Tegnap írtuk meg a 444.hu nyomán, hogy a miniszterelnök lánya és férje Tiborcz István, 2015. őszén találkozott a Perzsa-öböl menti ország olajügyi miniszterével, és a helyi beszámolók szerint olaj-, gáz-, és kereskedelmi ügyekről tárgyaltak.

Ez azért volt nagyon különös, mert sem Orbán Ráhelnek sem Tiborcz Istvánnak nincs semmilyen köztisztsége, így nem világos, miért ők tárgyalnak a bahreini miniszterrel.

Kutyakomédia: a bahreiniek teljesen átírták a Ráhel-látogatás szövegét

A találkozóról szóló beszámolóban, amely a bahreini Olaj- és Gázügyi Hatóság oldalán volt, az szerepelt: Ráhelék beszéltek olaj- és gázügyekről, befektetési lehetőségesről és a két ország gazdasági kapcsolatairól.

Mára viszont megváltozott a helyzet, a bahreiniek teljesen átírták a szöveget – fedezte fel a 444.hu.

Az új verzió lényegesen rövidebb, ebben már nincs szó olajügyi vagy kereskedelmi megbeszélésről, csak arról, hogy találkozott Orbán Ráhel és a miniszter, aki Bahreinről mesélt a vendégeknek, akik nagyon megköszönték a szívélyes fogadtatást.

Ez az anyag tavaly szeptember óta volt fenn a honlapon, teljesen egyértelmű, hogy a tegnap megjelent magyar cikkek miatt változtattak ma a szövegen.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Történhetett 1 éve vagy akár tegnap ugyan olyan felháborító...az, hogy a tegnapi lebukás hatására változott meg az eredeti cikk pedig egyértelmű bizonyíték arra, hogy valami titkolnivaló történt ott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
átírták és? Továbbra is egyetlen megválaszolt tisztázandó kérdés sincs!
Rózsika Hatházi
Teljesen világos. Ha valaki nem tudta volna, a bahrein-iek is a ballibcsi, Gyurcsány, Soros, háttérhatalmak (kéretik kiválasztani a megfelelőt) kottájából játszanak.
oncogito
No, most aztán lehet tagadni, mert bizonyíték átírva.
Ha valakit/valakiket megbüntetnek, felelősségre vonnak itthon ezért, akkor az csak a cikkíró, meg az aki az eredeti weboldalra rábukkant, no meg a kommentelők.
Ludmilla
lehet kozmetikázni a dolgokat...Hogy került oda ez a senki?
cs.n.
"csak arról, hogy találkozott Orbán Ráhel és aminiszter, aki Bahreinről mesélt a vendégeknek"
Tehát aki odautazik magánúton, annak nem egy idegenvezető mesél az országról, hanem egy miniszter a hivatalában. Teljesen életszerű.
bakegya
Egy igazság van-az i-re felkerült a pont,maradt a GAZSÁG-erről mindenki meggyőződhetett.ERRE KELLETTEK A MAGYAR KERESKEDŐHÁZAK,MINDEN ELDUGOTT SARKÁBAN A VILÁGNAK.BEUTAZGATTÁK LAZÁN HAZUGSÁGAIKKAL ÉDES KETTESBEN MÁR A FÉL VILÁGOT
ÁLNOK KEGYÓ EZ AZ ORSOS RÁHEL.nEM ESETT MESSZE AZ ALMA A FÁJÁTÓL,S VAN BELŐLE MÉG NÉGY.
Hellcat
Történhetett 1 éve vagy akár tegnap ugyan olyan felháborító...az, hogy a tegnapi lebukás hatására változott meg az eredeti cikk pedig egyértelmű bizonyíték arra, hogy valami titkolnivaló történt ott.
egyvandor
És egy ilyen gátlástalan, arcátlan tolvaj népszerű lehet olyan körökben akik meghatározzák az ország sorsát. Ki az aki elhiszi hogy egygátlástalan tolvaj, hazug, gerinctelen, hazudozó bárkiért is kiáll. És még meg is választják miniszterelnöknek?
Nil
Mintha nemrég szült volna! Máris menekül a gyerektől?
juttka
@Nil: Kb. 2 hónapja szült. Bahreinben pedig 2015.őszén voltak.
Mangu
Ez már tényleg cirkusz a javából, olvasta valaki a cikkeket? Észrevette valaki, hogy 2015-09-21 és 2016-08-30 között nem történt semmi érdemleges? Hogy lett ez most aktuális?
vadnarancs
Na birkák halljam a bégetést! Ezt is belegelitek, mint az összes többit! Undorító, mennyi agymosott barommal élek egy országban!
lampa laz
Azt a temérdek pénzt amit lenyúltak, valahova be kell fektetni és eltüntetni a zemberek szeme elöl. Ott van erre lehetőség, igazgyöngy, gyémánt, gáz, olaj, turizmus, ja és a legfontosabb az épitkezés. Lehet, hogy a legközelebbi felhőkarcolót már mészaros építi nekik.
szaboria1
@Mangu: Úgy hogy véletlenül bukkantak rá az újságírók a 444-nél.
szaboria1
@lampa laz: Lehet, hogy keresik hova menekülhetnek ha bukik a papa.
nezelodo
Azért tanulhatnának azok az olajsejkek Orbántól. Nem kell honlap, jegyzőkönyv, közlemény, nyilatkozat, tájékoztató! Egymás tenyerébe kell csapni, meghajolni és kész! Ezek meg eljátsszák (?) a demokratát, de ezzel Orbánnál nem nyernek hangszórót! Lám a "nem tudott magánlátogatás" dokumentumait sitty-sutty átírták! Figyelhettek volna a dakotára már az első királysága alatt, nézzék meg az akkori kormányülések jegyzőkönyveit, ha találnak olyant! Na ugye, úgy kell ezt csinálni!
Mangu
@szaboria1: Ugyan mán, tudhatnád, hogy véletlenek nincsenek - pláne a médiában. :)
@szaboria1: Nem kell keresni, meg van már a helye.
tutajos
"A magyar kormány keleti nyitás stratégiájának sikere szempontjából nagyon fontos Közép-Ázsia, ezért Magyarország a jövőben szorosabbra fűzi gazdasági együttműködését Üzbegisztánnal, a második legfontosabb partnerével a térségben - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter."
Ennek megfelelően Orbán Ráhel a magyarországi gyapottermelésért felelős miniszterelnöki megbízott tárgyalást folytatott az Üzbég olaj és a Magyar gyapot barterről!
"Na, ugye!"
karma1
@Mangu: Tudod, annyi hazugsag hagyta el mar a csuti szajat, hogy a mediafigyelo nem gyozi soron kovetni oket. Annak, aki a kulfoldi sajtoban talloz, csak most szurt szemet ez a cikk...Nincs ebben semmi meglepo...
Kutyuska
Többek közt ezért példaképei Orbánnak a keleti országok. Egyformán gátlástalanok, lehazudják a csillagot is az égről, ha az érdekeik úgy kívánják.
Egyébként meg csalódtam Orbánban, az lett volna a minimum, hogy elmondja, életében nem látta a fotón látható nőt és férjét, sőt, ilyen nevű emberekről nem is hallott.
Mangu
@karma1: Egy évvel ezelötti hírek között tallózik valaki csak úgy, pont ott, pont ez szúr szemet? Ne nevettes mán!
juttka
@Mangu: Úgy, hogy most derült ki, mert eltitkolták. Ennyi.
Desischado
És vajon hány mocsokság van, amiről nem tudunk? Mit keresett az orsós banda pár hónapja Svájcban? Még Flórácska is velük volt! Vajon miért!
I.raptor
@Desischado: Gondolom, h bankszámlát nyitottak neki, ahova átutalták Viktor számlájáról a milliárdokat!
Más mi lehetett?
Mangu
@juttka: Ki, mit, mikor? Egy éve fennt van a net-en, csak a hülye nem akad bele, ha érdekli valami naprakészen a nagyvilágban. Itt mindenki mindent tud - előre! :) Csak nem te fedted fel e bazi nagy titkot?
karma1
@Mangu: Mivel recsolke meg a tiborcz gyerek nem kozszereplo, igy a veluk kapcsolatos hirek sem ernek prioritassal, eppen eleg kovetni a papa gazsagait...:o((( Na meg a sleppjeet..:o((
juttka
@Mangu: Képzeld, nem én. Alighanem a cikkben szerepel, hogy a 444 találta vhol. Az ember nem tud mindent végigolvasni, még ha ráérne, akkor sem. Én is itt olvastam.
Mangu
@juttka: @karma1: Miről beszéltek? Nézzetek már utána az eredeti cikknek is és ne csak höbölögjetek. Nem valahol találták - célirányos keresés eredménye volt egy konkrét információ alapján. Amennyi hír megjelenik "nem közszereplőkről" naponta az több, mint a közszreplőkkel kapcsolatos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.