Több mint 350 vajdasági magyar család nyert házvásárlási támogatást A támogatást falusi ház vásárlására lehetett elnyerni a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjának keretében. A vonatkozó pályázat második körének 197 nyertesével pénteken Szabadkán írták alá a szerződéseket. A majdnem 200 pályázó összesen mintegy egymilliárd forint értékű vissza nem térítendő támogatást kapott. A programot a magyar kormány a Vajdasági Magyar Szövetséggel (VMSZ) közösen indította. Pásztor István, a VMSZ elnöke a pénteki szerződésaláírási ünnepségen kiemelte: a program keretében két év alatt 21 pályázat jelent meg négy körben. Hozzátette: ha lesz rá lehetőség, akkor idén megismétlik a falusi házak vásárlására vonatkozó pályázatot, mert óriási az érdeklődés, és mindenkinek szeretnének segíteni.

Forrás: hirorigo.net
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kissé drágák vagytok a szaros szavazatotokért...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
"A vajdasági gazdaságfejlesztési programra a magyar kormány eleinte 50 milliárd forintot szánt, később azonban növelték a keretösszeget, így a hitelek és a vissza nem térítendő támogatások összege már meghaladja a 65 milliárd forintot.
A 2016-2018-as időszakra vonatkozó programban a legnagyobb hangsúlyt a mezőgazdaságra, az idegenforgalomra, valamint a kis- és közepes vállalkozások fejlesztésére helyezik, a cél pedig a fiatalok külföldre vándorlásának megállítása, illetve e folyamat visszafordítása."
human
@Zeta: Több 10 milliárdért van itt még idegenforgalmi és vállalkozás fejlesztés.
Szerinte Orbán a vajdaságban is a hűbéri rendszerét építi, mint itthon.
Clavigo
Kissé drágák vagytok a szaros szavazatotokért...
bencemacska
@Mirabilis: Ezek mindig másokon élősködtek!
human
@cikicakk55: Mármint mikre gondolsz? Hogy érted, hogy melyik az igaz?
bencemacska
Olyan válogatott trágárságokat tudnék mondani, hogy inkább nem szólok.
De hogy a hazai lakók véres verítékén hízlalja ez a mocsok állat a seggnyalóit, az már felháborító.
De mi is megérdemeljük a sorsunkat, mert még mindig hagyjuk!
human
@Mirabilis: Én nem a vajdasági magyarokat kritizálnám. Az tény, hogy Orbán legalább kezd valamit a külhoni magyarokkal. A többi kormány nem erősítette annyira a kapcsolatot tudtommal, mint Orbán. Ez is a szocik adósság volt már régóta. Persze itt is minden más esetben a fejem tenném rá, hogy a kicsorgó 10 milliárdoknak csak egy része jut oda el ahova kellene. Valójában klientúra építés és szavazat vásárlás zajlik.
nezelodo
Kedves lehet a mi vezérünknek ez a Pásztor. Ha jól emlékszem, vele szemben is folyt gazdasági visszaélés miatt eljárás. Lehet, hogy a Dr Flóri mintájára intézték, mint ottani, a mi adónkból pénzelt szavazatszállítót.
lampa laz
Qva anyátok, itthon meg gyerekes családokat dobálnak ki az utcára. Mikor a büdös pcsába lesz ennek az ámokfutásnak vége, amit ez a csuti kancigány művel velünk. Mindent ellopnak tőlünk, ami nem kell nekik azt meg a határ túloldalára öntik, h rohadna már meg az összes.
tudode
A Krisztus koporsóját sem ŐRIZTÉK ingyér!
.
Csuti BENYÚJTJA a szláját!
.
A haver pedig már másutt is ÉPÍT STADIONT az ALKOTMÁNYOS KÖLTSÉGÜNKBŐL
.
444.hu/2018/08/04/megkezdodott-a-stadionepites-meszaros-lorinc-horvat-klubjanal
.
Olyan jótékonyak EZEK, hogy a HONTALANOKAT "is" bedugi a dutyiba, ha ZAVARJA A PISLO-gójukat a látványuk!
.
Ezek a 'rókamukik" oszt' FASZA GYEREKEK micsoda, kicsodák!
.
888.hu/article-orban-2017-a-lazadas-eve-lesz
.
www.facebook.com/photo.php?fbid=2064927026864863&set=p.2064927026864863&type=3&theater.
bencemacska
@lampa laz: ma, 20:45
Nálad az igazság!
De már az utcán kellene lenni az összes becsapott devizahitelesnek, kilakoltatottnak, közterületről kitiltott hajléktalanoknak!!!
human
@bencemacska: Utcán lenni, de hetekig. Azt talán vezetne eredményre is.
bencemacska
@human: ma, 20:59
De az érintetteknek kell kezdeni én utána kimehetek szolidaritásból!
lampa laz
@bencemacska: Most mondd meg mi kell még, h történjen ebben az országban, h végre százezrek ébredjenek rá, h ezt már mégsem tűrhetjük tovább. Ennyire hagyják magukat lebutítani az emberek, h nem képesek több forrásból tájékozódni arról ami itthon történik, ilyen vakon hisznek mindannak a hazugságnak amit a képükbe löknek? Ez egyszerűen tragédia.
Vajon mit hoz az ősz...
human
@bencemacska: Az a baj, hogy még a kormánnyal nem szimpatizálók közül is sokan azt mondanák, hogy őt nem érinti, nem megy ki. Oldják meg maguk. Hiányzik a szolidaritás az emberekből. Kiőlték ezt belőlünk évtizedekkel vagy talán évszázadokkal ezelőtt.
cikicakk55
@human: 19:58- kor 2 hírt írtál be.1: a vajdasági Magyarok 50 millió forinttal való támogatása 2: 2016-18- ban a mezőgazdaságra,a kis és középvállalkozások tánogatása és a fiatalok itthon tartása. Itt nincs összeg beírva. Az csak irónikus kérdés volt,hogy ebből melyik teljesült. Tudjuk,hogy a második biztos nem . Amennyiben költöttek is rá,az csak papíron létezik,mert valamelyik Fideszes családtag számlája bővült. A Vajdasági Magyarok viszont 12 millióval többet kaptak és be van ígérve a folytatás is . Gondolom a Román és az Ukrán oldalon élő Magyarok épp így vannak támogatva,még az önhibájukon kívül rezsit fizetni nem tudókat sorra küldik a hajléktalan szállókra a gyerekeket meg állami gondozásba.. Magyarország jobban teljesít,szárnyall a gazdaság és a nyugdíjak is megőrizték a vásárló értéküket. Mondá ezt a Főpuhos minden pénteken a védett rádióban,és hazudja a többi EU- országban.
bencemacska
@human: ma, 21:20
Én sajnos már csak "tömegnek" tudok kimenni. De tudni kellene, hogy ki, mikor mire készül.
Most is cikizték a momentumosokat, hogy milyen kevesen voltak. De hát volt fél napjuk a megszervezésre.
Én meg este 6 után már a házból sem merek kimenni!!!
human
@cikicakk55: ja. Ez mind egy és ugyanaz a program a gazdasági fejlesztésen belül és nem 50 millió, hanem 50 MILLIÁRD!!! Ebből az 50 milliárdból kb 8-10 évre meg lehetne oldani a kórházakban a vécépapír és fertőtlenítő szerek problémáját.
human
@bencemacska: A cikizés meg fanyalgás az nagyon megy. Volt aki egyszer írta, hogy ha nem kap 10 ezer lájkot egy tüntetés akkor ő nem megy ki. Én meg megírtam neki, hogy az ilyen hozzáállás miatt nem lesz se tüntetés, de még lájk sem.
wpym
@bencemacska: Ott is lesznek; a bankok és a végrehajtók megoldják. Aki nem fizet repül... lol
cikicakk55
@human: ma 21:39
Igen,közben észre vettem,hogy milliárdról és nem millióról van szó. 50 millió már annyira bagatell összeg,hogy erről nem is írnak. Csak a pórnépnél hiba,ha 1-2.000 ft - ot elnéztek az adóbevallásban. Rengeteg olyan dologra költöttek milliárdokat,ami csak az építtetőnek hoz 3x - os hasznot,de a fenntartás már át van passzolva a nyomorgó Önkormányzatokra. Csak a stadionok,a 3x- os felárazwsokból az egészségügyet és a dolgozóit is tisztességes ellátássá tudták volna tenni. A mezőgazdaságért,a kis és középvállalkozásokért semmit nem tettek,inkább még nehezebb helyzetbe hozták Őket. Képtelenség törvényese,a dolgozókat bejelentve tisztességes fizetést adni,adózni utánuk és még hasznot is megtartani. Ezt csak a Fideszesek tudják megtenni,mert rájuk más törvények vonatkoznak. Írhatnám úgy is,hogy számukra nincsenek törvények. A Magyar fiatalok meg inkább élnek a gaz migránsokkal,mint,hogy itthon lassú éh,fagy vagy kórházi fertőzési halál várjon rájuk és gyermekeikre. Szerencsére a terrortámadás esélye a majd 1 millió kimenekült fiatalnak nem tűnik olyan félelmetesnek,mint az itthoni nyomor. Ott legalább élnek és jól élnek a fizetésükből. Ha hülyék lennének haza jönni,hisz Orbán kérdései is hazugságok.
Nessy
Kutya drága az egy szavazatra jutó vételár a levelezőtagozatosoknál!
Feltételezem jót röhögnek a markukba, és kihasználnak minden lehetőséget, hogy ingyen pénzhez jussanak más ország lakóinak a terhére. Elvégre, ha ilyen kormányt választanak megérdemlik - gondolják,- és tökéletesen igazuk van.
Lelkesen támogatják a multicégeket, a több száz gazdasági "migránst", akit beengedtek az Unióba, az egyházakat, a határon túliakat, a kegyenceket.
papa.49
Csuti, hogy a szülődnek csinálj gyereket, itt meg ezer szám lakoltatják ki a családokat !!!
human
@cikicakk55: És ott van még az a kommunikációs trükk, hogy X milliárddal többet költenek erre meg arra. Ok, de abból mennyi megy el a túlárazásra? Lehet egy 200 ft-os tollat 300-ért is venni attól még az 200 ft-os toll marad.
karma1
@human: Ne haragudj, most az egyszer nem ertek Veled egyet... Minden kormanynak ELOSZOR kutya kotelessege a magyar hatarokon beluli magyarok problemait megoldani, Magyarorszagot kormanyozni, es ha marad idejuk, energiajuk - na meg a kulugynek van erre ideje - akkor AKKOR megkeresni a diaszporat.
Tudtommal ha valaki vajdasagi, vagy erdelyi, vagy valamilyen allampolgar, akkor tud szerezni szloven, roman, ukran, szlovak utlevelet, amivel - ha akar - akkor torvenyes uton eljut Magyarorszagra, ott felkeresi a KEOKH-ot (Kulfoldieket Ellenorzo Orszagos Kozponti Hivatal, vagyis az Immigration Service leanykori nevu) tarsasagot, es bejelenti, hogy az adott anyaorszagban ot uldozik a magyarsaga miatt, (mondjuk munkat sem kap, nem tud megelni, stb), es akkor a mi hos pockos hadvezirunk a magyar torvenyek idevonatkozo cikkelyei alapjan megadja nekik az allando letelepedest, allampolgarsagot, akarmit, es maris megvan oldva a problemajuk - es a magyar allam is megtette a kotelezo lepeseket a kulhoni magyarsag uldoztetesevel kapcsolatban.
Naja, csak akkor a csuti potrohos egy fillert sem tudna lenyulni sajat zsebbe, mert a hazai koltsegvetesbol kene megoldani eggyel tobb ehes szaj betomeset.

Szegyellje magat az is, aki IGY adja, meg az is, aki seggnyalassal elfogadja ezt a kampanypenzt.
Mert nem szol masrol orban "politikaja", csak a permanens kampanybol, latvanyintezkedesek sorabol...
human
@karma1: Nem is tartom Orbán költekezését helyesnek. Nyilván inkább önös célok vezérlik, mint valóban a külhoni magyarság segítése. De határon túli magyarság politikának lennie kell. Támogatni kell a magyar öntudat megőrzését akár olyan rendezvényekkel, mint Tusványos csak politika nélkül, de jelenjen meg a hazai kultura, zene és legyen buli a fiataloknak. Az oktatás támogatása is fontos.
1magyar
Szégyelljék magukat a fidesz-vezetők! Az itteni embereket meg kizsigerelik.
karma1
@human: Lajkoltalak, de nem ertek Veled egyet most. Mit szolnal Te ahhoz, hogyha mondjuk a romanok jonnenek mondjuk Szegedre, es ott csinalnanak ilyen "szabadegyetemet", vagy ha jonnenek az ukranok (mondjuk azok jonnek is, csak eppen illegalisan), es Keszthelyen (ami felig mar az ovek) minden evben tartananak ok is egy ilyen fejtagitot, es mindig mondanak, hogy "hat azert jottunk, hogy erositsuk a roman nemzetisegiek roman-tudatat...
Magyarorszagon van 13 bejegyzett hivatalos kisebbseg, nemzetiseg - en nem tartanam helyesnek, hogy Magyarorszagra jonnenek minden kisebbseg anyaorszagabol, es hintenek az okossagot... Magyarorszag azoke, akik ott szulettek, es ha nemzetisegkent sem valasztottak az anyaorszagot, akkor EELSOSORBAN magyarok, masodsorban romanok, szaszok, ukranok, oroszok, szlovakok, satobbik.
Nagyon rosszul venne ki magat, ha most valaki azert utazna ide Uj-Zelandra, hogy engem elkezdjen gyozkodni a magyar gyokereimrol, meg a hazaszeretetrol, meg hasonlokrol...
Koszonom, a magyarsag-tudatom megvan, mindenkinek, akinek tudok, segitek, mert a bensomben magyarnak erzem magam (ezt le sem tudnam tagadni, nem is akarom!), ezzel majd en elboldogulok, es a mai internetes vilagban meg is talalom - ha akarom - a magyarsag-tudatomat erosito forumot.
Itt van Christchurchben egy magyar klub (tolem 600 kilometerre), veluk tarthatnam (ha akarnam) a kapcsolatot interneten is, de en majd eldontom, hogy mikor milyen melysegig melyedjek bele a magyarkodasba.
Szerinted mit szolnanak azok a magyarok, akik Nyugaton kellett, hogy elhelyezkedjenek, mert a csuti potrohos egyszeruen leirta oket, mint nem fideszeseket (tehat hasznalhatatlanokat a NER szamara), ha a nemethsziszi vagy a kosalala odamenne hozzajuk cifraszurben, csizmaban, es elmondanak nekik, hogy a magyar oktatas a legjobb, a gyerekeknek mindennapi enek-es tesiora, erkolcstan, hittan, es nemsokara kotelezo loveszet is lesz?
Szerintem azonnal elhajtanak oket a rak farkara
Nessy
@human: Már elnézést, de ha pénz kérdés a magyarságtudata valakinek, azt mifelénk másképp nevezik!
karma1
@human: Meg egy utolso gondolat a 15 millio magyar osszetartasahoz... Az, aki ma Magyarorszagon kivul el magyarkent, van dontesi joga a sajat eleterol: 1/ Vagy elfogadja, hogy o egy magyar nemzetisegu egyen Romaniaban, (az egyszeruseg kedveert), mondjuk Erdelyben, akkor azzal, hogy Erdelyben marad es el, elfogadja a roman torvenyeket, a roman allampolgarsagot (amibe szuletett), es ugy el Romaniaban, mint barmely roman polgar - elvezi a roman allam osszes elonyet es hatranyait.
Vagy 2/: Ha nem ohajt Romaniaban erdelyi magyarkent elni tovabb, akkor szepen becsomagol, fogja az utlevelet, es bekopogtat orban viktor ajtajan, es kozli vele, hogy akkor most o jonne elni Magyarorszagra a csaladjaval, orokre, magyar allampolgarkent. (hiszen egymillio erdelyinek mar ugyis megvan a magyar allampolgarsaga, tehat szinte mast nem is csinal, csak egyik unios orszagbol a masikba koltozik, raadasul meg annak allampolgara is lesz egybol, nem ugy, mint egy kivandorolt magyar Londonban.)
De akkor teljesseggel vallalnia kell az orszag torvenyeit, orban osszes f@szsagat el kell viselnie, szembe kell neznie azzal, hogy ehenhal vagy csak kozmunkat kap, es hogy esetleg neki is ugyanugy vegig kell varnia a varolistat a korhazakban, a gyerekenek is oktatas cimen a kozpontositott butitas jon.
En nem azert hagytam el a hazamat, mert nem vagyok elegge magyar, hanem azert, mert annakidejen nem talaltam 46 evesen semmilyen munkat sem magamnak - pedig barmit elvallaltam volna.
Ha en nem kellek a hazamnak, lemond rolam, akkor mit puposkodjak ott tovabb? Gyarapitottam volna a munkanelkuliek szamat?
Tehat meg egyszer: SENKI ne akarjon nekem a mesterseges magyarkodasrol ismetet terjeszteni, mert nem vagyok ra kivancsi. Ha az lennek, akkor hazakoltoznek.
Oriasi elony az, ha nem kell segget nyalnom azert, hogy elni hagyjanak...
papa.49
@karma1: Ezt a ,,direktívát,, a 15 millió magyarról meg az Antall Józseftől lopta ez a görény, csak annyi a különbség, hogy az Antall nem így képzelte el az anyaországi segítséget, az itthoniak kárára !!!
karma1
@papa.49: Igen, tudom, hogy honnan jott az otlet, de en az egesz kulfoldi magyarsag-kerdest leegyszerusitenem arra, hogyha peldaul egy romaniai magyar - szekely - polgar megkeresi a magyar Belugyminiszteriumot, mert valamilyen ugyben eligazitast, segitseget ker, akkor az o ugyeben jarjon el a Belugyminiszterium, segitsen az illetonek legjobb tudasa szerint.
De peldaul a Duna Tv mar evek ota masrol sem szol, csak hinti a magyar folklort, a mostani kormany nagyszeruseget, ugyhogy en vettem meg 6 evvel ezelott egy specialis antennat, amivel tudom fogni ezt a musort, de amit talan ketszer fel oraig birtam nezni, mert semmi masrol nem szolt, mint a marosszeki nepmuveszetrol, a szekelykapukrol, meg egy csomo eroltetett baromsagrol.
Ez legyen eleg minden kulfoldon elonek a kulturabol, es ne szorjak a magyar adofizetok penzet arra, hogy kulfoldon elo magyaroknak bizonygatjak, hogy milyen fasza Magyarorszagon elni. Ha olyan fasza, akkor miert huzott el mar tobb mint egymillio ember otthonrol?
Azokat ugysem tudjak visszaedesgetni, es ok sokkal jobban tudjak, mi a helyzet otthon, mint ahogy azt orban elkepzeli. (illetve a mini goebbels rogantonyo)
papa.49
@karma1: Így igaz de ehhez még tedd hozzá, hogy bőségesen folyik a lé oda a ,,megbízhatóknak,, (lásd tőkésréce) amiből az ott élőknek kicsiny adományokat adnak, amiért a sok hülye erre a tetűre szavaz !!!
Gauntlet
Hát bevallotta OV hogy meg akarja büntetni a magyar népet. Tessék. Ez az.
Nessy
Apropó! Oszt ott a Vajdaságban hány gyermeket kell szülni a támogatásért? Kell ám a szavazó utánpótlás!
human
@Nessy: Egyáltalán nem olyan anyagi támogatásra gondolok, hogy csak mert magyarnak vallja magát akkor kapjon x ezer forintot. Én kulturális programok támogatására gondolok.
bencemacska
@human: ma, 07:18
Szerinted posványoson mennyi szó esett "az idegenbe szakadt hazánkfiairól"? Úgy kb., %-ban.
Mindig ránk nézve közöl ott - nekem nem tetsző - direktívákat.
Csak egyszer tenné hozzá az ilyen adományok osztogatásakor, hogy ez az anyaországi magyar adófizető testvéreitek ajándéka. Ehelyett mindig azt mondja: "Én adom!!!"
bencemacska
@karma1: @papa.49: De , amikor Antall a 15 millió magyar ME-nek nevezte ki magát, OV és pártja ordított leghangosabban.
Ugyanúgy, mint a "térdre csuhások" parlamenti kinyilatkoztatása után akarja "keresztényesíteni" az EPP-t és a CDU-t!!!
És nem szakad rá az ég!!!
Azzal vigasztalom magam,hogy a gyenesdiási villámcsapás csak "mellément"!
karma1
@papa.49: Ja, csak ugy erdekessegkeppen: mikor lattal Te pl. amerikabol olyan faszikat szetozonleni a vilagban, akik arrol probaltak meg papolni az idegen orszagokban, hogy Amerika a foldon elo OSSZES amerikaiert borzasztoan felelosseget erez, es hogy barhol is vannak a vilagban, azert az amerikai eletet es muveszetet, eletstilust probaljak meg a kulfoldre szakadt honfitarsaikban erositeni., MINEK? Ha ok maguktol nem erzik azt, hogy Amerika oriasi es csodalatos, akkor megette a fene... Elsosorban egy orszagnak a benne elok erzeset kell figyelembe venni es oket kell jol elkormanyozni. megvedeni. MINDENKI MAS csak utanuk johet... Vannak magyar szegenyek, ehezok , hajlektalanok - egyre tobben minden kategoriaban - szoval tessek azzal a hataron beluli alig 10 millioval foglalkozni, ne masokkal.
bencemacska
@karma1: ma, 11:42
Nem hogy " Vannak magyar szegenyek, ehezok , hajlektalanok - egyre tobben minden kategoriaban - " hanem ők "csinálják" őket!!!
Gondolj a különböző indokkal történő kilakoltatásokra, a hajléktalanok üldözésére, a letelepedési engedélyek saját zsebbe árusítására, a nyugdíjak, családi pótlék klf segélyek elértéktelenítésére!!!
A tőlünk lopott pénzzel vásárolja meg őket!
papa.49
@karma1: Nem is fogsz soha ilyet tapasztalni, az amcsikban becsülöm nagyon azt hogy a saját nemzetük tagjait nem hagyják magukra a bajban, hanem megpróbálják hazavinni őket !!!
Persze ez nem vonatkozik a szörcsögő télapóra azt csak a dutyiba vinnék, ha egyszer betenné a mancsát az amerikai földre a sikkasztásai miatt !!!
karma1
@bencemacska: Tudom, Dragam, es a tehetetlenseg miatt duhos is vagyok.
human
@bencemacska: Ahogy korábban írtam Tusványos ötlete nekem szimpatikus, de csak politika mentesen.

És most elkanyarodom:
Az "Én adom!!!" egy tudatos kommunikáció Orbántól. Mint az "Emelek, ha úgy állnak a számok". Így sulykolja az emberekbe, hogy tőle függnek, neki tartoznak hálával. Nem az adófizetőknek akik befizetik az adót és abból kapják a bözsiutalványt, az ajándékcsomagot, ingyentojást, tejet fideszes logóval. Ennek a rendszernek a lényege a függés a vezértől, hogy hálát érezzenek minden apróságért az emberek amit kapnak. Ezért kell a lakosság többségét létbizonytalanságban tartani. Aki azzal tölti a napját, hogy egész nap gürizzen az nem fog ugrálni, aki félti az állását, fél hogy fekete listára kerül szintén nem fog ugrálni.
A jóléti társadalmakban ahol nagyobb a létbiztonság, ahol a jövedelemből olyan tartalékot tudnak képezni, hogy akár 1 évig elvannak munka nélkül ott a társadalom bátrabban felemeli szavát, ha valami nem tetszik neki. Na ezért akarja Orbán elhitetni, hogy a jóléti társadalom megbukott és csak a munkaalapú (kiszolgáltatott) társadalom a járható út.
namihami
@Clavigo: Kissé??? Ráadásul a ""jogosultak"" már osztódással szaporodnak.
CsipkeRózsa
@lampa laz: "Vajon mit hoz az ősz..."

Semmit, hiszen sok ősz múlt el úgy, hogy semmi se történt, pedig kellett volna.
bencemacska
@human: ma, 13:05
Na mindezekért utálom én orbánt, amiket leírtál!!!
bencemacska
@CsipkeRózsa: ma, 13:17
A "vezír" tobzódni fog az őrült ötleteiben, mert a mi kussolásunkból azt a következtetést vonja le, hogy "minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve"!
lampa laz
@CsipkeRózsa: Csak reménykedni tudok, h előbb, utóbb hoz olyan döntést amit már tényleg nem fog lenyelni tőle a többség és nemcsak tüntetgetni fog, hanem erőből követelni azt, h húzzanak a redváspcsába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.