Több mint 2500 páncélozott harci járművet szállított a németországi Bremerhavenbe az amerikai hadsereg, további 1600 tankot pedig Hollandiába telepítenek. Mindeközben a NATO több ezer katonát állított készültségbe az orosz határon. Mint arról korábban írtunk, az Egyesült Államok Magyarországra is telepít katonákat 2017-ben. Mint fogalmazott, az intézkedések Oroszországnak szólnak Ukrajna megszállása és a Krím-félsziget bekebelezése miatt. Hodges azzal vádolta az oroszokat, hogy háború kirobbantásán ügyködnek. Ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül háborúnak kell következnie, de nem zárható ki. Moszkvában már készülnek rá.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@Horizont: Nehéz elhinni az ilyen híreket... Lusta vagyok, hogy utána nézzek, de nem nagyon akarom elhinni. Trump koncepciójába nem illeszkedik egy ilyen barátságtalan gesztus a Kreml-lel szemben. Különben is: 2017-ben mire jók a harckocsik?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
A rohadtz szemét, népirtó amerikai libsi tetvek.
Nem bírnak magukkal.
Obamának, Killerynek már rég Hágában kéne guggolni.
dr. prédikátor
kibaszott jenkik!!! csak nem bírnak a vérükkel!!Előbb vagy utób csak kiprovokálják a háborút!!!
Szókrakész
De ha már a köcsög kovbojok háborúzni akarnak, akkor miért nem hazai pályán, hazai közönség előtt játsszák le a meccset?!?!?!
Miért megint a más farkával csalánozás esete?!?!?!
eugen4402
@Horizont: Nehéz elhinni az ilyen híreket... Lusta vagyok, hogy utána nézzek, de nem nagyon akarom elhinni. Trump koncepciójába nem illeszkedik egy ilyen barátságtalan gesztus a Kreml-lel szemben. Különben is: 2017-ben mire jók a harckocsik?
eugen4402
@Horizont: Egyszerűen a számok is elrettentőek... 2500 + 1600 ekkora monstrum akkora mennyiség, hogy európai ésszel felfoghatatlan. A történelem legnagyobb tankcsatájában (Kurszk-térségében) ha jól emlékszem, összesen kb. 6000 harckocsi vett részt.
krumpli
Horizont ! Vén picsa lázitani próbálsz, a beiktatás előtt !! Obama már kilehelte a lelkét... rugdosott néhány utolsót... de ezt már nem tette meg Ribi.
krumpli
Húú, Hűű, Csáje !!!
Rémhíreket terjeszteni az qrva oké !!!
A saját holdudvarod is kételkedik ezek után a szavahihetőségedben, ahogy olvasom !!!
A Propi azé még nem a 444. VISELKEDJ !!!
Tartózkodj felelőttlen megnyílvánolusákoktól. Ha szeretnéd hogy még komloyan vegyenek !
krumpli
@Horizont: Hehe ! Hülye, aki hülyétől oszt meg, főleg úgy hogy előtte máshol utána sem néz. Ja nem ! Ez : BUTASÁG !
Lázitani egyszerű ! Ezeregy migráncsolós cikket felnyomhatnék, de mivel tudom milyen oldalról származnak még csak el sem olvasom... :P
Te ezzel a 24..genyával kezded a napot ! Én viszont a Nemzeti Sporttal !!! Ez a Különbség !!!
Jahh m4 kézimeccs most :P
papa.49
@Horizont: Nyugi, ne idegeld magad, hiszen egyértelmű ki akar hozni a sodrodból, hogy aztán ,,jelenthessen,, ahogy szokott, tehát nyugi!!!
wagabund
@Horizont: 17.53..

hééé...hééé.. hagyd a francba. feltétlenül kell ez neked? Reggel qurva hideg lesz, inkább a jó meleg ágyacskádból nézd a tévét..

ez a fasz arra utazik, hogy dühöngve feküdj le...úgy pedig nem szabad.
Nessy
nos, nem tudom, ki kebelezte be sec perc alatt a Krim félszigetet, ki indukált Ukrajnában polgár háborút, de azt hiszem, nem Amerika!
Isten óvjon egy háborútól, mert ahogy Orbán gazsulál Putyinnak, garantáltan elsőnek szállna be a buliba, és rántaná be az országot a konfliktusba! Lehet velem vitázni nem vagyok tábornok, csak valahogy nekem egy világháború elég volt.
Szókrakész
@Horizont: Én arról nem tehetek, hogy te csak itt tájékozódsz, a propin szocializálódsz.
Attól még nem kéne azonnal minden baromságot elhinned!!!
Szókrakész
@Nessy: "ki indukált Ukrajnában polgár háborút, de azt hiszem, nem Amerika!"

Te nagyon ki lettél hipózva!!!
Már nekem is fáj!
Nessy
@Szókrakész: Milyen fájdalom csillapítót kérsz? Ibuprofen, diklofenák tartalmút, esetleg mást? Opiáttal nem tudok szolgálni.
De ha esetleg memória gondjaid vannak, tudom ajánlani a Cavintont, vagy a Nootropilt. Bár a Bilobil is jó, és még recept sem kell hozzá.
Nessy
@Horizont: Köszönöm a védőbeszédet! Szókrakész nem mindig ilyen goromba, most úgy látszik a szél felborzolta a kedélyét, ez elég gyakori.
Bár nem mindig tituláltak baromnak, de hát változnak az idők.
Szókrakész
@Nessy: Ezt mind szedted, szeded és mégis gondjaid vannak?
Vagy növeld az adagot, vagy váltsál másik placebora.
Szókrakész
@Horizont: Nem.
A Krumpli járt így veled.
De még most se érted.
Szókrakész
@Horizont: Na ugye.
Attól függetlenül, hogy te engedtél, pedig én vagyok az okosabb.
JAJMÁR
Egy biztos: nem a béke érdeke a fontos manapság. Vannak "fontosabb" érdekek.
Szókrakész
@Horizont: Olyan agresszív kismalac viccek stílus hallatszik át a hozzászólásodból.
karma1
@eugen4402: 17.29-re: Ero fitogtatasra...
karma1
@Szókrakész: Nyuszika, ha Teged "ven picsaznanak" le, nem tudom, hogy Beloled melyik uri arcformad jonne elo? Es persze nezd meg, hogy ki mondja?
Ahelyett, hogy itt mindenki egymast b@szogatja, inkabb arra kene figyelni, hogy a hulyegyerek kimdzsongun szorakozik a piros gombbal, es elsosorban eppen putyinekat meg Kinat tartja sakkban (na meg Japant is). Nem azzal kene inkabb foglalkozni? Sokkal, de sokkal nagyobb problema ez.
Egyebkent pedig az orszagunk megint nem fog tenni semmi mast, mint kivalasztja - a tokeletesen idiota, valodi elmebeteg sgitsegevel - a rossz oldalt megint, mert putyinpincsinek lenni most egyaltalan nem nyero. Annakidejen hitler sem volt az, megis bealltunk moge.
Azert a vilaghaborukat megelozo sotet tortenesek vannak megint a vilagban, mert az ember hulye es nem tanul a sajat veres multjabol sem.
(Azert arra kivancsi volnek, hogy a paranyi Hollandiaban hova rak el 1600 harckocsit?) Es Litvaniaban? Na jo, ok szivesen fogadjak ezt, es a lengyelek is utaljak annyira az oroszokat, hogy csak udvozolni tudjak ezt a betelepitest.
Az amcsi katonak meg Kelet-Magyarorszagon azt fogjak hinni, hogy mar Afganisztanban vannak, csak a nok meg nem viselnek burkat).
Szókrakész
@karma1: Idézet egy másik cikkből.
És sajna betűről betűre igaz.

"Barack Obama is the first two-term American president to have presided over war every day of his tenure in office. He bequeaths to a Trump administration ongoing operations in Afghanistan, continuing drone strikes in northwest Pakistan, the consequences of the 2011 destruction of Libya, the instigation of civil war in Syria, US sponsorship of the brutal Saudi interventions in Yemen, and the civil conflicts in Ukraine, the Caucuses and across Africa."
Szókrakész
Russian President Vladimir Putin has responded to the outgoing US administration’s efforts to provoke conflict through new sanctions in what some are calling the “most embarrassing” way possible for US President Barack Obama.

© SPUTNIK/ ALEKSEY NIKOLSKYI US Expels 35 Russian Diplomats, Closes 2 Diplomatic Compounds On Friday, the Kremlin responded to US sanctions imposed on Thursday by declaring that they “will not resort to irresponsible ‘kitchen diplomacy,’” and reiterated their hopes to work toward a better relationship with the US when President-elect Donald Trump takes office. “While we reserve the right to take reciprocal measures, we’re not going to downgrade ourselves to the level of irresponsible ‘kitchen’ diplomacy,” Putin announced. “In our future steps on the way toward the restoration of Russia-United States relations, we will proceed from the policy pursued by the administration of D. Trump.” The Russian President didn’t stop there, as he also invited "all children of US diplomats accredited in Russia to the New Year and Christmas children's parties in the Kremlin," and offered "New Year greetings to President Obama and his family. Now, after Putin announced that he is taking the high road, American experts are shocked, and even embarrassed for the Obama administration.

Read more: sputniknews.com/us/201612301049152333-experts-putin-embarassed-obama/
verőce21
Ismét egy kamu cikk cím, amiért simán pénzbüntetést kellene kiszabni...
eugen4402
@karma1: 23:59 Ha igaz a hír, akkor feltétlenül igazat adok Neked, mert erőfitogtatásra, a polgárok ijesztgetésére kiválóan alkalmas a sok ezer tonnányi hömpölygő acél-áradat, a csúcstechnikát alkalmazó számítógépes fedélzeti cuccokkal. Ámbár pl. 2016. máj. 09-én Moszkva utcáin is akadt hasonló látványosság: a győzelem-napi díszszemle, melyet Putyin úr a "hősiesség és az egység jelképének" nevezett, és bizony, volt ott minden, mi szem-szájnak ingere. Csak harci repülőket említem, 143 db. húzott át a Vörös Tér fölött...
karma1
@Szókrakész: 01.08-as cikk ugyanazt mondja, mint amit magyarra is leforditottak: hogy a NATO hadgyakorlatokra harckocsikat kuld Europaba... Es? Nagy resze megint csak blogoldal, ami nem igazan kompetens barmit is allitani...
karma1
@Szókrakész: 01.47-re: Jaj, de draga ez az ember, hogy meghivja a diplomatagyerekeket a Kremlbe,... Azert eddig kurva nagy balanszban tartotta a nemzetkozi politikat Obama, akarki akarmit is mond, pedig meg soha nem volt ilyen nehez a politikai, diplomaciai helyzet a vilagon a IIVH ota...Szoval, most majd meg lehet nezni, mi fog tortenni, ha ez az idiota populista veszi at a vezetest...De Amerikaban legalabb valaki jol seggbe fogja rugni, ha tul nagy baromsagot csinal, hiaba republikanus, akkor sem mehet az amerikai konstitucioval szembe.

Ne vitatkozzunk hulyesegekrol, mert ezt ugysem mi dontjuk el, hogy mi legyen a sorsa a vilagnak.
A magyaroknak nem Amerikaval es nem Merkellel kene foglalkozniuk mar reges regota, hanem jol valagbarugni azokat, akik a szemetek elott hordjak ki a ti hallgatolagos beleegyezesetekkel a nep utolso fillereit, aranytartalekat is...
Minden akadalyt akkor kell venni, amikor az eppen az utunkba kerul, nem elobb es nem kesobb...
karma1
@eugen4402: A hir igaz lehet, de egy ilyen kozos hadgyakorlat nem feltetlenul jelent konkretan haborura valo keszulodest: ez eppen arrol szol, hogy NE legyen haboru, ne is akarj kozelebb jonni hozzam, mert akkor itt vagyok a kozelben, harcra keszen.
Hanyszor volt a magyaroknak az oroszokkal, lengyelekkel, meg minden kommunista orszaggal kozos Baratsag hadgyakorlata? Szinte minden evben. Tavaly es tavaly elott is volt mar hazonlo , amikor meg Hende volt a hadugyminiszter, akkor is Esztorszagba, meg Litvaniaba mentek meg a magyar NATO alakulatok is, es mindenki meg volt elegedve az osszhangban mukodo NATO seregek hadgyakorlataval. Nem vagyok egy putyin hivo, de ki kerdezte ot arrol, hogy o mit erez ilyenkor? Egyaltalan: ha a magyarok a NATO kotelekebe tartoznak, meg a lengyelek, es Oroszorszagnak egyedeul kell kiallnia egy esetleges haboruban, akkor mit szoljon erre a NATO erofitogtatasra? (Ami asszem valamikor vagy 2014-ben vagy 15-ben volt, nem tudom biztosan...)
eugen4402
@karma1: Neked feltétel nélkül elhiszem, mivel sokkal több hírforrásból informálódsz. Engem csak a számok zavarnak! 2500 db M1 Abrams hihetetlenül nagy mennyiség, és akkor még megfejelik + 1600-zal... Hagyományos hadgyakorlatra soha nem csődítenek ekkora kontingenst, én csak ezért kétlem a hír valóságtartalmát...és most az egyszer szeretném, ha nem én tévednék...
karma1
@eugen4402: Na latod, ebben igazad van! Tul nagy mennyiseg, DE lehet ez egy felrevezto hir is, rossz - illetve direkt elirt - adatokkal. Ne feledjuk el, hogy az utobbi egy evben az orosz titkosugynokok , hackerek soha nem latott aktivitassal es szamban voltak Amerikaban es Magyrorszagon is... Igy, akarmi is tortenik, az elsosorban ezeknek a szemeteknek koszonheto.

A felelmetes az egeszben az, hogy az oroszok olyan jol mukodtek Amerikaban, hogy kepesek voltak trumplit az elnoksegbe juttatni,... A tovabbiakra gondolni sem merek: ha egy ilyen alhirt beraktak a koztudatba, feldobtak a netre, akkor ezzel akar haborut is okozhatnak... Te meg emlekezhetsz ra, hogy Castronal a Diszno -obolben csak egy pillanat valasztott el bennunket egy atomhaborutol...
karma1
@eugen4402: Tudod, akarmennyire is veri a mellet az a rengeteg botcsinalta titkosszolgalati "szakerto", egynek sincs halvanylila fingja sem a VALODI helyzetrol... Emlekszel, a Bataclannal tortent robbantas tettese 3x setalt ki-be Magyarorszagra, es a kutya sem tudott rola, csak utolag rekonstrualtak a mozgasat Europa-szerte... Tudod, mi valo ezeknek? Egy jokora bot a kezukbe, amivel uthetik a bunozok nyomat...
lampa laz
"Bízzál istenben és tartsd szárazon a puskaport" Oliver Cromwell

Elgondolkodtató jövő elé nézünk és nem árt óvatosnak lenni ilyen idióta vezetőkkel, akik ma hatalomra kerültek.
eugen4402
@karma1: Pontosan rájuk gyanakodtam, a titokzatos "Kilencedik Hadoszlopra".
Azokra az informatikus-zsenikre, akik jó pénzért bárkinek vállalják az ál-hír gyártást, és a közvélemény dezinformálását... Van egy rettentő rémálmom: az igazi veszély még hátra van. A nagyágyúkat most fabrikálják a Kantoni egyetemen, ha őket bevetik, az lesz majd a "sárga veszedelem"
karma1
@lampa laz: Dragam, nem tudsz ellenuk semmit se tenni, asszem, csak atommal lehetne oket kiszedni az uralkodoi szekbol...
Eriksson
@eugen4402: Életemben nem találkoztam még egy ilyen széles látókörű, jól informált hölggyel mint karma1. A világ összes titkosszolgálata és hírgyártója alsó tagozatos kisiskolás hozzá képest.
eugen4402
@Eriksson: Kérlek, ne cukkolódjál. Úgy gondolom, tisztelnünk kellene egymás véleményét, nem muszáj egyetértenünk mindenki mással, de megfontolásra minden hsz. érdemes...
Eriksson
@eugen4402: Bocsi a kilengésért, de ez most annyira kikívánkozott belőlem. :-))))))) De egyébként őszintén gondoltam.
karma1
@eugen4402: Sajnos, vannak meg nagyon sokan ezen az oldalon is, akik - idegen nyelvet nem beszelven - kizarolag a magyar idok, mandiner, 888.hu meg az origo.hu hireire alapozzak szeleslatokoru velemenyuket, igy aztan el sem tudjak kepzelni, hogy a vilag nemcsak abbol all, hogy "kinyilik a pitypang - megirom", es ennek megfeleloen keptelenek felmerni, hogy mas esetleg tobbet olvasott ezugyben naluk.
Jozefina
Putyinnak nem értana a szarvait kicsit letörni. Túl nagy arccal próbál erősnek mutatkozni. De vajon mit tesz a kis főnök??? Bent vannak az oroszok és az amcsik is??!! Putyin látogatás idejére nem értana előszedni a "ruszkik haza" fidesz plakátot és tele rakni vele Budapestet!!!
sokanvagyunk
Pécsett a "toronyházat" mindenesetre lebontották... - úgyhogy nem vagyunk célpont.
Nessy
A Dunába viszont épitünk egy marha ugró tornyot. :-)
Meg Garancsi egy toronyházat a Duna partra!
Ördögvadász
Mire készülődnek Moszkvában? Az ortodox karácsonyra.

Mire készül a Coca-Cola imperialista hazug, fasiszta banda? Hogy megvédjen.

Minket? Ugyan kitől?
Szókrakész
@Eriksson: Hogy tudjad miért van Új-Zélandon.

Az UKUSA Agreement keretén belül ő felügyeli az internet új-zélandi központján átfutó netes infoáradatot.
Különösen a magyart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.