Egy, az Országos Mentőszolgálattól származó jegyzőkönyv került a Bors birtokába, mely a kormánypárti bulvárlap szerint igazolja azt, hogy Varga Judit volt igazságügyi miniszter igazat mondott.

Egészségügyi szakértő bízonyítja, hogy Varga Judit igazat mondott-e

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Amikor a Hajdú Péternek adott interjújában azt állította: akkori férje, Magyar Péter azzal akart ráijeszteni, hogy eljátszotta, öngyilkos lett, illetve gyógyszermérgezést szimulált.

Nem szólalt meg, és ott volt egy xanaxos levél is. Két darab volt a tízes levélben, nem tudtam, hogy egyet vett be, vagy kilencet vagy nyolcat. Nem kockáztathattam nyilván, ez alapvető emberi kötelesség. Úgyhogy fogtam, felhívtam a mentőket

– fogalmazott akkor Varga Judit.

A Bors megszerezte a kivonuló rohammentők által készített jegyzőkönyvet, amelyből kiderül, hogy mérgezési tünetek miatt riasztották őket Varga és Magyar lakására, a Kútvölgyi útra tavaly február 19-én. Az már a Frizbi-interjúban elhangzott, hogy miután Varga letette a telefont, Magyar felkelt az ágyból, és közölte, hogy nem vett be semmit. A kegyelmi ügybe belebukó volt fideszes politikus szerint a férje a jelenettel rá akart ijeszteni.

Az egészségügyi szakértő szerint bűncselekmény történt

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő szerint a jegyzőkönyv nyilvánosságra kerülése törvénytelen. Kunetz azt írta, az Országos Mentőszolgálat ezen dokumentuma igen érzékeny személyes- és egészségügyi adatokat tartalmaz, melyek tulajdonosa maga Magyar Péter. Rajta kívül senki nem hozhatta volna nyilvánosságra ezen adatokat érzékenységük miatt, ez ugyanis bűncselekmény.

Éppen ezért az egy dolog, hogy "a Bors nevű szennylap" milyen jogkövetkezményekkel kell, hogy szembenézzen, de az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) vezetését a mai napon azonnali hatállyal el kell bocsátani! Hiszen az, hogy ilyen érzékeny adatok «kikerülhetnek», vagy «kiszivároghatnak» az olyan jellegű bizonytalanságot szül a társadalom egészében az Országos Mentőszolgálat adatkezelésével és egyáltalán magával az OMSZ-szal kapcsolatban, amely nem tolerálható – tette hozzá  a 24.hu beszámolója szerint.

Szerinte

„ez nem Magyar Péter vagy akár politikai oldal kérdése, még abban az esetben sem, hogy ezen rendkívül érzékeny adatok éppen a regnáló hatalommal szemben gyors sikereket elérő szereplővel kapcsolatban láttak napvilágot.”

Az esettel kapcsolatban Magyar azt mondta a Telexnek, feljelentést tesz a jelentést bemutató médium ellen. Megjegyezte: az esetlap nem lehet igazi. Válaszában a valótlan hírek 20. századi anekdotikus jelképét, a jereváni rádiót idézte fel:

„Nem Jerevánban, hanem Tbilisziben. Nem Moszkvicsokat, hanem Volgákat. És nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. Még arra sem figyeltek, hogy a bejelentőhöz ne az én nevemet írják, hanem a volt feleségemet, ahogy a sztori szólt.”

A portálnak az OMSZ megerősítette: kivizsgálják, hogy kerülhetett nyilvánosságra a jelentés.

Forrás: 24.hu, Telex.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egy hitelesnek mondott szakvélemény a Mentőszolgálattól! Attól a Mentőszolgálattól, amelyiknek a szóvivője is közismerten semleges?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Egy hitelesnek mondott szakvélemény a Mentőszolgálattól! Attól a Mentőszolgálattól, amelyiknek a szóvivője is közismerten semleges?
jáger laszló
VJ az igazmondó!?
Ennek csak WL örülhet igazán,mert a babája nem hazudik!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sakk Matt
"A Hajdú Péternek adott interjúban a volt igazságügyi miniszter egy olyan tavaly februári esetről beszélt, amikor mentőt hívott férjéhez, mert attól félt, hogy gyógyszer-túladagolással öngyilkosságot kísérelt meg. Magyar az üggyel kapcsolatban úgy nyilatkozott a Telexnek, hogy a bulvárlapban a Varga által mondottak alátámasztására nyilvánosságra hozott jegyzőkönyvek nem is létezhetnek, ezért feljelentést tesz a Bors, illetve az Országos Mentőszolgálat ellen.

Egyúttal felhívta a figyelmet, hogy az irat készítői arra sem figyeltek, hogy bejelentőként a volt felesége nevét tüntessék föl, hogy az alátámassza, amit Varga Hajdú Péter Frizbi TV című műsorában mondott, hiszen a dokumentumon a részleges kitakarás ellenére az látható, hogy a bejelentő egy bizonyos Dr. …. Péter, de az is szerepel benne, hogy a mentőt végül lemondták, mert a beteg ismeretlen helyre távozott."

telex.hu/belfold/2024/05/05/magyar-peter-feljelenti-az-orszagos-mentoszolgalatot-es-a-borsot-a-kiszivarogtatott-jegyzokonyv-miatt
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: fülöpke,isten barma, melyik részét nem érted..?.." Megjegyezte: az esetlap nem lehet igazi. "
Sztyepospista
OK. A leesett papirkutyát nem érdekli, hogy miképpen bánt a feleségével. Az sem érdekel, hogy az asszony megütötte-e a férjét. Engem speciel KIZÁRÓLAG AZ ÉRDEKELNE, hogy miképpen áll az ügyészségi aktákba való illetéktelen hozzáférés, iratok megsemmisitése. Lehet, hogy MP 2026- ban már MINISZTERELNÖKI KIHIVÓ lesz, és ahogy elnézegetem az általa rendre bevonzott óriási tőmeget, KOMOLY ESÉLYEKKEL INDULHAT majd. Ha durva volt a feleségével, ha nem. Kit érdekel ?
lusta
A végén persze kiderül az igazság. Mármint, nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább menni.
KisTehen
b+ ... és egy ilyen emberre bíznátok a ország vezetését
Pusztai
@Sztyepospista: Mé!!
Hosszú bájtok éjszakája sem vótt!!

Egyébként ezerrel fogadom: amikor élesben megy pl a kihallgatás, felvesznek egy fésületlen jegyzőkönyvet majd nyugisabb időben átteszik érthetőbb nyelvhelyesebb formába és ott biza azt írnak bele vagy azt vesznek el belőle amit akarnak, ellenkezőjére is fordíthatják a jegyzőkönyv tartalmát amit archiválnak.

Mondjuk ha nagyon akarom, talán el tudnám hinni, ebbe nem nyúlnak bel.
Na de előtte már agyba-főbe széthazudták!!
szaboria1
A xanaxot ki írta fel és kinek? Ugyan is ez vényköteles.
kereső
@Őrnagy: Ez nem erről szól. Ez arról szól, hogy az OMSZ súlyos adtavédelmi GDPR -szabálytalanságot követett el- ami igaz a rendőri jelentésre is!Az omsz ezen kivül, ha nem igaz a jelentés...akkor okiratot is hamisitott, amely igaz a rendőrségi jelentésre is. Itt amely szervek az elsődlegesen törvényt sértettek, amelyek nyilvánosságra hozták a két jelentést, az Adatvédelmi hatóságnak nem csak "gondolkodni" kéne a vizsgálat meginditásán, hanem azt azonnal elinditani.
Amennyiben igaz- MP cáfolja- az OMSZ kivonulási jegyzőkönyve, az bár látszólag nem tartalmaz egészségügyi adatokat..de mégis tartalmaz, közvetetten, mert egy súlyos személyiségzavaros emberre utal, ahogyan a rendőrségi jelentés is...bár , ugye ott senki fel sem vetette az "egészségügyi" adatok, mint adatvédelemi adatok megsértését.
De adatvédelmi vétséget, törvénysértést követett el a hatalom/a kormány is akkor, amikor a covid levelezőlistára feliratkozottak...azaz, az e-mail cimük felhasználására vonatkozó engedélyt megadták- mert a kormány nem arra célra használta az adatot, amelyre a hozzájárulás szólt. A portál üzemeltetői is vétettek a GDPR előiirásai ellen, amikor egyáltalán kiadták a covid levelezésre feliratkozott ügyfelek adatait, illetékteleneknek. Szóval vannak bajok az államhatalom részéről, a saját maguk által meghozott törvények betartáásával.
Eladott Ország
@Őrnagy: Dr. Kunetz Zsombor: “Most olvasom, hogy a Bors nevű szennylap "megszerezte" azt az Országos Mentőszolgálattól származó adatlapot, amely annak az esetnek a részleteit tartalmazza, amelyben Varga Judit exigazságügyi miniszter mentőt hívott akkori férje Magyar Péter ellátására. A mentőhívást Varga Judit exigazságügyi miniszter azzal magyarázta- egy a Borshoz hasonló színvonalú showban-…
twitter.com/Kunetz_Zsombor/status/1786786146917249441
Pusztai
Kunetz nyilatkozott a Spiriten, és most a KR-en, bűncselekménynek mondja, de mondja: kicsinyt várjunk, lehet ma még jön ehhez új infó.
EgyéPként MP feljelentést fog tenni.
A kikerült doku a naplózásból kiderül név szerint ki töltötte le, mondja Kunetz, tehát lehet ma ez kiderül.
Horizont
Tökéletesen igaza van @kereső: -nek. Ez pont nem Magyarról szól.
Már "kifújt a szél" egy rendőrségi jegyzőkönyvet és most egy mentőszolgálatit is.
Hát mi folyik ebben az országban???
Ha hamisítvány azért, ha igaz akkor azért. Elképesztő.
Amúgy meg nem érdekel a rossz házasságuk (történnek ilyenkor ennél súlyosabb dolgok is)!!
Engem inkább az érdekelne, hogy volt a Pegazus ügy a Völner ügy és a kegyelmi ügy.
Erről regéljen már a volt miniszterasszonyság. Ne a családi szennyest teregesse.
Pusztai
@Horizont: eggen.
Kunetz aki ismeri a renCert azt mondja: másodpercre pontosan naplózza a program, ki töltötte le azt a pappért ami elkezdte vándorútját, ennek ma ki kéne derülni.
Eladott Ország
@Maccska: A Debreceniek már tudják, hogy a választások után meg kell húzni a nadrágszíjat, jönnek a megszorítások!
twitter.com/Gazsi63/status/1787148154799829333/photo/1
A román tolvajcigány, Torgyán Józsi bácsinak köszönheti, hogy koalícióba lépett vele, mert az életbe nenm került volna hatalomba ez a nyomorult, gerinctelen emberi hulladék, az evolúció szégyene!
Horizont
@Pusztai: Annyit se képesek megfigyelni, hogy bármennyire is rászállnak Magyarra ordenáré baromságokkal csak növekedik a tábora. Annyi hülye van a fideszben Rogánnal az élén meg a körülötte lévőkkel. Tele a tökük is az embereknek a karaktergyilkolászással meg az ilyen fidesz nyaloncokkal is mint ez a girhes macska. Ami még elment (mert hagytuk) 5 éve vagy 2 éve is annak a világnak vége. És remélem orbánnak is az összes nyaloncával együtt.
Pusztai
@Eladott Ország: tegnap nálam becsöngettek, önkormányzati választásra aláírást gyűjtöttek Jakabék.
Mindenkinek adtam aki kért tőlem, csak a munkáspártnak és fidesznek nem.
o)
Pusztai
@Horizont: És Magyar jól kezeli a kommunikációt, a többi nem fideszes maradt segghülye, gyurcsányékkal az élen.
Balfaszok ezek, mondom tizenéve.
És csak minden nappal megerősítik amit állítok.
Régen nekem támadtak, mára többség ezt állítja.
Pusztai
Nem tudom, nem kéne a piaci legyet leütni egy lépcsapóval???
Dr. Proktor
@Maccska: A te agyad pedig ahhoz hülye, hogy észrevegye a mentőszolgálat ominózus felvételi lapján, hogy:
Bejelentő: Dr. ... Péter
Akkor ez most hogy is? Ki hazudik ki nem?
Te biztosan...
csak úgy....
a fideszék pitiáner szarságokkal,hazudságokkal "harcolnak" magyar ellen, aki ezért még ki is röhögi öket! :)
Pusztai
@Dr. Proktor: ""sose vitatkozz hülyével, mert összecserélnek vele".
És:
"Absz lejön a médiában a fidesz agymosás bizonyítéka:
- ha egy fideszes tényekkel bizonyítékokkal lebukik, vagy ha egy ellenzékiről hazudik a fidesz valami mocskot akkor hogyan reagálnak: fideszhívő azonnal tényként kezeli amit a fideszmédia ráhazudott az elllenzékire,
de a fideszesről előkerült tényeket bizonyítékokat azonnal kétségbe vonja, ezer módot keres, hogy azt "bizonyítsa" kamu.
...Agymosott fideszhívőnél a bírósági döntések ítéletek nem érdekesek, csak azt hiszi és terjeszti amit a fideszmédia sugall, hazudik.
PONT."
Pusztai
@csak úgy...: teljes zavar, agyhalál a fideszben, ebből is látszik, a huszonéve - 98-tól,- alkalmazott karaktergyilkosság ha olyan ellen alkalmazzák, a ki felkészült, tud riposztozni, képes visszagyűrnia szart, leleplezni a fideszmcsokot, szembesíteni fideszt a fidesszel, pláne Ocsmány Vigyort a geczivel, akkor a fidesz kommunikáció xart ér, meghalt, ezért harsogtam tizenéve az ellenzéki debil kommunikációval soha nem győzik le a fideszt, fel is soroltam amit most írtam.
Magyar alkalmazza, azonnal lebénult a fidesz, rúgja az öngólokat.
Persze a maradék álellenzéki szarhalom sem tud kilépni saját kis ostoba köreiből.
Yoda69
"Nem szólalt meg, és ott volt egy xanaxos levél is. Két darab volt a tízes levélben, nem tudtam, hogy egyet vett be, vagy kilencet vagy nyolcat."

Hat Judit úrnak biztosan nem erőssége a matematika. Ha két darab volt a 10-es levélben, akkor nem vehetett be kilencet. Hacsak egyet nem vett be ketszer.
kereső
@Maccska: 07:45 Igen. Szabálytisztelőenk...akinek egyik feladata, hogy alkalmazza ezt a törvényt.
Ha, egy munkáltatót meg lehet azért büntetni, mert a munkavállalóját nem tájékoztatta arról, hogy ki fogja még kezelni az adatait...könyvelő/bérszámfejtő/-külsős cég, akkor 1 millánál kezdődik a bünti fejenként. Szóval ez egy nagyon komoly dolog...a személyes adatok védelme.És itten már két a végrehajtó hatalom által múködtetett intézmény került gyanúba, törvényszegés miatt+ a rogáni minisztérium a covid levelek miatt.
kereső
@Maccska: Még annyit a témához..." lóf@x van itt nem jogállam".
Dr. Proktor
@lusta: Az igazság tényleg mindig kiderül a végére, kivéve ha nem, de addig is lehet a szart dobálni - fideszes honfitársaink, akik a dél-amerikai és török "kultúrfilmek" lelkes fogyasztói, őszinte örömére és kielégülésére...
Dr. Proktor
@Pusztai: "Persze a maradék álellenzéki szarhalom sem tud kilépni saját kis ostoba köreiből."
Pontosan leképezi állításodat Dobrev Klára és Tüttő Kata boldogan mosolygó tekintete több portál címlapján, akik szívből örülnek az eddig elért négy buktához és Magyart hibáztatják előre az ötödikért...
Méhes
@KisTehen: miért OV nem rendezte a feleségét,látható jelekkel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.