Vitézy Dávid "szórakoztatónak" nevezte, hogy a főpolgármester két olyan villamosfejlesztést jelentett be – a Budai Fonódó villamoshálózat déli irányú hosszabbítását és a Szegedi úton át a Zuglót Angyalfölddel összekötő vonalat –, amelyek szerepelnek a 101 pontos programjában, amiket "az elsőtől az utolsó tervlapig" a Budapest Fejlesztési Központban az ő, Vitézy Dávid irányításával készítettek elő 2020 és 2022 között, és amiket a Karácsony-városháza éveken át, "folyamatosan ott akadályozott, ahol csak tudott".

Ezek azok a tervek, amikért a kampányban "megállás nélkül engem kritizál a főpolgármester" – tette hozzá a főpolgármester-jelölt.

Vitézy Dávid: Karácsony éveken át akadályozta azokat a fejlesztéseket, amiker most ígér

Fotó: MTI/Purger Tamás

Értem, hogy Karácsony Gergely egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni öt év alatt, és azt se bánom, ha az általunk előkészített beruházásokat ígéri, de legalább ismerje el, hogy a mi terveinkkel kampányol

- írta Vitézy Dávid.

Véleménye szerint a budapestieknek érdemes azt is mérlegre tenni, ki lesz képes meg is valósítani ezeket a terveket. Az utolsó jelentős villamosberuházások Budapesten mind a BKK azon időszakához kötődnek: "megépítettük a Budai Fonódót, felújítottuk az 1-es és a 3-as gyűrűt füves vágányokkal, és sikerrel aláírtam a szerződést az elmúlt negyven év legnagyobb villamosbeszerzésére, melyből máig jönnek az új CAF-villamosok" – közölte a főpolgármester-jelölt, megjegyezve, "az elmúlt öt év mérlege: a nagy semmi".

Forrás: Facebook/Vitézy Dávid

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Vit3zyt komâltam ez az ámokfutásamit Karácsony ellen folytat gusztustalan, hazig, és nevetséges.
Karácsony meg olyan mint lófasz a hidegvízben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Bizonyára kellett volna még hagyni Vitézy Dávidot játszani, valami legó közlekedési játékkal, és nem belerángatni minden féle politikai játszmákba (boldog gyerekkor). De sajnos a családi gyökerek kegyetlenek, a nagybácsi akarata (Orbán Viktor) kötelező érvényű. Habár az apuka majd ir valami jót Dávidról a lapjában és akkor még a nővérkéről nem is beszéltünk. Tudja-e valaki, hogy ezek a kártevők havonta hány milliót vágnak zsebre? Jó lenne közhírré tenni, legalább megtudnánk mitől hízik a fejük sertésformájúvá. Nagyon durva feje van a Dávidkának. A szülők nem testvérek véletlenül? Vagy csak simán beltenyészet? Jaj!
balos
@Pusztai: Az legalább kemény,de a dávidka legfeljebb a szalonnán a bőr!
Toller Béla
Azért nem nevezném féregnek,. mert ahhoz azért kell valami. Nem is foglalkoznék vele, kizárólag az ízlés miatt. Rusnya egy képződmény, az biztos. Hazudik, hamisít, ellopja mások többéves munkáját, semmibe veszi mások elszántságát a jobbításra. Talán még sajnálja is őket...Igazi fideszke !
jesz
Vitérynek csak attól megnőne az esélye a választáson, ha borotválkozna(minden nap). Ez a tekintet, és a szőrös arc együtt?...brrr..
vitriol
vitézi egy hamisítatlan fideszes. Hazudozik, és aljas vádakkal igyekszik gyengíteni ellenfelét. Hamis ígéretekkel bombázza a budapestieket, pedig tudnia kell, hogy még fideszeseket sem fog elárasztani pénzzel orbán, mert az államkassza üres és neki is csak adósságai vannak! De vitézit nem zavarja, hogy nem tudja beváltani az ígéreteit, orbán is így szokott teljesíteni. vitézi az erőszakos nyomulásával már eléggé lejáratta magát, már a régebbi teljesítményét sem ismerik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.