Magyarország mindenek előtt – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében, amelyben egyebek mellett arról is beszélt: a kormány klímavédelmi akciótervet fogadott el, 2020 és 2021 pedig az országépítés folytatása lesz.

Orbán az ellenzéki összefogásról: "Alul kisnyilas gatya, fölül vörös mellény, rajta szivárványszínű kitűző"

Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2020. február 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt

A kormányfő beszédét azzal kezdte, hogy ma, száz évvel a trianoni halálos ítélet után azt jelentheti:

élünk, és Magyarország még mindig megvan

Hozzátette: nem csak élünk, de ki is szabadultunk az ellenséges gyűrű szorításából.

Az újra nemzeti alapokra állított Szlovákiával, Szerbiával, Horvátországgal és Szlovéniával megtaláljuk a hangot, széles együttműködést, sőt szövetségeket is alakíthatunk – közölte a miniszterelnök.

A történelem újra megadta az esélyt, hogy a közép-európai népek – saját nemzeti érdekeik alapján – új szövetségi rendszert építsenek ki, és így a keletről és nyugatról fenyegető veszélyekkel szemben is megvédhetjük magunkat – mondta Orbán Viktor.

Arról is beszélt, minden felemelkedő nemzet sikertörténete az önbecsülés megerősítésével kezdődik, a bajba jutott országok polgárainak személyes önbecsülése pedig csak nemzetükével együtt térhet vissza. A felemelkedés kulcsa tehát a nemzeti önbecsülés helyreállítása – mondta.

Felidézte azt a 2010-es célkitűzést, hogy "bizonyítsuk be magunknak és a világnak, még mindig vagyunk valakik".

Úgy gondoltuk, vagy találunk egy utat, vagy csinálunk egyet. És mivel a Brüsszel és Washington által kijelölt utak nekünk nem voltak járhatóak, kénytelenek voltunk újat csinálni

- mondta, hozzátéve: tíz év után "kellő szerénységgel" azt mondhatja, "kitaláltuk és meg is csináltuk".

Az IMF-et hazaküldték, a hiteleket idő előtt visszafizették, létrehoztak 850 ezer munkahelyet, felszámolták az "ingyenélést", a pénzügyeket rendbe tették, a dolgozóknak megadták a tiszteletet és a megbecsülést, a családok megkapták az elismerést, a nagycsaládok nagy elismerést kaptak, megindították a nemzetegyesítést, és a határon túlra kényszerült magyar közösségeket összekötötték az anyaországgal – sorolta.

Kiemelte a kormányfő azt is, hogy a héten közzétett brüsszeli gazdasági jelentésekben egész Európa azt olvashatja: úgy tűnik, 2019-ben a magyar gazdaság nőtt a leggyorsabban az egész kontinensen.

Arról is beszélt, hogy "Magyarországot a volt kommunistákból álló kormány vitte csődbe liberális politikájával".

Ez a példa megerősíti azt a feltételezést, hogy olyan, hogy liberális, nincs is. A liberális nem más, mint diplomás kommunista

- fogalmazott, úgy folytatva: "ha megfogadtuk volna a tanácsukat, akkor most Magyarország egy kórteremben feküdne, IMF- és brüsszeli hitelek csövei lógnának minden végtagjából, és Soros György kezében lenne a hitelek csapja".

Úgy fogalmazott: ebben nincs semmi túlzás,

"én, aki több mint harminc éve nyomom az ipart a politikában, saját szememmel láttam, hogy Soros György háromszor próbálta meg kifosztani Magyarországot".

Orbán Viktor szólt továbbá arról, hogy újra nemzeti konzultációra készülünk, amire "ismét a kényszer visz rá", és egyetértési pontokat kell létrehozni, hogy a kormánynak legyen mire ráállnia, legyen hol megvetnie a lábát.

A kormányfő hangsúlyozta: Európában az a helyzet állt elő, hogy a döntéshozóknak "az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál"; "gúnyt űznek az igazságból, a becsületes emberek egészséges életösztöneiből, és az áldozatok helyett az elkövetőket védenék".

Közölte: ez a veszedelmes jelenség Magyarországot is elérte, és komoly vitákra, nemzetközi erőpróbákra számíthatunk.

A miniszterelnök kifejtette: külföldről finanszírozott, "s persze a Soros-hálózathoz tartozó szervezetek és felbérelt ügyvédeik a jogvédelemmel visszaélve perek tömkelegét indítják, hogy a magyar emberek pénzéből komoly összegeket fizettessenek erőszakos bűnözőknek és persze maguknak is. A perek sokasága, 12 ezer per milliárdokba kerül. Nem nézhetjük ezt tovább tétlenül" – hangoztatta.

A gyöngyöspatai helyzetről azt mondta: éppen akkor pattant ki az ügy, amikor a cigány családok elindultak az életmódváltás útján, segély helyett munkából élnek, rendesen nevelik a gyerekeiket, és ezzel kivívták mindannyiunk elismerését. Ebbe az ígéretes folyamatba "vágott bele a villám" azzal a bírói ítélettel, amely szembefordította egymással a gyöngyöspataiakat.

A bírói eljárást kezdeményező szervezetet szintén Soros György pénzeli

- tette hozzá.

Kiemelte: továbbra is hiszünk abban a Magyarországban, amely minden magyar biztonságos otthona, és mindenkinek megadja a jó élet lehetőségét, továbbra sem tűrjük el, hogy a származás, az etnikum stigmát vagy hátrányt jelentsen, de előnyt és előjogot sem adhat, a pénzért pedig származásra való tekintet nélkül mindenkinek meg kell dolgoznia.

Az elmúlt 10 évet értékelve Orbán Viktor kijelentette: a tények azt mutatják, hogy az utolsó 10 év volt a legsikeresebb 10 az elmúlt 100 év magyar történetében.

Úgy fogalmazott: a magyar elszokott attól, hogy sikeres népként tekintsen magára. Hobónak van igaza: "oly sokáig voltunk lenn, hogy nem is tudjuk, milyen fenn" – idézte.

Az eredményeket kifejtve Orbán Viktor hangsúlyozta: a külső és belső egyensúly megtartása melletti fenntartható növekedés egyetlen másik évtizedre sem volt jellemző az elmúlt 100 év során. Mindez úgy, hogy európai mércével mérve a vagyoni egyenlőtlenségek mérsékeltek maradtak, vagyis a növekedés előnyei a társadalom széles rétegeihez is eljutottak – jegyezte meg.

A sérülékeny csoportokat, fiatalokat, 50 év felettieket, gyermeket vállaló nőket, alacsonyan képzetteket sikerült munkához juttatni. A bérek is megindultak felfelé, a minimálbér és a garantált bérminimum értéke megduplázódott, 2019-ben minden idők legtöbb beruházásáról született döntés, és tavaly megdőltek az exportrekordok is. Utóbbival kapcsolatban megjegyezte: lakosságszámot tekintve a világ országai között Magyarország a 94. helyen áll, de exportban a 34.

Mindezt egy tízmilliós ország érte el. Van-e nyilvánvalóbb bizonyítéka a tehetségnek és a szorgalomnak?

- tette fel a kérdést.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy azok, akik a magyar pedagógusokat, az oktatást és szakképzést "gyepálják", lehetnének mértéktartóbbak is. Azok a munkások, szakemberek, mérnökök ugyanis, akik itt, Magyarországon a világ legmodernebb gyárait működtetik, "mind a mi iskoláinkból és egyetemeinkről kerültek ki" – hangoztatta.

Az elmúlt 10 évben "megtanultuk azt is, hogy Európa nem Brüsszelben van. Európa mi vagyunk, és nem kell megfelelnünk a megfáradt brüsszeli elitnek. (...) Korábban azt hittük, Európa a mi jövőnk, ma már tudjuk, hogy mi vagyunk Európa jövője"

- fogalmazott.

Összegzése szerint a Kárpát-medencéből ma erő sugárzik. Ez az erő abból a felismerésből fakad, hogy magyarnak lenni jó, felemelő és ígéretes dolog. "A mi nemzetünk tudja: Magyarország az első" – mondta.

Orbán Viktor beszédében bejelentette: a kormány a héten klímavédelmi akciótervet fogadott el, megalkották azt a programot, amellyel elérik, hogy 2030-ra a Magyarországon előállított villamos energia 90 százalékban szén-dioxid-mentes legyen.

A kormányfő kiemelte: komoly lépéseket kell tenni, hogy megvédhessék, amit elértek, "fenyeget a klímaválság, a demográfiai hanyatlás és baljós árnyak gyülekeznek az európai gazdaság fölött is."

Úgy látja, "a klímavédelem politikai divattá lett", a sok üres beszéd pedig lerontja az ügy komolyságát. Pedig ideje beszéd helyett cselekedni – mondta.

Megjegyezte: a klímavédelmi programból az is látszik, hisznek abban, hogy 2030-ban ez még rajtuk lesz számon kérhető.

Kifejtette: július 1-jével megkezdik az illegális hulladéklerakók felszámolását és megbüntetik a szennyezőket. Betiltják az egyszer használatos műanyagok forgalmazását, lehetővé teszik az üveg- és műanyag palackok, valamint a fémdobozok visszaváltását – sorolta. Hozzátette: megvédik a folyókat a külföldről ide érkező hulladékoktól.

Orbán Viktor kitért rá: szigorúan fognak fellépni a Magyarországon működő multinacionális cégekkel szemben, előírják, hogy környezetbarát technológiákat alkalmazzanak. Emellett a következő két évben 32 milliárd forinttal támogatják a kis- és középvállalkozások megújuló energiatermelését.

Közölte:

minden újszülött után tíz fát ültetnek, 2030-ra elérik, hogy az ország erdővel borított területe 27 százalékra növekedjen.

A következő 10 évben meghatszorozzák a naperőművek kapacitását. Támogatni fogják az olcsó elektromos autók megjelenését és használatát, valamint 2022-től csak elektromos buszok forgalomba állítását fogják megengedni a városi közlekedésben – mondta.

Hangsúlyozta: bevezetik a Zöld Államkötvényt, a kormány vállalja, hogy az ebből befolyó pénzt csak klímabarát programokra fordítja.

A családvédelmi akciótervről tájékoztatva Orbán Viktor közölte: több mint százezren jutottak hozzá a babaváró hitelhez, amely a 10. legnépszerűbb kifejezés volt, amire az internetezők rákerestek.

Megkezdődött a négygyermekes anyák jövedelemadó-mentessége, ami 40 ezer család életét teszi könnyebbé – hívta fel a figyelmet a kormányfő.

Bár nem szerepelt a családvédelmi akciótervben – folytatta –, de "sikerült a meddőség elleni küzdelemben is egyet, sőt kettőt is előre lépni". A legfontosabb az volt, hogy mindenki számára elérhetővé, vagyis ingyenessé tegyék a vizsgálatokat és beavatkozásokat, sőt a gyógyszereket is. Ma az állami szolgáltatók minden hozzájuk fordulót el tudnak látni – közölte.

Azt is jó hírnek nevezte, hogy 2010-2018 között 90 ezerrel több gyermek született, mint abban az esetben született volna, ha minden maradt volna a 2010-es tendenciák medrében.

"Tudom, hogy a négygyermekes anyák után a háromgyermekes anyák számára is előbb vagy utóbb be kell vezetni az szja-mentességet. Azt is tudom, hogy a szülés utáni első félévben ma az anyák az előző évi átlagkeresetük 70 százalékát kapják, és ezt 100 százalékra kellene emelni, s akkor a szülést követő első félévben több pénzhez jutnának, mintha nem szültek volna" – mondta.

Megemlítette Orbán Viktor a fiatalok körében bevezetett ingyenes nyelvvizsgát és KRESZ-vizsgát is, hozzátéve, hogy ezt ki kellene terjeszteni a gyesen, gyeden lévő édesanyákra is.

Azt is mondta a kormányfő, hogy 2020-ban és utána is erőinket a munkahelyek megőrzésére kell fordítanunk, a munkahelyeket egyszerre kell megőrizni és korszerűsíteni, mert ha munka van, minden van.

Orbán Viktor kifejtette: az európai gazdaság, azon belül is leginkább az eurózóna térsége, egyszerűen megállt, és a magyar áruk 85 százaléka éppen ezekbe az országokba irányul. Az ő bajuk tehát a mi bajunk is – tette hozzá.

Azt mondta: 2019-ben a német ipari termelés jelentősen csökkent, de a magyar 5-tel nőtt. 2020-ban és talán még utána évekig is erőinket a munkahelyek megőrzésére kell fordítanunk. Tudjuk, hogy ilyenkor adót kell csökkenteni, erre készülünk most is, a kisvállalkozási adót és a munkát terhelő adót csökkenteni fogjuk. A nyugdíjak értékét meg fogjuk őrizni, hiszen erről állapodtunk meg a nyugdíjasokkal – közölte.

Kiemelte: a világban a verseny sosem szűnik meg, de Európa mintha ki akarna szállni a versenyből, korlátozni akarja a versenyt az unión belül, és az adózás, a munkavállalás és a szolgáltatások tekintetében is. Néha úgy lehet érezni, hogy "a nyugatiak nem tanultak a mi történelmünkből, és nem tudják, hogy a szocializmus tönkreteszi a nemzeteket" – fogalmazott.

A miniszterelnök szerint ha Magyarországot, a magyar adórendszert, szociális rendszert, munkaerőpiacot "beleszabályozzák az európai egyesült államok gazdasági rendjébe", akkor a mi fejlődésünk is megáll.

Ezért kell csínján bánni az euró bevezetésével is, "ne üljünk fel olyan vonatra, amelyről nem tudjuk, hogy hová megy"

- vélekedett.

A kormányfő közölte továbbá, 2020 és 2021 a kormányzati munka, az országépítés folytatása lesz.

Úgy folyatta: "látjuk, hogy az ellenzék már most készülődik".

Fű, fa, virág, tücsök és bogár is bekerülhet a csapatukba, csak valahogy visszakapaszkodhassanak a hatalomba.

Már próbálgatják a közös szerelést is. Az eredmény még felemás, egészen avantgárd kombinációkat láthatunk.

Alul kisnyilas gatya, fölül vörös mellény, rajta szivárványszínű kitűző

"Az a feladatunk, hogy a nemzetet felkészítsük a következő években ránk váró nagy próbatételekre" – hangsúlyozta Orbán Viktor, úgy fogalmazva: "csak annyit akarhatunk, de azt akarjuk is, hogy a magyarok abban a jólétben és biztonságban élhessenek és gyarapodhassanak a saját hazájukban, amelyet megérdemelnek elődeink és a maguk munkájának s áldozatainak fejében".

Ilyen 100 év után itt állni annak bizonyítéka, hogy az Úristennek még tervei vannak ezzel az országgal.

Illő tisztelettel csak annyit mondhatunk, készen állunk a hívásra, készen állunk a következő százéves utazásra.

Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött

- zárta szavait.

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnöke a miniszterelnök beszéde előtt kiemelte, amióta az évértékelők alkalmából összegyűlnek, soha nem jöttek még reményvesztetten, hanem mindig vállalva a felelősséget, melyet a polgári, nemzeti, kereszténydemokrata közösséghez tartozás jelent.

Ez a felelősség nem korlátozódik a kormányzás időszakaira, ehhez a közösséghez tartozni életformát jelent, és nem valamilyen konjunkturális dolog.

Rámutatott: nemzeti, keresztény, polgári, ez a három dolog együtt, ígéretes együttállás, magasabb rendű tettvágy. Balog Zoltán úgy fogalmazott: kereszténynek lenni, hazafiság nélkül gőgös, globális világpolgárság.

Hazafinak lenni kereszténység nélkül pogányság, és ha mindenből kihagyják a polgári erényeket, azt az élet minősége szenvedi meg. Ha ez a három együtt van, akkor öntudatos, önálló gondolkodású, keresztény magyarok vagyunk

- fűzte hozzá.

Kitért arra: jó összetartozni, jó idetartozni, jó, hogy Magyarországon nincs szükség külön engedélyre, nem kell kihaló fajokat védő igazolvány ahhoz, hogy magyarok, fehérek, heterók, keresztény nők és férfiak lehessünk – fogalmazott. Mi magyarok, ha keresztények vagyunk, tiszteletben tartjuk minden ember méltóságát – tette hozzá, kiemelve, a kereszténység iránti gyűlöletkeltés a világ számos táján pusztít, amit nem szabad eltűrni.

A Várkert Bazárban idén is megtöltötték a termet a vendégek, sokan állva követték a kormányfő huszonkettedik évértékelő beszédét. A pulpitus mögött magyar zászlókat állítottak fel, és szintén a nemzeti lobogót és a Szent Koronát vetítették ki a teremben körbe a falakra. A szónoki emelvényen a Nekünk Magyarország az első! felirat volt látható.

Forrás: MTI

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Milyen nagy pofája van, annak akin van igazából van mindez és szinte az egész világban ismert a szimbólum vele kapcsolatban O1G, mert lop csal hazudik... Látom azt a s,hogy ez a szar senki már simán az egêsz ellenzékre érti, tehát mindenkire, aki nem fidesz.

Szörnyű, hogy egy ilyen kicsinyes prosztó paraszt a miniszterelnők...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Őfélesége pocak náciként ahány kg annyi cinizmus szorult bele!
.
Mondja ezt egy olyan figura, aki sem a közjogi méltóságát, sem az öltözetét nem tudja viselni
.
https://444.hu/2018/06/23/itt-a-bizonyitek-or...
.
Vona férfi a talpán annak ellenére, hogy a polgári körökből igazolt át, mert azt mondta ha nem nyer, lemond, és vlogger lett, nem is akármilyen:
.
Remélhetőleg magára ismer?
.
Ezért lop ilyen sokat az Orbán-kormány / Vona Gábor vlogja - 17. rész
.
Ez a közjogilag érvénytelen rendszerbe szervezett rablógarázdálkodás, saját magára kirótt büntetés a függöny, és busz mögé bujKÁZÁS!
Sámannus
Te is viseled azokat a kitűzőket, mert a szavazóid is kamenyisták, nyilasok akár akikre szavaznak szintén a különbség csak annyi, hogy te elhazudod a saját múltadat, és elhazudod a példaképeid múltját.miközben nyilast védesz tantervbe veszed, másokat kinevetettek, és szavazóik becsületébe gázolsz szarházikám. Te vagy gazember, nem akiket bírálsz.
Nessy
Ime egy illiberális kereszténygyökerű miniszterelnök! ( A "gyökér" stimmel)
Az ország nagyobb részéről ilyen "kedvesen, elfogadóan, kulturáltan " van képe beszélni! Na, kedves hívek, hogy is van gyűlölet, és kulturálatlan beszéd", ami ellen Kövér elvtárs is harcol???
yazo64
o1g = alul trottyos gatya, fölül golyóálló mellény...
SystemError
Milyen nagy pofája van, annak akin van igazából van mindez és szinte az egész világban ismert a szimbólum vele kapcsolatban O1G, mert lop csal hazudik... Látom azt a s,hogy ez a szar senki már simán az egêsz ellenzékre érti, tehát mindenkire, aki nem fidesz.

Szörnyű, hogy egy ilyen kicsinyes prosztó paraszt a miniszterelnők...
Pági
@Sámannus: A pszichopata sok vonása felfedezhető. Pl az ellenfél kigúnyolása.
Sámannus
@Pági: Én amikor a lepkét emlegeti a szipózásra gondolok.
Nincs más tartalma a lebegésnek. az ilyen víziók a művészvilágban az egyértelmű utalás a kábítószerre.
Fölösleges a tartalom vizsgálata. Magát is gúnyolja, mert ebből az akolból lépett ki, az ő múltja sokkal inkább szivárvány színű,de benne van a vörös és a fekete is.
tudode
Azért nem kellene túlzásba vinni mások cikizését annak, aki mikor lecsapolja a felesleget a villanypóznát teszi a répája helyett a cipzárja mögé! Rögvest belátja, hogy nem megy hasonlóan a tagország feladatkörébe tartozó feladatainak a lepipálásához, mert előbbre való az enyveskezű családKÁJÁNAK a boldogulása
.
https://www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE&t...
.
Rjnyer, bejnye szütyőgatyás!
durbincs
@tudode: pirulákat szedi rendesen ? mert elég zavart ?
durbincs
@SystemError: Ballonkabátos Pedofiló ? azt hányadik esernyőt nyitották a farpofájába ? a játszótéren a szülök ?
durbincs
@Sámannus: jé kimonta a gondolkodni szót ? vett lexikont is ?
Sámannus
@durbincs: Meg volt az eligazítás szerecsenmosdatásból is úgy látom.
durbincs
@Sámannus: mert maga lent a Negro a bányába - a farpofája miatt ?
SystemError
@durbincs: Ön egy iderakott fidesz csicskája a kihejezett fidess csicskának? Mit fog kezdeni a fidesz csicskulás után? Megy vissza szopórém?
durbincs
SystemError: Ballonkabátos Pedofiló ? azt hányadik esernyőt nyitották a farpofájába ? a játszótéren a szülök ?
Eriksson
Felcsigázott az írás. Most már biztos, hogy meghallgatom az évértékelőt.
csak úgy....
@Eriksson: azt hittem,hogy te már kívülröl tudod...,különben csünghetsz ajkán szótlanúl,mint gyümölcs a fán...
csak úgy....
"Ezért kell csínján bánni az euró bevezetésével is, "ne üljünk fel olyan vonatra, amelyről nem tudjuk, hogy hová megy":) ..basszus, ezt a hottentotta dumát! :)
"Ez a példa megerősíti azt a feltételezést, hogy olyan, hogy liberális, nincs is. A liberális nem más, mint diplomás kommunista" :) marhára nagyot lophattak az eu pénzekböl,ha már erre köll vetemednie,hogy így védje a még menthetöt..
"Ilyen 100 év után itt állni annak bizonyítéka, hogy az Úristennek még tervei vannak ezzel az országgal." :) kinek képzeli magát ez a tévejgö ,család és haverbarát komcsi vagy mi a fityfaß? ritka butusnak köll lenni,hogy valaki bevegye neki de szorítok,-ha a tibinket nem vitték el a külföldi bértapsikolók és a tenyere is leapadt...és hétfötöl melózni jár,...
csak úgy....
"Alul kisnyilas gatya, fölül vörös mellény, rajta szivárványszínű kitűző"...,na még egy önarckép festö...,a hülyék meg a vevök!
Yoda69
O1G, Trianon nem halalos itelet volt, hanem buntetes es egyben figyelmeztetes az olyan nemzetarulo gecik miatt, mint horti is volt, vagy mint amilyen te is vagy.
nezelodo
Húúú... Soros háromszor... de Lúdas Matyi szintén háromszor vette el tőle amit az országtól ellopott! Hé Matyi, aztán hova lett amit visszavettél?
A szivárvány színű kitűzőt pedig jónéhány fehér, keresztény fideszes is hordja a kabáthajtókáján hátul, hogy ne lássák.
Yoda69
@nezelodo: Az meg hagyjan lenne, ha szivarvany kituzot hordanak titokban. Az a sajat dontesuk, privat maganeletuk. Az sokkal durvabb hogy a NER-tarsak kozott, magas pozicioban pedofilok bujnak meg, O1G tudtaval es leplezesevel. Ezek a a gecik a gyermekeinket veszelyeztetik beteges hajlamaikkal. Ezektol az allatoktol, meg a szinten NER-tars borkai-fele kurvapecerek is jobbak, mert ok csak kurvaznak es kokainoznak a magyarok penzen, de legalabb nem rontanak meg artatlanb gyermekeket.
Mondjuk erre is kiterhetett volna O1G az evertekelo hazudozasaban.
RonaGyuri
@RonaGyuri: ez is azt bizonyítja, hogy teljes mértékben elvesztette a kapcsolatot a világgal! n=))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Zöld, azaz zöldségeket beszél

amivel nagyon finoman fogalmaztam Orbán zöld-programja kapcsán

Még csak nem is mondhatnám, hogy a leg a világtól elrugaszkodottabb része volt Orbán száj-hasmenésének – bár az igazat megvallva ez az egykor valóban jó orátori képességeket csillogtató fickó tegnap makogva és akadozva (egy barátom szerint meg volt magától hatva) olvasott fel sületlenségeket – amikor a klíma témáját vette elő. Lényegében azt ragozta, hogy „Politikai divattá vált a klímavédelem, de ha féltjük a Földünket, akkor ideje beszéld helyett cselekedni, ezért klímavédelmi akciótervet fogadott el a kormány a héten.”.
Nos a dolog szakmai részét az illetékesek már rendesen körbe-röhögték. Én – ahogy szoktam - csak egy gondolatát vettem elő (meg kell jegyezzem vele ellentétben nem szövegkörnyezetéből kiragadva). Kijelentette, hogy: „Szigorral lépnek fel a multikkal szemben a környezetbarát technológiák alkalmazása érdekében.”!
Hogy is van ez? Miért csak a multikkal? Azt most hagyjuk, hogy ezt a többségük magától meg is teszi. Azonban az tény, hogy a megbízható NER-társak nagy ívben tesznek erre, sőt a minap kaptak könnyítést a védett , sőt a szigorúan védett területek „hasznosítására! =))”
Shikari
Vitatkozni nem tudbak a tényekkel a nyomi libsik ezért csak személyeskednek és hörögve mocskolnak.
Ez a libsik vége.:-))))))))
Eladott Ország
2002 - "a haza nem lehet ellenzékben"
2020 - "az ellenzék nem lehet a hazában"
Orsós végnapjai megszámoltattak. Mint minden megszólalása, ez is elmebeteg verbális maszturbáció. Az új célpont a diplomások, azt csinálja Orbánpatkány', amit Ceaușescu, bányászjárás lesz a maradék értelmiség ellen. Van egy öreg barátom, ő mindig azt mondja: "Ne vitatkozz hülyékkel, mert végül te is az leszel!" Na, én nem csak megfogadtam a tanácsot, hanem tovább is fejlesztettem: meg sem hallgatom őket. Végezetül: Nekünk Magyarország pénze az első!
https://uploads.disquscdn.com/images/c0dde7e6...
kereső
Nekem meg, aki alul kisnyilas gatya, fölül vörös vörös mellény,rajta szivárványszinű kitűző vagyok, az a véleményem ,hogy orbán 2 millió országlakó+ a határon túliak ,fehér, magát hazafiasnak ,kereszténynek tartó ,hazug,barna inges, szociopata bűnöző miniszterelnöke. Hogy képes egy magát miniszterelnöknek tartó igy beszélni az országa???azon részéről, akik nem hajlandóak támogatni a lopást, a csalást, az egészségügy lerohasztását, az oktatás kiherélését, az természeti ,kultúrális,tudományos értékek megsemmisitését,miközben magát a nemzet megmegmentőjének, hősnek tartja.
Azt is találta mondani ez a véglény, a fiatalokhoz szólva: "A fiatalokról azt mondta a miniszterelnök, 10 év alatt felnőtt egy generáció, amelyik már hírből sem ismeri, mit jelent az, hogy megszorítás, öszödi beszéd, rendőrattak és azt sem tudják, mi az a nokiás doboz. Aki sohasem látott medvét, nem is fél tőle, de jó ha tudjátok, hogy a medve nem játék - üzente a fiataloknak"Ki maradt a tudósitásból, hogy hozzátette: " a medve veszélyes".
Na, ha ez a medve veszélyes a NER-re=orbánra, akkor én a medve oldalára állok.
vacsi
"Alul kisnyilas gatya, fölül vörös mellény, rajta szivárványszínű kitűző"
Sajnos, ebben igaza van! Egyesek - nem is kevesen - minden módon be akarják biztosítani magukat - bármilyen világ is jöjjön!
SystemError
@csak úgy...: 22:55 "azt hittem,hogy te már kívülröl tudod" Értem miért gondoltad, de a ló néz a csikó lát és ennyi...:) Általában ott elveszti a fonalat, hogy mi volt a kérdés.
Aki Én
@Shikari: A tényekkel nem szokás vitatkozni. Az a te szereped, nem is nagyon megy.
Az már csak slussz poén, hogy hazudozása közben nyert az ellenzéki összefogás Dunaújvárosban.
namihami
Hát ez az oka annak, hogy körbebástyázzák a fél várost és erősen szűrik a megjelent klakkot. Egy ilyen semmire se jó, pusztán csak jár a szája beszédre nem lehet kockáztatni, csak a biztosan ujjongó és garantáltan el nem alvó hívek kaphatnak meghívást. Képzeljétek el, hogy a világmegváltó igehírdetés alatt valaki a tömegben ismét ""elendivajnásodik"" és még a közvetítésbe is bekerül. Egyszer elég volt a blama, az Isten kinyilatkoztatása minőségét nem szabad mégegyszer kockára tenni.
Shikari
@Aki Én: Te és az elvtársaid nem a tényekkel, hanem az idegállapotukkal foglalkoznak. Kis pukkancs banda, amelyik a magyarok nyakára akar telepedni. Mikor azok nem hagyják, hát rögtön nácizásba kezdtek! Mikor mentek már haza?
Aki Én
@Shikari: 2 millió fideszes -- 8 millió nem fideszes magyar. Plusz a komplett Eu.
Egyébként és kora este megyek haza, addig még lenyomok 4 edzést a gyerekeknek. Neked sem ártana sportolni egy kicsit.
Nessy
@vacsi: Évtizedek óta remekül működik is pártunk és kormányunk berkeiben az elvek és a hitek napi érdekek mentén való változtatása!
Annak a vezetésével, aki mindezt most "elítéli"!
Egy kaméleon neurotikus lenne köztük!
Shikari
@Aki Én: Na most épp kapóra jöttél. Dunaújvárosban az ellenzéki polgármestert úgy választották meg, hogy a szavazók 30 %-a jelent meg. Na akkor ő sem polgi, mert a 70 % nem őt akarta! :-))))))))))))
Ízlelgesd még a szar szagú libsi matekodat! :-)))))))))))))))))))))))))))
Aki Én
@Shikari: Akár igazad is lehetne, ne legyen polgi. Pártolom. De azzal éppen azt igazolnád, hogy a fidesz jogtalanul, felhatalmazás nélkül kormányoz. Mennyien szavaztak rá, és mennyien szavaztak ellene? Mert ha csak azt nézzük, akkor a fidesz hogyan kormányoz???
Ízlelgesd a tényeket, lúzer. Mondom, menj el szabira, rád fér.
Shikari
@Aki Én: Nem megy a libsi matek? :-) Nekem is van tippem, hová mehetnél! :-)
A szar, hazug libsik most nem vinnyognak, hogy a matekjuk szerint a polgi nem is polgi! Hazug egy szar banda az, mert minden libsi degenerált idióta! :-))))))))))))))
Aki Én
@Shikari: De te, aki a tényleges szavazatszámok alapján 50%-os orbánt véded, milyen alapon kérsz számon ilyesmit?
Olyan buta vagy, már én is polgizok :)
Shikari
@Aki Én: Te pedig a tényleges szavazat számok alapján a tizenszázalékos polgit véded? :-))))))))))))))))))))))
Mondtam, hogy a libsi matek egy fos! :-)
Aki Én
@Shikari: Milyen polgit szarzsák? orbánt a saját fegyverével legyőzni, ez ám a szívmelengető :)
Shikari
@Aki Én: Takony! Hülyeségeket írsz és olyan is vagy! Dunaújvárosban még nem győzött eddig a Fidesz, ezért ez az eredmény nem meglepő. A polgi pedig nem bír a többség felhatalmazásával, mert a szavazó 80%-a nem szavazott rá.

Na hogy ízlik a libsi matek hülyegyerek? :-))))))))))))))))))
Aki Én
@Apoca: ,,„A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak" – mondta Orbán Viktor a Hír Tv-nek adott exkluzív interjújában, 2004-ben, amit még 2014-ben - mikor tartósan 310 fölé emelkedett a forint-euró árfolyam - Zsiday Viktor befektetései szakértő talált meg. Annak idején a mai miniszterelnök hosszan fejtegette: a forint gyengítésével tulajdonképpen „ellopják a pénzt az emberek zsebéből",mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér.

A Fidesz elnökének akkori véleménye szerint a kormánynak a forint gyengítését célzó utalásai és kísérletei a középkori királyok módszeréhez hasonlíthatóak, amikor is az uralkodók a pénzek nemesfémtartalmát próbálták meg minimálisan csökkenteni, elcsalva azok értékéből."
görbetükör
Hogyaszondja: keresztények vagyunk és tiszteletben tartjuk minden ember méltóságát.
Nohát, úgy keresztény ő, ahogy tiszteletben tartja minden ember méltóságát.
Akárcsak a Propin a Shikari-féle képződmények. :(
Aki Én
@Shikari: Az sem rossz, mikor a fideszes vezetés 400 milliós hiányt hagyott a városra. A nap nagy kérdése: Miért rühellik a helyiek a fideszt?
-annyit segítek, hogy nem csak azért, mert olyan véglény hívei vannak, mint te
rejasi
http://MooXi.net... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Shikari
@Aki Én: Nem az a baj, hogy idióta vagy, hanem az, hogy hazudozol!
Aki Én
@Shikari: ...miért, nem 400 millió? Több?
Aki Én
@Shikari: Mit szólsz a Kaleta-ügyhöz?
Shikari
@Aki Én: Mit szóljak? Mi köze ennek a politikához?
Csizmás Kond
...nemteccikazellenzéknekazigasság...
Shikari
@Csizmás Kond: Nagyon találva érzik magukat és így aztán fújnak, mint a veszett macska! :-)
Csizmás Kond
@Shikari: Úgy kommunistáznak mint ha őket valaki szent szülte volna...:)
Shikari
@Csizmás Kond: Politikában sok minden megengedett! A helyzet értékelés viszont elmés volt, találó és nagyon megsértődtek. Ez nekem nagyon tetszett!
Aki Én
@Shikari: Csak annyi, hogy egy fideszes keresztény? politikusról szól???
Ha ellenzéki lenne, akkor is ennyi?
Marha :)
Shikari
@Aki Én: Nem kell velem társalognod, ha nem tetszik a véleményem! Addig sértegetsz, hogy olyat találok írni, hogy menten sírva fogsz fakadni! :-)
Clavigo
@Shikari: @ómió: @Csizmás Kond: Román vendég - migráncsok,,:):) Összjöhetnétek,,dumcsizni,,,,ha nem lopnátok egymástól is..
Eladott Ország
Ahogy nő a tét, ahogy szorul a hurok, úgy durvulnak az eszközök. A maffia egyszerűen nem engedheti meg, hogy megtörjék a hatalmát. Márpedig ha az ellenzéki pártok összefogása működik, akkor sok települést vissza lehet foglalni. A fidesz magára maradt. Most rossz lóra szállt fel a botcsinálta dakota, és nem tud leszállni. Ma már ezermilliárdok tűnnek el nyom nélkül, üresen kongó stadionok és utas nélküli kisvasutak jelzik a rombolást. Ma már csak folyamatos hazudozással és uszítással, állandó félelemkeltéssel, a fenyegetettség-érzésének fokozásával képes a hatalmába és a mi pénzünkbe kapaszkodó kormány talpon maradni.
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem polgi, országgyűlési képviselő.
vitriol
...és szentül hiszi, hogy szellemes!
Eladott Ország
Orbánnak fölül nem vörös mellény van hanem kevlár , a sötétben bujkáló Soros György bárhol ott lehet, még a saját bandájában is. Évértékelő zárt körben, (kicsit meleg a kevlár mellény).
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/02/K%...
Shikari
Orbán hatalmasat szólt! Na ezt még emésztik egy hétig a liberálfasiszták! :-)))))))))))))))))))))))
Nessy
Tudja valaki milyen az "kisnyilas gatya"?? Most már tényleg érdekelne!
csipetke
@Nessy: 14:47 Hát az a trottyos,ami orbánon van. Az a rizsa,amit itt lenyomott,másról se szólt,mint a maga,és a fidesz fényezéséről,az ellenzék fikázásáról,egy kis Sorosozással,mert ugye az sehonnan nem maradhat le.De csak röhög rajta az ember,(vagy sír,hogy ekkorát bír hazudni valaki),hogy az utóbbi 100 év legsikeresebb kormányzása az övéké.Bár végülis lehet,ha az volt a cél,hogy pl az oktatás,egészségügy teljes csődje,az ország lerablása,kiürítése,és még lehetne sorolni a negatív dolgokat napestig
csak úgy....
@Shikari: "Orbán hatalmasat szólt!" -remélem nem vót utánna bides...
bencemacska
@Shikari: tegnap, 09:58
Honnan veszed az adataidat?
"A helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán vasárnap 18.30 óráig a szavazásra jogosultak 47,2 százaléka (3 787 857 szavazó) járult az urnákhoz a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint.
Dunaújváros"
Az új polgármester: - Pintér Tamás - Jobbikos országgyűlési képviselő.
Azért kellett most vasárnap új ogy. választást tartani, mert lemondott a képviselőségről összeférhetetlenség miatt!
Shikari
@bencemacska: Gratulálok, de akkor is a kisebbség választotta meg! A többség vagy nem rá szavazott vagy nem ment el. Libsi matek! :-)))))))))))))))))
fahrenheit451
Orbán megint szemétláda. Nagyon jól tudja a frankót, de csúsztatva hergel és uszít - jó/rossz populista módra.

A Fideszen belül - szó szerint(!!!) - minden és mindenki van, a vérkommunistától a vérnáciig, a vérzsidótól a vérzsidógyűlölőig, a vércigánytól a vércigánygyűlölőig, a vérateistától a vérkeresztényig, a vérbuddhistától a vérmuszlimig, vérszegénytől a vérgazdagig, a vérgeci rossz emberektől a nem vér, de rossz emberekig, stb vérshit!

Az ellenzék ugyanez, de úgy, hogy közben tarják magukat magukhoz !!!
Nem olvadnak egybe az elveiket feladva (érdekből az elveiket, az identitásukat feladva) - érted ezt te pupák, fideszes gyökér?

A hazudós tolvaj kis tintás Orbán már régen nem tud különbséget tenni jó és rossz között.
Ha tudna, tudná, hogy az, amit csinál, az rossz, és nem jó.
Az ellenzék bénázása pedig arra írható, hogy senki sem volt felkészülve akkora gonoszságra, amire Orbán Viktor képes.
Egyszerűen iszonyatos, amit Orbán művel...
fahrenheit451
500+ millió ember (az EU-ban), egy megrögzött beteg elme, és az őt támogató 2,5 millió hülye, és/vagy számító geci magyar, meg a pár százezer buta székely miatt kezd kifordulni magából egymás ellenségeivé válni. Ez őrület !!!
Az a baj, hogy Orbán a magyarok szégyene, és ezt már senki, és semmi nem mossa le rólunk...
csak úgy....
@Shikari: de az orbánra a többség szavazott! :) ...a 6 ökrös szorzóval (talán)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.