Legalábbis ezt állítja a Hír TV birtokába került levelében Szanyi Tibor, aki még mindig nem bírja megemészetni, hogy pártja nem őt küldi Brüsszelbe.

Egyesült a DK és az MSZP

Az MSZP alelnöke szerint a szocialisták EP-frakciójának magyar delegációját a Gyurcsány párt politikusa vezeti. A leköszönő EP-képviselő korábbi leveleiben is élesen bírálta pártja vezetőségét.

Az MSZP a DK-t gazdagítja egyetlen mandátumával az Európai Parlamentben – írja a Hír TV birtokába került levelében Szanyi Tibor. Az MSZP alelnöke a szocialisták vezetőségének címzett írásában választ vár arra, hogy pártja mikor és milyen formában döntött arról, hogy egyesül a DK képviselőcsoportjával. Szanyi rámutat: Európai parlament szocialista képviselőcsoportjában a magyar delegációt a DK-s Molnár Csaba vezeti majd.

A leköszönő EP-képviselő hozzáteszi: az európai választások és az új parlamenti ciklus kezdete között a régi és új képviselők együttesen tevékenykednek, azonban magyar delegációértekezletről őt nem értesítették.

A szocialista politikusnak ez már a harmadik írása a májusi EP-választás óta, amikor az MSZP és a Párbeszéd a közös listával mindössze egyetlen mandátumot szerzett. Szanyi Tibor eredetileg csak harmadikként szerepelt a listán, az eredmények fényében azonban újra akart tárgyalni a megszerzett mandátumról. Pártja viszont erre nem volt nyitott.

A politikus ezután kezdett levelezni.

Forrás: hirtv.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Óvakodj a sértett embertől. Rosszabb, mint az ellenség. Arról tudhatod, mire számíts, ez mosolyog és úgy szúr hátba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Óvakodj a sértett embertől. Rosszabb, mint az ellenség. Arról tudhatod, mire számíts, ez mosolyog és úgy szúr hátba.
kereső
Szanyi hőgutát kapott? Egy frakcióban ülnek. És nem PÁRT!!!-ot képviselnek, hanem Magyarországot- de miért is kell ezt Szanyinak elmagyarázni? Az, hogy az EP képviselő pártját képviseli- csak a fidessnél divat, ne essenek már ebbe a hibába az ellenzék képviselői.És igenis, dolgozzanak össze mind a nyolcan-hatékonyabban tudnak fellépni egységes álláspont kialakitásával az ország érdekében. Én még azt is javasolnám nekik, hogy közösen!! vigyék ki Jávor Benedeket "zöld" szakértőnek- nem csak azért mert megérdemli, hanem azért mert hihetetlenül érti a dolgát, és bulldog módjára fogja a témákat. Persze ez lehet, hogy a szanyi tibor féléknek nem tetszene- de ez az ország javára vállna.
jesz
ahogy előttem írták, nincs rosszabb barát, ellenség, képviselő, mint a vérigsértett, de alkalmatlan ember...

...nos ez szanyi...kell a pénz a régi, és az új család jól-tartásához, tehát mindent megtesz.. csakhát a gyerekei is besározódnak, mert az apjuk nem ismeri az elegáns lelépést...
papa.49
Ha iszol ne menj a napra mert ilyen hülyeségeket kezdsz mesélni alkeszkapitány
SystemError
Ezt az egyesűlést most így elsőre 1:1-ben nem hinném el a hírgyár tv-nek. Ha valamiben biztos vagyok, akkor az hogy az EP választás óta ki van adva újra a Gsurcsányozás...
nevemnick
,,...írja a Hír TV birtokába került levelében..."
Hogy is mondta a Teleszart Búvárruha?
Fake News!
Gauntlet
Gyk ez folyik, de az MSZP azon magja mely hátba szúrta a Ferit, inkább látná feloszlatva a pártot.
desir62
Ez is átáll a fitymaszhoz, mint a szili nem normális kati.
Nessy
Ejnye no! Kapitány uram! csak nem attól tart, hogy esetleg dolgozni kellene a megélhetésért? Vagy majd magának is kinéz valami jól fizető kormánymegbízotti státusz, mint Szili Katalinnak? A gerincét maga is a melegre való tekintettel beakasztotta a gardróbba?
jancsipapa
@Cincinntatus: Persze rosszul értékeli a helyzetet . Nem egyesül,hanem Gyurcsány lenyeli őket ,amikor jónak látja...
Commenter
@kereső: abban lehet reménykedni, hogy Újhelyi valóban kreál egy új MSZP-t, nincs itt szó egyesülésről a DK-val. Gyurcsány sem tudja megbocsátani hogy a párt kihátrált mögüle. Benne is van sértettség, nem is kevés. Jávor Benedek tényleg sokat tett Magyarország érdekeinek képviseletéért bátran lépett fel az orbáni korrupció és egyéb anomáliák ellen. Mégis csöndben, egy nyílt levélben vette tudomásul hogy nem lesz már EP képviselő és nem dühöngött úgy ahogy Szanyi. Nem lepne meg, ha hamarosan narancsos színekben látnám.
Eriksson
Most úgy őszintén: Mennyivel érdemesebb Úlyheji az EP képviselőségre, mint Szanyi? Ha választani lehetne, akkor inkább Jávor Benedek. Aki ugyan nem szoci, de a fizetésén kívül legalább egy konkrét problémával foglalkozott.
kereső
@Commenter: az lenne a dk öngyilkossága.Az mszp-nek volt/van 10 éve gyf nélkül.És ugyanazt csinálják, mint a fidess visszafelé mutogatnak. Szanyinak se a goj motorosokat kellet volna vendégül látnia Brüsszelben, hanem dolgozni- legalább annyit mint Ujhelyi. Azért a népek nem felejtenek- ezt valahogy ő meg elfelejti- nem elég, hogy Szanyi tibornak hivják, ha közben meg csak teszi formáját munka helyett. Mindamellet, szerintem is Ujhelyi kéne az mszp élére,elég határozott ahhoz, hogy a kollaboránsoktól, semmirekellőktől megszabaditsa az ,mszp-t- elhajtva őket a búsba. Mindaddig amig ez nem történik meg, csak a lejtmenet lesz- és lmp sors.Ne legyen igazam- de a baloldalon gondolkodó emberek is vannak, nem csak végrehajtó csicskák.
tulipan
@kereső: Így van, pontosan erre gondoltam én is! Az MSZP persze kapaszkodik, ez érthető, de Gyurcsánynak ebbe nem szabad belemenni!!!
Commenter
@kereső: a dk jelenleg feltörekvő párt, Szanyi pedig dühből beszél. Az MSZP az a párt amelyik nem tanult semmit a hibáiból. Azokat akik jók voltak elengedték, akik hibáztak azokat kiutálták, a középszert és a szürkeség jellemezte őket. Újhelyi és a Párbeszéd nélkül ez a párt már ott sem lenne ahol. Újhelyi szerintem is jó elnök lenne ha már Botkát és Bajnait is ellehetetlenítették. Nagyon sok munka kell ahhoz Újhelyi részéről hogy felismerje és merje végre kidobni a fidesz tégláit, mert különben a már ismert fidesz által leszalámizott pártok sorsára jutnak. Azon kívül igenis megfér ebben az országban két baloldali párt és szükség is van rájuk,jobban mint valaha...
Cicamama55
@Eriksson: Maximálisan egyetértek veled!
kakaósbögre
Neked már tökmindegy,haver.Az idő és a politikai kényszer eljárt feletted.
Dr plágium
Szerintem Szanyi kapitány a munka nélkül felvett milliós fizetés hiánya miatt akadt ki. Sajnos sokan vannak akiknek ez kizárólag a pénzről szól.
Dr plágium
@namihami: Szanyi még ahhoz is hülye hogy mosolyogjon, hiszen tombol és mindent elkövet hogy lejárassa a pártját.
terlasz
Bolond ez a Szanyi, a magyar delegációt (MSZP-DK) eddig is egy politikus vezette. A múlt ciklusban egy MSZP-s, először Szanyi, majd a gojos balhéja után Újhelyi.
Jozefina
Szanyi nem való politikusnak. Sértettségből nem lehet politizálni. ÉS főleg nem úgy, hogy össze-vissza levelezget. Olyan, mint orbán??!! A párt ügye (minden pártnál) az párt ügy és párton belül kell tisztázni, megbeszélni. Mellesleg úgy gondolom az MSZP jól döntött, amikor nem őt külte EU képviselőnek!!!
kereső
@Eriksson: 19:05, teljesen egyet értek Veled abban, hogy Jávort kellett volna az mszp-nek delegálnia az EP-be.
Egyúttal hagy védjem meg Újhelyit- nem lehet egy lapon emliteni szanyival- Te bevallásod szerint nem követed a hireket, eseményeket- de jó ha tudod, Ujhelyi legfőbb projektjét sikerült megvalósitani az előző ciklusban- nevezetesen: a 18 éves európai fiatalok utazási bérletét-mely az unió minden tagországára érvényes, és a fiatalok ingyen kapják. Ha mást nem is csinált volna, már ezért megérdemeli, hogy ne egylapon emlitsük szanyival.
kereső
@terlasz: ezek szerint még "csúsztat" is, a drága!
Eriksson
@kereső: Jó, hogy mondod, mert nekem újabban a fényesképű Úlyhejiről csak a patkányozás jut eszembe. :)))
kereső
@Eriksson: nem ő patkányozott!- ne keverd!!-mert igy születnek a városi legendák,és a hazugságok!
Eriksson
@kereső: Én pedig emlékszem Úlyheji patkányozására még videó is készült róla. Igaz, azt hamarosan visszavonták a nyilvánosságból, de ami történt az megtörtént. Kár tagadni.
Eladott Ország
Ez a műsor nem jött volna létre - ha megkapta volna az EP-tagságot. Drága az élet ha fiatalka a feleség, és van egy nemrégiben megszületett gyermek a családban. A Goj-motorosok várják a meghívást új pártjába. Ezt még értelmeznem kell, de amit a kapitány írt ahhoz innom kell előbb.
uploads.disquscdn.com/images/446187bff1dcd9e94462608b69c9df1c7ed3e5e5612b395c3bb0afc82d3fcd53.gif?w=600&h=271
kereső
@Eriksson: na akkor elő azt a kis szürkeállományt, mert Bangóné "patkányozott", nem Újhelyi.
kereső
@Eriksson: és miben nem volt igaza Ujhelyinek? "Csak" patkánykormányt mondott/irt-ami még kevés is jelzőnek erre a maffiára. Én nem mondanám kormánynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.