A soproni Volt és a zamárdi Balaton Sound fesztiválok közönsége élvezhette átlag percenként azt a bejátszást, melyen Orbán Viktor 89-es önmaga küldte haza a szovjeteket. Sokba került. 

A G7 gazdasági lap cikke szerint a Sziget Zrt. a Terror Házától a Sziget Zrt. tavalyi teljes reklámbevételének hetedét kérte el azért idén, hogy a sporoni Volt és a zamárdi Balaton Sound fesztiválokon bejátsszák Orbán Viktor miniszterelnök 89-es szavait. 

208 millióba került, hogy Orbán szólt Sopronban és a Balatonon a fesztiválozókhoz

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor/részlet egy videóból

Főleg Sopronban volt feltűnő, mivel ott a koncertek közben is átlag percenként felhangzottak Orbán rendszeváltó gondolatai (amiket Nagy Imréék újratemetésén mondott el 89 júniusában), úgy beállítva, mintha egyedül őmiatta vonultak volna ki a szovjet csapatok Magyarországról (holott az akkor magyar kormány és szovjet vezetés közti megállapodás értelmében már 89 tavaszán elindult a kivonulás).

A G7 kiderítette, a Sziget Zrt. a reklámszpotok lejátszásáért a Terror Házát működtető Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvánnal 207,5 millió forintra szerződött le. (Ez a pénz ugyebár közpénz.)

A Sziget Zrt. tavalyi összes reklámbevétele 1,4 milliárd forint volt, aminek a hetede az idei Terror Házás reklámért kért 207,5 millió forint. A cég a cikk szerint ráadásul az elmúlt hat évben állami és önkormányzati támogatásokat is kapott 1,5 milliárd forint értékben.

A Sziget Zrt. további pénzügyi mutatóiról itt lehet bővebben olvasni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Én hozzám akkor se szóljon ha ő fizet nekem 208 ezer Ft.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Én hozzám akkor se szóljon ha ő fizet nekem 208 ezer Ft.
Gauntlet
az az egy szem hangszóró került ennyibe?
papa.49
Nem jól mutatod csutitetű te MÉG ENNÉL IS KISEBB VAGY AZ UNIÓBAN !!!
kereső
Ennyiért már megérte Gerendainak is hazudozni, és hazugságot terjeszteni.
ágimami
Ez már tényleg a pofátlanság teteje!!! Hogy mit megengedhetnek maguknak!!!:DDD
SOHA nem lesz vége???
Nessy
@ágimami: A következő a "vérszerződés" után mondott Orbán beszéd lesz, fehér lovon ülve, a hat vezérrel körülvéve!
Eladott Ország
Hülyítik a fesztiválon azokat a fiatalokat, akik még nem emlékezhetnek '89-re, nekik még be tudják mesélni, hogy orbán zavarta ki az oroszokat. Erre a legjobbnak egy fiataloknak szóló fesztivál felel meg. A végén még a szigeten is eljátszák ezt, habár ott több a külföldi mint a magyar, ők úgysem értik, de ha igen, akkor is tojnak rá. Ez az "ember", mármint Orbán teljesen nárcisztikus, állandóan látni és láttatni akarja magát.Sajátláb hercegkisasszony részt vett a 2012-es vagy 2013-as VOLT szervezésében, amikor is összehaverkodott Lobenwein Nándorral, a helyi VOLT-főszervezővel, olyannyira, hogy Lobenwein és zenekara húzta a talpalávalót a hercegkisasszony lagzijában, és azóta is él a haveri kapcsolat. A fesztiválozók - mármint a látogatók - egy része kissé zokon vette a spotot is, meg azt is, hogy a hercegnő fesztivállátogatását kísérő biztonságiak némileg zavarták az önfeledt bulizást. Persze, ha közben némi pénzmozgás is történik, az csak "segít" a történelem és az emlékezet átírásában. No és Gerendai nem fog a saját zsebe ellen beszélni aki újabban már a Lupa-tóval nyerészkedik. Gerendai és a Lobenwein is csak egy-egy jellemtelen, vén fidesz prosti. A szánalmas magyarázkodásuk pedig csak rontott a megítélésükön. Ez a szarházi is meghálálja a drogtanyájára kapott állami adóforintokat! Kilóra megvették a majmot. uploads.disquscdn.com/images/a0d54086309f748063d063ea7bf7a2b335f6f7b2823d8cae8133baa70289055f.jpg?w=600&h=453
Eladott Ország
@kereső: ma, 09:09; Gerendai Károly teli is bömbölte a sajtót minden évben, hogy már megint veszteséges. Ennek örömére kapott is pénzt a közösből rendesen. Nem mindig persze, mert 2013-ig valahogy megállt a lábán a dolog, aztán meg nem annyira. Csurrant-cseppent az adónkból (gyakorlatilag átláthatatlan módon, csatornákon átláthatatlan összeg), de szerencsére Gerendai nem szégyellte ezt, mert elég adót befizetett az államnak, legalább egy keveset visszakapott. Ezt ő nyilatkozta egy interjúban, nem én mondom. Értem én ezt, csak azt nem, hogy nekem miért nem törleszt vissza valamit az állam, ha már. De mindegy, mert Gerendaiék eladták a Szigetet egy brit-amerikai befektető cégnek. Gratulálunk, én személyesen is örvendek, hogy adóforintjaimmal eddig is támogathattam az üzleti sikert. Annak meg plánehogy örülök nagyon, hogy olyan exkluzív közönséget fújt össze a szaharai szél a Pink koncertre, amilyet. Ott nyüzsgött természetesen Orbán Viktor veje, mert neki mindenhol ott kell lennie, ha éppen nem bokros teendőit intézi Bahreinben. Vele volt az asszony is, mert első a házasélet. Matolcsy Ádám fia – bútorgyáros és Origo-tulajdonos – jókat csacsogott Dirk Gerkenssel, a TV2 vezérigazgatójával. Ott volt még Szivek Norbert, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezetője, az MVM kommunikációs igazgatója, Kökény-Szalai Vivien, aki színvonalas, korrekt csatornát csinált a TV2-ből, hogy Vajna bácsi örüljön. Továbbá, sőt, elsősorban ott volt Rogán Cecília. A fentebb felsorolt – miniszterelnöki sarj, vő, miniszterfeleség, médiatulajdonos – társaság tagjairól semmi más nem jut eszembe, minthogy seggnyaló, élősködő, nagyarcú, a hatalom seggéből ki sem látszó, erkölcstelen, etikátlan, gerinctelen. Meg azokról is, akik most nem rázták a mi pénzünkből méregdrága rongyot a bulin. Normáliséknál a közpénz körül sertepertélők nem engedik meg maguknak, hogy a pereputty is ott zizegjen a mézescsupor körül. Még a látszatot is kerülik.
nezelodo
Úgy látszik a nemzetnek semmi sem drága, ha Orbán dicsőségéről van szó. Rákosi pajtás pedig forrón elpirul a sírjában a szégyentől, hogy neki ilyen nem jutott eszébe, hogy egy tűzhányó tör ki a nyughelyén!
Aki Én
Tiszta Észak-Korea. Ott megy éjjel-nappal a szeretett vezető hazug, magasztos istenítése.
Propagandára, hazug megtévesztésekre, fiatalok befolyásolására semmi sem drága.
kereső
@Horizont: Még meg is érteném, ha nem a hülye linkjeit hozná ide, hanem tényeket. Elég vérszegény gyurcsányozás egy nyilvánvalóan hazugságra épitett személyi kultusz kialakitás ellenében.
solidedge
Azon gondolkozok mi lett volna ha Orbán nem küldi haza az oroszokat. Azt hiszem ugyanaz. Ha ez így megy Vereckénél is ő hozta be a magyarokat.
Macskaszem
Gondolom a fesztiválozók a halál faszára kívánták orbánt.
nezelodo
@Pegero: ma 13:51. Nem kedvencem a másik hibbant, (Fleto) sem, de hátizsákban pénzt kihordani az országból Orbán szokott, legutóbb a Népszabi-Pecina, azelőtt meg a lánya látogatása ürügyén Svájc (Mr Arábika) volt az ulticél, még helyjegyet is szokott venni a szütyőnek, amikor surrant kifelé. Aztán el lehet dönteni kinek kell kótert építeni, mert a Fletót mégsem tudta lecsukatni. Lehet, hogy kikezelték a bajából?
namihami
Csak!?!?! Ennyiért szinte ajándék volt.
És biztos az apja fizette (a Mészivel felesbe) két Kőbánya blues között.
Borsodi
Ahelyett hogy pofázik a szegényekre költené vagy az egészségügyre.Még jó,hogy nem mentem a fesztiválra,biztosan vissza követelném a jegy árát ha így elszarják az ember kedvét.
nezelodo
@Pegero: Hidd el nem vágyok rá, hogy közelről lássam, akkor majd lefagy a nagyképű vigyor a képetekről, ahogy az meg fog történni, amúgy egynek már tanúja voltam gyerekként. Igaz három év múlva id. Orbán későbbi munkásőr századának vitézei verték a davaj gitárral apám ablakát, tsz szervezés okán. Úgyhogy súlyba a pofát, ti ugyanazok vagytok.
nezelodo
@Pegero: Szerintem te 1956-ban még pajzán gondolat sem voltál, és éppen te vagy aki nem ismeri a történelmet, mert még ellenforradalomnak tudod, ahogy Orbán is elsunyít mellette, hát még a Kövér família! Ja ha már azt sem ünnepli az elsöprő többség a parlamentben, hogy Orbán kizavarta az oroszokat! Na miért is nem?
nezelodo
@Pegero: Kösz a diagnózist, majd kezeltetem magam Gráczban...
Aki Én
@Pegero: Te annyira buta vagy baszki. Azt gondolod, hogy aki kritizálja a korrupt gazdádat, az mind a töketlen ellenzékkel szimpatizál? Te tényleg nem látsz semmit, te tényleg ennyire buta vagy és egysíkú? ...igen!
Afra
@Pegero: Rosszul látsz,cseréljél szemügét. Díjazom,hogy önként és dalolva felvállaltad a hátsó fertályi, tisztasági ,
asszisztensi munkát,de azért nem kell mindenkit akkora szarkának nézni,mint a bálványod...
Afra
@Pegero: Ne erőlködj,az elvbarátaidat lopásban nem lehet túlszárnyalni...
Commenter
@papa.49: itt is valami ocsmányságot kotyvasztott. Michelin csillagos vagy milyen kötényben. Attól a Gerendaitól kaphatta aki a Szigetnek köszönhetően két Michelin csillagos étterem tulajdonosa is. Jól kifőzték ezt a Sziget dolgot is csak a vissza nem váltott kártyákon milliókat kaszáltak. Érdekes, ebből a "véletlenül adódott pénzból" sem segítenek senkin. Mondjuk egy kilakoltatott családon vagy szegény gyerekeken, de vehetnének klímákat a műtőkbe is.Segített ez valaha is valakin? Á, nem, csak kitartást kívánt. És még van képe üldözni a civileket akik segítenek.
Eladott Ország
@Pegero: ma, 17:02; Amire jutottunk, az elmúlt 30 évben Bulgáriát megelőzve , az nem valami sok. Ahhoz képest, amire juthattunk volna, ha melldöngetés helyett, ha az egész világ ellen (főképp szájtépéssel) viselt állandó harc helyett, ha a minket egyelőre meg nem illető tisztelet követelése helyett tennénk a dolgunkat. Ha a dolgunk tevésében nem akadályozna mindennap a minden napra rátelepedő általános és ólomsúlyú történelemhamisítás. Ha Bartók Béla és Neumann János országa lennénk a baromian buta és tehetségtelen politikusok országa helyett, akik különben mindig gondosan ügyeltek arra, hogy a Bartókok és Neumannok ne érezhessék magukat otthon ebben az országban. Ez az igyekezet napjainkban eredményesebb, mint eddig bármikor volt. Azt egyelőre nem lehet tudni, most éppen hány Bartók és Neumann megy el Magyarországról, de azt igen, hová vezet ez a tendencia. Kifelé Európából.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2139/5995/original.jpg?w=600&h
uploads.disquscdn.com/images/23d585e2f5dd7d0e4d1b667e6a805bd81029d0957f0d328a716df1e811208640.jpg?w=600&h=410
evacica
Nagy élmény lehetett hallgatni Orbánt! Én már attól elszaladok, ha a hangját meghallom! Úgy gondolom, hogy ezt a pénzt pl. lakásépítésre is lehetett volna fordítani, hogy a kilakoltatott gyerekeseknek lenne szociális bérlakás a feje felett! Nem Orbán hazugságait harsogni ennyi pénzért!!!
kereső
Tőkés püspök odáig ment tegnap Tusványoson, hogy az egész rendszerváltást (89-90), a polgári körök csinálták. Igen azok a polgári körök, melyeket orbán 2002-ben hozott létre.Láttátok az orbános pólóban feszitő székely legényeket? Rákosi elvtárs irigykedhet.
Commenter
@kereső: tőkés és orbán a nőverők, meg az alulról építkező "polgári körök". Azok a körök nem polgáriak voltak. Sokféle alja népség kapaszkodott fel belőlük, és ezekből indult a vidék lebutítása is. Ezt az egész Tusványost nem kellene már a románoknak tűrni. Legyen két, három Kötcse, ha már mindenáron ki akarják akasztani a szennymétert. Tusványos az országnak és a románoknak is negatív reklám.
Eladott Ország
Schmidt Mária, a férje (Ungár András szociológus) halála után milliárdos örökségre szert tett, egyébként is üzletasszony, a NER hivatalos és mértékadó történésze, a Terror Háza Múzeum igazgatója, a Sorsok Háza tragikusan leszerepelt projekt szülőanyja, Kövér Szilárd egykori üzlettársa, a Közép- és kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért (KTTK) Közalapítvány szülőanyja, az Orbán Viktorba és az ő nagyságába szerelmes matróna. összesen 2,06 milliárd forintot adott a kormány a Schmidt Mária által vezetett Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványnak: 2000 milliót a budapesti Benczúr utcában tervezett Kertész Imre Intézet kialakítására, további 60 milliót a Terror Háza felújítására. Szép volt, Mária! Majd ezzel se tessék elszámolni, mert ez se közpénz, hanem hangosan tessék óbégatni, hogy a sorosisták lejáratják önt.
Commenter
@Eladott Ország: ő is Soros ösztöndíjjal tanult, Közép-Kelet Európai diktatúrákat kutatta, aztán segített ismét bevezetni nálunk azt ami úgy hívnak, orbánizmus, jelentsen ez illiberális demokráciát, régivágású kereszténydemokráciát, szimplán keresztény "szabadságot" vagy bármit is. Majd jövőre újradefiniálják.
Eladott Ország
@Pegero: Van minek örülni, Zambiában még mindig rosszabb!
ketfarkukutya.mkkp.party/wp-content/uploads/2019/02/zambia_kover.jpg
Magyarország csak EU-s viszonylatban lett a második legszegényebb, Ukrajnánál, Moldovánál most is sokkal jobban állunk. Azért az elég szánalmas hogy már Ukrajnával és Moldovával hasonlítják össze Magyarországot hogy azt mondhassák lehagytunk valakit. 4-5 év múlva jönnek az afrikai országok?
uploads.disquscdn.com/images/0b18dd96bd2e478d5d31078f2c63e962b28fbbd3fcd2b72470843f5643253622.jpg?w=600&h=336
nyugat1999.nyugat.hu//var/improxy/bW9ya1xDbGFzc2VzXEltYWdlXFRodW1iXEZIRFBpY3R1cmU_/pd/42/pd424ff3fad94b3eda08a5e2c5a098534.jpg
uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07a930f1d12e116754b46b7ae9db72a3634fe9e687fc1db20fe51b1c84.jpg?w=600&h=467

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.