Orbán Viktor szerint az európai és keresztény kultúrát vettek célba

A Strasbourgban elkövetett terrortámadás kapcsán a magyar emberek nevében részvétét fejezte ki az áldozatok családjainak, a sebesülteknek pedig gyors felépülést kívánt Orbán Viktor miniszterelnök abban a levélben, melyet Emmanuel Macron francia államfőnek írt.

Meggyőződésem, hogy az elkövetők nem csak Franciaországot és a francia embereket, hanem a kontinensünket egységbe kovácsoló európai és keresztény kultúrát vették célba

– írta a miniszterelnök.

Orbán levelet írt Macronnak

Biztosította Macron elnököt, hogy Magyarország és a magyar kormány Franciaország mellett áll ezekben a nehéz órákban.

A jövőben is számíthat támogatásunkra kontinensünk határainak és biztonságának megvédésében

– zárta levelét Orbán Viktor.

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
@RonaGyuri: Kíváncsi vagyok, hogy a választ is közzé teszi-e az MTI?
papa.49
A Maacron meg ,,irattározta,, a KUKÁBA !!!
Eladott Ország
Azért szögezzük le, hogy ennek a társaságnak annyi köze van a kereszténységhez, mint mackósajtnak a brummogáshoz, vagy a vörös rókának a proletár-öntudathoz. Az igazi keresztény szerintem nem kérkedik a hitével. Ez a banda nagyjából annyira keresztény és konzervatív, mint Mussolini volt, vagy Rákosi elvtárs. A mi fénylő csillagunk most már arra hivatkozik, hogy isten akarata, hogy ő uralkodjék ebben az országban. Valahogy emlékeztet arra, mikor Hitler sem tudta már mással magyarázni uralma fenntartását, hogy isten nem akarta, hogy eltávolítsák őt a birodalom éléről.
Nessy
Kereszténység, kultúra? Ez igy külön, külön és együtt is ismeretlen Orbánék számára! Megtetszett nekik a szó, és most mindenre azt mondják! Mint eddig az illiberlizmust, előtte meg a liberalizmust.
Érdeklődve várom 2019 új "hívó szavát"!
Gauntlet
egy 10 milliós támogat egy 60 millióst? what?!?!??
kereső
Figyelsz miniszterelnököm? A gaz Macron adómentessé tette a túlóra pénzeket,és az évvégi bónuszokat./13.havi fizu/. Erre egy sor nagyvállatat szórja a dolgozóinak az évvégi ezer eurókat.
A Total- tudod, az a világcég a tavalyi 500 eurós bónusz helyett igy megháromszorozta az összeget. 1500 eurót ad a 20.000 dolgozójának Franciaországban.
Nem akarod követni a példáját nagy keresztényi hevületedben?
Jozefina
@Eladott Ország: Hát ahogy tegnap néztem a parlamenti fidesz-kdnp cirkuszt, bizony így igaz!!! Keresztényi alapon köptékarcon a magyar embereket!!!??
Rockxy
A piszkossa!
Má nemcsak nekünk írogat.
teuton
@kereső: Na ez am csak 1 aprosag! Macron nemcsak a tulorat tette adomentesse, hanem visszavonta az adoemelestervezetet, megemelte a minimalbert (havi 1200 euro, vagyis a 35 oras atlagmunkahetnel 10,40 euro/ora) es a kisnyugdijakat adomentesse tette. tessek követni!
kokopelli
@kereső: ...miközben a "'csuti" schleppje szidja a franciaákat,mert az "A.M."-ell meg tudnak
egyezni,mint "nagypapáik" de Gaulle és Adenauer a II.V.háború óta!
papa.49
@teuton: Itt még álmodban se számíts ilyenre !!!
kereső
@teuton: az a "adóemelés" ,amit terveztek 25.-Ft/l. kemény összeg, amit egyébként "környezetszennyezési" birság cimén akartak kiróni- természetes ,tehát,hogy a fuvarozók-és a mezőgazdálkodók tiltakoztak ellene, hiszen őket érintette volna jobbára.Azért nem semmi különbség van Macron-és orbán között.Az egyik államférfi módjára elismeri .hogy hibázott- és nem figyelt oda a társadalom szociális feszültségeire, és rögtön lépett. A másik meg- autrotaként" meghosszabitjuk" szlogennel reagál- sőt, hazudik is mellé.
mackoka46
Se itt, se ott kultúra, kereszténység nincs. Egyszerűn eldobjuk a szaros pelenkát, és a szánk mindig mást mond, mint amit csinálunk. Tehát ave orbanc, kenyéren és vízen.
Eladott Ország
@kereső: Orbán: "Ha támadják a kisvasutat, akkor meg kell hosszabbítani Bicskéig, és ha akkor is támadják, akkor meg Lovasberényig!" Nos ezért is kell, a csúti zsiványt és bandáját mos jól pofánb@szni!
relatív
Megtanították írni, eddig csak olvasni tudott ( azt IS kegyetlenül rosszul hangsúlyozva... ) !?
Borsodi
Ha ilyen ember áll a Franciák mellé mint a mi miniszterünk hamarosan lehúzhatják magukat a vécén.@kereső: Macront se szeretik a Franciák mert nem tartotta be az ígéretét.Mit tennének Orbánnal aki üldözi a Magyar népet, segíti azokat akiktől szavazatot vár.
Sullianta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
tudode
Azzal esetleg nem kellene foglalkoznia, csak úgy HIVATALBÓL, hogy elkúrta a saját hazájában az ÁLLAMPOLGÁROK adventjét, a karácsonyi felkészülést!!
.
Szégyellje magát!
,
Miközben a főváros főterén MAGYAR MAGYAR ELLEN veri le azokat a BŰNÖKET, amelyeket csaláSsal összebarkácsolt KÖZJOGILAG, ha egyáltalán mond valamit egy JOG-ÁSZNAK!
.
Tudni való, hogy két VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGÜK van a GYŐZ-ELEM, vagy a rácsos nyilás záró legszigorúbb szárnya!
.
Lehet felkészülni!
Rockxy
Nade ezt is elbaszta a zorbán.
Hát oklevelet kellett vóna kűdeni a mikronnak, hogy mien faszagyerek a lövődözős migrije!
herczeg0210
Ezek szerint nem csak olvasni tud, hanem írni is!
herczeg0210
@Sullianta: Önnek ez a rögeszméje? De azért fogalmazást valahol tanulhatna!
libellle
@szép új világ: eszébe nincs válaszolnia. el sem tudja az örültet viselni Macron

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.