Az Edda frontembere szerint felesleges túldramatizálni a koronavírus-helyzetet.

Úgy gondolom, hogy ez egy orbitális műhiszti. Ha az influenza miatt mindenkit elkülönítenénk, akkor Magyarország egy karantén lenne, attól mégsem fél senki

– mondta Pataky Attila.

„Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk”

– szőtte tovább gondolatai fonalát a szép emlékű Békemenetek egyik arca a Ripostban, és ügyes árukapcsolással azt is hozzátette, hogy szombat este fergeteges koncertet ad az Arénában: „Szerencsére az én rajongóim nem ülnek fel mindenféle ijesztgetéseknek, ezért biztosan remek lesz a hangulat.”

A 444.hu hozzáteszi, hogy amint korábban Balog Zoltán is szánt 2 millió adóforintot Edda-koncertre, úgy a mai rendezvényt is támogatta Kásler Miklós miniszter 6 millióval.

Címlapkép: YouTube/Zoom.hu

(ripost.hu, 444.hu)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Valamelyik utaztatása alkalmával véletlenül az agya nélkül hozták vissza. De még az is lehet, hogy már eleve anélkül vitték el.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Valamelyik utaztatása alkalmával véletlenül az agya nélkül hozták vissza. De még az is lehet, hogy már eleve anélkül vitték el.
namihami
Bocs, véletlenül előbb léptem ki.
Tehát:: Az, hogy Atti nem százas, az hagyján, egy dolog. De ezzel a ""hisztidumával"" most kivételesen egyetértek vele.
RonaGyuri
Ugyan csak fogalomzavaros és csak a hazai migráncs-hisztiről akart mesélni, amit ők gerjesztenek! =))
Katalina62
@namihami: azért ő lenne a legjobban besz...va, ha elkapná!
silber13
Attila! A politikát hagyd zokr kik így, vagy úgy csinálják. Te énekelj, bár a helyedben elgondolkoznék az óbégatásod szükségességén.
Eladott Ország
Lehet azt mondani, hogy ez az ufókba belegárgyult, egy ideje a zene helyett hagymázas látomásaival haknizó, nem túl intelligens zenész ilyetén megnyilvánulásai annyira röhejesek, hogy szóba hozni is fölösleges. Viszont ezen a bomlott, gyűlölködő, primitív hörgésen én nem tudok felhőtlenül röhögni. És akkor sem lennék rá képes, ha nem tudnám, hogy ez a nyomorult szellemi rövidnadrág a rendszerváltás idején még országgyűlési képviselőséggel is kacérkodott, midőn az SZDSZ-nek (!) ajánlotta fel szolgálatait és a fiatalok körében elért befolyását; hogy 1998-ban már a szocialisták kampányában zenélte össze magát, amikor is Horn Gyula választási nagygyűlésén vallotta meg baloldaliságát. Az sem baj, hogy a Pataky metamorfózisához illeszkedő zenekar teljesítménye évtizedek óta értékelhetetlen, vagy hogy a frontember elveszítette a kapcsolatát a valósággal és a magyar zene Kósa Lajosba oltott Némethszilárdjának színvonalát hozza valahányszor megszólal. A baj az, hogy ez a nívótlan, gyűlölködő okádék ömlik mindenhonnan, erre a szintre süllyedt a magát nemzeti jobboldalnak és elitnek tituláló politikusok és hívők gyülekezete. Pataky a maga suttyó, nadrágra szerelt kutyaláncos megjelenésével, primitív kommunikációjával, pincesötét szellemiségével. De téged nem lehet egyszerűen kiröhögni, mert te is ennek a bűzös rendszernek a lenyomata, a kormány manipulációs, néphülyítési különítményének oszlopos tagja vagy. És nem lehet megszabadulni tőled. Az ostobaságod, a szűklátókörű sötétséged tartja a vállán ezt a szarkupacot, és miattad is egyre ocsmányabb hely ez az ország.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--N9PTY3Yc--/w_1160/7DCJaJoabueAKeBca.gif
kereső
@namihami: Azt mindod, szerkezethiányos? Hiányzik az, amivel gondolkodni képes az ember?-azaz agyatlan? Van benne valami- ha volt is valamikor, az ufók elrabolták tőle, hogy tanulmányozzák- meddig terjedhet egy ember butasága, szervilizmusa.
lampa laz
Atus, te +1 rohadt orbánvírus terjesztő vagy. Ideje lenne már téged is + a tetves NER társaidat is karanténba zárni. És ha nem tudnád, a te korosztályod a legveszélyeztetettebb a vírusokkal szemben, még ha túl is van kissé lihegve a dolog.
szép új világ
Az hogy ennek az elmeroggyantnak miről mi jut eszébe az szerintem már a kutyát sem érdekli. De hogy O1G-nek még a vírusról is a lopás (rablás) ugrik be, az már önmagáért beszél.

coub.com/view/2a924r
36
Jesszusom, de megijedtem a kezdő képtől!!!
Sámannus
Még ennyi pénzért megéri neked is elkapni a nyavalyát. Csak azt érném meg, hogy a temetéseden nevessek a hülyeségeden.
tudode
Így változnak az emberek, akik a barátok jóvoltából nem lett földönfutó
.
---- Pataky Attila kis híján elvesztette otthonát - tv2.hu/mokka
.
www.youtube.com/watch?v=1wFeoA3LvyY
.
Akkor hogy van ez akinek nincsenek milliós barátai, és az Isten ege alatt találják még ma is magukat!
SystemError
Egy időben mellettünk volt a nyaralója, amit drogos kurvázós bulikra használt. Akkor még házas fehér keresztény volt...
simmering73
Erről a hülyéről már az ufók is lemondtak. Azért hagyták itt.
Farkas Tibi
Ati ! Ha véletlenül a Lászlóban döglődsz benne majd újra megkérdezünk mi a véleményed .
sokanvagyunk
Nem hiszem hogy azért kaptál megint több milliót azoktól (de leginkább a köztől), hogy "orbitális műhiszti"-nek nevezd a Szíjjártó vagy Kásler, vagy maga a Vezéred által naponta több ízben is e témában tartott "tájékoztatóját".
Pálinkás Pál
Sosem hittem volna hogy egyszer is egyetértek Patakival...de ebben most igaza van...nem tudom hogy kinek áll érdekében a cirkusz ,de messze meghaladja azt amit megérdemel... Olvasva a világsajtót...70-80 éves emberek halnak bele,akik valljuk be,bármibe elhúnyhatnak,sajna ennyi van kiszabva az embernek...becslések szerint a "fertözöttek" kb ötszöröse kihordja tünetmentesen lábon...akikről még csak nem is tudunk,hiszen minek menne orvoshoz ha nem beteg...,mellesleg Európának jól jött a "járvány"..így keményen meg lehet akadályozni a migránsok beáramlását,a vírusra hivatkozva..
teuton
@Pálinkás Pál: Menj Patakival az ufoval a Marsra, senkinek nem fogsz hianyozni!
Pálinkás Pál
@teuton: Figyi f@szkalap,ha nem tetszik amit írok,akkor ne olvasd..én sem olvasom a böfögésedet,csak ha rámvakkantasz!!!
teuton
@Pálinkás Pál: Figyi faszkalap, a jelzöidet a kedves csaladodnak osztogatsd! Egyebkent pedig amiket firkalgatsz tiszta hülyeseg, pl. csak 70-80 evsek halnak bele. Ja, meg persze a hatterhatalom. Egyebkent pedig azt sem tudod, mi a különbseg a migrans es menekült között, ezert ne hasznalj olyan idehen szavakat, amiknek a jelenteset nem tudod, maradj inkabba sajat szinvonaladon,olyan szavakat hasznalj, mint pl,. faszkalap...
Aztan azt is meseld el, miert jött jol Europanak a virus, melyik orszag függesztette fel a menekültek (te migransokat irsz!) befogadasat emiatt??? Ja, ilyen nincs, de te barmilyen baromsagot beirhatsz...
Ajanlanam az olvasas megtanulasat, akkor eljutnal valamikor a wikipediara is, pl.ide: "A menekülteket gyakran összetévesztik a emigránsokkal, utóbbi időben gyakran csak migráns elnevezéssel illetve őket. A menekültekkel szemben az emigránsok nem fenyegetés, vagy üldöztetés miatt, hanem egy jobb élet reményében hagyják maguk mögött szülőföldjüket és telepednek le más országban. Mivel az emigránsokat nem üldözik otthon, ezért a menekültekkel szemben nekik a hazatérés nem jelentene problémát. Nemzetközi jogi szempontból a nemzetközi védelem a menekülteket illeti meg, míg az emigránsokat az adott ország törvényei szerint kezelik, ahová bevándoroltak."
Nyugat-Europaban az utobbi 5 evben több, mint 2 millio MENEKÜLT lett mint menekült elismerve! Magyarorszagon nem is regisztraltak öket, nehogy vissza kelljen fogadni, hanem rögtön buszoztak öket az osztrak hatarra!
teuton
@Pálinkás Pál: Na analfabeta, ezt is olvasd majd el, ha megtanulktad a betüket! Ezt is a hatterhatalom talalta ki? A Magyar Katolikus Püspöki Konferenciat is mostmar Soros vagy a marslakok iranyitjak???
vitriol
@Farkas Tibi: sem most, sem a jövőben, soha nem tudna érdekelni ennek a dilinyósnak a véleménye!
SystemError
Ha belemmennénk ebbe a háttérhatalmazásva Ufós Attila, akkor bizony jobban adná, hogy ez az egész most az elszigetelődés, migráns riogatás ügyét fogja szolgálni. Ezt az is alátámasztaná, hogy gyakorlatilag ahogy mondod egy teljesen átlagos lefolyású influenza szerű betegséget hiszerizál a világ. Amikor ez már biztosra vehető lett abban a pillanatban Engedte rá Erdogan szerelmed a menekülteket Európára, akik pontosan a vírus amplitó max-nál fognak ideérni. A helyedben nem mennék ilyenekbe, mert még a végén azt boncolgatná az ember, hogy téged milyen háttérhatalmak is támogatnak közpénzen te Isten barma. Ja és kurva idegesítő volt az agyon drogozott műsorotok a nyaralónk szomszédságában a kurváitokkal. Tudod amikor még nős fehér keresztény is voltál
Pálinkás Pál
@teuton: Te tiszta hülye vagy,nem is érdemes veled foglalkozni...
SystemError
@teuton: Most nem azért, a vitátokban nem szeretnék beleszólni, csak statisztikai oldalról egy megjegyzés, hogy az elhunytak "átlag életkora 81 év...A halottak életkora 62 és 95 év között volt" Tehát ennek az átlaga
81 év, de gyanítom a medián is itt lehet valahol, tehát ahol a legtöbb eset volt az elhunyt konkrét korát nézve.

24.hu/kulfold/2020/03/06/koronavirus-egy-nap-alatt-otvennel-nott-a-halottak-szama-olaszorszagban/
Lepényleső
Tehát a világ vezetői és a háttérhatalom egy követ fújnak? Akkor háttérbe miért szorulnak,ha egyet gondolnak?
(Mindazonáltal a föld állítólag öt milliárd embert tud úgy eltartani,hogy évenként meg tudjon újulni. Több mint
nyolc milliárdan vagyunk e planétán. Mint a letojt tyúkok kikből haszont már nem látnak,az idősek mint a legyek
hullhatnak,- a felvetésnek igazat így adnak?)
teuton
@SystemError: Azt talan latod, hogy egyaltalan nem a virusrol es a halottak eletkorarol folyik a vita. Ugyanis az idösek NEM a virustol halnak meg, hanem elözö betegsegeik es gyenge immunrendszerük miatt, a virus következteben! Hasonlokepp, mint az AIDS-nel, a legyengült szervezet nem tud vedekezni a -normalis esetben- nem halalos betegseg ellen.
Sokkal inkabb arrol van itt szo, hogy a kormanymedia kihasznalja ezt a panikkeltesre, összekötve a menekültekkel (aki ugye mind illegalis migrans az ö szohasznalatukban!). Mivel korabban nem jött be az, hogy mindenfele betegsegeket hurcolnak be, most a virust kell rajuk fogni. Erdekes am, hogy ott, ahol több ezren vannak katasztrofalis higieniai, egeszsegügyi körülmenyek között evek/honapok ota összezarva, nem jelent meg a virus. Persze melyik analfabeta nyugger vagy elvakult fideszbirka tud ennek a neten független, idegennyelvü forrasokban utanaolvasni? Ök meg a migrans szo jelenteset sem tudjak, nem is beszelve arrol, ki a menekült es hanyfele jogallasu menekült lehet valaki.
A "vitatkozok" nyelvezete pedig elarul mindent a szellemi szinvonalukril, több benne az irasjel (hascsikari) vagy a primitiv, sertö jelzö (onio), mint az ertelmes magyar szo...
Arra persze ne varj valaszt az ilyenektöl, ha mindez csak egy humbug es a hatterhatalmak kitalalmanya, akkor miert van Operativ Törzs, meg miert mondja le a sportesemenyeket es ünnepsegeket a kormany??? Miert vannak karantenok a korhazakban???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.