A csereháti falvakban az embereket koldusszegénnyé tette a az elmúlt bő egy év drágulás – derül ki a 444.hu helyszíni riportjából.

Vannak, akik a vérüket is eladják, de így sem marad egy árva forintjuk sem a hónap közepére. Mégis azt mondják, hogy legközelebb is a Fideszre szavaznak.

Az érvek a szokásosak: Orbán igenis ad, segít, Gyurcsány meg tönkretette az országot. Valaki azt is felhozta, hogy Karácsony Gergely háborúba vinné a magyarokat.

A riport legjobb része az a néni, aki – bár szintén érzi a drágulást – kijelenti: "Nekünk jó Orbán! Na, megyek, mert dógom van"

Forrás: 444.hu

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Horizont: Mert olyan hülye mint ezek itt a riportban. Tavaly a gázmizéria idején azt mondta, milyen romantikus volt gyerekkorában mikor az egész család ugyanabba a lavór vízbe fürdött le egymás után.
Nem is érdemel jobbat. Igénytelen proli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bence
Azt érdemlik amit most kapnak ! Egy nagy SEMMIT !
vacsi
Szeretnéd tudni, ugye, hogy miért szavazunk mégis Orbánra?!
izéke
@bence: az kevés,a dupláját! Nem lehet őket sajnálni,nem lehet a butaság mindig mindenre mentség. Amit főztek,egyék meg. " orbánért éhhalálig! " :))))
izéke
@vacsi: kérdezd meg a kezelőorvosodat vagy gyógyszerészedet
Béla333
A hülyemagyar maffiahívőknek a hátországa. Ezeknek a szavazata alakítja az országunk jövőjét.
Nem csoda, hogy akinek egy csepp esze és lehetősége van, az elmenekül ebből az országból!
Macskaszem
@vacsi: 18.20 Én nagyon szeretném tudni. Áruld el légyszives.
Nessy
@izéke: Az autoriter hatalom alapja a lebutított, félelembe tartott tömeg! Platon több ezer éves tézisének igazolása a XXI. század Magyarországán! (Ő ugyan diktátort írt.)
rakitics41
Bemutatta a cikk hogy miért van még Orbán hatalmon.A szegény emberek érzékeivel nagy bajok vannak, mert a valóságot nem érzékelik, hiszékenyek , könnyen megvezethetők, amit a hatalom ki is használ.A baj az hogy a társadalmunk nagy része szegény és a cikkben bemutatottak szerint szavaz.A változtatás nagyon nehéz, mert a szegénységet gyorsan nem lehet felszámolni.Csak az iskolázottság segíthetne , de mint tudjuk az oktatás is a padlón van, és nincs jel arra, hogy ez az ágazat fel fog emelkedni a jövőben.
Macskaszem
@Horizont: Mert olyan hülye mint ezek itt a riportban. Tavaly a gázmizéria idején azt mondta, milyen romantikus volt gyerekkorában mikor az egész család ugyanabba a lavór vízbe fürdött le egymás után.
Nem is érdemel jobbat. Igénytelen proli.
Péter2
Hát nem véletlen élnek az isten háta mögötti falvakban, amik szépen elnéptelenednek , mert tudjuk, ami nem életképes az ... , viszont a sötétség nagy úr , és a propaganda terméke, mert az jut el csak oda , Kossuth rádió , meg amit ingyen a szetoboxon nézni tud ! Nem baj ezekkel nem kell foglalkozni , a mennyiségük nem befolyásoló tényező .
jáger laszló
Hát igen
Nekik pénz,gazdagság nem jutott csak1 OV
Mondhatni ilyen félnótás aki nem garasoskodik ,a maga kontójára...!!!
Ezért ilyen szerencsétlenek az életben!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
barát
CsipkeRózsa
Nem veszik észre, hogy hazug disznó, nem veszik észre, hogy rohadt tolvaj, nem veszik észre, hogy egy szemét, gonosz, szar ember!
Qqberci
@Péter2: " a mennyiségük nem befolyásoló tényező ."

Dehogynem. Sok a szegény, így jön össze a 2/3...
NKF
A 444.hu meg kapja bemert tetű banda!
Pági
@vacsi: na miért? Épeszű magyarázat nincs rá.
Pági
@NKF: ciki mi, hogy bemutatja video a buta gondolkodást, a megvezethetőséget?
Macskaszem
-Ki tehet arról, hogy ekkora drágaság van?
-Hát az állam.
-de nem az orbán viktor?
-Nem
Ennyit tudnak. Meg a nevüket.
kulabombaafityiszre
El is hiszem,hogy sok mindenkinek tetszik ez a bátor erőt sugárzó nagy tekintélyü,az országot felemelő ember.Minden mozdulata mimikája előre megtervezett határozottságot és bátorságot sugáááá(bocs elröhögtem),mint a videó is mutatja.mert vakok között félszemü a király.
www.youtube.com/watch?v=AE4ReW3euME&t=1s
gina
Ezért nem akar a zsiros cigány iskolákat, elég neki a sötét fajtája
colibri
@vacsi: 18:20 Én kivételesen nem szeretném tudni, hogy miért szavaztok orbánra. Mert tudom. Anélkül, hogy elmondanád. Már maga az abszolút beszédes és sokat mondó, hogy "nektek jó orbán"!
jáger laszló
És léteznek még gyagyás rangfokozattal bíró egyének is!!
Csak 1 minősítés semmi dicshimnusz!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
A legbutábbakat a legkönnyebb befolyásolni, ezért az "agy"mosás itt a leghatékonyabb.
Egy korábbi választás után megkérdezett egy hasonló észlényt egy riporter arról, hogy kire szavazott. A válasz: a fideszre. Miért? Mert Orbán nem jó.
Yoda69
Nem veletlenul kell orbannak egy lebutitott tarsasalom. Veluk konnyen hatalomban tud maradni, mert ez a reteg konnyen meggyozheto a hazug propagandaval.
verőce21
Nekünk jó Orbán! No, megyek mert sok a teendőm...! :)
izéke
@verőce21: ma is le kell szopnod orbánt? Gondolom hosszú a sor :)))
pultosjocó
no...egyáltalán nem sajnálom őket...és ezeknek szavazati joga van..!...pedig a zömüknek gondnokság kéne...nos,amíg ezek a lények voksolhatnak, itt nem lesz változás,-...és ezt látta meg jól a cigány.. hogy ezeknek bármit beadhat, mert ezen falvak össz IQ -ja le sem mérhető,olyan alacsony.. ezért kell radikális változás...mmert a selejtet nem tudod meggyőzni...
Lepényleső
"- a legszegényebbek a legfideszesebbek" , ...a többi jelzőt önállóan,- a megfelelő vérmérsékletnek?
Csizmás Kond
...valami gikszer történt...szóval nem Orbán drágitott tehát hazugság azt állítani, hogy ő a hibás, és az is feltűnően diktatórikus felfogás hogy ha valakinek valami valaki jó az miért sérti másnak a bögyét...szóval egy így viselkedő demokratikus baloldalba még a kutyámat sem íratnám be.
vacsi
@pultosjocó: Ezek szerint Te szavazati jogot azoknak nem adnál, akik Orbánra szavaznának? Remek, csak nem működik...
pultosjocó
@vacsi: nem,..én azoknak nem adnék szavazati jogot ,akik ostobábbak egy marék molylepkénél.../ de igazad van, aki ilyen hülye, az zömében fideszes../...
Sakk Matt
@Tibcsi: 18:47 - De szép csendben vágja fel az ereit, ne okozzon a többieknek gondot!
vacsi
@pultosjocó: És ki vagy mi döntené el, hogy ki ostobább egy marék molylepkénél? Pl. az, aki a Fideszre szavaz?
Maxipocak
Hát akkor dögöljetek éhen, megérdemlitek. Einsteinnek igaza volt: "Két dolog végtelen. A Világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos."
ómió
Aki itt "falvakban az embereket koldusszegénnyé tette", az, bizony, legutóbb még Böszme efftársatok volt! Persze a brüsszeli korruptbolsisaitok is "forszírozzák" ezt!
vacsi
Szóval, csak, hogy tisztázzuk: nem tartozom a "legszegényebbek" közé, tisztességes nyugdíjam van, bár valóban nem sok. De ezen nem kesergek, nyugdíjasként van időm az unokáimra, a kedvteléseimre, a hobbimra, szerencsére a férjem is hasonlóan érez és gondolkodik. Tehát elégedett vagyok a jelenlegi rendszerrel, beosztással megélünk, csak egészség legyen!
Ezt nem mondhattuk el Gyurcsány alatt - na, azt a korszakot nem kívánom vissza! És mivel ők mindenhova betették a lábukat, szóba sem jön, hogy rájuk szavazzak.
Még a Mi Hazánk szóba jöhetne - de ez a harciasság már túl sok nekem.
Marad tehát a Fidesz, élén Orbánnal!
Aki Én
@Őrnagy: ennyi baromságot, hogy lehet leírni?
Sakk Matt
@Őrnagy: Azért marad Orbán, mert ezek a sötét bunkók benyalják, hogy Karácsony háborúba sodorná Magyarországot..meg az infláció politika (mert nem érti a szót sem a buta!) és az állam a hibás az árdrágulásban, de Orbán nem.
Amíg ezek a krumplin-közmunkán megvett fogalmatlan suttyók - többségében cigányok - vannak többségben szavazáskor (plusz a határontúlról jól megkent belepofázó külmagyarok), addig marad a NERancs horda :(
Yoda69
@vacsi: Ezert kene 8 atlanaoshoz, vagy egy sima IQ teszthez kotni a valasztajogot. Analfabeta idiotak ne donthessenek egy orszag sorsarol, mikozben a sajat sorsukrol is keptelenek gondoskodni.
Sakk Matt
@Őrnagy: Anyád a húgyagyú, te gyagyás.
izéke
@ómió: anyád szaros valaga,ezek az emberek Gyurcsány alatt lettek földönfutók? Akkor 13 év alatt miért azok még mindig? Miért nem hoztátok fel őket normális szintre? Ennyi idő alatt egy kapavágást sem tettetek értük de ők maguk sem mozdítják az ujjukat csak várják a segélyt és szinte biztosan " kölcsönkérnek " orbán mindig csak annyit ad nekik,hogy a választásokig kihúzzák és hálából rászavazzanak.
vacsi
@Yoda69: Műszaki diplomám van - csak mondom...
simmering73
Mit várunk a sötét hátországtól, mikor itt is van szép számmal szellemileg leépült fidesztálib.
Lepényleső
@Őrnagy: Köszönöm személyeskedést elkerülő cizellált válaszát,- hogy az ember magyarnak született,és ezért
szégyenli magát,- csoda hát?
verőce21
@izéke: 06:25) te szoktál Nidda-ba járni libsi f@szt szopni...! :)
Csizmás Kond
@Horizont: Azt még megérteném, hogy valaki pénzért ilyen marhaságokat továbbit, de hogy valaki csak úgy, hogy még estleg meg sem érti az egészet de teljes mellbőséggel fújja...hát az már orvosi eset.
Az ilyen összvagyonos mesék már magában süketség, mert fogalma sincs senkinek mennyi is az annyi...csak az innen onnan összekapart valamilyen nagyságrendű számokból próbál egyfajta fals politikai propagandát összeeszkabálni.
A másik, hogy M.L. és társai mekkra vagyonnal rendelkeznek, és hogy arra mindenkinek nagyon fáj a foga...hát erről csak annyit hogy azok nem a propin vagy a fészbukon anyázva szerezték a vagyont...és elérve a végére bár még sokakban él a múltrendszer szokása, hogy el kell venni és felosztani azért még ugyanazokat az embereket tartja nagyra akik hazudozással, rágalmazással és hasonló gazemberségekkel vállnak gazdaggá...példaként ilyen az amerikai nagykövet Pressman akit sokan imádnak holott épp az ő és mások életének a nehezebbé tételért harcol elég hatásosan
izéke
@verőce21: örülök,hogy megjegyezted egy német város nevét,ezek szerint ragad rád valami,bravo! Milyen kár,hogy nem találkozhatunk kint...legközelebb jövő héten Bayernbe utazom egy hétre,ha akarsz keress meg,ja és figyelj tovább és jegyzeteld merre járok,tudd továbbítani az illetékeseknek...
vacsi
@Horizont: Én csak addig dolgoztam, míg a gyerekeim meg nem születtek - utána főállású anya lettem.
Csizmás Kond
@Horizont: ...és hamár a nyalásnál tartasz gondolom azért írtad mert csak pazarolod valaki seggére.
...amúgy mégegyszer elmondom, hogy nagyon lemaradott ember az aki valakit a szokásai, kedve, elképzelése vagy akármiért úgy piszkál hogy legalább még nem is ismeri. Itt arról volt szó hogy van akinek jó Orbán, és erre itt kitört a szokásos szarizás...
Havanagi
Nagy szegénységi bizonyítvány ez a video az országnak.Nemcsak ezeknek a
szerencsétlen,beszélni sem tudó emberi lényeknek a megnyilvánulása szánalmas,hanem az ami globál ebben benne van.Középkori elmaradottság,primitívség,igénytelenség,és minden negatív jelző,ami belefér.Az ilyen utcán kéregetőknek azt szoktam mondani:"Kérjen Orbán Viktortól,akire szavazott."Nincs sajnálat és semmi részvét!!!
namihami
Az Orbáni 2/3(!!!) ! És amíg él, addig szavazni fog! Mert neki ""joga van"" ! Él is vele!
Sokadszorra írom, ez a Vidék Magyarországa és lakóinak zöme! Szellemileg is...
pultosjocó
@Őrnagy: igazán...azért veled bármikor kiállnék egy IQ csatára...
pultosjocó
@vacsi: ó...hát erre vannak objektív tesztek.../ már ha érted ezt aa bonyolult szót /...de a riportban " meggszólalóknál "erre semmii szükség...
Yoda69
@Őrnagy: Itt foleg te meg a hasonszoru roman ciganyok buknak a valasztojogot te gyagyas fasz.
vacsi
@pultosjocó: Neked melyik a bonyolult? A "vannak"? Mondjuk, nem csodálkozom...
ómió
@izéke: Kiket tettetek legutóbb földönfutóvá, bolsiék verérkreténje!? Kérdezd meg a brüsszeli korruptbolsi efftársaidat, hogy legutóbb Európában hány milliót sikerült nekik az "árfelszankcionálásaikkal"! Vagy úgy tudod, szarkupac efftárs, hogy mindezt már maradéktalanul sikerült a "Zorbánra" hazudnotok!? Aki meg nem győzi pl. a nyugdíjaikat a "munkátok után igazítania", az, ugye - remélem úgy hazudjátok - nem más, mint a tetvesbolsi bandátok!?
vacsi
@Horizont: Azt látom, hogy én ebből a "szar kis nyugdíjamból" sokkal bologabban élek, mint Ti többiek, a nyilván jóval többől...
izéke
@ómió: toppantottál is dühödben? Szokatlan ez a bő lére eresztett írás részedről,tegnap óta gondolkoztál azon,hogy " hirtelen felindulásból " mit írj,vagy az efftársaid mostanra szedték össze a gondolataidat? :))))))))))))
túszulejtettország
"Megnyugtató" látni hogy szavazóbázis szempontjából milyen stabil szerencsétlen országunk:) Nem tudom őket sajnálni,
át vannak verve,azt érdemlik amire szavaztak.
Nessy
@vacsi: 28500. vagy legalább a 100 ezret eléri ha már "szar kis nyugdíjnak" becézed?
ómió
@izéke: Mi van, bolsiék gyagyása!? Összefutottál a valósággal, ami mindjárt "lefrusztrált" téged!? Az agybajod mégse csökkent!? Megmaradt legalább a tetves bolsiságod másrahazudása!?
@Clavigo: Bolsiék agyhalottja! Már azt se tudod, mit kérdeznél!?
Nanya
@Macskaszem: Hiába no. Nem kell ezen csodálkozni. Ez az átlagos értelmi szint orbán imádói között.
Dr. Proktor
A szegény azért szegény mert nincs elég esze, nincs elég akaratereje, nincs elég önbizalma - ezért várja a messiást aki viszont elég okos, elég akaratos, túlteng az önbizalma, ergo nem ereszkedik le hozzá, csak a szirének mézédes énekével a közmédián keresztül...
Kiéneklik a szegényekből az utolsó garast is, azoknak az őszinte örömére!
Ditrich
Ha valakik magukról ilyen ostobák hogy ezek után is a fideszt támogatják azokat le kell írni!
Aki hülye az az is marad! Ennyi!
ittott
hülyék, és az ő szavazatuk is annyit ér, mint egy professzoré
vacsi
@ittott: És képzeld, mi, akiknek a szavazata annyit ér, mint egy professzoré, megint Orbánra fogunk szavazni! És többek között azért, mert olyanokkal, mint pl. az itt kommentelők, nem akarok egy platformon lenni!
simmering73
@vacsi: A legszegényebbek, az aluliskolázottak és a legbutábbak halálukig kitartanak Orbán mellett. Te melyik kategóriába tartozol libuska?
simmering73
@Őrnagy: Neked is jó napot józan faszparaszt.
Peller Anikó
@simmering73: Méghogy józan lenne ez az elborult elmerogyás?

Ha lenne kedvem összeszámolnám hányszor boldogított már minket ezzel a húgyagyú gyagyás libkány. De nincs, így csak becslés: több ezer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok