejutni a parlamentbe...
Ami meg a kerítést illeti, Szlovénia határán egy méter kerítés sincs, mégse érkezik oda egy migránssal se több mint hozzánk. Leszámítva persze azt a 86 ezret akit a csuti telepített be... Csak szólok
nemfideszes
@görbetükör: ...oly annyira, hogy a felesége még kiskorú volt amikor összejöttek...
csipetke
Birtam Ferót,egész addig,még híre nem ment,hogy csontig nyalt a fidesznek.Egy zenész,színész,vagy bármilyen művész jólteszi,ha a politikai irányultságát nem hangoztatja,mert pl ebben az esetben az igazi kétharmad fogja utálni.
tudode
Rohad a NARANCS, közeleg az idő, amikor ELÉNEKLHETI a fagyinak a RENDSZERVÁLTÓ DALT:
.
------ Fidesz: rendszerzáró házibuli
.
www.youtube.com/watch?v=NLM_E-eGdso
.
Pedig a FAGYI a rendszerváltás reménysége volt, senki nem tartott a fejéhez MÉG VÍZI PISZTOLY SEM, és rablógarázdálkodást HARCOLT KI MAGÁNAK!
.
Ráférne az országra a nyugalom!
tulipan
@görbetükör: Tedd hozzá: NEM INGYEN!
nezelodo
Feró, muszáj így égetni magad? Kezdheted fogalmazni azt én nem úgy gondoltam kezdetű strófát, mert még szükség lehet a magyarázatra...
lampa laz
Kell neki nyalni, h a köztévé képernyőn tartsa. Tudjuk h az ilyen bunkó megnyilvánulást vastagon jutalmazzák fideszék.
Hülye bunkó alkoholista, semmi egyéb.
justhpeter
Feró úgy gondolja az Ő Viktor barátja örökké fog élni és uralkodni, mert akkor az ő betevője is biztosítva van. ellenkező esetben nyomorogni fog.
Rossz hírem van Feró, semmi nem tart örökké.
nezelodo
@justhpeter: Nem tudja a Feró, hogy "Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem váltunk törökké!" Még szerencse, mert, hogy ordítaná szerte a világba Orbán, ha törökké váltunk volna, hogy azért kell félni migráktól, mert átvesszük a vallásukat. Ezzel ellentétben az itt ragadt törökök és leszármazottaik a Balaton-felvidéken a leg hithűbb magyar katolikusok, akik egykor megtanultak bort inni, és disznóhúst enni!
A példamondatot pedig egy szovjet katonaszoborra írták ki, mert nem lettünk orosz barátok, kivéve az oroszokat "hazazavaró" miniszterelnökünket.
Commenter
"Csak szólok: 2/3-uk van" csak szólnak itt többen is nemzeth csótánya, hogy csalással szerzett 2/3-uk van? Élő csirkét heccből ledaráló, szerinted ez rendben van?
Commenter
@durbincs: vegyen már fel egy piros babos kendőt, mert az jól menne a kék bőréhez,(olyan futurisztikus-rockos) menjen statisztának a Beatrice musicalbe, ahelyett hogy úszkál topicról-topicra.A színházban csápolhat ennek a tárnás-bányás nemzethy csótánynak.
Commenter
@simmering73: kevés demens marhának készült musical az életéből! :(
Commenter
@durbincs: összetéveszt Nagy Feróval...mert ugye mindenkihez van itt egy kedves szava, mint mindig.
Lepényleső
- A mondott 2/3,gondolja bárki, hogy jogosít fel minderre,a sorozatos bűncselekményekre?
- Ki látta a 2/3 meglétét,s az a magyaron kívül még tartalmazza mely államok népét?
- Feró egyel több behódoló,hogy így legyen a családnak miden napra való?
Yoda69
@papa.49: Inkabb ugy mondanam csotany voltal es patkany lettel.
Desischado
Gerinctelen nyalonc lett, én nagyon meguztáltam. Majd lesz idő, amikor letagadja, hogy fideszes volt.
tulipan
@Adrianaaa: Durbincs kedvence a jó hosszú nyelvű, mély seggnyaldosás, ha azt szereti, vigye őt, bár igaz, hogy ragaszkodik a narancsos seggekhez!!!
dr. prédikátor
@Shikari: Itt meg mindannyian téged hugyoznak és szarnak le!!!Kis buzi cerkóf!!!Anyádat megdöngetted már ma???
tulipan
@Shikari: Hát persze, az jól lát az, aki semmit se, semmit se lát, annyira idióta! :)))))))
dr. prédikátor
@Shikari: Buzi cerkóf!!! Szedjél dilibogyót te kis idegbeteg cerkóf!!!
dr. prédikátor
@Shikari: ne bégessél már te kis cerkóf! még azt gondolják hogy egy buzi fityfasz vagy!!!
silber13
@Shikari: Mindíg kedvelted ezt a zenei antitalentumot? Jellemző az olyanokra, mint te, akik ugatják a zenét!:-))))))))
Aki Én
@Shikari a buta bolsi: ,,Ó-ó-ó Afrika – üzente Orbán Viktor a követőinek"
,,Szijjártó: Afrika a jövő kontinense"

Ugass csak te buta kretén :)
balos
@Aki Én: a shikariról lerí,hogy nem a honfoglalókkal érkezett!
laja70
@papa.49: Ne sértegesd a csótányokat az összehasonlítással! Ez az alak még a büdös poloskánál is undorítóbb!!!
Pálinkafőző Rézüst
Amióta fideszszaros(gecis) lett a nyelve,érdekes mód megszűntek az anyagi gondjai, már nem siránkozik...Tetű ez,nem csótány,,,,
papa.49
@laja70: Akceptálom a véleményed !!!
advocat
Csótánykám! Maradtá, ami voltál. Nyalonc lettél. Kéne egy Kossuth-díj neked is. Akkor igyekezz! Megjegyzem az 48 % az nem kétharmad, csak Fideszlandban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.