A vártnál kisebb béremelést kapnak a rendőrök és a többségnek megszüntetik a bérlettámogatását is.

A Népszava szerint a megyei rendőr főkapitányságok munkatársait a napokban arról tájékoztatták, hogy februártól bérletet kell venniük a Volánbusz járataira, mert a szervezet nem tudott megállapodni a busztársasággal a korábbi szerződések megújításáról.

A korábbi rendszer szerint a rendőrség „átalánydíjat” fizetett a dolgozói távolsági bérletekért, aminek fejében az alkalmazottaknak csak a szolgálati igazolványt kellett felmutatniuk a felszálláskor, ez azonban a hét régiós közlekedési cég tavaly októberi összevonása után megváltozott. Mostantól viszont az akár havi 30-40 ezer forintos költségnek a 86 százalékát fogják megtéríteni. Megszűnt a budapesti civil rendőrségi hivatalnokok bérlettámogatása is, nekik pont a fővárosi felnőtt havi bérlet árával csökkent a bérük.

Kisebb béremelést kapnak a rendőrök

A lap cikkében kitér arra, hogy a bérlettámogatás megszüntetése azért érinti különösen érzékenyen az állományt, mert az ígéretek alapján sokkal nagyobb béremelésre számítottak. Az egyenruhás állománynak alapbéremelés helyett csak 10 százalékos kiegészítő juttatást adott a kormány, és lehet, hogy jövőre meg sem kapják.

Ráadásul az érdekvédők szerint nem lesz megtartó ereje az év végén a kizárólag az egyenruhásoknak adott egyszeri bruttó 500 ezer forintos jutalomnak, mert a rendőrök látják, hogy egyre több körülöttük az üres álláshely, és abban az ígéretben sem hisznek, hogy három év múlva hathavi bért kapnak egyszerre. A Népszava cikkében hivatkozik a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalra, ahol egy őrmester azt írta, hogy a 181 ezer forintos alapbére és a 38 500 forintos hivatásos pótlék után járó kiegészítő juttatás 22 ezer forint lesz bruttóban, így 160 ezer forintot kap majd kézhez.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(nepszava.hu)

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Éberség elvtársak, a helyzet fokozódik.
Pánikra semmi ok, nemcsak a határsértő migránsokat, hanem a kínai vírust is megállítjuk. Pártunk és kormányunk ura a helyzetnek, ám a fokozott készültség fenntartása továbbra is szükséges és indokolt.
Aki pedig figyelem elterelés céljából, korrupciót és autokráciát, emleget az hazaárulónak minősül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Éberség elvtársak, a helyzet fokozódik.
Pánikra semmi ok, nemcsak a határsértő migránsokat, hanem a kínai vírust is megállítjuk. Pártunk és kormányunk ura a helyzetnek, ám a fokozott készültség fenntartása továbbra is szükséges és indokolt.
Aki pedig figyelem elterelés céljából, korrupciót és autokráciát, emleget az hazaárulónak minősül.
ómió
Pedig egy havi fizetéslenyulás - a'la Böszme - mindent megoldana!
Nessy
Ennyit az ígéretek realizálásról! Nem ez az egyetlen terület!
surdilloFUJT
ómiófaszkalap,csinálj magadnak kistestvért!!!Nagy fitymasz böszme agymosott állat vagy!!!
Nessy
@ómió: Lehet, hogy akkor nem voltál képbe, de 2008-2009-ben világválság volt. Most viszont tíz éve dübörög a gazdaságunk, mi vagyunk az unióban a legjobbak,legbölcsebbek! Akkor talán már vissza lehetett volna adni! Az ígért 14. havi nyugdíjjal egyetemben!
kereső
@Nessy: nem kéne ezzel a habonyprimitivvel foglakozni.
Sámannus
Nagy szarban van a fityfasz, mert csak a tek-et tömik ki lóvácskával, mert fósnak.
Sámannus
@kereső: Aki ismeri ezt szadista barmot tudja, hogy kell, mert a rombolás kiagyalója. Az ország kulturális örökségét verik szét. Mindent ami még érték ebben az országban.
CsipkeRózsa
Valahol be kell hozni a nagy jutalmazásokat, a növekvő számú államtitkárok fizetését, az új szervezetek alakulásához szükséges összegeket. A határon túliaktól nem lehet elvonni semmit.
Clavigo
Nem baj vazzze,,,,,Érezzék ezek is a " törődést "... A végrehajtó cégek nem csengetnek semmit,a kilakoltatásokban való részvételért ??? Xar ügy...
surdilloFUJT
@CsipkeRózsa: kinek jó ez a napihülyíe csicska???
@CsipkeRózsa: Ott rohadjon meg a sok ingyenélő dologtalan mekegő,szópósmalac államtitkár,és fityesznyalonc!!!
ómió
@Nessy: Képben voltam! Akor világválság volt, a "jobbaknál" meg - mint mi - államcsőd! Visszaadni meg bármit, csak az lenne képes, aki ellopta! Talán a 13. havi nyugdíj ellopásával egyidőben ígértetek 14. havit is? Az "hiteles" lehetett! Mert a kapuban még a gigakölcsönötök után is évekig toporgó államcsőd árnyékában csak "haladó bolsevik kvalitások" képesek ilyen "ígéretekre"! Netán a fizetések "haladó rendezési módjára" való utalás volt ennyire bőszítő? És csak most? Több, mint 10 év után?
ómió
@CsipkeRózsa: Az, ugye, nem árt, ha van, ki néha összehozzon benneteket a valósággal!
Nessy
@ómió: A 14. havi nyugdíjat 2010-ben a fidesz elnöke, Orbán Viktor ígérte! Mint az "olcsóbb államot", és még sok mindent. Ezért már 2014-ben hanyag eleganciával csak annyi ígért: Folytatjuk! Amit sikeresen teljesítenek is, a korrupcióban, a klientúra építésben, az urizálásban, a közpénzek magánvagyonná konvertálásában.
Clavigo
@ómió: Szerintem ,Te hülyébb vagy,mint Shikari...
ómió
@Nessy: Minden ellenkező hazudozásotok ellenére ő azt ígérte, hogy - tekintettel az akkor még mindig fennálló államcsőd-veszélyre - fenntartják a nyugdíjak vásárlóértékét, tehát nem lopnak el a nyugdíjakból, ahogy Böszme vezéredék! És ezt, azóta is betartják. Államcsődveszéllyel a feje felett csak egy idióta aljas bolsevik lenne képes osztogatást ígérni! A korrupció meg a lopás Fideszre hazudásával meg húzzatok bele! Zombicsapataitokon kívül kevés még rá a "vevő"!
Nessy
@ómió: A királyi médián kívül néha foglalkozz a valósággal is. :-)))
Yoda69
@Clavigo: omio es shikari ugyanaz a taho roman fasz. Korabban volt bringas, reagens meg meg ki tudja mennyi nicken szerepelt.
ómió
@Clavigo: Ne "szerénykedj"! Ekkora aljassággal mind a hazudozásban, mind a mocskolódásban még sokra viheted!
ómió
@Nessy:Hát, pont ez az! A valóság onnét jön! Nem a bolsi fake news "médiából"!
Yoda69
A fideSS ma megint rekord melysegbe kuldte a forintot

1 Euro = 338.67 Ft
Nessy
@ómió: Nem ! A valóság, amit te magad látsz magad körül, amit megtapasztalsz! Persze élhetsz olyan környezetben, ahol a napi problémák nem jelentkeznek, ergo neked az a valóság!
Nessy
@Yoda69: Majd Matolcsi elmeséli, hogy az MNB-nek nem feladata az árfolyamokkal való foglalkozás. A szócséplők meg, hogy ez nekünk kimondottan jó! Aki meg nem a kormánynak, hanem a saját szemének, meg az emelkedő áraknak hisz, az téved!
ómió
@Nessy: És milyen érdekes! A köztv jelenleg ugyanazt mutatja be!
Macskaszem
@ómió: A közszolgálati tévét ugyan a köz fizeti, de a fideszt szolgálja, csezd meg.
ómió
@Eladott Ország:Ezt hazudja a bolsi hazugságlexikon? Mert én ilyet még nem láttam benne!
ómió
@Macskaszem: És - "lécci" - mondjad már - "csezd meg" - a Napkelte anno kit szolgált a tömény bolsevik werbungjaival? Akkor, mintha lapítottál volna a témában!
CsipkeRózsa
@ómió: A Napkelte nem egy TV csatorna volt, csak egy műsor. Annyira nem az általad bolsevik műsor-politikát folytatta, hogy a mai alkirály, Semjén rúgatta ki a nekik nem tetsző műsorvezetőket, még a szoci kormány idején.
Eladott Ország
@ómió:ma, 11:21; Orvos látott már, te elmebeteg fideszes szellemi toprongy!
memegenerator.hu/uploads/memes/Qrl3CGZ1G.jpg
surdilloFUJT
ÓMIJÓ,HOGY VAN EGY "KIBAXOTT IGAZMONDÓ"egy agyrágott büdösbogár,fidesscsicska!!!
kereső
@Nessy: tegnap 09:26. Nem jár boltba, piacra, nem tankol, nincs szüksége gyógyszerre ( rajta már úgysem segitene).Itt eszi a fene egész nap @Shikarival együtt, és gyaláz bennünket a saját pénzünkön, és hazudozik éjjel-meg nappal.
ómió
@CsipkeRózsa: Valami üdítőbb, de leginkább hihetőbb hazugságod nincs? A Napkelte a délelőttöt betöltő bolsevik hazudozásból állt, bárhogy púderezed is! A köztv-n! Amúgy a köztv meg közpénzből gazdálkodik, tehát a mindenkori kormányközelisége kitapintható - az meg, hogy mikor mond igazat és mikor hazudik, hallható - amiért az akkor ellenzéki Semjén akkori ráhatása bárki kirúgására nem több egy ótvaros bolsevik hazugságnál!
ómió
@Eladott Ország: Csak keresd nyugodtan! Az AVH-tok már megszűnt!
ómió
@Eladott Ország: Már a hazugság- és aljasság-"kvalitásaidat" is rám hazudnád, szarkupac? Vagy csak a valósággal barátkozol nehezen, tetüfi? Netán a proletár internácizmusotokat nem sikerült a köztudatba hazudnod, te kis trágyalétől kótyagos bolsevik? Pedálozzál tovább!
Nessy
@Eladott Ország: Egyik, másik hívő szövegét olvasva azt hiszi az ember, hogy egy részeg matróz kocsma közönsége ír, már erősen illuminált állapotban. De aztán olvasva Bayer Zsolt szövegét, rá kell jönni, hogy ez a "jobboldali keresztény kultúra"!
Eladott Ország
@Nessy: ma, 10:18; Az mindig szánalmas, amikor a hatalom lázad és áldozatnak állítja be magát, és próbál annak a jogos bírálatnak az élére állni, és próbálja vergődve a bírálók ellen fordítani, amiért fennállása minden egyes napján keményen megdolgozik. Idézet Bayer Zsóti lovagkeresztes udvari költőtől: "…csomagoljatok össze, nagyon gyorsan és fürgén, és takarodjatok haza a kurva anyátokba. Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a KURVA ANYÁTOKBA! Mégis mit képzeltek ti magatokról? Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? És ha már idepofátlankodtatok, akkor milyen alapon követelőztök? Elviselhetetlenek vagytok, szemtelenek, mint a piaci légy, nincs bennetek sem alázat, sem hála, nincs bennetek semmi emberi. Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Európában bárkinek is kötelessége elviselni benneteket? A puszta létezésetek egyre is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb. "Takarodjatok haza a teveszaros sivatagotokba, és zabáljatok ott, amit találtok." Amikor Bayer tüntet a rasszizmus ellen, idézze fel : "Bárki,aki ebben az országban elgázol egy cigánygyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszében sem jut megállni. Cigánygyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba" Bayer Zsolt (2008)
Dr plágium
Ha elfogynak a rendőrei, majd pótolják a román, ukrán orbán által támogatott ideszavazókkal. Végszükségben pedig behívhatják Putyin katonáit is. Akkor lesz igazán bajban a rendfenntartás.
Nessy
@Eladott Ország: Ilyen a "gyűlölet beszéd elleni zéró tolerancia" Orbanisztánban! A fidesz úgy van ezzel, mint a Nestlé reklám! Légy még alpáribb, és fogd a nyuszira!
ómió
@Eladott Ország: Tartsd meg nyugodtan mind a hazugsággyüjteményedet, mind a Lenin-összes szemelvényeidet, hazudozóbajnok! Hátha sikerül!
CsipkeRózsa
@ómió: Talán nézz utána, ha már fogalmad sincs a valóságról.

Hazudni pedig te szoktál.
ómió
@CsipkeRózsa: Elég ehhez egy kávéskanál józan ész, még, ha neked az nincs is, csak ráhazudó-képesség!
CsipkeRózsa
@ómió: Örülhetsz, hogy neked egy merőkanálnyi eszed van, engem pedig felejts el.
ómió
@CsipkeRózsa:Az imént se én kerestelek!
ómió
@Eladott Ország: Nem az az efftárs, aki 30-40 éve az volt, hanem, aki - mint te - ma is az! Képtelen vagy ezt elkapni? Na, azt a listát nézegesd!
simmering73
Ismerős a képlet. Ez volt nálunk is kétéve. Kisebb béremelés és az összes pótlékmegvonása. Végeredmény: közel 20 ezer ft fizetéscsökkenés.
ómió
@Eladott Ország:Ezt így önmagadra kimondva, tényleg szép az önkritika! Soros pénzén, bunkójózsi, 90. táján azért lehetett tanulni, hogy legyenek, akik lebontják a "népi demokráciátokat"! Ma meg azért, idiótája, hogy legyenek, akik megvalósítják Gyuri gazdátok hőn áhított ideáját a migráncs internácizmust! Taplóknak, mint te, ezt "nyilt társadalomként" aposztrofálják!
Eladott Ország
@ómió: tegnap, 13:57; Most már biztos, hogy újra elindul a Szabad Európa Rádió magyar adása. A SZER/Szabadság Rádió ugyanis meghirdette a magyar adás igazgatói posztját.
hirklikk.hu/kozelet/indul-a-szabad-europa-radio-magyar-adasa/358593
Szégyen a kormányra nézve, hogy egy EU-s országban erre kényszerül Amerika. Lehet komcsizni, te fideszbunkó faszszopó birka!
ómió
@Eladott Ország:Elindul? Na! Lesz kifordított "Szabad Európa" is? Akkor most Clintonné nénikétek, vagy Soros Gyuri gazditok szeretné installálni itt ismét a "népi demokráciát"? Már csak néhány Marosán Buci klón fog kelleni a munkásőrség reinkarnálására! És még a sortűz is jöhet! De nem olyan "elpuhult" ám, mint 2006-ban, hanem az a "salgótariáni-típusú"! Persze csak "népi demokratikusan"! Látod! Itt a remény, hogy eljön a te időd is! De azért addig állj féllábon!
Eladott Ország
@ómió: Az Amerikai Kongresszus jóváhagyta és már májusban újraindul a Szabad Európa Rádió magyar adása, írja a New York Times. John Lansing, az Egyesült Államok Globális Médiaügynökségének vezetője a lapnak azt mondta, hogy a szolgáltatás eredeti költségvetése 750 ezer dollárra nőhet, valamint egy irodát is nyitnának Magyarországon. Egyébként a rádió román és bolgár nyelvű adását már idén januárban újraindították. A közmédia agymosó hazugságai ellen szükség van egy olyan rádióra, ami korlátok nélkül mondhatja el az igazságot a kormány tevékenységéről. Akkor ugyanis, amikor már a saját szomszédaink is minket használnak elrettentő példának, akkor tudni lehet, hogy komoly gondok vannak. A Szabad Európa Rádiót tehát várjuk szeretettel Magyarországon, ahol ismét olyan fontos szolgálatot tehet a demokrácia helyreállításának, mint a hidegháború idején. Úgyhogy az Amerikai Kongresszus hagyta jóvá nem Soros és Clintonné, te fidesz barma!
www.nytimes.com/2019/09/06/world/europe/radio-free-europe-hungary-orban.html
ómió
@Eladott Ország: Akkor verd a segged a földhöz, bolsijózsi! Az ATV meg a retekklub mellé egy új bolsi hazudozófórum nyílik! Csak egyelőre még a "demokráciához" nálatok elengedhetetlenül társuló sortűzeket nem fogja tudni pótolni! A hiányérzetetek alapvetően tehát, bolsi "gyógyír" ide, vagy oda, továbbra is fennmarad! Az Amerikai Kongresszus? Bolsik f@sszopója, nem tudtad, hogy az Clintonné efftársnőd meg Soros gazdátok egyik fő fészke? Még, ha lehazudnátok is!
ómió
@Eladott Ország: Akkor lesz egy, az ottani neokomcsik által finanszírozott itteni neokomcsi adó! Vágod, lumpenprolija? Vagy még ennyi is "magas"?
kereső
A magyar kormány a legnagyobb rabszolgatartó ma Magyarországon. A saját munkavállalóit zsigereli ki- közte az "erőszakszervezetét". Mert, ha a köz szolgáinak- a rendőr is az !!!, csak épp. a megélhetésre futja a havi jövedelméből- ott nagyon nagy bajok vannak.Ez a kormány csak a "sajátlábainkon" állók jövedelmével, megélhetésével törődik- semmi mással.
ómió
@Eladott Ország: Hányszor mondjam még: tartsd meg a bolsi "szemelvényeidet"!
ómió
@Eladott Ország:Mosd meg! Nem elég heti 1x! Még, ha a bolsi "higéne" azt mondja, se!
tudode
Ha kevesebb lóvét kapnak a rend őrei, annak arányában védjék őféleségét, hogy tanulja meg hol van a magyarok Istene amikor ki merészel szállni a golyóálló mellényében a bombabiztos járgányából!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.