Az idő a magyar miniszterelnököt igazolta a migrációs vitában, Orbán Viktor volt az egyetlen európai vezető, aki 8 évvel ezelőtt, amikor a migrációs válság elkezdődött, felismerte és hangsúlyozta azt, hogy a határokat meg kell védeni, ha szükséges akár kerítéssel is, és fel is építtetett egy ilyen kerítést – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője az MTI-nek adott szerdai strasbourgi nyilatkozatában.

Hidvéghi Balázs: "Az idő a magyar miniszterelnököt igazolta"
Fotó: Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője beszél a Mondjunk nemet a szankciókra! elnevezésű országjáró sorozat fórumán Kiskőrösön, a Petőfi Sándor Művelődési Központban 2022. november 14-én. MTI/Rosta Tibor

Mi örülünk annak, hogy most nyolc évvel később egyre többen kezdik belátni, hogy Orbán Viktornak volt igaza. Az biztos, hogy az idő őt igazolta, és látjuk, hogy egyre több európai vezető, akár brüsszeli politikus is most már elkezdte a határvédelem fontosságát hangsúlyozni

- tette hozzá.

Mint mondta, az uniós tagországok állam- és kormányfői legutóbbi migrációval foglalkozó tanácskozásuk egyik fontos és üdvözlendő következtetése az volt, hogy kijelentették: meg kell erősíteni az Európai Unió külső határainak a védelmét.

A képviselő hozzátette: Magyarország nyolc éve védi az Európai Unió külső határát, több mint 1,7 milliárd eurót költöttünk a határkerítés felépítésére és fenntartására, és mind ez idáig az Európai Bizottság egy forinttal sem járult hozzá a határkerítés költségeihez.

Én azt gondolom, hogy teljesen jogos elvárásunk az, hogy amennyiben Európa külső határát védjük, márpedig ezt tesszük, akkor ennek a költségeihez az Európai Bizottságnak is hozzá kell járulnia.

"Itt az ideje, hogy kifizessék a számlákat" – hívta fel a figyelmet a képviselő.

Forrás: MTI

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
nem akkora zseni a fönököd mint azt te gondolod,hiszen erröl európában mindenki tudott csak ezzel nem riogatott, hogy a migránsok hátán választást nyerhessen!- megent péz köne, eriggyetek dógozni?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
nem akkora zseni a fönököd mint azt te gondolod,hiszen erröl európában mindenki tudott csak ezzel nem riogatott, hogy a migránsok hátán választást nyerhessen!- megent péz köne, eriggyetek dógozni?!
verőce21
Dr. Miniszterelnök Úrnak most is igaza lett, nyolc év, hosszú út vezetett idáig mire az Unió vezetői is (részben) elismerték ezt...!
No, ha nem is szó szerint, csak emígyen... "meg kell védeni az EU határait!
Csak, hogy kerítésre ne kelljen pénzt adni...!

De azt eddig is tudtuk, hogy a "frontex" amit ők szorgalmaznak évek óta, csak besegítené "szegény menekülteket" az európai unió területére..., csak nem engedhetjük meg, hogy lecseréljék velük a magyar határvédőket...! Mert azt támogatnák szivesen...! :)
Dr. Proktor
Az idő és az infláció - legyőzhetetlen páros...
Legalábbis Orbán számára!
Clavigo
Aha...Azért az a 18- 20 ezer kötvényes szarházi nem jött rosszul nektek... ( ez a rogán tényleg egy zseni )
Aki Én
@verőce21: hát, van bajunk bőven, ez igaz. Ha nem is mondta meg a doktor gőzmozdony gazdád előre, azért IQ 30 felett számítottunk erre, mert nem csak a tereléseit figyeltük.

,,Ehhez semmi köze Brüsszelnek: ott is tátott szájjal nézik, mi történik nálunk"

privatbankar.hu/cikkek/makro/ehhez-semmi-koze-brusszelnek-ott-is-tatott-szajjal-nezik-mi-tortenik-nalunk-20230216.html
Eladott Ország
Az idő annyira igazolta a gecit, hogy sikerült szétvernie a V4-eket és Európában nincsegy egy barátunk se, a ruszkikon és a szerbeken kívül. Sajnos Magyarországról nem csak a migránsok menekülnek, hanem az épeszű és agilis, alkotó magyarok is, kivéve az ilyen fideszes parazita begyepesedett agyú szarzsákokat, mint Hidvéghi.
Dr. Proktor
@Eladott Ország: A ruszkiknak is csak addig, míg EU tagok vagyunk! Ha kilépünk akkor kilépünk Putler kegyeiből is, neki Mo. csak egy porszem a térképén.
drrotf
Balázs!Tudod mit igazolt az idő?Hogy a főnököd egy köpönyeg forgató mert ifjú kommunistából konzervatív , liberálisból illiberális és kereszténydemokrata emberré vált igen rövid idő alatt!Ehhez még hozzá kell tenni, hogy Ő lett az ország nagy álmodozója, közönséges nyelven az ország nagy hazudozója,az EU határozatainak megszavazója,a nyugdíjasoknak is az átverője, az oktatás és egészségügy szétrombolója az ország demokratikus rendszerének megszüntetője , a hatalom koncentrációjának nagy mestere, az szikla szilárd Alaptörvényünk felpuhítója, és tizenvalahányszori megváltoztatója, a jogerős ítéletek végre nem hajtója.Szóval sok minden lett, de hogy igaza lett volna...?
Alfa
a szarházi korrupt becstelen keresztény-fasiszta orbánt és az alkoholista-narkós-pedofil fidesz-ner szektát te barom balázs
Eladott Ország
Orbán Viktor a komédiának vége. Putyin pincsije MSZMP-KGB s kettősügynökként többszázezer letelepedési kötvényt árult nemzetközi terroristáknak és köztörvényes bűnözőknek, amit majd gyerekeinknek kell visszafizetni! A hazát is árulja az oroszoknak, kínaiaknak, akiktől már súlyos előlegeket is felvett ! Fasiszta politikusokat toboroz az EU szétverésére. Ezek a szerződések is titkosítva vannak, mint az olaj-gázügyek, Paks, kémügyek, besúgó akták stb. A világ szégyenére a nép eltűri, sokan még mindennek tapsikolnak is! Most a teljes népírtáson szorgoskodik, vagyis ölbetett kézzel, sunyi sátánként várja a pusztulásunkat! Jóreggelt kívánok, ébresztő!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272674084_1891346644394148_8181800261609210901_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=L_S_Uojxnt8AX9sVMtw&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDpA5iCtQYULD604O5V-P3DaYKSQ_f1kuybumYP7eptVw&oe=63F35A7C
Pintér: Rendben maga nem terrorista. Én is vettem fideszes migráns kötvényt.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/137264163_112957147363403_8142869948645858511_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=qkI5PAWqJDgAX_dMXqE&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCtFkgmGJfPQTnvou4NWbejuwBhrzuNhubsQ1SQ2-X9Fg&oe=64155D53
Gyurcsány, Soros, rezsicsökkentés, migránsok. Készült Magyarország kormánya megbízásából.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277536825_509314477482178_2779951027069298720_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=mVCUW1rhCJIAX_P5FEs&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfA43B60kQV3ziDeeDvVjh84CmljVEZ8RGIBPzoQ0wn45Q&oe=63F2945E
ómió
Igen! Mintha "nyócév" után már Ursula efftársnő is határvédelemről sumákolna!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 22:56
Akkor te rinyálsz a legjobban,mert itt te vagy a legnagyobb geci.HAHAHA
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:58 ☻ Magyarországon arra kell felkészülni, hogy a keményen dolgozó kisemberek ne vándoroljanak ki, mert nem lesz aki eltartsa a fidesz nevű parazita, szarházi mocskokat ! Magyarország sosem volt a migránsok célállomása, csak a gazdag bevándorlóknak ( ruszkik , ázsiaiak jó pénzért) akiket aztán szélnek eresztettünk Európába, hogy a fidesszel együtt kavarják a szart, azaz az EU-t bomlasszák!
Gazella
@ómió: el vagy tájolódva!! Mióta van kurványon az O1G?!!! Számolj már!!
VASTAGBŐR
Hidvéghi Balázs: "Az idő a magyar miniszterelnököt igazolta"

borús, ködös, és esni fog ? :DD
Dr. Proktor
@drrotf: A korrupt tolvaj álkeresztény mióta konzervatív?
drrotf
Én a jelzőket Orbántól vettem, csak azt írtam le róla amiket ő mondott magáról, hogy milyen eszméket is próbált követni.@Dr. Proktor:
Dr. Proktor
@drrotf: Pont ő mondta hogy ne azt figyeljük amit mond...
Ez csak nem azt jelewnti, hogy hazudik az aki soha nem hazudott?
Dr. Proktor
Orális anál a fideszes hatalomközeliség alapvető követelménye...
drrotf
@Dr. Proktor: A baj az, hogy nem csak az a borzasztó amit mond, hanem az is amit tesz!Nem a mondásainak vannak következményei főként , hanem annak ami tesz!
ómió
@Gazella: Téged az értelemszűke gyötör? Mi köze ennek a migrációhoz?! Amúgy meg "kurványon" Böszme gazdád volt két részciklusban is, de az elég is volt neki az elkúráshoz! "Nem kicsit! Nagyon"!
ómió
@Eladott Ország: Magyarországon ma azért van egymillióval több munkahely és dolgozó mint az elkúrásotok előtt, hogy a kisembereknek ne kelljen elvándorolniuk, mert itt is megélhetnek! Sőt. Még a tetübolsi bandátok se képes őket zsebelni,mint 2010. előtt! Kedvelt migráncsaitok célállomása meg azért nem voltunk, mert - hál' Isten - éppen akkor nem voltatok kurmányon, amikor még célállomássá tudtatok volna tenni bennünket! Így aztán feltétel nélkül a brüsszeli seggeket ma is csak "árnyékból" nyalhatjátok!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:50
Mondd ó bolsiék fajkretén, értelemben szűkölködő szűkölője, ki volt az a szemét, aki eltörölte a minimálbér adómentességét?
Hazudj valami szépet, az neked nagyon megy.
ómió
@Giovanni Alba: Hogy ki volt az, bolsiék vezérgyagyása!? Hát, az, aki komolyan vette a "közteherviselés" szót, annak jelentésével együtt, ám 25, nőknél gyerek esetén 30 éves korig méltányossági szja-mentességet biztosít! Ugyanez 12 év alatt még a minimálbért is több, mint megháromszorozta! Már, ha agyfogyatkozásoddal ennyit "fel bírsz érni"!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 14:22
Mesélj még gyagyás, mentegesd a kolostormalacot, de tartsd a szemed előtt a sorrendiséget. Bevezették az egykulcsos adózást, ezzel egyidőben eltörölték a minimálbér adómentességet, ezzel jó nagyot ütve a legkiszolgáltatottabbakon.
A többi, a választások előtti adómentességről meg annyi, hogy annak kedvez, aki jól keres.
Talán beláthatod ezt, bármilyen szegényes a tudásod.
Azt se vetted észre nyomika, hogy amennyiben sokszorosára emelik a minimálbért, akkor a sokszorosa lesz a befizetendő adó, ami a gyermektelen egyedülállókra nehezedik.
Fel tudod te ezt fogni?
ómió
@Giovanni Alba: Figyu, bolsiék fajkreténje! Ti "nyócév" alatt 23000 Ft-tal "emeltétek" a minimálbért, (majd' "belegebedtetek", ugye?), "Fideszék" meg 12 év alatt a több, mint háromszorosára! Vágod, baromfi!? Nemcsak adót fizet több, mint 3x annyit (kivéve, ha 25 ill. 30 év alatti, mert akkor semennyit), hanem haza is több, mint háromszorosát viheti! Akkor, mikor járt jobban? Az agyzsugorod számára már az "alapszámtan" is "meghághatatlan magasság"!? Nyilván ettől vagy "jó efftárs"!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:23
Figyu fajkretén bolsi, hiába fényezed a viktátor hátsóját, az eljutott a beszűkült agyadig, hogy sok helyen a "hatalmas" emelésekkel is ki kell egészíteni a fizetést az alapbérre, mert még azt sem éri el. Hiába szajkózod a pártpropagandát, attól még a reáljövedelem szépecskén csökken. Bár neked a csökkenés is emelkedés, az MNB vezér örökbecsűjével "felcsökkent". A nyugdíjak nemhogy tartanák a lépést az átlagbérrel -amibe beleszámít a mindenféle érdem nélkül felvett milliós fizetés pl. kuratóriumi tagság- de még az inflációt sem követik.
Szóval hagyd abba a nyekergést és mássz vissza a mohos kő alá ahonnan előbújtál.
Aztán tudod-e, hogy Feri idején mennyi volt a nyugdíjak vásárlóértéke, és mennyi most a "hihetetlen" emelések után?
Mondd, te tényleg meghágod a számtant? Elfogytak a kecskék?
ómió
@Giovanni Alba: Figyu, Böszmegazdid ánuszából sziszegő, bolsi fajkretén! Azzal dicsekedj, hogy "nyócév" alatt 23000 Ft-tal emeltétek a minimálbért, (ezt mára is leutánoztátok volna), miközben ezerrel népzsebeltetek, (nyilván a "Feri idején" a nyugdíjak vásárlóértékét még nyugdíjlenyulással is növelendő!), de az utóbbi 12 év alatt több, mint megháromszorozott minimálbért, azért, inttenzívebben marginalizáld, mert így még a zombibolsi "tezsvíreid" se fogják cumizni! Aztán még azzal is eldicsekedhetsz, hogy az utóbbi egy évben a brüsszeli korruptbolsi "mintatagozatotok" az egekig "szankcionálta" az inflációt - nyilván, hogy a "reáljövedelem emelkedjen" - ugye, fajkretén!? A nyugdíjak meg, ahogy azt a 2008-as államcsődötök után megígérték, nem az átlagbérrel, hanem az efftársi inflációtokkal tartják a lépést, még, ha azt az efftársi "egyenlőbbségetek" jegyében idehaza nem (csak nyugaton!) terhelheti, akár kuratóriumi tagság is! Szóval, számtanilag még mindig inkább a teheneknél maradsz? Akkor, láthatóan, van belőlük számodra bőven!
Giovanni Alba
@ómió: ma,08:49
Mondd miskakutya, te érted is amit itt összezagyválsz? Mert mintha a "világraszóló" sikerek harsogása közben megfeledkezel az EU felzárkóztatási pénzeiről, amiből minden lett, a meghatározott célokon kívül. Azokkal mikor fog elszámolni a jelenlegi kormány? Tényleg stadion kellett nekünk meg lówellness? Külön sikertörténet Lázár lázálma a tram train. Sikerült rengeteg pénzt beleölni.
A nyugdíjról, mennyivel nőttek az árak és mennyivel a nyugdíjak? Láss is, ne csak nézz.
Az meg orbitális baromság, hogy "brüsszel" miatt ilyen magas nálunk az infláció, mert ha úgy lenne, a többi országban miért nem úgy van?
2008-ban nem volt államcsőd, de miindig előhúzod ezt a baromságot, mert jól esik szottyadt agyadnak.
Hogy jönnek ide a tehenek? Én veled kapcsolatban (érted, kapcsolatban, házasságon kívül) a kecskéket említettem, de te nagyobbra törsz? De ugyan ne vetítsd már rám a vágyképeidet, vagy a te szavaiddal ne hazudd rám az aberrációdat.
Ez a "Böszmegazdid ánuszából sziszegő" szóhalom hogyan jött össze? A hozzád hasonlókból felállt egy feriseggét figyelő szolgálat?
Érdekes egy társulat vagytok te meg a társaid. Már ha vannak, és nem csak hagymázas álmaidat hazudod valóságnak.
ómió
@Giovanni Alba: Elmebeteg bolsi fajgörényként tisztára kiment a fejedből, hogy már hány éve nem kap az ország - épp a ti "efftársi jóvoltotokból, hazafiságotokból" - egy rohadt fillért se? Azelőtt meg az "uniós irányelvek szeriti pályáztatással" - ahogy előírták - lettek az uniós pénzek felhasználva, bármiféle "uniós rosszallások" nélkül! A tetvesbolsi fajtátoknak az a "gyengéje", ha itt véletlen valami megépül! Minden ellen a nyálatokat veritek ezerrel! A nyugdíjak meg nem a ti bolsi hazudozásotok alapján, hanem a KSH inflációs adatai alapján nőnek! A tetvesbolsi fajtád mikor emelte meg 15%-kal a nyugdíjakat, bolsiék "zsenge" idiótája! Még Bokros efftársad 30%-os inflációja idején se! Inkább ellopott 1-2 havit! Megnyugodhatsz, faszfej, a többi országban is ott van a szankciós inflációtok: kinél jobban, kinél kevésbé! Csak, hogy azt is a "Zorbánra" hazudhassátok! 2008-ban meg, ugye, Böszme gazdádék azért rohantak visítva (az államcsőd elől) 20 miliárd eurós gigakölcsönért az IMF-hez - amit masszív népzsebelés ígérete és betartása ellenében meg is kaptak - mert, ahogy hazudod "nem volt államcsőd"!? Minden bolsi gyagyás szerint? Miközben meg kecskéket hazudozol, aljaskodsz másra, "sértődött" vagy, hogy a magadéit, a teheneket hozzák fel ellenérvül? Azok úgy jönnek hozzád, ahogy másokhoz a kecskéket hazudozod! Ennyi nem esik le!? Az aberrációtokat is tartsd meg magadnak, ne másokra hazudd, majd a legközelebbi efftársi "prájdotokon" ki is élheted! Amit meg összefirkálsz, aljasságokat, hazugságokat, azok pont olyanok, mint Böszme gazdátok "innovációi" - épp, mintha az ánuszából sziszegve hallatszana! A társulatotokat illetően meg ti vagytok a társadalom bolsi alja!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:52
Mi van kicsihuszár, szereztél egy kis számítógép időt és most élvezkedsz? Halomra hánysz hetet-havat, és azzal büszkélkedsz, hogy az arra hivatott szervek nagy elszántsággal néztek félre, nehogy észre kelljen venni a turpisságokat? Aztán mikor szépecskén-lassacskán mégis kiderülnek, akkor arra hánysz epét, aki ezeket az orrod alá dörgöli?
Azt látom, hogy az IMF neked a sátánt jelenti, fogalmad nincs magáról a szervezetről, annak céljairól.
Nem kezdelek el okítani, kár lenne miinden percért, elvakult gyűlölködéseden nem hatol át az értelem szava.
Maradj magadnak bolsika, hörögj tovább, de vedd eszedbe, nem érdekelsz.
Hülye voltál, hülye maradtál, és már így húzod ki a végsőkig, mint egy szánnivaló gyagyás.
ómió
@Giovanni Alba: Ennyire fáj neked az agysorvadásod, bolsiék kisgyagyása!? Talán a következő jointod majd azt is tompítja, mert az agyadat már láthatóan lenullázta! Csak ez okozhatja, hogy neked az általános népzsebelést előíró és az efftársaiddal szigorúan be is tarttató IMF nem más, mint az "efftársi angyalka", amelyik az "ajándékot" nem hozza, hanem viszi! Csak nem azóta is a zsebedet tartod neki, mindhiába, amióta a "Zorbán eltanácsolta" innét!? De, látom, agyi "inkontinenciád" már a "bolsika" magadéit se engedi neked felismerni, hanem őket is rám hazudtatja veled! A "bolsikák", tudod, azok, akikkel "jeles alkalmaitokkor a szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat szoktad együtt énekelgetni! A hozzád hasonló efftársi elmeroggyantkáknak ilyen esetekre a donor kutyaagyat szoktam javasolni - most neked is azt javaslom - mert az az övéit minden helyzetben képes felismerni! Szóval, ne lazsáld el ennek megigénylését,bolsiék fajkreténje, mert a végén majd még haza se fogsz találni!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 12:45
Gyagyás miska, egyáltalán nem vicces ahogy ész és értelem nélkül hajtogatod a magadét. Mondd te értelmileg hátrányos helyzetű, miért is fáj neked, hogy az IMF a gazdaság megtámogatására adott pénzt, és szigorúan meg is követelte a célok betartását, a fedezet nélküli osztogatások leállítását, és az iparfejlesztésre adott pénz iparfejlesztésre fordítását.
Az fáj neked orbi-bolsi fajkretén, hogy ebből nem lehetett stadionokat építeni, meg kisvasutat orbánfalvára? Erre szabadfelhasználású hitel kellett, három-négyszeres kamattal, hogy a kolostormalac elégedetten dörzsölhesse össza a mancsait, és hogy te is te tökfilkó, örülhessél.
Utána néztél már az IMF felépítésének, céljainak, és a társult államok felsorolásának? Azt tudtad, hogy ez egy klub, tagsági díjjal, és vészhelyzet esetére minimális kamatú kölcsönökkel?
Ha a vezénylő (pocakos) tábornok szemét annyira csípi ez a szervezet mint amennyire mondja, akkor miért is nem lépteti ki az országot belőle? Vagy a nagy, szabadságharcos duma csak az ilyen csekély értelmű véglényeknek szól mint te is?
Szóval higgadj le, egyél nokedlit, attól megnyugszol, talán még az íráskényszered is alábbhagy kissé.
ómió
@Giovanni Alba: Az IMF, bolsiék vezéridiótája, nem a "gazdaság megtámogatására", hanem a fizetésképtelenségünk (az államcsődünk) kezelésére, túlélésére adott pénzt - még mielőtt mást hazudoznál - aminek ellenében masszív népzsebelést (adóemeléseket, fizu- és nyugdíjlenyulásokat) írt elő az efftársaid számára, amit ők be is tartottak! Nekem speciel ez fáj, bolsiék fajgörénye! Az, hogy a tetvesbolsi fajtád bármit teljesít, ami "népellenes", csak, hogy az "elkúrtukját" valahogy elleplezhesse meg most, legújabban, a guruló dollárjait megköszönhesse! És ez a magadfajta bolsi véglények legnagyobb "megelégedésére" szolgál! Tán még azóta is a zsebedet tartod nekik! Amúgy,engem az ilyen IMF-féle zsebes-cég abszolut nem érdekel. A kilépésünket meg talán azért nem szorgalmazta senki, mert egy esetleges szuicid magyar választói döntés, bolsi regnálás után majd úgyis szükségünk lesz egy szalmaszálra, hiszen a szabadpiacon kölcsönt - ahogy 2008. után is - nekünk már senki nem hajlandó adni! Majd, ha az értéskényszered esetleg erre ösztökélne téged, bár erre kevés a remény, talán ezt is megérthetnéd!
Giovanni Alba
@ómió: m, 09:40
Olvass és tanulj gyagyás
www.mnb.hu/a-jegybank/informaciok-a-jegybankrol/nemzetkozi-kapcsolatok/a-nemzetkozi-valutaalap-imf
"A Valutaalap szervezeti felépítésének élén a Kormányzótanács áll, amelynek valamennyi tagország kormányzója a tagja (Magyarországon az MNB elnöke)."
Ezzel szemben: " Amúgy,engem az ilyen IMF-féle zsebes-cég abszolut nem érdekel". Ezt per pillanat Matolcsyval kellene megvitatnod.
ómió
@Giovanni Alba: És, bolsiék fajkreténje!? Ezzel már meg is cáfoltad az önérdekű internáci népzsebelő mivoltát!? Az efftársaid által "kívánságukra" ellopott fizetéseket, nyugdíjakat meg a Fideszre hazudtátok már? Hát, hacsak úgy nem...! Ész-importon magadnak még nem gondolkodtál? Ahhoz sincs mivel?!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:51
Te gyagyás, fajkretén bolsi, én nem magyarázok neked, úgysem akarod megérteni, mert zsigerből gyűlölködsz, ezért az észérveket olvasás nélkül elutasítod, csak azt veszed figyelembe, ami (szerinted) téged igazol.
Önérdekű, internáci, népzsebelő szervezet, aminek a vezetőségében ott ül a Magyar Nemzeti Bank elnöke? Te tényleg ennyire értetlen vagy?
Megpróbáltál már elgondolkodni (ha-ha, jó vicc, miska és a gondolkodás) a gazdaság racionalizálásán, a fedezet nélküli pénzköltések visszafogásán, hasznot hozó beruházásokon, és ez nem a falábú csodagyerekek részére felhúzott, fűthető füves stadionokat jelenti, amelyeknek a fenntartását, üzemeltetését a focibolond kormány "nagylelkűen" átengedi az önkormányzatoknak.
Válaszolok is a saját kérdésemre, te tényleg ennyire értetlen(kedő) vagy.
ómió
@Giovanni Alba: Látom, az eddigiekből semmit nem értettél meg, bolsiék elmebetege! Sőt! Még a tetves bolsiságotokat is másra hazudnád! Pedig, hogy ki a bolsi, ott figyelhetnéd meg, akikkel az Internacionálétokat szoktad együtt harsogni! Na, az mind az - veled együtt! Akkor jelenkezz, ha valami újabb elmebeteg bolsi baromság önti majd el az agyad helyét!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 11:12
Bolond vagy te miska, mondom én, szeriintem már túl sokszor is, de hiába, nem vagy hajlandó tanulni, pedig akkor még ökör is lehetnél.
Kicsihuszár, ha te vagy a többség, akkor te vagy a bolsi te fajkretén agyalágy.
No, hess madár.
csak úgy....
@Giovanni Alba: fogadok,hogy neked nincs anyósod! :)
ómió
@Giovanni Alba: Még mindig nem ismered fel a magadéit, a bolsi fajkreténeket, efftársak idiótája!? Már akkor se, amikor az Internacionálétokat együtt harsogjátok!? Szar ügy! Igényelj magadnak donor kutyaagyat - az mindig tévedhetetlenül felismeri az övéit!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 08:22
Kicsihuszár, csak úgy tudod indítani a napot, ha ideböffented nekem az unalmas marhaságodat? Inkább igyál egy kávét, vagy ordibálj a szomszédoddal, jobban örülnék neki.
Csak azért válaszolok, hogy ne egy csökkent értelmű, idióta bolsi miskáé legyen az utolsó szó, aki még azt sem tudja felfogni, hogy a bolsi a többségit jelenti, a kisebbségi mensevikkel szemben. De hát magas ez neked, mint a tyúknak az ábécé. Csak azért utasítom el a bolsi jelölést, mert az tőled éppen úgy káromkodás, mint a liberális. Tényleg, amikor viktorod a Liberális Internacionálé alelnöke volt, akkor őt is gyűlölted? Vagy ezt már letagadod, mármint a gyűlöletet éppen úgy, miint az imádatot?
ómió
@Giovanni Alba: Azt, hogy a tetübolsi bandátok bolsinak hazudta magát, vagy éppen a ráillőbb szarkupacnak, az senkit nem érdekel! Vágod, bolsiék fajkreténje!? Amúgy meg, van, aki képes kigyógyulni a betegségéből, legyen az, akár "liberalizmus" is, de van, aki - mint a tetübolsi társulatotok, veled együtt - ilyesmire képtelen és megmarad annak, aminek született, bolsinak!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 13:58
Ezzel most azt akarod mondani, hogy a sohasem hazudó vezéred úgy váltogatja a világnézetét, mint ostoba miska hozzászóló az alsóneműjét, és ezt te erénynek tudod be?
Viszont nem válaszoltál a kérdésre, amikor a főröfi liberális volt, akkor szidtad, utáltad és leköpted, majd örömujjongásban törtél ki, amikor fordult a széljárás, és úgymond kigyógyult ebből?
És még van pofád másokat hazugozni?
Gyagyás voltál, gyagyás maradtál, te már nem változol.
ómió
@Giovanni Alba: Ha valaki belátja a tévedését (,hogy ez a "liberalizmus" távolról se a Széchenyi-Kossuth-féle, hanem a globális anarchia), akkor, az bolsi elmebetegek - mint te is vagy - számára már alsóneműváltás gyakoriságú világnézet-váltogatás!? Ezért gyepesedtél bele a népirtó bolsevizmus "eszméjének" minden szavába, immáron tetves neobolsiként!? Most ugyanazt teszitek, mint 50 éve is, mindössze a népirtásotokból kellett "visszavennetek" és a meleg szarig kinyalandó segg-ideátokat most nem Moszkvában, hanem Brüsszelben találjátok, miközben a magyar érdek a tetüfajtátoknak még fényévekre se látszik! Ezek vagytok ti már Kun Béla efftársatok óta - nagyhatár szarkupacok!
Giovanni Alba
@ómió: ma, 09:29
gyagyás miska, ez már beteges. Alaptalanul besorolsz egy általad gyűlölt csoportba, és rámhazudod miinden keservedet. Viktorod nem egy tizenharmadik megvezetett senki volt, hanem a Liberális Internaciónálé alelnöke. Innen szép a pálfordulás, ugye gyagyás? Komcsi apuka, kiszes ifjúság, liberális fiatal felnőtt aki egymaga, egy szónoklattal hősiesen kizavarta a ruszkikat, bár most már nem egészen így látja a dolgokat, polgári, konzervatív, aki át akarta formálni az Európai Néppártot, csak éppen megbukott, erre a jobboldalt akarta újjászervezni, de ebből sem kértek. Valahogy az értelmesebb népek nem kérnek belőle.
Mondd miskakancsó, benned mennyi kipcsak vér van? Mennyire vagy türktudatú, jelentsen is az bármit?
Szóval a kezdetektől csak azt bizonygatod, mekkora egy tapló is vagy, aki kényszeresen skatulyázza be minden alap nélkül az embereket, és minél jobban érzed hogy nincs igazad, annál hangosabban osztod az észt, bár abból neked is igen kevés van. Ha kétszer annyi lenne mint most, akkor is kevés lenne ahhoz, hogy féleszűnek nevezhesselek..
Vizet igyál, ne pálinkát, nem kell miindenben a vezérürü után menned. Higgyadj le, attól megnyugszol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.